Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Camilla Axelsson

Camilla Axelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brönnestadsvägen 13, Tjörnarp, Höörs kommun
  • Idag kl 18:00

Brönnestadsvägen 13

Villa
Tjörnarp, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
1 895 000 kr
190 + 15 m²
5 rum
1 735 m² tomt

Här har vi familjens drömboende i Tjörnarp! Högt beläget med vacker utsikt ligger detta fina 1,5-planshus som erbjuder generösa ytor och en atmosfär som omedelbart får dig att känna dig som hemma. Här har du gott om plats för både familjeliv och sociala tillställningar. Trädgården är härligt stor med gott om plats för lek och vila. Här finns till och med en egen boulebana på tomten. Gör detta fantastiska hus till ditt hem och njut av allt vad Tjörnarp har att erbjuda! Ansvarig mäklare har semester och åter 28 juni, fram tills dess kontakta Johanna Högberg på [email protected], 0708-118718.

  • Plus
Furuvägen 1, Enevången, Hörby kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Furuvägen 1, Enevången, Hörby kommun, bild 2
Furuvägen 1, Enevången, Hörby kommun, bild 3

Furuvägen 1

Fritidshus
Enevången, Hörby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby
1 325 000 kr
49 m²
3 rum
1 178 m² tomt

Det nätta huset i Enevången, nära Ludvigsborg, är en mysig tillflyktsort som erbjuder både bekvämlighet och naturskön omgivning. Beläget i ett område med tillgång till en gemensam pool och bekvämligheter såsom butiker, skola och förskola i närheten, är detta en perfekt plats för avkoppling och rekreation. Huset är välplanerat och erbjuder två sovrum, ett öppet kök och vardagsrum där en kamin skapar en mysig atmosfär under kalla kvällar. Takfönster och stora fönsterpartier sprider ljus över det öppna utrymmet och ger en känsla av rymd och luftighet. Wc:n är utrustad med en dusch för bekvämlighet. Ett större gästhus kompletterar huvudbyggnaden och erbjuder ytterligare sovutrymme samt ett extra wc för gäster. En tvättstuga finns tillgänglig i en del av gästhuset med separat ingång. Dessutom finns ett mindre gästhus och ett förråd för förvaring av utrustning och verktyg. Den stora och välkomnande tomten är insynsskyddad och erbjuder en grillplats för utomhusmiddagar och sociala tillställningar. Ett stort trädäck, delvis under tak, skapar en trevlig plats att koppla av och njuta av den omgivande naturen. Markiser och ett utekök förhöjer upplevelsen av utomhuslivet och gör det möjligt att njuta av soliga dagar utan bekymmer. Sammanfattningsvis är detta hus i Enevången ett perfekt val för den som söker en harmonisk tillflyktsort med bekvämligheter och natur runt hörnet.

  • Premium
Fädriftsvägen 235, Fädriften, Höörs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 4 jul kl 17:15
Fädriftsvägen 235, Fädriften, Höörs kommun, bild 2
Fädriftsvägen 235, Fädriften, Höörs kommun, bild 3

Fädriftsvägen 235

Villa
Fädriften, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
3 800 000 kr
190 + 15 m²
5 rum
1 530 m² tomt

Ett gediget och vackert stenhus om190 kvadratmeter i funkisstil, byggt 2017, med tillhörande dubbelgarage om ca 75 kvm byggt 2023. Ett speciellt och välplanerat hus i sobert vitt med tre fina uteplatser där du kan njuta av soliga dagar, utomhusmiddagar eller bara koppla av med en kopp kaffe medan du tar in den natursköna omgivningen. Huset har stora och ljusa sociala ytor och sovrummen är härligt rymliga. Huset har två helkaklade badrum med tvättmaskin och tumlare och ett tredje badrum med microcement på golv och väggar, tvättmaskin och torktumlare. Sammantaget blir familjelogistiken enklare. Vattenburen golvvärme på hela bottenvåningen. För den som önskar hyra ut en del av bostaden, ha ett generationsboende eller hemmakontor med alla bekvämligheter är det väldigt enkelt att dela av en bit av bottenvåningen och på så sätt få egen entré badrum med tvätt, litet kök och sov/vardagsrum. Dubbelgaraget byggdes 2023 och även här är stommen i lättbetong. Gjuten platta med vattenburen golvvärme och förberett för vatten och avlopp i det fall man vill inreda garaget för andra ändamål. Vad mer kan man önska av sitt boende?

  • Premium
Fågelbacksvägen 4, Orup, Höörs kommun
  • Tis 9 jul kl 17:00
Fågelbacksvägen 4, Orup, Höörs kommun, bild 2
Fågelbacksvägen 4, Orup, Höörs kommun, bild 3

Fågelbacksvägen 4

Villa
Orup, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
2 995 000 kr
159 + 63 m²
5 rum
1 816 m² tomt

Ett fint och välplanerat sutteränghus med tillhörande gästhus, beläget på natursköna Orupsbacken med en vacker utsikt över den skimrande Ringsjön. Köket är ett tillagningskök med rikligt med arbetsyta. Det ansluter till en rymlig matplats och ett vardagsrum som inbjuder till avkoppling och umgänge. Den centrala kaminen skapar en mysig atmosfär under kalla kvällar. Ifrån vardagsrummet kliver man rakt ut på balkongen. I sutterängplan finns ett stort allrum med utgång till den stenlagda terrassen och spa-badet. Huset erbjuder tre stora sovrum, varav två med utsikt över sjön och ett med fönster mot gatan. Sovrummet på sutterängplan har egen stor walk-in-closet. Här finns ett badrum på entréplan och på sutterängplan finner man toalett samt separat dusch. Här finns även tvättstugan. Gästhuset är ett fint komplement, perfekt för besökande vänner och familj eller som en separat reträtt. Det är utformat med omsorg och komfort i åtanke och erbjuder gott om plats för såväl dubbelsäng som liten sittgrupp. Här finns en egen toalett och plats att sätta in ett litet kök. I huset intill finns bastu, dusch och en avsvalkningspool - njutbart! Här kan man enkelt hyra ut för extra inkomst! Trädgården är omsorgsfullt anlagd och har gott om plats för lek, vila och middagar i grönskan. En stor balkong sträcker sig längs husets fasad och erbjuder den perfekta platsen för att njuta av solnedgången över Ringsjön. Även terrassen med utgång från sutterängplan inbjuder till mysiga stunder i spa-badet eller varför inte en god middag med fin utsikt. Beläget på Orupsbacken, erbjuder fastigheten lugn och ro, samtidigt som den är bekvämt belägen nära lokala bekvämligheter och aktiviteter. Stranden längs Ringsjön är ett paradis för bad, båtliv och avkopplande promenader längs vattnet. Oavsett om du längtar efter att njuta av den hisnande solnedgången över sjön eller bara vill fly vardagens stress, är detta sutteränghus med gästhus en perfekt plats att kalla hem. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Fundersed Tallvägen 11, Fundersed, Hörby kommun
  • Imorgon kl 17:30
Fundersed Tallvägen 11, Fundersed, Hörby kommun, bild 2
Fundersed Tallvägen 11, Fundersed, Hörby kommun, bild 3

Fundersed Tallvägen 11

Fritidshus
Fundersed, Hörby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hörby
695 000 kr
41 m²
3 rum
1 610 m² tomt

Här har vi ett välplanerat och sött fritidshus placerat på en insynsskyddad hörntomt! Huset rymmer kök, storstuga med kamin, två sovrum och badrum. Ett stort inglasat uterum och en fiffig lösning med husvagn som gästrum. En fin plats att tillbringa lediga stunder!

  • Premium
Maglehill, null, Höörs kommun
  • 11 lediga bostäder

Maglehill

Tomt
Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
fr. 655 600 kr
1 173 m² tomt

Välkommen till Höör – där drömmar om ett idylliskt och naturnära boende blir verklighet! Våra tomter i Höör erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en charmig och växande kommun som präglas av en harmonisk atmosfär. Höör är den perfekta platsen för dig som söker en lugn och trygg tillvaro utan att behöva kompromissa med bekvämligheter och möjligheter. Våra tomter är strategiskt belägna för att erbjuda bästa möjliga förutsättningar för en livsstil i balans. Höör präglas av vacker natur, sjöar och skogspartier samtidigt som du har bekvämt avstånd till Höörs centrum med all vardaglig service, kulturella aktiviteter, rikt föreningsliv och bra pendlingsmöjligheter. Höör är mer än bara en plats att bo – det är en gemenskap där grannar blir vänner och där du kan skapa minnen för livet. Med en aktiv och engagerad lokalbefolkning finns det alltid något spännande att delta i eller upptäcka. Kontakta oss idag för att ta det första steget mot ditt framtida hem i Höör – där drömmar blir verklighet!

  • Nybyggnadsprojekt
Sätofta Granstigen 4B, Jägersbo, Höörs kommun

Sätofta Granstigen 4B

Tomt
Jägersbo, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
691 000 kr
970 m² tomt

Välkommen till en fantastisk möjlighet att förvärva en av fyra tomter i naturskönt område med närhet till vackra Ringsjön för bad & fiske samt mysiga Jägersbo Camping, här du bl.a. kan frossa i glass & spela minigolf. Njut av en fridfull tillvaro i ett lugnt område med varierad bebyggelse, perfekt för avkoppling och gemenskap. Tomterna är på ca 1000 kvm var och ger dig gott om utrymme att förverkliga dina visioner, det är fritt att välja vilket typ av hus du vill ha och vilka material du vill bygga med. Se mer info i detaljplanen. Höör är den perfekta platsen för dig som söker en lugn och trygg tillvaro utan att behöva kompromissa med bekvämligheter och möjligheter. Området och Höör i sin helhet präglas av vacker natur, sjöar och skogspartier, centrum ligger på ca 4 km avstånd och erbjuder all vardaglig service, kulturella aktiviteter, rikt föreningsliv och bra pendlingsmöjligheter, ännu lite närmare har vi Ludvigsborg, med välsorterad Ica affär, friskola, förskola och en helt ny idrottshall, utegym m.m. Kontakta oss idag för att ta det första steget mot ditt framtida hem!

Sätofta Björkstigen 3C, Jägersbo, Höörs kommun

Sätofta Björkstigen 3C

Tomt
Jägersbo, Höörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
732 700 kr
1 109 m² tomt

Välkommen till en fantastisk möjlighet att förvärva en av fyra tomter i naturskönt område med närhet till vackra Ringsjön för bad & fiske samt mysiga Jägersbo Camping, där du bl.a. kan frossa i glass & spela minigolf. Njut av en fridfull tillvaro i ett lugnt område med varierad bebyggelse, perfekt för avkoppling och gemenskap. Tomterna är på ca 1000 kvm var och ger dig gott om utrymme att förverkliga dina visioner, det är fritt att välja vilket typ av hus du vill ha och vilka material du vill bygga med. Se mer info i detaljplanen. Höör är den perfekta platsen för dig som söker en lugn och trygg tillvaro utan att behöva kompromissa med bekvämligheter och möjligheter. Området och Höör i sin helhet präglas av vacker natur, sjöar och skogspartier, centrum ligger på ca 4 km avstånd och erbjuder all vardaglig service, kulturella aktiviteter, rikt föreningsliv och bra pendlingsmöjligheter, ännu lite närmare har vi Ludvigsborg, med välsorterad Ica affär, friskola, förskola och en helt ny idrottshall, utegym m.m. Kontakta oss idag för att ta det första steget mot ditt framtida hem!

Visar alla 8