Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Arklimästaregatan 25B, Trossö, Karlskrona kommun
Arklimästaregatan 25B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Arklimästaregatan 25B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Arklimästaregatan 25B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 100 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2
2 386 kr/mån
29 730 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga etta mitt i stan, där du har nära till allt som staden har att erbjuda. När du kliver in möts du av en välkomnande hall med grönmålade väggar och gott om plats för upphängning. Det rymliga rummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp och erbjuder generösa ytor för möblering, inklusive en stor skjutdörrsgarderob som ger praktisk förvaring. Det ljusa köket har nyligen fått en uppfräschning med moderna detaljer och erbjuder gott om förvaringsutrymme samt plats för ett matbord, vilket gör det till en inbjudande plats för måltider. Det helkaklade, moderna duschrummet har en fräsch och stilren design. Lägenheten är i fint skick och har tillgång till en mysig innergård med utemöbler. Här bor du centralt men på ett lugnt läge. Promenad avstånd till både restauranger, affärer och med bra buss- tåg förbindelse.

  • Premium
  • Hiss
Axel W Anderssons Väg 13A, Lyckeby, Karlskrona kommun

Axel W Anderssons Väg 13A

Lägenhet
Lyckeby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
795 000 kr
30,3 m²
1 rum
vån 3
2 613 kr/mån
26 238 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande och mysiga etta, som utmärker sig med sin genomgående fräscha interiör. Den ljusa kokvrån har praktiska ytskikt samt har en trevlig matlagningsmiljö. Rummet är ljust och lättmöblerat, med fina ytskikt och ett härligt ljusinsläpp. Här finner du ett helkaklat duschrum, smakfullt inrett med moderna materialval som ger ett stilrent intryck. En av bostadens riktiga pärlor är den generösa balkongen, där du kan njuta av skön förmiddagssol samtidigt som du blickar ut över innergården. Balkongen är i bra storlek för att rymma både sittgrupp och växter, vilket gör den till en perfekt plats för avkoppling. Lägenheten ligger i ett omtyckt och lugnt område i Lyckeby, känt för sin trevliga atmosfär och närhet till både service och grönområden. Här har du nära till Ekebackens natursköna områden, som erbjuder fina promenadstråk och Friluftsaktiviteter. Dessutom ligger Amiralen köpcentrum bara ett stenkast bort, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och annan service. Området är en perfekt blandning av natur och bekvämligheter, vilket gör det till ett populärt val för boende i alla åldrar.

  • Balkong
  • Hiss
Landsvägsgatan 12 C, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Landsvägsgatan 12 C

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 150 000 kr
42 m²
1 rum
vån 4/4
3 190 kr/mån
27 381 kr/m²

Charmig Etta på Pantarholmen i Karlskrona Välkommen till denna fina etta med fräsch interiör och en tilltalande planlösning, perfekt belägen på Pantarholmen. Denna rymliga bostad på 42 kvadratmeter erbjuder en sovalkov med gott om plats för en dubbelsäng, vilket skapar en mysig och avskild del av rummet. Det inbjudande och stilrena köket renoverades 2020 samt har plats för matbord framför fönstret, vilket ger en härlig matplats med fint ljusinsläpp. Samma år målades väggar och tak, nytt golv lades och praktiska garderober installerades i hallen. Dessutom adderades en tvättmaskin i duschrummet för extra bekvämlighet. Den franska balkongen bidrar till bostadens ljusa och luftiga känsla. Lägenheten ligger i en välskött förening med utmärkt service i området, inklusive livsmedelsaffär, café och pizzeria. Dessutom har Pantarholmen en attraktiv närhet till både havet och Karlskrona centrum, samt Högskolan, vilket gör detta till ett idealiskt läge för både studenter och yrkesverksamma. Här får du njuta av både stads- och kustlivet i en trygg och trivsam miljö. Välkommen att boka dig på visning!

Garpenvägen 37, Hasslö, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Garpenvägen 37, Hasslö, Karlskrona kommun, bild 2
Garpenvägen 37, Hasslö, Karlskrona kommun, bild 3

Garpenvägen 37

Villa
Hasslö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 195 000 kr
170 m²
5 rum
1 571 m² tomt

Välkommen till Garpenvägen 37 Detta hus står på en stor tomt med en mysig och lummig trädgård. Här finns det möjlighet för den som vill återuppliva husets charm samtidigt som man skapar något helt eget och personligt. Huset har mycket av sitt ursprungliga skick kvar och behöver nu en ny ägare med visioner som kan väcka potentialen till liv. Med sin spännande planlösning och många rum finns här oändliga möjligheter att forma hemmet efter dina egna drömmar. Den inglasade altanen erbjuder en mysig plats att njuta av utsikten över trädgården, som skulle kunna bli en grönskande oas med gott om plats för odlingar, utemöbler, lek eller avkoppling. Här finns också ett garage samt byggnader på tomten med gott om utrymme för förvaring eller hobbyverksamhet i verkstad. Hasslö, även känt som "Lilla Hawaii", är en idyllisk ö med vacker natur, härliga badplatser och ett rikt friluftsliv. Läget på ön är lugnt och rogivande, samtidigt som du har närhet till både skola, förskola och butik. Välkommen att upptäcka potentialen på plats!

  • Premium
Svanvägen 18, Rödeby, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 16:30

Svanvägen 18

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 650 000 kr
148 + 15 m²
5 rum
576 m² tomt

Välkommen till Svanvägen 18, ett charmigt kedjehus beläget i ett lugnt och familjevänligt område i centrala Rödeby. När du kliver in i huset möts du av en genomgående känsla av rymd och ljus. Det ljusa köket har gott om förvaringsmöjligheter och en mycket stor och trevlig köksö, som blir en central och social punkt i huset. Den öppna planlösningen binder samman köket med både matrum och mysigt vardagsrum, vilket skapar en inbjudande atmosfär för familj och vänner att samlas vid. Stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Från köket når du också altanen på framsidan, som ligger i ett soligt söderläge. Här finns gott om plats för utemöbler, samt ett körsbärsträd som bidrar med insynsskydd. Huset erbjuder generöst med sovplatser med tre sovrum och möjlighet till ett fjärde. Här finns en carport samt uppfart för att ställa bilen, samt extra besöks parkering finns ute på gatan. Denna villa har genomgått en omfattande invändig renovering 2013, med ytterligare uppdateringar som inkluderar en ny tvättmaskin (2018), varmvattenberedare (2020) och diskmaskin (2020). Ekparkettgolv sträcker sig genom hela huset, vilket ger en varm och enhetlig känsla. En modern och välskött villa som erbjuder både komfort och bekvämligheter i en naturskön och central miljö. Här bor du nära allt du kan tänkas behöva, affärer, skolor (F-9), idrottsanläggningar, simhall, utomhusbad, vårdcentral, tandläkare, gym, apotek, pizzerior, natur, elljusspår och utmärkta bussförbindelser till övriga Karlskrona.

  • Plus
Holmgatan 16E, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Sön 22 sep kl 12:30

Holmgatan 16E

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
995 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 720 kr/mån
25 190 kr/m²

Välkomna till Holmgatan 16E och ett av Pantarholmens bästa lägen. Här bor du i välplanerade 40 kvadratmeter högst upp i huset med en balkong i attraktivt västerläge, som erbjuder en magnifik havsutsikt. Från balkongen kan du njuta av solen hela eftermiddagen och kvällen, samt uppleva fantastiska solnedgångar över havet. Lägenheten har en ljus och genomgående planlösning med ett allrum som rymmer både soffa och säng. Köket är stilrent i vitt och har en rymlig matplats. Dessutom finns gott om förvaring i en praktisk klädkammare. Välkommen att komma på visning! BRF Fregatten är en äldre förening med stabil ekonomi. Pantarholmen är en central del av Karlskrona mitt mellan högskolan och centrum. På Pantarholmen ligger havet nära och här finns flera fina promenadstråk till bland annat Långö badplats, Studentviken och Väster udd och även en fin promenad längs med havet in till centrumkärnan. Flera busslinjer passerar Pantarholmen så området erbjuder goda kommunikationer och ligger endast en kort promenad från tågstationen. Här finns café, pizzerior och flera matbutiker. Välkommen till ett trivsamt område med närhet till det mesta Karlskrona centrum har att erbjuda!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6