Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emelie Erlandsson

Emelie Erlandsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hablingbo Medebys 2B, Hablingbo, Gotlands kommun

Hablingbo Medebys 2B

Lägenhet
Hablingbo, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
600 000 kr
78,8 m²
3 rum
vån 1/1
5 009 kr/mån
7 614 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma markplanslägenhet om 3 rok som har genomgått större renoveringar senaste åren och är i genomgående gott skick! Här erbjuds en hall med plats för avhängning och gott om förvaringsutrymme i en klädkammare, ett trevligt kök med nyare skåpluckor och vitvaror samt matplats framför fönstren. Vidare finns ett vardagsrum med parkettgolv, två bra sovrum och en tvättstuga. Från vardagsrummet nås en uteplats med altan, en inhägnad gräsyta och ett härligt växthus. I anslutning till entrén på framsidan finns ytterligare en uteplats som rymmer en mindre sittgrupp och en liten gräsyta. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd. Här bor man bekvämt med ett lugnt och ostört läge i en mindre bostadsrättsförening med trevliga promenadstråk och vacker natur runt omkring. Säljaren kommer att lämna kvar möbler och inventarier som således ingår i köpet och tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen att boka er på visning!

  • Uteplats
Stabbgårdsgatan 34, Hemse, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stabbgårdsgatan 34

Villa
Hemse, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 850 000 kr
177 + 59 m²
6 rum
1 230 m² tomt

På en lugn och populär gata i södra delen av Hemse ligger denna rymliga familjevilla som har fina kvalitéer och stor potential! Här erbjuds en perfekt planlösning med hela 3 badrum, 4 sovrum och stora sociala ytor fördelat på 1,5 plan. Bostadshuset har äldre ytskikt men är väl omhändertaget vilket gör att en köpare kan flytta in och utforma sitt egna drömboende eftersom man önskar eller för den som vill, bo med den riktiga retro-känslan. Den grönskande trädgården bjuder in till lek och avkoppling och här finns en härlig stenlagd uteplats i västerläge. Garage med plats för en bil, ett stort förråd samt ytterligare 1-2 parkeringar på uppfarten. . Här bor man med gång-och cykelavstånd till Hemses breda serviceutbud och med fina strövområden i närheten. Denna fastighet säljs av ett dödsbo och med friskrivningsklausul. Besiktningsprotokoll finns att läsa under dokument. Varmt välkommen med på visning!

När Smiss 659, När, Gotlands kommun

När Smiss 659

Fritidshus
När, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 750 000 kr
65 m²
3 rum
4 669 m² tomt

Med ett unikt läge och utsikt över Austerviken och Närsholmen finns nu möjlighet att förvärva detta havsnära fritidsboende med stor tomt. Stugan som uppfördes 1972 och byggdes ut 1991 har väldisponerade ytor och den givna samlingsplatsen är det stora allrummet som har en mysig eldstad och stora fönsterpartier och altandörr med utsikt över tomten och havet. Utanför finns en trälagd uteplats i söderläge och ett härligt uterum som kan nyttjas från tidig vår- till sensommarkvällar där man kan njuta av trevliga middagar och fikastunder. Vidare finns två sovrum, ett ljust och praktiskt kök, badrum med wc och dusch samt bra förvaring i garderober och klädkammare. Fastigheten är även fiberansluten. På tomten finns en praktisk isolerad byggnad om 40 m² med två rum som ger köparen möjlighet att få utforma den efter egna önskemål och behov! Här finns ytterligare två förrådsbyggnader med plats för trädgårdsredskap samt annan förvaring och den lättskötta naturtomten har uppvuxna träd och buskar som ger ett insynsskyddat och rofyllt läge. Här kan man promenera i den vackra omgivningen och endast ett par hundra meter rakt ner från tomten ligger fiskeläget Nätbodar och i närheten ligger också fiskeläget Djaupdy. När är en aktiv socken på sydöstra sidan av Gotland som erbjuder bland annat bekvämligheter som den åretrunt-öppna matbutiken Närbodi som ligger 4 km bort, flera restauranger/café, växthus och trevliga gårdsbutiker. Här finns en populär 18-håls golfbana, gym, tennis-och padelbanor. Naturreservatet Närsholmen med den vackra fyren och Närshamn som har en fiskrestaurang är välbesökta utflyktsmål som nås inom cykelavstånd. Varmt välkommen att boka er på visning- denna fastighet måste upplevas på plats!

Östergarn Rodarve 981E, Östergarn, Gotlands kommun

Östergarn Rodarve 981E

Fritidshus
Östergarn, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
4 995 000 kr
83 + 65 m²
3 rum
2 146 m² tomt

Välkommen till denna unika villa som uppfördes 2020, ritad av Tailor Made Arkitekter och projekterad i samarbete med Greenhouse Living. Fastigheten är belägen på en liten återvändsgata med ett lugnt och lantligt läge i Östergarn på Östra Gotland. Bostadshuset har en smakfull design och den vackra tjärade träfasaden smälter in i naturen och omgivningen. Här erbjuds ett modernt och trivsamt boende med smarta lösningar, mycket ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och genomgående slipat betonggolv med golvvärme i hela bostaden. Två sovrum, kaklat badrum och goda förvaringsmöjligheter. Trevligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och en härlig braskamin med bakugn. Vidbyggt bostadshuset finns ett stort växthus där det idag växer citron, nektarin och granatäppleträd och det finns gott om plats för den odlingsintresserade. Rummet är också en given samlingsplats att kunna vistas i från tidig vår till sen höst då solens strålar värmer fram till sena kvällar. Utanför sträcker sig ett träckdäck längs med hela den södra sidan av bostadshuset, runt gaveln vid huvudentrén och mot den andra byggnaden. En ateljé/gästboende om 34 m² som rymmer hall, toalett och ett rum med stort fönsterparti mot trädgården som öppnar upp för många kreativa möjligheter och användningsområden. Intill finns en carport med plats för två bilar. Den plana naturtomten vetter mot öppet jordbrukslandskap och skog på baksidan med ett insynsskyddat sydvästligt läge. Här finns en liten köksträdgård som ramas in med ett staket och på tomten växer flertalet olika fruktträd som äpple, körsbär och kvitten. Här finns även blåbär, hallon och vinbärsbuskar samt jordgubbsland. Östergarn är en levande socken året om med aktiva föreningar för olika intressen. I närområdet finns vackra platser och populära besöksmål som många av dem nås inom cykelavstånd. Havet och den vackra strandskogen nås genom en promenad på fina skogsvägar. Herrviks hamn och den trevliga hamnkrogen ligger ca 2,6 km bort. Sysneudd med fiskeläge, fiskbutik och den intilliggande kilometerlånga och barnvänliga sandstranden Sandviken ca 3 km bort. Till närmsta affär som ligger i Katthammarsvik är det 5 km och där finner man också ett fiskrökeri med restaurang och i den gamla skolan finns ett åretrunt öppet café och restaurang. Ca 5 km bort ligger naturreservatet Grogarnsberget med utsikt över den östra kusten. Bostaden passar såväl dig som letar ett fritidsboende året runt som permanentboende. Varmt välkommen att boka er på visning!

Rone Ronehamnsvägen 61, Ronehamn, Gotlands kommun

Rone Ronehamnsvägen 61

Villa
Ronehamn, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 650 000 kr
89 + 36 m²
3 rum
2 130 m² tomt

Välkommen till ett bekvämt boende i markplan i trivsamma Ronehamn! Bostadshuset som uppfördes 1963 har sin huvudentré via ett härligt uterum på framsidan, en halvtrappa leder upp till entrén och vidare in i bostaden där man möts av en hall med avhängningsmöjligheter. Till höger nås både en WC och ett separat duschrum - här skulle man kunna göra om det till ett större badrum i samband med en renovering för den som önskar. Direkt till vänster finns ett stort sovrum som tidigare har varit två sovrum, ett rymligt vardagsrum med stort fönsterparti och ytterligare ett bra sovrum. Vidare finns ett kök med äldre skåpinredning och matplats framför fönster mot baksidan. Bredvid köket finns tvättstugan med utgång till altanen och trädgården på baksidan. Längst in ligger ett hobbyrum, därifrån nås praktiska förråd och det gamla garaget som idag är ett förråd med möjlighet att vidareutveckla. På fastigheten finns också en gäststuga med två rum och en praktisk förrådsbyggnad. Den plana och trevliga tomten är lättskött och den största delen är på baksidan som ligger i sydvästligt läge. Här finns dekorativ växtlighet som buskar och fruktträd och gott om plats för lek och umgänge! Här bor man med gång-och cykelavstånd till småbåtshamn och bad vid campingen som har en badbrygga och lekplats. I området ligger Hus fiskeläge och Ålarve naturreservat med vackra promenadstråk längs med strandängar vid havet och ett rikt fågelliv. Här erbjuds en levande landsbygd med bekvämligheter som affär och under sommartid även restaurang. Till Hemse som har det mesta man kan tänkas behöva i serviceutbud tar det 10 min med bil. Renoveringsbehov föreligger då bostadshuset har äldre standard vilket ger en köpare möjligheten att skapa ett hem som är helt anpassat efter egna önskemål och behov. Ett stort plus är att bostadshuset har ett vattenburet system som idag är kopplat till en äldre kombipanna olja/el som kan uppdateras till exempelvis en luft/vatten-värmepump. Denna fastighet säljs av ett dödsbo och med friskrivningsklausul. Besiktningsprotokoll finns att läsa under dokument. Varmt välkommen att boka er på visning! Det finns inspelade filmer från fastigheten att ta del av, kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Valleängsvägen 6A, Klintehamn, Gotlands kommun

Valleängsvägen 6A

Villa
Klintehamn, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
2 500 000 kr
155 + 91 m²
5 rum
1 477 m² tomt

Trivsam 30-talsvilla med flera bra komplementbyggnader beläget på en lugn återvändsgata i utkanten av Klintehamn. Här bor man med ett fridfullt och naturnära läge samtidigt som Klintehamns serviceutbud nås inom gång-och cykelavstånd! Bostadshusets entréplan erbjuder en modern och öppen planlösning med ett rymligt kök som blir den naturliga samlingsplatsen i hemmet där man också kan njuta framför den härliga braskaminen. Vidare finner vi ett ljust och trevligt vardagsrum som ligger i anslutning till köket, ett allrum som även kan användas som matrum eller extra sovrum för den som önskar, hall med klädkammare och ett badrum. Övre plan inrymmer tre sovrum och en hall med balkong samt en praktisk källare med tvättstuga, dusch och bra förvaringsmöjligheter. Här finns en separat gästlägenhet om 2 rok som öppnar upp för möjligheter till goda hyresintäkter, perfekt för den som vill ha en extra inkomstkälla eller för övernattande gäster. I samma byggnad nås ett dubbelgarage. På tomten finns också en friggebod med gästrum och en rymlig förrådsbod. Den trivsamma trädgården är uppvuxen med flera dekorativa växtligheter och fruktträd. Besiktningsprotokoll finns att läsa under dokument på fastighetsmäklarens hemsida. Välkommen att boka er på visning!

Burs Bondarve 825, Burs, Gotlands kommun

Burs Bondarve 825

Tomt
Burs, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
890 000 kr
1 348 m² tomt

Tillfälle att förvärva denna fridfulla skogstomt som är belägen på Burgen, drygt 20 m över havet, i ett lugnt litet etablerat område med tolv fastigheter i Burs socken på sydöstra Gotland. Tomten ligger avskilt och insynsskyddat inbäddad i en lummig grönska och i april blommar tomten upp med ett hav av vackra blåsippor och vitsippor. Baksidan vetter mot en skogsbeklädd sluttning i riktning ner mot havet och mot en liten enskild grusväg på framsidan. Här finns möjlighet till rekreation och en chans att förverkliga just din bostadsdröm! Runt omkring finns fina strövområden att cykla, vandra eller jogga i. I närheten finns också många smultronställen som värdshuset Strandakar 1,5 km bort, den 400 m långa och barnvänliga Hertastranden med det pittoreska fiskeläget intill. Naturreservatet Närsholmen där man kan njuta av utsikten över den vackra fyren, fågelsträck och orkidéängar. Närs hamn som en har en trevlig fiskrestaurang och Kapellets fiskeläge nås inom cykelavstånd. Även trevliga bageri Bosarve som erbjuder härliga morgonfrallor och gófika. För den golfintresserade finns både Gumbalde Golfresort och När Golfklubb ca 10 minuter bort med bil och på 20 km:s avstånd sommarpärlan Ljugarn med raukområdet Folhammar och flera fina restauranger. Närmsta större serviceort är Hemse, 1,5 mil bort. Fastigheten ligger inom detaljplanerat område och planen finns att läsa under dokument. Vatten- och avloppslösning till fastigheten finns och är betald. Anslutningskostnad för el och fiber tillkommer för köparen. Välkommen att besöka tomten på egen hand. För mer information kontakta ansvarig mäklare!

Våradonisvägen 5E, Burgsvik, Gotlands kommun

Våradonisvägen 5E

Radhus
Burgsvik, Gotlands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
1 850 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/2
5 500 kr/mån
28 030 kr/m²

Välkommen till ett trivsamt boende med sociala ytor beläget i attraktiva Burgsvik samhälle på Storsudret. Denna bostadsrätt i radhusform lämpar sig både som permanent och semesterboende med möjlighet till goda hyresintäkter då föreningen tillåter korttidsuthyrning! Bostaden har en modern planlösning fördelat på två våningsplan där nedre plan inrymmer ett stort vardagsrum/matrum med fina vitpigmenterade trägolv och en härlig braskamin. Rummet har stora öppningsbara fönsterpartier åt två håll som ger ett fint ljusinsläpp och ligger i öppen planlösning mot det praktiska köket. Vidare finns ett smakfullt duschrum med Gotländsk kalksten på golvet, vilket man även finner i hallen. Övervåningen har genomgående ljusa ytskikt, trägolv och rymmer en möblerbar hall som med fördel kan användas som ett extra sovrum/allrum samt två bra sovrum med förvaring. Från matrumsdelen nås en insynsskyddad uteplats som ligger där man kan skymta havet mellan träden. Burgsvik är ett levande samhälle med ett bra serviceutbud som skola, livsmedelsaffär, bensinmack, järnaffär, gym och den populära året runt restaurangen Burgsviks krog som även erbjuder livespelningar och andra evenemang. Under sommaren blommar samhället upp extra mycket med boutiquehotellet Grå Gåsen där inspelningarna av tv-programmet " Så mycket bättre" spelas in, rökeri, sommarbiograf, camping med pool och den trevliga hamnen med sandstrand, bryggor, hopptorn och bastu. På hamnen finns den välbesökta restaurangen Guldkaggen som har en magisk utsikt över havet där man kan njuta av vackra solnedgångar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning! Det finns även en inspelad film från insidan att ta del av. Snabbt tillträde möjligt!

  • Uteplats

Visar alla 8