Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Aaron Magnusson

Aaron Magnusson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västängsvägen 10 H, Harplinge, Halmstads kommun
  • Sön 22 sep kl 14:30
Västängsvägen 10 H, Harplinge, Halmstads kommun, bild 2
Västängsvägen 10 H, Harplinge, Halmstads kommun, bild 3

Västängsvägen 10 H

Lägenhet
Harplinge, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
795 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 818 kr/mån
16 061 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva en markplanslägenhet i idylliska Harplinge! Denna välplanerade hörnlägenhet erbjuder allt ni kan önska av en rymlig tvåa. Här bor ni bekvämt med en insynsskyddad uteplats och en trädgård som gränsar mot ett lummigt skogsparti. Lägenheten har ett stilfullt renoverat kök, ett badrum med tvättmöjligheter och ett rofyllt sovrum med tillhörande klädkammare. Ett enhetligt och ljust golv löper genom hela bostaden, förutom i badrummet, vilket skapar en hemtrevlig och inbjudande atmosfär. De vitmålade och släta väggarna ger en neutral bas som gör det enkelt att sätta sin egen prägel. Detta är en mycket fräsch och inflyttningsklar tvåa, perfekt för er som söker ett bekvämt och trivsamt boende. Varmt välkomna hem till Västängsvägen 10H!

  • Premium
  • Uteplats
Ingemansbo 853, Simlångsdalen, Halmstads kommun
  • Sön 22 sep kl 10:30

Ingemansbo 853

Fritidshus
Simlångsdalen, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
550 000 kr
40 m²
1 rum
1 205 m² tomt

Letar du efter en plats där du kan komma bort från vardagens stress? Denna rustika stuga om 40 kvm, belägen mitt i Simlångsdalens vackra skogar, erbjuder en unik möjlighet för den som uppskattar naturens enkelhet. Stugan och det intilliggande uthuset har en charmig atmosfär. Uthuset inkluderar ett isolerat sovrum, en vedbod, en verkstad samt ett utrymme med dusch, vedeldad bastu och mulltoalett. I stugan finns ett kök med en praktisk matkällare under golvet, perfekt för att förvara livsmedel på ett svalt och naturligt sätt. Dessutom finns en vind som kan användas för extra förvaring eller andra kreativa ändamål. Det finns en borrad brunn på cirka 90 meter som förser fastigheten med vatten, men avlopp saknas. Även om fastigheten är i behov av lite kärlek och omtanke, är den fullt användbar som en tillflyktsort i sitt nuvarande skick. Tomten är 1205 kvm stor och omges av skog, vilket ger en känsla av avskildhet med naturen som närmsta granne. Denna plats erbjuder en chans att sätta sin egen prägel, eller att njuta av den som den är – en plats där du kan koppla av, komma närmare naturen och kanske låta fantasin flöda fritt i en miljö där tiden verkar stå still.

  • Plus
Nyarp Bockebo, Långaryd, Hylte kommun
  • Lör 21 sep kl 13:30

Nyarp Bockebo

Villa
Långaryd, Hylte kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
895 000 kr
85 + 6 m²
3 rum
5 392 m² tomt

Drömmer du om att skapa din egen fristad i naturen? Välkommen till detta fritidshus på 85 kvm, beläget på en stor tomt om 5392 kvm. Här får du möjlighet att njuta av ett lugnt och naturnära läge, med skogen som närmsta granne och en permanentboende granne i närheten – en bra balans mellan avskildhet och trygghet. Fastigheten består av ett fritidshus, garage, tvättrum och ett vedförråd. Tomten erbjuder en rymlig trädgård samt ett inhängnat område som tidigare har använts som hästhage, vilket öppnar upp för möjligheter till djurhållning eller att skapa en lekplats för barnen. Inuti huset finns en luft-luftvärmepump och en kamin som dock behöver ses över innan den kan användas. Huset har potential att bli en härlig tillflyktsort, men kräver lite kärlek och renovering för att nå sin fulla potential. Detta är en plats där du kan sätta din egen prägel och skapa ditt drömställe. Ta chansen att förvärva en fastighet med stora möjligheter att skapa din egen lugna oas. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
Gamla vägen 9, Trönninge, Halmstads kommun
  • Sön 22 sep kl 16:30

Gamla vägen 9

Villa
Trönninge, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
2 700 000 kr
135 + 76 m²
4 rum
1 131 m² tomt

Välkommen till denna trevliga 1,5-plansvilla med källare, belägen i det populära Trönninge, endast 8 km söder om Halmstad centrum. Huset, ursprungligen byggt 1950 och tillbyggt 1968, erbjuder 135 kvm boarea och 75 kvm biarea. Med en flexibel planlösning som passar både den stora familjen och den som söker extra utrymme är detta ett hem med många möjligheter. Den stora tomten på 1 131 kvm är lättskött och inbjuder till härliga stunder i trädgården. Här finns även ett vidbyggt, uppvärmt garage om ca 35 kvm, perfekt för hobbyverksamhet eller extra förvaring. Villan har genomgått flera renoveringar som gör att den kombinerar 50-talscharm med modern bekvämlighet. På de två övre planen finns tre sovrum, medan källaren för nuvarande är inredd med ytterligare två sovrum – perfekta som tonårsrum, gästrum eller kontor. Entréplanet bjuder på en inbjudande öppen spis med insats som tillsammans med gaspannan, luft/luftvärmepumpen och den elektriska golvvärmen i badrummet skapar en behaglig inomhusmiljö året om. Köket är stilfullt renoverat med moderna vitvaror och kvalitativa materialval. Dessutom har ny el samt nya avlopps- och vattenledningar installerats för extra trygghet. Trönninge är ett mycket attraktivt område, särskilt för barnfamiljer, tack vare sitt lugna läge nära skolor, förskolor och fritidsaktiviteter. Med närhet till både natur och stad är detta ett hem som erbjuder det bästa av två världar. Välkommen på visning!

  • Plus
Snöstorpsvägen 20, Centralt öster, Halmstads kommun

Snöstorpsvägen 20

Lägenhet
Centralt öster, Halmstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
1 525 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
3 284 kr/mån
39 103 kr/m²

Ta chansen och bli ägare av denna trivsamma och välplanerade etta på andra våningen i ett lugnt område. Bostaden ligger strategiskt bra endast ett stenkast från Halmstad centrum samt några minuters cykelavstånd till högskolan. Lägenheten erbjuder en ljus rymlig hall, fräscht kök med plats för matbord, helkaklat badrum samt vardagsrum med gott om plats för både vardagsrumsmöbler och säng. Här flyttar ni rätt in i en ljus och modern lägenhet med en låg månadsavgift om 3 284 kr där värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägg ingår i avgiften. OBS: Alla möbler ingår i köpet. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 5