Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emelie Palm

Emelie Palm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Albatrossvägen 103, Vendelsömalm, Haninge kommun

Albatrossvägen 103

Radhus
Vendelsömalm, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
Pris saknas
176 m²
6 rum
823 m² tomt

Visas i augusti! Maila [email protected] för mer information! På lugn återvändsgata i Vendelsömalms familjeidyll erbjuds nu ett välplanerat kedjehus om närmare 180 kvm med garage och privat hörnläge mot allmänning. Ljuvlig trädgård fint inramad av grönska skapar med stora altandäck, uppvärmt uterum och egen pool ett lyxigt ostört sommarparadis. Här värmer solen från förmiddag till sen kväll, njut av lata sommardagar vid poolen och bjud över vänner och familj på grillmiddagar i kvällssolen. Här fördelar sig 176 kvm yteffektivt med tillhörande stort garage och plats för flertalet bilar på tomten. Gemytliga sällskapsytor där kök med bardel, matplats och ombonad vardagsrumsdel förenas i en öppen social planlösning och naturligt blir husets hjärta. Braskamin fint placerad i mitten sprider skön värme vintertid och förhöjer den trivsamma atmosfären. Rymlig hall med förvaring, avskilt sovrum och tvättstuga med dusch. Utgång till baksida med altan och pool samt framsida med altan och mysig plats för morgonkaffet i solen. En trappa upp välkomnar allrum med tak upp till nock och generösa ytor för umgänge med plats för soffa och tillhörande möblemang. Tre rymliga sovrum och stort badrum med hörnbadkar. Solen kommer runt på baksidan under förmiddag och värmer till sen kväll. Generöst altandäck med plats för loungemöblemang och växtligheter samt mysigt uterum med klinkergolv och golvvärme. Skjutbara fönsterpartier öppnar upp mot baksidan och gott om plats finns för stort middagsbord och fåtöljer. Kryp upp med en bok och lyssna till regnet som smattrar på taket eller duka långbord vid julfirande eller festligheter. Fint läge på lugn återvändsgata där generationsskifte pågår och trevligt blandar småbarnsfamiljerna med de äldre som bott sen byggåret. Kompisar i olika åldrar runt om i området gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Ta en kaffe på trappan i förmiddagssolen med uppsikt över barnen som cyklar och leker på den lugna återvändsgatan. Ett harmoniskt och bekvämt boende nära naturen. Cykla till omtyckta Ramsjön med badstrand eller kvällsdopp från klipporna vid Svartsjön. Gillar du motion finns fina löpar- och promenadspår runt Ramsjön och i natursköna Tyresta By. Omtyckt lugnt område med begränsad biltrafik och närhet till förskola, grundskola, mataffär och service. Utmärkta kommunikationer med närhet till busshållplats där direktbussar smidigt tar dig till Gullmarsplan (809), Stockholm C (809c) eller Handen C för vidare färd med pendeln (834). Välkomna på visning!

Södertäljevägen 122B, Tungelsta, Haninge kommun

Södertäljevägen 122B

Tomt
Tungelsta, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
2 100 000 kr
2 565 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva 3st friköpta tomter på 2456-2683 kvm med beviljat förhandsbesked i fint läge i ett avkopplande naturparadis. Pris från 2,1 mkr På tomterna kan du bygga valfri husmodell från A-hus, vi föreslår Villa Anneberg eller Villa Vaxholm i två plan, eller 1-planshuset Villa Sandö. Mer detaljerad information finns tillgänglig i offerten och produktionskostnadskalkylen under fliken "Dokument". Notera att husen levereras grundmålade och kräver slutmålning efter inflyttning. Finplanering av tomten ingår ej men kan beställas i samband med övrigt markarbete. För mer information, vänligen kontakta mäklare eller Joakim Wijkmark på 073-910 09 23. Idylliskt läge för dig som söker lugnet och avkoppling och vill bo bekvämt och stilsäkert i harmoni med naturen. Barnvänlig idyll där barnen växer upp med ljuvliga lekmiljöer, barn i olika åldrar i gårdarna runt om, flera ridhus i närheten samt promenadavstånd till Västra Ekoskolan. En liten skola med 80 elever samt förskoleklass och fritidsverksamhet. Här vill man ge barnen frisk luft med nybyggt uteklassrum, ett tidigt hållbarhetstänk och barnens egna odlingar och skördar används sedan i det egna ekologiska skolköket. En ostörd oas där naturens sus och grönska fint ramar tomten. Här skapar tillsammans 6-7 nyare fastigheter Djurgårdsgrind med mysig Bullerby-känsla och framtida stall hos grannen intill. Runt om finns ett 10-tal rid- och vandringsleder och stigar, bla Sörmlandsleden alldeles hörnet samt en del av naturreservaten Paradiset och Tornberget. Södertörns högsta punkt, Tornbergets utkikstorn finns på gångavstånd. Gångavstånd även till omtyckta sjön Vedan med badplats och hundbad samt skogssjöarna Långsjön och Tornbergasjön, en del av Hanvedens vackra vildmark. En kort 10-minuters promenad till närmsta busshållplats och endast 3 km till Tungelsta med pendeltåg, är du ändå nära till bekvämligheter och smidiga kommunikationer. Vid Tungelsta centrum finns även restaurangutbud, mataffär, postombud, förskola, skola och idrottsföreningar. Flertalet ridhus runt om i området med plats att stalla egen häst samt 7 min bilväg till hästmetropolen Runsten Equestrian med alla dess möjligheter för den hästintresserade. Uringe Motorcrossbana och Haninge motorklubb inom 15 minuter bilväg för den motorcrossintresserade. Missa inte detta fantastiska tillfälle att skapa ditt drömliv i denna natursköna och barnvänliga miljö. Kontakta mäklaren eller A-Hus för visning!

  • Plus
Södertäljevägen 122B, Tungelsta, Haninge kommun

Södertäljevägen 122B

Villa
Tungelsta, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
6 525 000 kr
141 m²
6 rum
2 565 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva friköpta tomter om över 2 400 kvm med fint läge i ett avkopplande naturparadis. Här uppför vi en modern stilsäker familjevilla utrustad med alla bekvämligheter. På tomterna kan du bygga valfri husmodell från A-hus, vi föreslår Villa Anneberg eller Villa Vaxholm i två plan, eller 1-planshuset Villa Sandö. I det angivna priset ingår tomt och totalentreprenad för nyckelfärdig Villa Sandö. Vidare ingår grovplanerad tomt, anläggande av enskilt V/A och anläggande av väg fram till fastigheten. Idylliskt läge för dig som söker lugnet och avkoppling och vill bo bekvämt och stilsäkert i harmoni med naturen. Barnvänlig idyll där barnen växer upp med ljuvliga lekmiljöer, barn i olika åldrar i gårdarna runt om, flera ridhus i närheten samt promenadavstånd till Västra Ekoskolan. En liten skola med 80 elever samt förskoleklass och fritidsverksamhet. Här vill man ge barnen frisk luft med nybyggt uteklassrum, ett tidigt hållbarhetstänk och barnens egna odlingar och skördar används sedan i det egna ekologiska skolköket. En ostörd oas där naturens sus och grönska fint ramar tomten. Här skapar tillsammans 6-7 nyare fastigheter Djurgårdsgrind med mysig Bullerby-känsla och framtida stall hos grannen intill. Runt om finns ett 10-tal rid- och vandringsleder och stigar, bla Sörmlandsleden alldeles hörnet samt en del av naturreservaten Paradiset och Tornberget. Södertörns högsta punkt, Tornbergets utkikstorn finns på gångavstånd. Gångavstånd även till omtyckta sjön Vedan med badplats och hundbad samt skogssjöarna Långsjön och Tornbergasjön, en del av Hanvedens vackra vildmark. En kort 10-minuters promenad till närmsta busshållplats och endast 3 km till Tungelsta med pendeltåg, är du ändå nära till bekvämligheter och smidiga kommunikationer. Vid Tungelsta centrum finns även restaurangutbud, mataffär, postombud, förskola, skola och idrottsföreningar. Flertalet ridhus runt om i området med plats att stalla egen häst samt 7 min bilväg till hästmetropolen Runsten Equestrian med alla dess möjligheter för den hästintresserade. Uringe Motorcrossbana och Haninge motorklubb inom 15 minuter bilväg för den motorcrossintresserade. Missa inte detta fantastiska tillfälle att skapa ditt drömliv i denna natursköna och barnvänliga miljö. Kontakta oss för mer information!

  • Nyproduktion
Skomakarvägen 25 B, Vendelsö, Haninge kommun

Skomakarvägen 25 B

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
2 950 000 kr
63 m²
3 rum
vån 1/2
4 351 kr/mån
46 825 kr/m²

Visa i mitten/slutet på augusti. Maila [email protected] för mer information! I gemytlig familjeidyll fint inbäddad av natursköna omgivningar erbjuds nu en välplanerad 3:a med tillhörande altan i syd/västläge. På 63 kvm fördelar sig yteffektivt alla bekvämligheter och en social planlösning förenar fint kök, matplats och vardagsrum. Stora fönsterpartier tillför fint ljusflöde och från vardagsrummet tar dubbla glasdörrar dig ut till den mysiga altanen. Två rymliga sovrum varav det ena smidigt kan delas av med skiljevägg. Hallen erbjuder förvaring i garderob och klädkammare och ansluter till rymligt badrum med tvättdel. Väl tilltaget externt förråd intill samt tillhörande parkeringsplats precis intill huset. Lugnt, tryggt och familjevänligt läge i hjärtat av Vendelsö. Omtyckta förskolan Skeppet precis mittemot och gångavstånd till Hagaskolan. Vackra lummiga omgivningar med fina löparspår, promenadstråk och cykelavstånd till badplats vid Lycksjön. Kort promenad på ca 500 meter tar dig till närmsta busshållplats där direktbussar frekvent trafikerar under rusningstrafik och tar dig till Gullmarsplan på ca en halvtimme. I månadsavgiften ingår: Värme, vatten, bredband, TV-basutbud och p-plats. Kommande försäljning visas i maj - kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Uteplats
Lyngsåsa 7, Dalarö, Haninge kommun

Lyngsåsa 7

Lägenhet
Dalarö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
Pris saknas
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 288 kr/mån

Visas i augusti - maila [email protected] för mer information! Exklusiv lägenhet vackert belägen i hjärtat av Dalarös skärgårdsidyll! Med ett lugnt läge i populära Lyngsåsa erbjuds här en ljus och stilsäker 2:a på markplan. Tillhörande generös altan i ett vindskyddat läge bjuder på en ljuvlig vy mot hav och grönskande park. Här ryms lättmöblerat stort middagsbord och loungemöblemang samt växtligheter och blommor. Rogivande vy från den mysiga altanen över pampiga park- och trädgårdsområden och Jungfrufjärdens glittrande vatten. Storslagna naturomgivningar och barnvänlig sandstrand där den stora bryggan fungerar som vågbrytare. Här finns grillmöjligheter, badbryggor och intilliggande bastu som föreningen tillhandahåller sina medlemmar. Vackra klippor och ljuvliga promenadstråk längs bryggorna. Njut av årstidernas skiftningar från höstens alla färger till hur isen bereder ut sig i fjärden och betrakta från första parkett hur allt vaknar till liv när våren knackar på. Avsluta dagen med ett glas vin på bryggan eller på en picknickfilt uppe på klipporna till en magisk utsikt över Dalarö Ström, Korsholmen och Genböte fyr. Bjud över vännerna på grillning vid vattnet med tillhörande bastubad eller bara koppla av på den egna altanen efter en skön dag på stranden. Välplanerad och ljus hörnlägenhet med genomgående påkostade och smakfulla materialval. Stilsäkert kök från Vedum samspelar fint med det vitlaserade trägolvet och det generösa ljusflödet från stora fönsterpartier. Det gröna omgivningarna och altanen skapar tillsammans med de stora fönsterpartierna en trivsam huskänsla. Högre takhöjd och öppen sällskapsyta som rymmer soffa och tillhörande möblemang med en social anslutning till kök och matplatsen med havsutsikt. Läckert badrum i marmor utrustat med alla bekvämligheter samt ett lugnt svalt sovrum med platsbyggda garderober upp till tak för maximal förvaringsyta. I föreningen finns ett påkostat gym med både konditionsmaskiner och fria vikter, gästlägenhet för besökare samt odlingslotter och båtplatser med separat kö. Trevlig gemenskap och fin grannsämja där man ser om varandra och under året arrangeras uppskattade lucia- och julfiranden samt midsommarfest. Gemensam möblerad uteplats för huset i eftermiddags och kvällssol mot lugn och grönskande allmänning. Fin och frivillig sammanhållning i huset där det grillas och bakas pizza samt bjuds på eftermiddagsdrinkar och liknande. Tillhörande parkeringsplats och byn nås via den privata gångstigen på baksidan eller genom området. Intill huset finns även ett rymligt barnvagn/rullstol/cykelförråd. Ett utmärkt permanentboende såväl som ett bekvämt och bekymmersfritt fritidsboende. Gångavstånd till byn med ICA-butik, Dalarö bageri, Öarnas lanthandel, glassbar, café och flera restauranger såsom Ankaret, Mysingen och omtyckta Solsidan i Askfasthamnen. Promenadavstånd till Dalarö båtklubb. Välkommen till ett boende utöver det vanliga!

  • Uteplats
  • Hiss
Karlavägen 9, Dalarö, Haninge kommun

Karlavägen 9

Villa
Dalarö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
6 995 000 kr
160 + 100 m²
6 rum
1 222 m² tomt

Visas i augusti! Maila [email protected] för mer information! I gemytlig skärgårdsidyll erbjuds nu en gedigen och välskött enplansvilla med källardel om totalt ca 260 kvm. Vackert uppvuxen trädgårdstomt och tillhörande uppvärmd pool. På entréplanet fördelar sig 160 kvm på öppna sociala umgängesytor, fyra rymliga sovrum och två helkaklade badrum. Stort familjekök som badar i ljus från stora fönsterpartier och dubbla glasdörrar som leder ut till altan och egen pool. En trappa ned nås tvättstuga, allrum, förvaring och anslutning till garage. Genomgående välskött och mycket energieffektiv bostad (energiklass B) med vattenburet uppvärmningssystem via bergvärme samt braskamin i köket. Naturskönt boende för livsnjutaren med lättskött tomt och lekvänliga omgivningar i lugn skärgårdsmiljö. Promenera ner till vattnet för ett kvälls- eller morgondopp, ta en tur med båten till soliga klippor för bad och picknick. Odla i trädgården och njut av mysiga höstkvällar framför brasan. Runt om nås löparspår och promenadstråk samt fin svampskog fylld med kantareller under säsong. Ett paradis för barnen som via lugn väg kan ta sig till skolan, idrottshallen samt badplats och fotbollsplan. Mycket populär seglarskola och tennisvecka för barn och ungdomar anordnas varje år. Promenera upp till pittoreska Dalarö by, ta en glass vid vattnet, avnjut en lunch vid Tullhuset med utsikt mot havet eller bara ta en fika på Dalarö bageri mitt i byn. Här finns också välsorterad livsmedelsbutik, bageri, lanthandel, italiensk glass, minigolf, sommaryoga, postombud, förskola/skola (F-9), bensinmack samt skärgårdsbåtar. Mysigt promenadstråk längs Dalarö kanal leder fram till populära Bistro Solsidan vid Askfasthamnen med gästhamn. Vidare finns idrottshall, fotbollsplan, utegym, tennisbanor och ca 10 min med bil till närmsta golfbana. Omtyckta Smådalarö Gård med spa, restaurang, golf och padelbanor inom bekvämt avstånd. Varmt välkomna till ett harmoniskt boende med hög livskvalité!

  • Plus
  • Energieffektiv
Myggvägen 21, Gudö, Haninge kommun

Myggvägen 21

Villa
Gudö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
5 795 000 kr
141 m²
5 rum
6 700 kr/mån

Maila [email protected] för mer information! I klassisk familjeidyll erbjuds nu en välplanerad bostadsrättsvilla där 141 kvm yteffektivt fördelar sig på två plan med stort altandäck i fint solläge. Här samspelar ljus och rymd med trivsamma sällskapsytor, rymliga sovrum samt goda förvaringsmöjligheter. Väl tilltaget badrum på entréplanet med tvättdel samt duschrum på övre plan. Social planlösning på entréplanet förenar luftigt vardagsrum, matplats, kök och bjuder in till umgänge och sommarhäng på den mysiga altanen med sol från lunch till skymning. Övre plan förenar tre sovrum, duschrum och ett stort allrum som vid behov smidigt kan göras om till sovrum. Genomgående tidlösa materialval med fokus på stil och kvalitet. Energieffektivt hus med en förbrukning på under 10 000 kWh per år för en barnfamilj. Trevlig och lättskött trädgård fint inramad av grönskande buskar och tuijor. Plana gräsytor som passar perfekt för studsmattan, odlingar eller små med spring i benen. Soldränkt altandäck i söderläge på baksidan ger plats för loungemöblemang, matbord och grill. Här värmer solen hela dagen och blir en skön plats för sommarhäng i solen med familj och vänner. Kvällssolen avnjuts på framsidans altan som även den rymmer möblemang och grill. Vidbyggd carport med förrådsdel samt plats för biluppställning. Lugnt och avskilt läge i området med natursköna omgivningar samt lekytor och vackra promenad- och motionsstråk runt knuten. Njut av aktiviteter året runt såsom paddling och segling sommartid samt skridskoåkning och längdskidor vintertid. I närheten finns även fina sjöar och omtyckta badplatser vid Gudöån, Drevviken och Långsjön samt gångavstånd till mysiga Tutviksbadet - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Här skapar möjligheterna till ett rikt och aktivt naturliv tillsammans med närheten till stan och bekväma kommunikationer ett stenkast bort ett trivsamt boende med hög livskvalité. Lugn och trygg miljö för barnen att växa upp i med kompisar i alla åldrar runt om och förskola/skola i området. Bekvämt avstånd till affär och service samt direktbussar som på 30 min tar dig till Stockholm C. Ett bekymmerslöst trivsamt familjeboende - kontakta mäklaren för mer info och förhandsvisning!

Tutviksvägen 42, Gudö, Haninge kommun
Tutviksvägen 42, Gudö, Haninge kommun, bild 2
Tutviksvägen 42, Gudö, Haninge kommun, bild 3

Tutviksvägen 42

Tomt
Gudö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 495 000 kr
1 819 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva fyra intilliggande tomter! I en lugn avkopplande miljö med storslagna naturomgivningar och Långsjöns glittrande vatten intill finns här möjligheten på generös tomt uppföra ditt drömhus. Tomten som nås via infartsväg från grannfastigheten har ett högt fint läge med viss sjöutsikt mot Långsjön. Under Dokument finns mer info om infartsväg under Förättningskarta och byggmöjligheter under Detaljplan. Lugnt och naturskönt läge intill den expansiva delen av Gudö där ett idylliskt villaområde för barnfamiljen växt fram med kompisar i olika åldrar samt en omtyckt förskola precis intill. En promenad på 10 minuter tar dig till vältrafikerad busshållplats och med bil nås Gullmarsplan på ca 20 minuter. Fantastiskt läge med fina löprundor och promenadstråk samt utegym och grillplats vid ån. I närheten finns flera sjöar och omtyckta badplatser vid Gudö å, Drevviken och Långsjön som även erbjuder kräftfiske samt gångavstånd till mysiga Tutviksbadet - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Njut av en långpromenad med hund eller barnvagn runt Långsjön eller strosa intill den vackra ån. Här erbjuds kanotuthyrning under säsong och med kajak eller kanot kan du ta dig hela vägen till Tyresö slott. Tryggt område med fina miljöer för utelek, kompisar och aktiviteter såväl sommartid som vintertid gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Bekvämt avstånd till Trollbäcken centrum med mataffär och restauranger nås på 5 min med bil och direktbussar tar dig på ca 40 min in till Stockholm. En plats för det bästa av två världar - välkommen att kontakta mäklare för mer information!

  • Premium

Visar alla 8