Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rasmus Nordgren

Rasmus Nordgren

Om mig

Att byta bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär! Driven och plikttrogen är orden som mina nära och kära beskriver mig med. Målet är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Det är därför jag alltid gör mitt bästa i varje affär, med hög tillgänglighet, överlägsen service och gedigen kunskap.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Köpenhamnsvägen 49B, Erikslust, Malmö kommun
Köpenhamnsvägen 49B, Erikslust, Malmö kommun, bild 2
Köpenhamnsvägen 49B, Erikslust, Malmö kommun, bild 3

Köpenhamnsvägen 49B

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
1 600 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/7
3 361 kr/mån
42 105 kr/m²

Välkommen till Köpenhamnsvägen 49B, där denna charmiga etta på 38 kvadratmeter erbjuder ett bekvämt och välplanerat boende på första våningen. Perfekt för den som söker en smidig och trivsam bostad i ett populärt område. Bostaden tillhör BRF Trumman som erbjuder det mesta, allt från gym, bastu, övernattningslägenhet, närhet till ribban och festlokal. Lägenheten är smakfullt inredd och har en mysig sovalkov som ger en avskild plats för vila. De inbyggda garderoberna erbjuder gott om förvaringsutrymme, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda i hemmet. Det helkaklade badrummet är stilrent och modernt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och rymlig känsla, perfekt för både umgänge och avkoppling. Köpenhamnsvägen 49B ligger i ett attraktivt område med närhet till både grönområden och stadens puls. Här har du nära till affärer, restauranger och goda kommunikationer som gör det enkelt att ta sig runt i Malmö. Detta är en idealisk bostad för alla som söker ett mysigt och praktiskt hem. Missa inte chansen att förvärva denna pärla på Köpenhamnsvägen 49B – en plats där du kan trivas och känna dig hemma. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Mellanvägen 4, Västra Ingelstad, Vellinge kommun

Mellanvägen 4

Villa
Västra Ingelstad, Vellinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
4 850 000 kr
102 + 142 m²
4 rum
636 m² tomt

Välkommen till detta unika hem i eftertraktade Västra Ingelstad, belägen i Vellinge kommun. Med en bostadsyta på 102 kvadratmeter och generösa 142 kvadratmeter biarea är detta hus det perfekta valet för den som söker både rymlighet och bekvämlighet. Köket har nyligen genomgått en renovering och är utrustat med högkvalitativa vitvaror och generösa förvaringsutrymmen. Vardagsrummet erbjuder stora fönster med trevligt ljusinsläpp vilket skapar en avslappnad atmosfär för avkoppling och underhållning, med gott om plats för familj och vänner. Med tre väl tilltagna sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. De renoverade badrummen är stilrena och funktionella, vilket skapar en känsla av lyx och komfort. Den rymliga tomten på cirka 600 kvadratmeter erbjuder gott om möjligheter för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Här kan du njuta av långa sommarkvällar med grillning och lek i anslutning till bostadens uterum, eller helt enkelt koppla av i den fridfulla omgivningen. Beläget i det eftertraktade området Västra Ingelstad erbjuder detta hem närhet till utmärkta skolor, vackra naturreservat och bekväma kommunikationer inklusive tåg. Med endast en kort bilresa till Vellinge centrum och Malmö stad finns det gott om möjligheter till shopping, restauranger och kulturella aktiviteter. Sammanfattningsvis är detta hem en väldigt bra möjlighet för den som söker något att växa upp i tillsammans med familjen. Med sin utmärkta geografiska placering och omfattande yta är det här en plats där du erbjuds alla möjligheter att skapa ditt drömhem. Varmt välkomna på visning!

Astrakangatan 68 A, Vellinge, Vellinge kommun
  • Idag kl 16:00

Astrakangatan 68 A

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 892 kr/mån
36 273 kr/m²

Välkommen till Astrakangatan 68A, där denna moderna bostad erbjuder en perfekt kombination av komfort och stil. År 2021 byggdes denna moderna lägenhet på markplan med rymlig uteplats, en uteplats i västerläge som därmed erbjuder kvällssol och ger möjlighet till mysiga grillkvällar och sociala tillställningar! Med sina 55 välplanerade kvadratmeter är detta hemmet för den som söker en harmonisk livsmiljö. Den fräscha interiören ger ett inbjudande intryck från första ögonkastet, och varje detalj är noggrant övervägd för att skapa en praktisk och bekväm boendemiljö. Astrakangatan 68A är perfekt för den som uppskattar både komfort och funktionalitet. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och gemenskap, medan de välutrustade köks- och badrumsfaciliteterna ger en bekväm vardag. Denna bostad är en idealisk plats att kalla hem, med närhet till stadens bekvämligheter och grönområden. Med sin moderna design och praktiska utformning är Astrakangatan 68A ett hem att trivas i för lång tid framöver.

  • Plus
  • Uteplats
Bolmersvägen 2, Östra Grevie, Vellinge kommun

Bolmersvägen 2

Villa
Östra Grevie, Vellinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
4 995 000 kr
160 + 45 m²
7 rum
789 m² tomt

Här på Bolmersvägen 2 hittar du en nyrenoverad villa med tillhörande annex i toppskick om totalt sju rum och kök. Huset är modernt, ljust och stilrent och har hög materiell standard, fint ljusinsläpp och behagliga färgval. I detta hus finns mycket som är värt att lyfta fram. Till bostadens höjdpunkter hör ett nyrenoverat, stilrent och modernt kök med fönster mot tomten, rejäl köksbänk, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet från 2022 är stilrent, nyrenoverat och smakfullt och har toalett, dusch, kommod, badrumsskåp, golvvärme och spotlights. Det öppna och charmiga vardagsrummet med vita väggar och parkettgolv bjuder på fint ljusinsläpp och fönster åt två håll. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Östra Grevies hjärta. Östra Grevie tågstation ligger ett stenkast från huset och Östra Grevie kyrka finns en cykeltur bort. Dessutom har man Vellinge och Malmö en kort bilresa från bostaden. Varmt välkommen till Bolmersvägen!

Visar alla 4