Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare My Semb Johansson

My Semb Johansson

Om mig

Med länsförsäkringars starka varumärke och kraftfulla verktyg har jag det ultimata utgångsläget för att jag ska kunna ge dig som kund en trygg affär med bäst betalt, oavsett marknad. En bostadsaffär är en av de största och viktigaste händelserna i ditt liv och valet av fastighetsmäklare bör du inte lämna åt slumpen, jag ställer höga krav på mig själv och jag uppmanar dig att göra detsamma! Varmt välkomna att kontakta mig för ett möte, som är fullt av möjligheter men helt utan krav.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nyforsgatan 12 B, null, Eskilstuna kommun
  • Sön 7 jul kl 14:30
Nyforsgatan 12 B, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Nyforsgatan 12 B, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Nyforsgatan 12 B

Lägenhet
Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 795 000 kr
132 m²
5 rum
vån 3/5
7 259 kr/mån
13 598 kr/m²

Nu har vi äran att förmedla stans hemtrevligaste 5 rummare. Över 132 kvadrat sträcker sig detta väldisponerade boende, den perfekta lägenheten för den stora familjen. Du välkomnas in i den stora solgula hallen som har goda avhängningsytor och en smidig walk in closet i anslutning. Bostaden erbjuder fantastisk fiskbensparkett i samtliga sovrum men också i det väl tilltagna vardagsrummet som även erbjuder en fantastisk eldstad, den är för tillfället inte i bruk men föreningen ser över möjligheterna till att få den åter i bruk. Generösa ytor och härliga färgval är ett signum för denna bostad. Köket är i generös storlek och genomgick en helrenovering 2023 och blev i lindblomsgrönt utförande med stilrena rostfria vitvaror och en beige stenliknande bänkskiva. Bostaden erbjuder 4 väl tilltagna sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt både en toalett och ett badrum, här behöver man inte trängas! Som pricken över i-et finner vi bostadens härliga balkong som nås både från vardagsrummet samt via master bedroom, här njuter man med glädje av sol större delar av dagen. Här bor du i en välmående HSB förening där alla stora renoveringar har gjorts! Lägenhetens nettoskuldsättning är väldigt låg om endast 92 337 kr vilket är ett gott tecken på en välmående föreningen. Inga avgiftshöjningar är planerade i nuläget. Här bor du med närhet till allt! På ett behändigt gångavstånd når du Tunavallens fotbollsarena, tågstationen, citykärnan samt det nybyggda universitet. Detta är ett boende som måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Banvaktsvägen 6, Bälgviken, Eskilstuna kommun

Banvaktsvägen 6

Villa
Bälgviken, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 795 000 kr
70 + 20 m²
4 rum
1 420 m² tomt

Varmt välkommen till Banvaktsvägen 6 beläget i barnvänliga Bälgviken! Totalrenoverad villa där man har gjort tidsenliga val under ombyggnationen så att den äldre charmen är bevarad men alla moderna faciliteter man kan tänkas behöva finns. Här disponeras entréplan över en rymlig hall som leder vidare in till ett fullt utrustat kök i stilrent utförande med smakfulla detaljer och vacker färgsättning. Vidare in nås det trivsamma vardagsrummet med kamin och platsbyggd vedförvaring. Det senaste som har renoverats är badrummet som idag erbjuder vackert kakel och klinker med praktisk golvvärme samt att man har en tvättstugedel för smidig hantering av tvätt. En trappa upp nås övre plan med begränsad takhöjd (1,89) och tre charmiga rum, idag används två som sovrum samt ett som en praktisk walk in closet. Vackra tidstypiska detaljer möter modern bekvämlighet och smakfulla materialval. Från vardagsrummet nås utgång till ett rejält altandäck med takad del med gott om plats för hela familjen. Lummig och fin trädgårdstomt med utrymme för sommarens spring och lek. I det separata gästhuset ryms familjens långväga gäster bekvämt alternativt det perfekta hemmakontoret. Huset har genomgått alla större renoveringar och har i närtid försetts med nytt tak med solpaneler, ny fasad, nya fönster, nytt kök, nytt badrum samt ny altan med takad del. Solpanelerna beräknas producera mellan 7000-8000 kilowattimmar per år. I vackra Bälgviken har man nära access till sjö, svamp- och bärrik skog och fina vandringsleder på Sörmlandsleden. Här finns badplats och på vintern möjlighet att åka skridskor och pimpelfiska. Bälgviksbarnen har plats på Hållsta skola från förskoleklass upp till årskurs 6. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Stallbacken 8, Sundbyholm, Eskilstuna kommun

Stallbacken 8

Fritidshus
Sundbyholm, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 295 000 kr
38 m²
2 rum
1 195 m² tomt

Varmt välkommen till detta mysiga fritidshus med lättskött trädgårdstomt i attraktiva Sundbyholm! Friköpt tomt om 1 195 m² som till större del består av gräsmatta med gott om plats för sommarens lekar. Huset med sina mysiga 38 m² har blivit tillbyggt med ett fräscht duschrum med wc (wc:n är kopplad till det kommunala nätet). Köksavlopp och dusch går till stenkista. Kommunalt vatten och avlopp finns och alla avgifter är erlagda. Det mysiga fritidshuset inrymmer en välkomnande entré med plats för bäddsoffa. Här finns även duschrum, ett mysigt kök i anslutning till nuvarande middagsrum samt ett sovrum med plats för dubbelsäng. Vid entrén finns en takad uteplats med bra utrymme för bord, sittmöbel och grill. Här bor man idylliskt i mälarnära Sundhyholm. Läget känns lantligt med promenadavstånd till naturen, badplatser och marina. Samtidigt bor många numera permanent i området vilket är naturligt då man når ICA Maxi på några få minuters bilresa. Man tar sig även snabbt till centrala Eskilstuna - snabbare än från många betydligt centralare villaområden. Det finns numera även en trygg cykelbana hela vägen. I närområdet finns Sundbyholms travbana, Sundbyholms slott med restauranger, badplatser och kafé. Varmt välkommen att boka tid för visning!

Järvstigen 6, Roxnäs, Eskilstuna kommun
  • Sön 7 jul kl 12:00
Järvstigen 6, Roxnäs, Eskilstuna kommun, bild 2
Järvstigen 6, Roxnäs, Eskilstuna kommun, bild 3

Järvstigen 6

Villa
Roxnäs, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
5 990 000 kr
180 m²
7 rum
1 554 m² tomt

Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling kan nu stolt presentera denna fantastisk och generös villa i populära Roxnäs. Här bor du lugnt och tryggt på en återvändsgata och med ett mycket eftertraktat läge! Unik möjlighet att flytta in ett fantastiskt hus som rymmer den stora familjen. Huset disponerar sig över 180 välplanerade, ljusa och renoverade kvadratmeter. Här erbjuds fyra till fem sovrum, ett mycket rymligt vardagsrum med otrolig takhöjd, generöst kök, stor tvättstuga, gäst wc samt ett modernt badrum med både dusch, badkar och bastu. En mycket tilltalande bostad som präglas av ljus, moderna ytskikt, genomgående smart planlösning och härligt med ljusinsläpp. Hela huset är utrustat med centraldammsugare och har uttag på flera ställen, även nere vid golvsockeln i kök och hall för att huset alltid ska kunna vara i toppskick! Fastigheten drivs av bergvärme med vattenburen golvvärme och bergvärmepumpen erbjuder även frikyla så att huset är svalt även de hetaste sommardagarna. Till huset finns det även ett generöst dubbelgarage med fjärrstyrda garageportar och det går en kulvert mellan huset och garaget som gör så att garaget också är uppvärmt med bergvärme. Perfekt för dig som vill ha bekväm förvaring av bilen. Utöver detta erbjuds ett fantastiskt altandäck med ett mycket bra solläge. Trädäcket har plats för grill- och odlingshörna, loungemöbler, matplats och solsängar. Det finns även en bubbelpool placerad på altanen, den skulle behövas ses över innan den är åter i bruk. Trädgården möjliggör mycket spring och lek tack vare tomtens stora storlek, på tomtens baksida finner du även en fantastisk trädkoja. Fastigheten har två installerade robotgräsklippare en för framsida och en för baksidan som ingår i köpet, så gräsmattan alltid kan vara på topp! Ett komplett boende som inte lämnar något att önska. Här är det bara att flytta in och njuta! Belägen i attraktiva och natursköna Roxnäs. Njut av ett morgondopp i sjön en härlig sommarmorgonen eller bege dig ut på en promenad och lyssna på fåglarnas kvitter. Generös tomt som är perfekt för sommarens lekstunder och lata dagar i grönskan. I Torshälla nås all bekvämlighet och service med flera förskolor, livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag och apotek. Här finns även skola för årskurs 1-9. Goda kommunikationer till Eskilstuna city. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
Heljestrandsgatan 18, Norr, Eskilstuna kommun

Heljestrandsgatan 18

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 225 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/2
3 782 kr/mån
19 758 kr/m²

Välkommen till denna härliga tvåa! Denna lägenhet erbjuder ett fräscht kök som går i ljusa kulörer, köket är både trivsamt och praktiskt med plats för matbord och goda arbetsytor. Duschrummet är stilfullt kaklat och välkomnar till bekvämlighet. Sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng samt att sovrummet erbjuder en generös garderob. Det rymliga vardagsrummet har en generös social yta och här får soffgrupp, samt matsalsmöbel plats om det önskas. En fantastisk inglasad balkong sträcker sig från vardagsrummet, erbjuder en extra dimension till bostaden och skapar möjlighet för en loungegrupp, matbord eller annat möblemang. Attraktivt läge på Norr med närhet till Stadsparken och Eskilstunaån. Härifrån har du närhet till allt som staden har att erbjuda och perfekt belägenhet till Eskilstuna-ån och den nya högskolan! En kort promenad tar dig till stadens centrum med hela dess utbud och alldeles intill ligger det expanderande Munktellområdet. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Intagsgatan 18A, Djurgården, Eskilstuna kommun

Intagsgatan 18A

Lägenhet
Djurgården, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
575 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/4
2 402 kr/mån
15 132 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade centrala etta om 38 kvm med låg månadsavgift. Trevligt kök med gott om utrymme för matplats. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för både soffgrupp, tv-möbel samt säng och annat möblemang om det önskas. Badrummet erbjuder dusch, wc, handfat samt tvättmaskin! Här erbjuds även en rymlig klädkammare! Lägenheten har nya ytskikt i form av ett fräscht grått laminatgolv samt vita målade väggar. Ett perfekt boende för dig som ska flytta hemifrån, börja studera eller övernattningslägenhet! Lägenheten har ett utmärkt läge intill Sveaplan och Mälarsjukhuset med gångavstånd till det mesta. Nära friluftsområdet Djurgården och en kort promenad från centrum, högskolan, och centralstationen. Mataffär och stort gym (Friskis & Svettis) endast ett kvarter bort.

Eleonoragatan 7C, Norr, Eskilstuna kommun
  • Sön 7 jul kl 15:30

Eleonoragatan 7C

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 495 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/7
2 850 kr/mån
26 937 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på attraktiva Norr! Bostaden består av 55,5 kvm och erbjuder 2 rum och kök. Köket är väldigt fräscht och renoverat med smakfulla och tidlösa färgval. Här finns det gott om plats för en mindre matsalsmöbel om det önskas, idag finns det en härlig köks-ö med sittplatser. Vardagsrummet erbjuder plats för en generös soffgrupp, tv-möbel samt matsalsmöbel. Från vardagsrummet når vi även lägenhetens takade balkong som har utsikt mot föreningens innergård. Hela bostaden är genomgående i bra skick med fina ytskikt, genomgående golv och stilrena färgval på väggarna. Bostaden erbjuder ett helkaklat modernt badrum. Sovrummet är generöst och erbjuder plats för dubbelsäng och har även gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. I anslutning till entréhallen finns det även en rymlig klädkammare! Perfekt bostad för familjen som söker ett lugnt område med korta avstånd till bekvämligheter. Här nås Eskilstunaån med å-promenaden, lekplatser, livsmedelsbutiker, kommunikationer samt citykärnans puls på kort avstånd. Bekvämt boende i välskött förening i genomgående fint skick! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Östra Storgatan 10, Norr, Eskilstuna kommun
  • Sön 7 jul kl 11:00

Östra Storgatan 10

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
895 000 kr
37 m²
1 rum
vån 5/6
2 170 kr/mån
24 189 kr/m²

Välkommen till attraktiva Norr och denna trivsamma, rymliga enrummare. Här erbjuds en rymlig hall med bra förvaring i både klädkammare och platsbyggda garderober. Fräscht, helkaklat duschrum (med tvättmaskin) som renoverades i föreningens regi i samband med stambytet år 2002. Rymligt kök med utrymme att skapa en rejäl matplats. Ljust allrum med fönster i två väderstreck och en generös sovalkov. På attraktiva Norr har man nära till tre välsorterade matbutiker med bra öppettider. I närområdet finns flera trevliga restauranger och caféer. Längs den korta promenaden mot centrum möter vackra Stadsparken och den härliga å-promenaden. Här bor man i en välskött förening där många stora renoveringar är gjorda som: stambyten, fönster-, tak- och fasadrenoveringar. Mycket låg belåning med låga avgifter som följd. Snabbt bredband (fiber/LAN om 100 Mbit/s) samt bostadsrättstillägg ingår i den redan mycket låga avgiften! Hiss finns direkt från markplan.

  • Plus
  • Hiss
Stensborgsgatan 54F, Söder, Eskilstuna kommun

Stensborgsgatan 54F

Radhus
Söder, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
3 295 000 kr
104 + 52 m²
4 rum
3 927 kr/mån
31 683 kr/m²

Varmt välkomna till detta fantastiska bostadsrättsradhus i toppskick med ett mycket trivsamt läge på söder. Bostadsrättsradhuset är uppfört i två plan och erbjuder 4 rum och kök om ca 104 kvm samt att det även finns en källarvåning om ca 52kvm. Källaren är till största del inredd till boyta och det passar perfekt att ha som tonårsrum eller liknande. Radhuset är väldigt smakfullt renoverat och man har öppnat upp mellan kök och vardagsrum för att få en modern öppen planlösning. Man får även tillgång till ett eget garage via föreningen. Entréplan erbjuder stora sociala ytor. Här finner vi kök och vardagsrum som erbjuder utgångar till uteplats i söderläge som har ett härligt trädäck och ett spabad där ni kan njuta av ett bad både på sommaren och vintern. entréplanet erbjuder även en gäst-wc. En trappa upp hittar vi tre generösa sovrum med helt nya ytskikt. Här finns det även ett helkaklat badrum som erbjuder golvvärme och badkar. Källaren erbjuder ett stort allrum/gillestuga, ett utmärkt boende för exempelvis en tonåring eller gäster. Källaren erbjuder även förrådsutrymmen, klädkammare och sovrum. Tvättstuga med tvättmaskin, tvättbänk och dusch i anslutning. Ett stilsäkert, rymligt och tilltalande boende för den som bara vill flytta in och njuta! Här bor du med gångavstånd till såväl centrum som till Djurgården eller Vilsta med trivsamma promenadstråk. Söder är ett levande kvarter med charmiga butiker, restauranger och promenadstråk längs med ån. Gott om parkeringsplatser längs med gatan och promenadavstånd till tågcentralen. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Balkong
  • Uteplats
Bryggaregatan 9B, Norr, Eskilstuna kommun

Bryggaregatan 9B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 195 000 kr
55,9 m²
2 rum
vån 4/4
3 172 kr/mån
21 377 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade tvåa om 55.9 kvm med en härlig balkong! Högst upp i fastigheten erbjuds denna ljusa och fina lägenhet med ett modernt badrum och ljus färgsättning med fina trägolv. Generöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp och vacker fiskbensparkett samt utgång till balkong i härligt solläge. Lägenheten erbjuder ett helkaklat badrum i sober färgsättning, ett fräscht kök i ljusa toner som erbjuder plats för köksbord med tillhörande stolar, sovrummet har plats för en dubbelsäng och byrå eller garderob, vardagsrummet erbjuder plats för soffa, tv-möbel och annat möblemang om det önskas, entréhallen erbjuder platsbyggda garderober. På Norr/Munktellstaden bor du i en populär och expansiv del av staden. Här har du nära till allt och med nya arenan, Munktellbadet och Munktellarenan runt knuten samt universitetet. Endast ett kvarter bort finner du Stadsparken med vackra promenadstråk längst ån. En kort promenad tar dig till centrum med hela dess utbud. En bostad som erbjuder det mesta för dig som vill kunna njuta av det bästa i Eskilstuna! Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Balkong
Jasminvägen 1C, Mellösa, Flens kommun
Jasminvägen 1C, Mellösa, Flens kommun, bild 2
Jasminvägen 1C, Mellösa, Flens kommun, bild 3

Jasminvägen 1C

Fritidshus
Mellösa, Flens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
949 000 kr
23,5 m²
2 rum
3 124 kr/mån

Varmt välkommen till denna småhuslägenhet med ett unikt sjöläge i mysiga Mellösa! Modern småhuslägenhet om 23,5 kvm + loft med härlig sjöutsikt och sol hela dagen. Kvadratsmart och yteffektiv bostad som passar perfekt både som året runt boende eller ett mysigt fritidshus. Bostaden är i absoluta toppskick med stilfulla parkettgolv, ljusa väggar och en genomtänkt planlösning. Här bor du med enastående utsikt över Mellösasjön och med lugnet och naturen inpå knuten. Intill bostaden finns det plats för parkering på uppfarten. Nu under våren 2023 har det även byggts en härlig altan där ni kan njuta av både morgonkaffet och middagen med bästa solläge och utsikt över den glittrande sjön. Tomten är grovplanerad och du kan sätta din egen prägel på tomten och planera den efter önskemål. Här bor du i en lugn bostadsrättsförening med fantastisk omgivning i form av vackra ängar, ekbackar och Mellösasjön. Ett stenkast bort finner vi både badbrygga och möjlighet till båtbrygga. Denna bostad passar perfekt för dig som vill bo i ett nyproducerat boende med härlig natur runt husknuten. En riktig sommaridyll som bör upplevas på plats! Mellösa är en mysig och idyllisk samhälle i vackra Sörmland. Mellösa är beläget ca 7 km från Flen. Från Stockholm tar du dig till Mellösa på cirka 1,5 timme. I Flen finner du flertalet matbutiker, restauranger, caféer, apotek, systembolag, vårdcentral, bibliotek, simhall, gym osv. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Bryggaregatan 11B, Norr, Eskilstuna kommun

Bryggaregatan 11B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 250 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 091 kr/mån
21 368 kr/m²

Välkommen till denna toppfräscha och välplanerade gaveltvåa om 58,5 kvm med stor inglasad balkong! Högst upp i fastigheten erbjuds denna ljusa och fina lägenhet med ett modernt kök och ljus färgsättning med enhetliga ekparkettgolv. Generöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp och vacker fiskbensparkett samt utgång till inglasad balkong i härligt solläge. Helkaklat badrum i sober färgsättning från stambytet. På Norr/Munktellstaden bor du i en populär och expansiv del av staden. Här har du nära till allt och med nya arenan, Munktellbadet och Munktellarenan runt knuten samt universitetet. Endast ett kvarter bort finner du Stadsparken med vackra promenadstråk längst ån. En kort promenad tar dig till centrum med hela dess utbud. En bostad som erbjuder det mesta för dig som vill kunna njuta av det bästa i Eskilstuna!

  • Balkong
Jasminvägen 4A, Mellösa, Flens kommun

Jasminvägen 4A

Fritidshus
Mellösa, Flens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
695 000 kr
23,5 m²
1 rum
3 124 kr/mån

Denna charmiga småhuslägenhet inbjuder dig att uppleva det bästa av Mellösa med sin närhet till sjön och mysiga atmosfär. Med en modern design och smart planlösning på 23,5 kvadratmeter plus loft, erbjuder denna bostad utsikt över sjön och en lantlig idyll i modern tappning. Det är en perfekt bostad, antingen för permanent boende eller som ett mysigt fritidshus. Interiören är i utmärkt nytt skick med stilrena parkettgolv, ljusa väggar och genomtänkt design. Här kan du njuta av lugnet och naturen med enastående utsikt över Mellösasjön. Parkering finns precis intill huset. Tomten är grovplanerad vilket ger dig möjlighet att skapa din egen personliga prägel och planera den enligt dina önskemål. Området erbjuder fantastiska omgivningar med vackra ängar, ekbackar och närheten till både badbrygga och möjlighet till båtbrygga. Det är en perfekt plats för den som uppskattar naturen och vill bo i en lugn bostadsrättsförening. Mellösa, beläget i vackra Sörmland, är en idyllisk by endast cirka 7 km från Flen. Från Stockholm tar det ungefär 1,5 timme att ta sig hit. I Flen finns ett brett utbud av matbutiker, restauranger, caféer, apotek, systembolag, vårdcentral, bibliotek, simhall och gym, vilket gör det till en bekväm plats att bo. Varmt välkommen att anmäla dig för en visning och upptäck denna sommaridyll som bara måste upplevas på plats!

  • Uteplats

Visar alla 13