Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mathias Blomqvist

Mathias Blomqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Långviksberget 22, IGGESUND, Hudiksvalls kommun

Långviksberget 22

Villa
IGGESUND, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
795 000 kr
96 + 88 m²
5 rum
1 370 m² tomt

Välkommen till detta charmiga tegelhus beläget i slutet av en återvändsgata. Med sin vackra sjöutsikt och omgiven av natur, erbjuder detta hem en perfekt oas för avkoppling och sociala tillställningar. Den tillbyggda verandan ger extra utrymme för underbara stunder med vänner och familj. Huset har tre rymliga sovrum som ger gott om utrymme för både familjeliv och gäster. De separata vardagsrummet och middagsrummet skapar en funktionell och rymlig sällskapsmiljö för alla tillfällen. Dessutom ger bergvärmen en energieffektiv och ekonomisk uppvärmning under de kyligare månaderna. Fastigheten har också förmånen av ett integrerat garage, vilket ger både bekvämlighet och trygghet. Den välplanerade gården är välskött och trivsam, perfekt för utomhusaktiviteter. Dessutom finns det gott om parkeringsutrymme på den stora uppfarten.

Klampargatan 14, ÅVIK, Hudiksvalls kommun

Klampargatan 14

Villa
ÅVIK, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
2 875 000 kr
140 + 50 m²
5 rum
564 m² tomt

Välkommen till Klampargatan, hjärtat av Åvik. Här finns en charmig sekelskiftesvilla som väntar på sin nya ägare. Med nästan 50 års omsorg och kärlek från nuvarande ägare är detta hem redo att välkomna en ny familj. Huset erbjuder fem rum och kök, med möjlighet till 3-4 sovrum. De två rummen på övervåningen används idag som kontor och allrum, men kan enkelt göras om till sovrum. Dessutom finns ett extra sovrum i källaren som kan användas efter behov. Med pålitlig fjärrvärme hålls du varm och bekväm året om. I källaren finns även en bastu där du kan koppla av och njuta efter en lång dag. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med gott om plats för att organisera dina ägodelar. En öppen spis skapar en mysig atmosfär och ger extra värme under kyliga kvällar. Bilägare kommer att uppskatta den praktiska carporten, medan balkongen erbjuder en tilltalande havsutsikt där du kan njuta av ditt morgonkaffe eller koppla av på kvällen. På altanen kan du njuta av trevlig kvällssol i den välskötta trädgården. En välskött och vacker trädgårdstomt med buskar av krusbär, hallon och rosor samt äppel- och plommonträd. Detta hus erbjuder ett bekvämt och harmoniskt boende för sin nya ägare. Kontakta oss idag för att boka in er på visning och upptäck allt detta hem har att erbjuda. Energideklaration och besiktning utförs 1 augusti.

Sunnanbäck 308, FORSA, Hudiksvalls kommun

Sunnanbäck 308

Fritidshus
FORSA, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 100 000 kr
53 m²
3 rum
1 809 m² tomt

Välkommen till detta hemtrevliga fritidshus i Sunnanbäck! Denna fastighet erbjuder mycket charm och har utsikt över Storsjön i Forsa. Här kan ni njuta av mysiga sommarkvällar med stort inglasat uterum och 200 meter ner till en bra badplats. Tomten är rymlig med gräsmatta, fruktträd och bärbuskar. Inne i huset finns moderna bekvämligheter som en luftvärmepump och en mysig gjutjärnskamin i köket, samt en öppen eldstad i vardagsrummet. Huset rymmer dessutom två sovrum och ett badrum, vilket gör det idealiskt för både korta och långa vistelser. Fastigheten har sommarvatten från källa. Enklare båt och båtvagn säljs med fastigheten. Ni kan således utforska sjön och njuta av bad eller fiskeäventyr. Endast 10 minuter med bil tar dig till centrala Forsa, där all nödvändig service finns tillgänglig. Möjlighet till snabbt tillträde. Kontakta mäklaren för att boka in visning!

Davidsvik 10, NJUTÅNGER, Hudiksvalls kommun

Davidsvik 10

Tomt
NJUTÅNGER, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
550 000 kr
1 681 m² tomt

Välkommen till Davidsvik, där drömmen om ett naturnära boende blir verklighet. Denna friköpta tomt erbjuder en unik möjlighet att bygga ditt drömhus i en idyllisk miljö, bara en kort promenad från det glittrande havet. Med en vacker havsutsikt som tar andan ur dig och omgiven av frodig grönska, är denna tomt perfekt för dig som vill koppla av och njuta av naturens skönhet. Här kan du vakna upp till solens varma strålar och få en känsla av lugn och harmoni varje dag. *Stor grovschacktad tomt - fyllnadsmassor finns kvar. *El-anslutningsavgiften betalas av säljare *Servitut för att anlägga båtplats - ej inskrivet hos Lantmäteriet. *Servitut för att nyttja gemensam brygga - ej inskrivet hos Lantmäteriet. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett naturnära boende. Kontakta oss idag för mer information om denna soliga tomt i Davidsvik. Kontakta ansvarig mäklare för mer information, Mathias Blomqvist -0702235083

Skolvägen 12, JÄTTENDAL, Nordanstigs kommun

Skolvägen 12

Villa
JÄTTENDAL, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
895 000 kr
100 + 50 m²
3 rum
1 875 m² tomt

Varmt välkomna till denna charmiga och välskötta fd. skolbyggnad i Jättendal. Med sin timmerstomme från 1885 och genomförda renoveringar ger detta hem en perfekt kombination av historisk karaktär och modern bekvämlighet. På entréplanet möts ni av ett helt renoverat kök med kvalitetsvitvaror och fräscha ytskikt som ger en ljus och inbjudande atmosfär. Här finns även två sovrum och ett rymligt vardagsrum där familjen kan umgås och koppla av. Beläget längst in på en lugn återvändsgata erbjuder detta hem en trygg miljö för barnen att leka fritt på den stora gräsmattan. Den takade altanen är perfekt för att njuta av sena sommarkvällar med trevligt sällskap. För er som behöver mer utrymme finns det två extra sovrum i källarplanet samt en stor oinredd vind som ger möjlighet att skapa ytterligare boyta efter era behov. Dessutom har detta hus många bekvämligheter att erbjuda, såsom bergvärme och fiberanslutning. Med energiklass B kan ni även dra nytta av Grönt Bolån hos flertalet banker, vilket ger möjlighet till ränterabatt. Varmt välkomna till detta välskötta och trivsamma hem med en perfekt balans mellan charm och modernitet.

  • Energieffektiv
Lastagegatan 6, HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun

Lastagegatan 6

Lägenhet
HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 150 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 213 kr/mån
19 167 kr/m²

Kontakta mäklare för mer information och bokning av visning. *Rymlig tvåa om hela 60 kvm *Bostad med rikligt ljusflöde *Middag med kvällssol på balkong *Tre rum inklusive kök vända mot park *Centralt med närhet till allt *Solid och gammal HSB-förening *Endast 250 kr/mån för TV och Bredband *Balkongen har utsikt mot Skolparken *Gästlägenhet till förfogande *Tidstypiska och platsbyggda garderober *Lån/kvm är låga 1773 kr Välkommen till denna rymliga tvåa om hela 60 kvm. Här erbjuds du en bostad med rikligt ljusflöde, vilket ger en behaglig atmosfär. Njut av middagar med kvällssolen på den härliga balkongen, som erbjuder en fantastisk utsikt mot Skolparken. De tre rummen, inklusive köket, är vända mot parken och ger en lugn och fridfull atmosfär. Centralt belägen, har du här närhet till allt du behöver, med bekvämt avstånd till affärer, restauranger och kommunikationer. HSB-föreningen är solid och gammal, vilket ger trygghet och stabilitet. Dessutom kostar endast 250 kr/mån för TV och Bredband. I lägenheten finns tidstypiska och platsbyggda garderober som ger gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom finns en gästlägenhet till förfogande för dina besökare. Missa inte chansen att få bo i denna härliga bostad med fantastiskt ljusflöde och balkong med parkutsikt.

  • Plus
  • Balkong
Vesslavägen 16, BJURÅKER, Hudiksvalls kommun

Vesslavägen 16

Villa
BJURÅKER, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 850 000 kr
124 + 124 m²
5 rum
871 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för privat visning, Mathias Blomqvist - 0702235083 Välkommen till denna nyrenoverade villa i en attraktiv och naturskön miljö. Här finner du två fint renoverade och fullt utrustade badrum, samt en gäst-WC för extra bekvämlighet. Det rymliga hemmet erbjuder även en bastu, perfekt för avkoppling och välbefinnande. Belägen mellan Hassela ski resort och Järvsö, har denna villa ett perfekt läge för alla som älskar naturen och aktiviteter utomhus. Norra Dellen ligger bara några hundra meter bort, vilket ger möjlighet till vackra promenader och avkopplande stunder vid vattnet. För den som värdesätter praktiska detaljer finns ett garage med plats för en bil, byggt på en solid betongplatta. Dessutom finns det gott om parkeringsutrymme på uppfarten för besökande. Interiört imponerar huset med sin stilfulla design och moderna komfort. Renoveringen under 2022 har gett huset en fräsch och modern atmosfär. Med det nyinstallerade luft-vatten-värmepump systemet kan du njuta av optimal temperatur året runt samtidigt som du minimerar energiförbrukningen. Med sina totalt fem sovrum (två i källaren) finns det gott om utrymme för hela familjen eller möjlighet att anpassa rummen efter dina behov. Genomgående tilltalande färg- och materialval och fint ljusflöde från många fönster. Närheten till skolor, butiker och grönområden gör detta till ett idealiskt läge att bo på. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter till närliggande städer och områden. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem där varje detalj noggrant har planerats och utförts för att skapa en trivsam och modern livsstil.

Björkstigen 2, STOCKA, Nordanstigs kommun

Björkstigen 2

Villa
STOCKA, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
1 550 000 kr
125 + 50 m²
5 rum
1 906 m² tomt

I centrala Stocka med gångavstånd till gemytliga Rönnskär finner du denna rymliga funkisvilla i 1 plan! Vinkelhuset skapar en stor och härlig uteplats med lä från havets vindar och utgång från både vardagsrum och sovrum. I vardagsrummet kan du njuta med familj och vänner framför den rejäla täljstenskaminen som ger en härlig extravärme efter en dag ute i vinterkylan, även om huset redan har en bekväm uppvärmning med bergvärmepanna installerad år 2023. Köket som ligger intill vardagsrummet erbjuder gott om förvaring, bra arbetsytor och plats för 6 personer runt matbordet med utgång mot trädgården åt sydost. Huset erbjuder även fyra sovrum varav två större, fint helkaklat badrum, tvättstuga med dusch och bastu samt fiber, en gäststuga och två garage. Förutom Rönnskärs vackra omgivningar har du även gångavstånd till gästhamn, lekplats, förskola, skola och skärgårdsrestaurangen Måsen som även erbjuder café. Anmäl ditt intresse redan idag så du inte missar tillfället att förvärva detta havsnära boendet!

Sunnån 111, HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun

Sunnån 111

Villa
HUDIKSVALL, Hudiksvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
2 000 000 kr
129 + 12 m²
4 rum
1 863 m² tomt

Välkommen till Sunnån 111, en enplansvilla på en rogivande plats med bergvärme, ett varmbonat garage och ett uthus med bastu. Det rymliga köket är perfekt för middagsbjudningar med plats för upp till 16 personer. I vardagsrummet kan du njuta av en öppen spis som sprakar stämningsfullt, och de tre sovrummen erbjuder gott om plats för familjen. För den som behöver ytterligare ett sovrum finns möjlighet att omvandla ett av rummen, som tidigare varit delat. Huset behöver renoveras, särskilt badrummet där våtrumsmattan inte längre är funktionell och där det finns behov av att sanera röklukt. Även ytskikten inomhus behöver ses över. Exteriört behöver fasaden en ommålning. I trädgården, på en liten kulle, finner du ett charmigt lusthus omgivet av natur.

  • Energieffektiv

Visar alla 9