Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Felix Karlsson

Felix Karlsson

Om mig

Varje affär är annorlunda, men en konstant faktor är att kunden alltid står i centrum. För att sätta rätt premisser inför varje enskild situation och inse dess lösning anser jag att man behöver vara lyhörd, ödmjuk och ha ett inre driv. Med stor erfarenhet av att samarbeta vet jag vad som krävs för att arbeta mot ett gemensamt mål, arbetsvilja, kunskap och engagemang. Under hela resan är min vision att man från min sida alltid ska känna öppen kommunikation och en vilja att driva affären framåt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Haga kyrkogata 20B, Vasastaden, Göteborgs kommun
  • Sön 22 sep kl 12:00
Haga kyrkogata 20B, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Haga kyrkogata 20B, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Haga kyrkogata 20B

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
3 650 000 kr
54 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 030 kr/mån
67 593 kr/m²

Drömmer du om att bo i en unik sekelskifteslägenhet med mycket historia i hjärtat av Göteborg? Här möter stadens charm sekelskiftesdetaljer i harmoni. Med detaljer som 2.95 m i takhöjd, kakelugn, ursprungliga snickerier och stuckaturer i taket får man en känsla av klassiska sekelskiftesdetaljer och Göteborgsk arkitektur. Lägenheten är genomgående och belägen mellan två vackra och lugna innergårdar. Bostaden har tack vare läget och sina stora utsträckta fönster generöst med naturligt ljus vilket ger en extra trevlig atmosfär. Bostaden har en väl genomtänkt planering med stort kök, inbyggt sovloft/kontorsplats, smarta lösningar för förvaring och yta för matbord. Tillsammans blir alla dessa faktorer en underbar bostad och ett hem att trivas i. Huset byggdes av den kände arkitekten och byggmästaren Nathan Persson, som har uppfört en stor mängd byggnader i Göteborgs Stenstad under 1890-talet. Men huset på Haga kyrkogata 20 uppförde han för att bosätta sig själv i. Detta kan kanske vara en förklaring till att delar av huset fick ett ovanligt praktfullt utförande. Huvudentrén, lägenhetsfördelningen, kakelugnarna, och den ovanligt vackra innergården med dekorerad fasad är alla detaljer som skapar bilden av en välskött och exklusiv byggnad. BRF Enen nr 17 ligger med i toppen av Göteborgs allra mest välskötta föreningar, man har varit helt utan skulder under längre tid men har i dagsläget ett mindre lån. Detta ger den låga avgift som lägenheten innehar. På adressen Haga kyrkogata 20B bor du inom en lugn oas mitt i centrala Göteborg, med kort avstånd till områden som lämpar sig väl för promenader och cykelturer. Men även närhet till Göteborgs universitet, pulserande Avenyn och ett utbud av stans bästa restauranger i Vasa/Linne.

  • Premium
Karin boyes gata 4, Prippska tomten, Göteborgs kommun
  • Ons 25 sep kl 16:00
Karin boyes gata 4, Prippska tomten, Göteborgs kommun, bild 2
Karin boyes gata 4, Prippska tomten, Göteborgs kommun, bild 3

Karin boyes gata 4

Lägenhet
Prippska tomten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
2 900 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/8
3 529 kr/mån
54 717 kr/m²

Med ett naturligt ljusinsläpp från två väderstreck och öppna ytor blir denna tvåa en unik bostad. Lägenheten har ett modernt kök från 2019, utrustad med god förvaring och sociala lösningar som en bardisk. Här bor man i en stabil förening där bredband ingår i avgiften. Föreningen disponerar även ut bastu, lounge med solbalkong och ett övernattningsrum som medlemmar i föreningen får hyra. Här bor du centralt i Stampen i bostadsområdet Prisppska tomten med ett gott utbud av restauranger, mataffärer, gym m.m. Det som inte nås till fots nås istället enkelt via hållplatserna Svingeln eller Ullevi Norra och Centralstationen. Att det är enkelt att ta sig till de större motorlederna underlättar också vardagen. Lugnt och trevligt område som har fått sig ett rejält lyft tack vare Friggagatans och Odinsplatsens upprustning. Detta i en välskött förening som bland annat erbjuder bastu, garage, samlingslokal, två övernattningslägenheter, takterass och en trevlig lummig innergård. Endast 10 minuters promenadväg till stadskärnan!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 2