Mäklare Peter Kärneus

Peter Kärneus

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hensta 24, Hensta, Eskilstuna kommun
  • Sön 22 sep kl 12:30
Hensta 24, Hensta, Eskilstuna kommun, bild 2
Hensta 24, Hensta, Eskilstuna kommun, bild 3

Hensta 24

Villa
Hensta, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 250 000 kr
76 m²
3 rum
1 146 m² tomt

Välkomna till denna charmiga och lantligt belägna fastighet som passar lika bra som permanentboende som fritidshus. Huset är löpande renoverat och består av tre rum och kök samt en tvådelad gäststuga som byggdes 2015 med gästrum samt bastu och möjlighet till dusch. Fräscha ytskikt samt modern planlösning med öppet mellan kök, matrum och vardagsrum. Baksidan är en insynsskyddad oas med stort trädäck som binder ihop huset med gäststugan. Uteplats under tak. Fristående förrådsbyggnad med vedbod. Mälarnära läge med badplatser mm i området. Fiber finns installerat.

  • Premium
Heimdalsgatan 16, Eskilshem, Eskilstuna kommun
Heimdalsgatan 16, Eskilshem, Eskilstuna kommun, bild 2
Heimdalsgatan 16, Eskilshem, Eskilstuna kommun, bild 3

Heimdalsgatan 16

Villa
Eskilshem, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 495 000 kr
77 + 77 m²
3 rum
747 m² tomt

Denna fastighet är belägen i ett lugnt och populärt villaområde med centralt läge. I närområdet finns matbutiker, förskola och skola mm. Tomten är friköpt och gränsar mot en allmänning på baksidan. Huset har fått nya 3-glas fönster och betongpannor på taket. Invändigt är det mesta original så här finns verkligen chansen till att renovera och sätta sin gen prägel. På entréplanet finns Vardagsrum, kök, matrum, sovrum och badrum. i källarplanet finns gillestuga, ett större oinrett rum, matkällare/förråd, tvättstuga samt garage. Huset kommer att visas under sensommaren/hösten. För ytterligare frågor och information, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Kungsgatan 40B, Centralt, Eskilstuna kommun
Kungsgatan 40B, Centralt, Eskilstuna kommun, bild 2
Kungsgatan 40B, Centralt, Eskilstuna kommun, bild 3

Kungsgatan 40B

Lägenhet
Centralt, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 650 000 kr
60 m²
2 rum
3 073 kr/mån
27 500 kr/m²

Möjlighet att förvärva en tvåa i toppskick i mycket attraktiv förening med garage under huset! Trivsam hörnlägenhet med inglasat uterum samt en stenlagd uteplats där du kan grilla varma sommarkvällar. På uteplatsen kan du njuta av eftermiddags och kvällssolens sken. Modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterytor som ger ett härligt ljusinsläpp. I köksdelen finns spishäll, fläkt, ugn, micro, ugn samt en kombinerad kyl och frys. Helkaklat badrum med klinkers och golvvärme, duschhörna, wc och en praktisk tvätt avdelning med både tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk. Genomgående ljusa, fräscha ytskikt mot det enhetliga parkettgolvet. Sovrummet är rymligt och här finns gott om plats för dubbelsäng mm. Här finns även en praktisk garderobsvägg med goda förvaringsmöjligheter. Bara att flytta in! Perfekt läge mitt i citykärnan nära högskolan och resecentrum. Här nås allt du kan önska på kort avstånd. Vackra promenadstråk, grönskande parker, shopping, uteliv och restauranger. Stadsnät indraget. Byggår: 2012/2013. Möjlighet att hyra garageplats i föreningens praktiska och attraktiva garage med cykelrum och däckhotell.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kälbro Solhem, null, Eskilstuna kommun
Kälbro Solhem, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Kälbro Solhem, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Kälbro Solhem

Villa
Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
3 250 000 kr
162 m²
4 197 m² tomt

Välkomna till denna enplansvilla med ett härligt lantligt läge. Huset är rymligt och innehåller vardagsrum med braskamin, ett rymligt kök, två helkaklade badrum varav det ena har bastu. Här finns även hela fem stycken sovrum. På tomtens insynsfria baksida finns det härliga poolområdet med pool och utomhusdusch mm. Ett fristående dubbelgarage med luftvärmepump. Isolerad och uppvärmd gäststuga. Den friköpta tomten är hela 4197 kvm stor. Låga driftskostnader och solcellsanläggning från 2020.

  • Premium
Skyffelvägen 4, Skogstorp, Eskilstuna kommun
  • Sön 22 sep kl 14:00

Skyffelvägen 4

Radhus
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 395 000 kr
154 m²
7 rum
427 m² tomt

Kedjehus med en flexibel och praktisk planlösning. Huset har en flexibel planlösning. idag finns det fyra sovrum men går att dela av till 2-3 sovrum till vid önskemål, eller om man vill ha färre sovrum och mer öppna ytor så är även det möjligt. Tomten är friköpt och gränsar mot en allmänning vilket gör att du inte har någon insyn på baksidan. I anslutning till huset finns ett förråd samt en carport och det finns även plats för ytterligare en bil framför carporten. Renoveringar som är gjorda är tex ett nyare badrum på entréplan från 2012, 3-glas fönster från 2016, täljstenskamin 2016 samt en nyare luftvärmepump. Friköpt tomt. Skogstorp är ett populärt familjeområde och i närområdet finns flera förskolor, skola 0-9, stadsbuss med täta avgångar, matbutik samt pizzeria. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse eller om ni har några frågor. Huset kommer att visas under sensommaren/hösten.

  • Plus
Silvervägen 17, Stenby, Eskilstuna kommun
  • Sön 22 sep kl 11:00
Silvervägen 17, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Silvervägen 17, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Silvervägen 17

Lägenhet
Stenby, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 495 000 kr
112 m²
5 rum
6 247 kr/mån
22 277 kr/m²

Varmt välkomna till detta mycket trevliga och praktiska parhus med med modern arkitektur och plats för hela familjen. Stenby ängar är ett lugnt och barnvänligt område som ligger i utkanten av Stenby, med Kronskogen och naturen runt hörnet. Parhuset ger en lyxig känsla med vattenburen golvvärme på båda planen och med hög standard på kök och badrum och tex detaljer såsom infällda fönsterbrädor i sten. Välkomna in! I entrén möts ni av ett praktiskt klinkergolv som sedan går över i en mörkare parkett som är enhetlig för hela huset. På entréplanet har vi en öppen och genomtänkt planlösning med de sociala ytorna, såsom det stilrena köket och vardagsrum med braskamin och utgång till altanen samlade. På det övre planet har vi de mer privata ytorna med hela fyra sovrum och ett allrum/hall. På vardera plan finns det helkaklade och mycket moderna och stilrena badrum. Luftvärmepump som värmer lite extra vinterhalvåret men framförallt kyller ner varma sommardagar. På baksidan har vi en fin och välskött gräsmatta samt uteplatsen bestående av ett stort trädäck med plats för matbord och loungemöbler mm. Här finns även ingången till det praktiska förrådet. På tomten finns även en rymlig carport samt plats för ytterligare en bil på uppfarten framför. Stenby är ett mycket trevligt och familjevänligt område med blandad bebyggelse. Här bor man bekvämt med närhet till förskolor och skola samt att det i närområdet finns en välsorterad matbutik och stadsbuss med täta avgångar. Bekvämligheten är en annan fördel. Med välsorterad matbutik och en busshållplats i närområdet erbjuds en hög bekvämlighet för området. Här är det enkelt att ta sig till centrum och andra destinationer. I närheten finns även köpcentret Tuna Park med alla bekvämligheter man kan önska såsom butiker, restauranger, caféer och apotek mm Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hällby Lillhagen, Hällby, Eskilstuna kommun

Hällby Lillhagen

Villa
Hällby, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
4 995 000 kr
166 + 27 m²
6 rum
1 200 m² tomt

Välkomna till Hällby Lillhagen! En riktig idyll där du bor med ett lantligt läge men med närhet till förskola, skola och stadsbuss mm vilket gör vardagen enkel. Mycket trevlig fastighet med en insynsfri baksida där du har ett härligt stenlagt poolområde där det även finns spabad och utedusch. Här umgås man gärna med familj och bekanta på fina sommardagar. I anslutning till poolområdet finns även ett stort trädäck med plats för både matbord och loungemöbler. Det isolerade uterummet knyter ihop poolområdet med huset på ett utmärkt sätt. På sommarhalvåret öppnar man upp de skjutbara glaspartierna och vinterhalvåret värms det väl isolerade rummet med en värmepump, med andra ord så går det lika bra att fira midsommar som julafton här. Huset har en mycket bra planlösning med de sociala ytorna på entréplan och sovrummen på den övre plan. Entrén till huset nås via en mycket trevlig veranda. Grusad och stenlagd infart med plats för flera bilar och husvagn/husbil mm. På den friköpta tomten finns det även två rymliga förråd. Fiber finns. I populära Hällby som är ett lugnt och barnvänligt område bor du bra och bekvämt. I närområdet finns flera förskolor, skola 0-6 samt stadsbussar med täta avgångar.

  • Plus

Visar alla 7