Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Stefanie Schubert

Stefanie Schubert

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sleipnervägen 3, Handen, Haninge kommun
  • Imorgon kl 17:30
Sleipnervägen 3, Handen, Haninge kommun, bild 2
Sleipnervägen 3, Handen, Haninge kommun, bild 3

Sleipnervägen 3

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 449 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/3
7 437 kr/mån
16 100 kr/m²

Ljus mysig 3 rok, möjlig 4:a ligger i bästa läge som sista huset närmast natur och med Vikingaskolan ett stenkast ifrån! Social bostad där fint ljusflöde från stora fönsterpartier och öppna trivsamma sällskapsytor bjuder in till umgänge och skapar ett harmoniskt hem. Ombonad och inglasad balkong i ostört läge med rofylld vy mot grönskan. Här njuter säljarna ofta av sin frukosten med varma morgonstrålar mot ansiktet. - Möjligt till snabb inflyttning - Går att skapa till en 4rok - Stambytta badrum - Huset längst bort på gatan ger ett insynsskyddat läge - Inglasad balkong med utsikt mot skogen och sol från morgon Vidare finns två nyligen stambytta badrum med dusch respektive badkar. Lägenheten erbjuder idag 2 sovrum varav ett kan delas upp till 2 st mindre rum, perfekta som kontor eller barnrum. Goda förvaringsmöjligheter i hall och sovrum och för med förvaring finns ett tillhörande förråd i källaren. Köket ger plats för större matgrupp och med möjlighet för skapande av matälskarens favoritplats. Bekvämt boende i naturskönt område med välskötta grönskande innergårdar och fina lekparker på varje gård. Barn i alla åldrar i området och öppna lekytor på innergården med omtyckt gräskulle för lek och pulkaåkning vintertid. Närhet till mataffär, postombud och bussar. Några minuters promenad tar dig till Handen centrum, bussterminal och pendeltågsstation samt till Torvalla sporthall. Omtyckta friluftsområdet Rudan precis intill med badplats, vandringsleder, elljusspår sommartid och skidspår och skridskoåkning vintertid. Mycket bra läge i trygg och stabil förening med god ekonomi. Källarförråd i samma port. Cykelrum och barnvagnsrum i porten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Vikingavägen 23, Handen, Haninge kommun

Vikingavägen 23

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
799 000 kr
24,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 951 kr/mån
32 612 kr/m²

Med ett supercentralt läge vid Haninge C kan du nu förvärva denna bostad där du kan skapa din dröm-etta! Bostaden ligger en kort promenad från Haninge centrum, pendeltåg, fina promenadstråk och badsjö. Bostaden har genomgående äldre ytskikt i original med äldre tapet och plastmatta. Stambytt helkaklat badrum med dusch. Här har du möjlighet att förlänga köket med bänkskiva eller köksö samt skapa goda förvaringsmöjligheter i hall. Plats för matbord mellan kök och vardagsrum och säng kan smidigt skapas som compakt-living med ett sängskåp. Lugnt och rofyllt läge med ett par minuters promenad till närliggande Haninge centrum där du hittar bra butiksutbud, restauranger och service. Port 73 ligger en kortare bussresa/ bilfärd bort. Här finns ytterligare shoppingmöjligheter tillsammans med restauranger och ett stort gym. Drygt 5 minuters promenad till Handen pendeltågsstation med tät trafik mot Stockholm och Nynäshamn. Även bussar trafikerar närområdet. Fina grönområden vid Rudan och Slätmossen med motionsspår, utegym, badplats med mera. Trevliga Eskilsparken ett stenkast bort bjuder till härligt häng både sommar- och vintertid. Brf Hanveden nr 1 är en stabil förening med många stora renoveringar gjorda såsom stambyte och nya fönster. Parkerings- och garageplatser finns att tillgå, även en tvättstuga. I samma port finns barnvagn- och cykelförråd. Föreningen har även ett antal lokaler som är uthyrda vilket ger positivt kassaflöde. Till lägenheten hör ett externt förråd! Den perfekta bostaden för dig som studerande. Hjärtligt välkommen på visning!

Vallavägen 43, null, Haninge kommun
  • Idag kl 17:30
Vallavägen 43, null, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 43, null, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 43

Lägenhet
Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 995 000 kr
105 m²
5 rum
vån 3/3
8 474 kr/mån
19 000 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet om 105 kvm, belägen högst upp i ett av Lokes eftertraktade hus. Här möts du av en modern och rymlig bostad med 4 sovrum, som enkelt kan anpassas till 3 beroende på dina behov. Nyligen ommålat i fräscht vitt ger bostaden en ljus och inbjudande känsla. Lägenheten har även en stor balkong med sol från eftermiddag till kväll, perfekt för avkoppling och sociala stunder med utsikt över det lugna och gröna området. Den generösa planlösningen erbjuder ett gediget kök med plats för större matgrupp och gott om förvaringsmöjligheter, två helkaklade badrum, båda stambytta 2023 – ett med dusch och det andra med badkar, vilket ger både komfort och praktikalitet. Här bor ni i en populär HSB-förening med kanonläge intill Handen C med bra butiksutbud och service. I föreningen finns 3 stora tvättstugor med grovtvätt. På Sleipnervägen finns en Ica-butik med generösa öppettider. Flera skolor och förskolor i närområdet, bland annat Vikingaskolan snett mittemot, bredvid ligger Tallens förskola. Handen pendeltågsstation ligger inom en kortare promenad bort och erbjuder täta turer mot både Stockholm och Nynäshamn. Bussar trafikerar Sleipnervägen endast ett stenkast ifrån lägenheten. Rudans friluftsområde erbjuder goda möjligheter till härliga friluftsaktiviteter både sommar- och vintertid. Här finns motionsspår, sjöar samt utegym, något för alla naturälskare, människor såsom våra fyrbenta vänner! Till lägenheten hör ett externt förråd, ligger i samma port. Där finns även barnvagnsförråd. Cykelrum ligger vid port nr 19. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Alfabetsvägen 57, Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun

Alfabetsvägen 57

Lägenhet
Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
2 195 000 kr
47,8 m²
2 rum
vån 1/2
4 899 kr/mån
45 921 kr/m²

Belägen i Vendelsömalm erbjuds nu en superfin lägenhet med stor altan i bästa solläge! Här samspelar öppna ljusa sällskapsytor med genomtänkta och stilsäkra materialval. Social planlösning bjuder in till umgänge och bostadens hjärta förenar luftigt det fina köket med matplats och vardagsrum. Fönsterbeklädda väggar och hörnläge tillför ett härligt ljusflöde. Vidare erbjuder bostaden ett sovrum med anslutande klädkammare, kaklat badrum, tvättstuga med tvättmaskin. Stor altan med sol från tidig lunch till sen kväll där du kan njuta av många soliga dagar med vänner och familj. Genomgående fina färgsättningar och enhetligt golv. Till lägenheten hör ett externt förråd samt parkering (50 kr - 400 kr tillägg). I föreningen finns ett välutrustat trädgårdsförråd med trädgårdsredskap för alla i föreningen att nyttja. Harmonisk och lugn del av Vendelsö med fin grannsämja på gatan. Skola, förskola och lekvänlig utemiljö i direkt närhet. Omtyckta Nationalparken Tyresta By och fin badplats vid Ramsjön samt stormarknader och köpcentrum inom bekvämt avstånd. Populära Vendelsö kök och bar med god mat och uteservering sommartid nås på en kort promenad. Bekvämt gångavstånd till vältrafikerad busshållplats med direktförbindelse till Gullmarsplan, Stockholm C och Handen. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 4