Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Grips väg 5, null, Olofströms kommun

Grips väg 5

Villa
Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 100 000 kr
112 + 106 m²
7 rum
845 m² tomt

Välkommen till Grips väg 5, en rymlig och ljus enplansvilla med källare belägen vid Södersjön i Kyrkhult! Du välkomnas in i en stor och ljus hall som sedan leder dig vidare till köket, den öppna planlösningen ger gott om utrymme både för matplats och härliga sällskapsytor. Från köket når du det inglasade uterummet som sedan leder dig ut till trädäcket på huset baksida, från uterummet finns ytterligare en ingång till vardagsrummet. Bostaden erbjuder 3-4 sovrum på entréplan varav två av dem är lite mindre samt ett sovrum på källarplan. I källaren finns en stor gillestuga med pelletskamin (denna används endast som mysfaktor och har inte använts av nuvarande ägare vilket innebär att den har eldförbud och behöver ses över före användning). I källaren finner ni även ett förråd samt källardel med tvättstuga, hobbyrum, badrum, matkällare och hall med trappa ut till tomtens baksida. Här bor ni nära Södersjön med gångavstånd till förskola, skola, lekplats, fotbollsplan, busshållsplats, motionsslinga samt närhet till naturen. Numera finns det även en mataffär i Kyrkhult! För ett tryggare köp har säljaren valt att göra en besiktning samt koppla på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings dolda felförsäkring. Kontakta mäklaren för att ta del av besiktningsprotokollet. Varmt välkomna på visning!

Fäladsvägen 84, Centrala Bromölla, Bromölla kommun
  • Mån 5 aug kl 16:30

Fäladsvägen 84

Radhus
Centrala Bromölla, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
1 095 000 kr
99 m²
4 rum
274 m² tomt

Välkommen till denna välskötta 1,5-plans villa belägen i ett lugnt och barnvänligt område på Fäladsvägen i Bromölla. Här erbjuds en smart planlösning och generösa ytor för familjen att trivas på. Inne i bostaden finner du tre sovrum, vilket ger möjlighet till avskildhet och privatliv för hela familjen. Dessutom finns både en toalett och ett badrum för bekvämlighetens skull. Köket är utrustat med moderna vitvaror såsom kyl, frys, diskmaskin, spis, spisfläkt samt matplats för flertalet personer. Från vardagsrummet nås det stora och härliga uterummet, perfekt för avkoppling och sociala sammankomster. Trädgården är rymlig och erbjuder gott om utrymme för lek och trädgårdsaktiviteter. Grunden är i bra skick med hjälp av en avfuktare, vilket ger trygghet och säkerhet för framtiden. Med närhet till naturen, skolor och service är detta ett perfekt hem för den som söker en trivsam och praktisk bostad. Varmt välkommen att anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare redan idag! Viktor Widesjö 0790608531

  • Plus
Snickarevägen 18, null, Olofströms kommun

Snickarevägen 18

Villa
Olofströms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
1 995 000 kr
152 + 35 m²
5 rum
880 m² tomt

Välkommen till Snickarevägen 18 i populära Bommareviken i Olofström! Denna välskötta enplansvilla erbjuder rymliga, ljusa rum med en genomtänkt planlösning. Här finner du ett stilrent kök med moderna vitvaror, ett generöst vardagsrum med öppen spis och i anslutning till den härliga vinterträdgården. Bostaden erbjuder tre mysiga sovrum, varav ett med walk-in-closet. Från vinterträdgården når du ett stort trädäck som leder dig ut till den insynsskyddade trädgården, här finns plats för både lek och avkoppling! I anslutning till bostaden finner du även ett rymligt garage. Här bor du med närhet till skolor, badplatser, natur och centrum, det bästa av två världar - ett lugnt bostadsområde med alla bekvämligheter inom räckhåll! För ett tryggare köp har säljaren valt att göra en besiktning samt koppla på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings dolda felförsäkring. Kontakta mäklaren för att ta del av besiktningsprotokollet. Missa inte chansen att göra Snickarevägen 18 till ditt nya hem! Varmt välkommen att boka in dig på visning.

  • Plus

Visar alla 3