Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Catrine Edwardsson

Catrine Edwardsson

Om mig

Med stort engagemang, hög servicenivå och ett starkt varumärke i ryggen har vi fantastiska förutsättningarna att tillsammans skapa de bästa affärerna. Jag ser fram emot att få möjlighet att hjälpa just er, säljare och köpare i Knivsta med omnejd , i era kanske största och viktigast affärer i livet. Jag har lång erfarenhet som fastighetsmäklare och i förmedlar villor, bostadsrätter och tomter samt utför värderingar. Vi ses!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Centralvägen 38, Centrala Knivsta, Knivsta kommun
  • Ons 9 okt kl 17:30
Centralvägen 38, Centrala Knivsta, Knivsta kommun, bild 2
Centralvägen 38, Centrala Knivsta, Knivsta kommun, bild 3

Centralvägen 38

Lägenhet
Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
950 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/4
3 392 kr/mån
29 688 kr/m²

Fast pris! Här finns möjlighet att köpa en av de smart planerade och fina ettorna ritade av arkitekt Andreas Martin-Löf till fast pris. Köksluckorna och den platsbyggda och medialösningen går i en mörkgrå ton, väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett ljust vitpigmenterat trägolv. Stora fönster och bred skjutdörr som öppnar upp mot balkongen. Föreningen har tecknat fördelaktiga avtal för Internetuppkoppling, vatten och el vilket debiteras de boende som tillägg till avgiften. Det finns en gemensam grön innergård med flera mysiga uteplatser att nyttja. Dessutom finns cykelförråd, en riktigt bra samlingslokal samt tvättstuga. Den som har bil kan ställa sig i kö direkt hos föreningens ekonomiska förvaltare. Enligt föreningen är omsättningen för parkeringar rätt så hög och kötiden har därmed varit relativt begränsad. För gäster är det gott om parkeringar i närområdet. Här bor du oerhört bekvämt mitt i Centrala Knivsta, med ett perfekt pendlarläge endast 2 min promenad till Knivsta station, 9 minuter till Uppsala med tåg. Du finner ett stort serviceutbud med en matbutik precis intill, flera trevliga restauranger, café, gym mm runt hörnet från bostaden. Lugnt område - tryggt dygnet runt. Varmt välkommen att kontakta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för mer information. Boka gärna in er till visning direkt på vår hemsida, eller ring för privat visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gästgivarvägen 2B, Centrala Knivsta, Knivsta kommun

Gästgivarvägen 2B

Lägenhet
Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 650 000 kr
51,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 164 kr/mån
31 853 kr/m²

Välkommen till denna fint renoverade och ljusa lägenhet med rymlig känsla och solig balkong i härligt söderläge. Här erbjuds en bostad med ett helt nyrenoverat och helkaklat badrum med dusch och uttag för tvättmaskin. Modernt kök med vit skåpinredning, full maskinell utrustning och matplats invid fönster. Mycket ljust och trivsamt vardagsrum med både burspråk och utgång till balkong med fint solläge och trevlig utsikt. Luftigt sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng och byråer. Hall med bra förvaringsutrymme, hatthylla och säkerhetsdörr. Enhetligt golv och ljust målade väggar i alla rum, förutom det kaklade badrummet, bidrar till den luftiga känslan i denna bostad. Under 2024 har hela lägenheten genomgått renovering. Det är nytt golv i hela lägenheten. Helt nytt badrum. Nymålade väggar, tak och element samt balkongdörr. Nya lister och golvlister. Ny blandare och nytt avlopp i köket. Till lägenheten hör två förrådsutrymmen belägna i källarplan. Det finns även tvättstuga belägen i källaren i samma uppgång som lägenheten. De boende i föreningen har tillgång till en grön gård och det finns möjlighet att ställa sig i kö till parkeringsplats/garage. Fri parkering längs med gatan och dessutom gott om parkeringar vid intilliggande Särsta torg. Föreningen har investerat i solceller på taket och infört individuell mätning av elförbrukningen som debiteras de boende separat. Obligatoriskt tillägg för bredband och HD-tv tillkommer avgiften med ett tillägg om 275 kr/mån. Föreningen har en låg belåningsgrad och fastighetslånen ligger med bra räntor och bindningstider. Kort sagt - goda finanser. Här bor du med CIK-hallen snett över gatan och Knivsta station endast ca 7 minuters promenad bort. Vid Särsta torg finns Stenugnsbageri och i centrala Knivsta finns ett stort utbud av service med butiker, gym och restauranger. Dessutom har du närhet till vackra omgivningar och sköna bad vid Valloxen. Flexibelt tillträde. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

  • Balkong
Gästgivarvägen 1D, Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Gästgivarvägen 1D, Centrala Knivsta, Knivsta kommun, bild 2
Gästgivarvägen 1D, Centrala Knivsta, Knivsta kommun, bild 3

Gästgivarvägen 1D

Lägenhet
Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 670 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
2 929 kr/mån
28 793 kr/m²

Trivsam och rymlig 2:a, bekvämt belägen en halv trappa upp, med härlig inglasad balkong och utsikt mot föreningens gröna gård och angränsade stort fint grönområde. Genomgående planlösning med fönster åt två håll ger mycket ljust till bostaden. Det stora vardagsrummet är lättmöblerat och ljust med utgång till den stora inglasade balkongen där ni kan njuta av härlig södersol. Rymligt sovrum med två inbyggda garderober och plats för ytterligare fristående garderober eller annat möblemang, om man så önskar. Kök med bevarad äldre skåpinredning med kryddhylla och lådhurts i mörkare trä. Mycket bra matplats intill fönster. Lägenheten renoverades en hel del 2021, bl a uppdaterades badrummet med nya glasväggar och kommoder. Genomgående ommålning till ljust målade väggar i olika nyanser, klinkergolv innanför dörren och enhetligt golv i inre hall, vardagsrum och sovrum. Dessutom finns det sparat golvmaterial så att det är möjligt, för den som vill, att lägga in och få lika laminatgolv även i köket. Brf Gärdet är en stabil och mycket välskött förening där värme, varm- och kallvatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg ingår i den låga månadsavgiften. Till lägenheten hör också två förråd belägna i källaren. På den fina och lummiga innergården finns gemensamma utemöbler och på sommaren även grillmöjligheter. Det finns cykelförråd och tvättstuga i föreningens källare. Föreningen handhar kö till garage och p-platser som hyrs ut till medlemmarna. Det finns även goda möjligheter till fri 24 h parkering, för gäster, i närområdet. * SE GÄRNA LÄNKEN - Helikoptervy, för att uppleva ytterligare en dimension av det fina läget i Knivsta * Här erbjuds ett boende i lugnt och trevligt område med närhet till natur, fina grönområden och badplats, men ändå med gångavstånd till tågstation och till all tänkbar service i Knivsta centrum. Precis intill finns också CIK hallen som är ett idrotts- och kulturcentrum, hälsohuset med bad och träning. Till badplatsen Särstabadet i Valloxen är det bekvämt cykelavstånd. Varmt välkommen att anmäla er till visning via länk på vår hemsida - eller ring/mejla för att boka en privat visning !

  • Premium
  • Balkong
Centralvägen 38, Knivsta, Knivsta kommun
Centralvägen 38, Knivsta, Knivsta kommun, bild 2
Centralvägen 38, Knivsta, Knivsta kommun, bild 3

Centralvägen 38

Lägenhet
Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 095 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4/4
3 392 kr/mån
34 219 kr/m²

Välkommen till en kvadratsmart 1:a i bästa läge högst upp i huset i gavelläge med fin utsikt över föreningens innegård. Perfekt söderläge, vilket ger behaglig temperatur i lägenheten. Noggrant planerad lägenhet där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. En bostad med härligt ljusinsläpp. Bekvämt med hiss från markplan. Perfekt lya för dig som är student, ska flytta hemifrån eller behöver en övernattningslägenhet. Trots det centrala läget är det ostört och mycket tyst i lägenheten. Lägenheten är väl genomtänkt med integrerade vitvaror i köket, inbyggda garderober samt ett praktiskt sängskåp som ger dig extra golvyta när du inte behöver använda den. I rummet går det utmärkt att möblera med både matplats, vardagsrumsdel samt sovplats och du når även den mysiga balkongen härifrån med utsikt över föreningens fina innergård. I badrummet finns dusch, tvättmaskin och torktumlare. Från bostaden tar du dig enkelt till Knivsta centrum med dess bredda utbud. Här erbjuds all tänkbar service så som matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek samt även simhall. För dig som pendlar är Knivsta mycket välplacerat, oavsett om du ska resa norr- eller söderut. Från Knivsta station tar du dig vidare till Stockholm Central på 29 minuter, Arlanda på 8 minuter och till Uppsala Centralstation på ca 9 minuter. För dig som pendlar med bil tar det dig endast ett par minuter från bostaden till E4:ans påfarter. Varmt välkommen att kontakta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för mer information. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klyvargatan 13, Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Klyvargatan 13, Centrala Knivsta, Knivsta kommun, bild 2
Klyvargatan 13, Centrala Knivsta, Knivsta kommun, bild 3

Klyvargatan 13

Lägenhet
Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 175 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/3
3 392 kr/mån
36 719 kr/m²

Högst upp i huset, i mycket välkänd fastighet ritad av arkitekt Andreas Martin-Löf, ligger denna smart planerade och stilrena 1:a med med balkong som både erbjuder härlig kvällssol och utsikt mot den gröna innergården. Köksluckorna och det praktiska sängskåpet, med förvaring och medialösning, går i en mörkgrå ton, väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett ljust vitpigmenterat trägolv. Lägenheten är noga planerad så att varje kvadratmeter verkligen nyttjas maximalt! Föreningen har tecknat fördelaktiga avtal för Internetuppkoppling, vatten och el vilket debiteras de boende som tillägg till avgiften. Det finns en gemensam grön innergård med flera uteplatser att nyttja, cykelförråd, samlingslokal och tvättstuga. Den som har bil kan ställa sig i kö direkt hos föreningens ekonomiska förvaltare. Enligt föreningen är omsättningen för parkeringar rätt så hög och kötiden har därmed varit relativt begränsad. Här bor du oerhört bekvämt mitt i Centrala Knivsta, med ett perfekt pendlarläge endast 2 min promenad till Knivsta station. Du finner ett stort serviceutbud med matbutik, restauranger, café, gym mm precis runt hörnet från bostaden. Varmt välkommen att kontakta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för mer information. Boka gärna in er direkt på vår hemsida, eller ring för privat visning! Missa inte vår visningsdag för 1:or den 9/6 då köparen för en stylingrådgivning för bostaden på köpet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södervägen 11G, Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Södervägen 11G, Centrala Knivsta, Knivsta kommun, bild 2
Södervägen 11G, Centrala Knivsta, Knivsta kommun, bild 3

Södervägen 11G

Lägenhet
Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 100 000 kr
26,7 m²
1 rum
vån 2/2
1 947 kr/mån
41 199 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa enrummare om ca 27 kvadratmeter i snabbväxande Knivsta. Bostaden är en ljus, kvadratsmart och öppen lägenhet med härlig rymd och smarta förvaringslösningar. Därutöver erbjuder detta boende fint ljusinsläpp och ett stort och lättmöblerat rum med sovalkov och en solig balkong i söder. Föreningen Södergården i Knivsta är en äldre och välskött förening med låg belåningsgrad. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, cykelrum och en samlingslokal. I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, bostadsrättstillägg, kabel-TV och bredband via Triple Play. Denna bostad har ett lugnt läge, högst upp i huset, och är perfekt för dig som letar efter ditt första boende eller en övernattningslägenhet! Här i centrala Knivsta är det lätt att trivas och läget på Södervägen är väldigt grönt – här bor du centralt och otrafikerat med Knivsta station som enbart ligger en promenad på 10 minuter bort. I närområdet finns även badplats vid sjön Valloxen, matbutiker, café bageri och bra kommunikationer till Uppsala, Norrtälje, Arlanda och Stockholm. * SE GÄRNA LÄNKEN TILL Helikoptervy i bildmenyn och under dokument & länkar för att uppleva ytterligare en dimension av läget * Boka din visningstid på vår hemsida eller kontakta mig direkt för privat visning!

  • Premium
  • Balkong
Morängatan 50F, Alsike, Knivsta kommun
  • Sön 13 okt
Morängatan 50F, Alsike, Knivsta kommun, bild 2
Morängatan 50F, Alsike, Knivsta kommun, bild 3

Morängatan 50F

Lägenhet
Alsike, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
2 175 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/2
5 340 kr/mån
32 955 kr/m²

Mycket fin och modern 3:a belägen i lugnt och barnvänligt område i Alsike. Lägenheten är belägen på våning två med stor terrassbalkong med eftermiddag- och kvällssol. Under terrassen finns ett isolerat och praktiskt förråd som hör till bostaden. Till lägenheten hör även en parkeringsplats med elplint, 400 kr/mån. Välkomnade hall som öppnar upp mot vardagsrum och kök. Mellan kök och vardagsrum är det öppen planlösning som skapar trevliga och mycket ljusa sällskapsytor. Köket har hög standard, bra förvaring och praktiska arbetsytor. Stora fönsterpartier i vardagsrummet ger fint ljusflöde. Värmen i lägenheten kommer via kornischer ovan fönstren, varför det inte finns några element vilket gör lägenheten lättmöblerad, .Vidare finns två rymliga sovrum med bra förvaring i båda. Rymligt helkaklat badrum med komfortgolvvärme (el), duschväggar i glas, handfat med kommod, kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten är i mycket fint skick och den generösa takhöjden om ca 2,70 m ger verkligen bostaden en luftig och rymlig känsla. Området är lugnt och barnvänligt med blandad lägre bebyggelse och en trevlig radhuskänsla. Intill föreningen ligger en fin lekpark som omges av skog. I direkt närhet finns också elljusspår, naturreservatet Gredelby hagar med stigar, vandringsleder och fina picknickställen. I närheten finns också förskolor och skolor, mataffärer och service. Intill föreningen finns också kommunikationer som tar er till Uppsala smidigt. Pendlar ni med bil finns E4:ans på- och avfart någon minut bort. Varmt välkommen att anmäla er till visning - eller kontakta mäklaren för privat visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Faktorns gata 11A, Centrala Knivsta, Knivsta kommun

Faktorns gata 11A

Lägenhet
Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
2 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
3 679 kr/mån
38 091 kr/m²

Välkommen att anmäla dig till visning sön 29/9 14:30-15:00. Ljus gavellägenhet med inglasad balkong fint belägen i mycket välskött bostadsrättsförening mitt i centrala Knivsta. Här bor du synnerligen bekvämt och lugnt med hiss direkt från markplan och all tänkbar service precis runt hörnet. Bostaden är modern med en halvöppen planlösning mellan det stora köket och det ljusa vardagsrummet som har fint ljusinsläpp från både fransk balkong och balkong. Den stora inglasade balkongen är verkligen en oas att njuta av från tidig vår till sen höst. Härifrån har du dessutom en mycket grön och fin utsikt. Badrummet är helkaklat med duschväggar i glas, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänk och skåp ovanför. Sovrummet rymmer säng och här finns också en hel garderobsvägg. Ytterligare två fasta garderober finns i anslutning till hallen. Till bostaden hör ett vindsförråd och på gården finns gemensamma uteplatser och föreningens parkeringsplatser. Just nu är det endast en kortare kö till dessa. På gatan står du fritt med p-skiva. Brf Mejeriparken är en välskött förening med stabil ekonomi och låg belåningsgrad. I fastigheten finns öppen fiber och de boende tecknar själva avtal med valfri leverantör. * SE GÄRNA LÄNKEN TILL Helikoptervy i bildmenyn och under dokument & länkar för att uppleva ytterligare en dimension av läget * Faktorns gata är en lugn gata utan mycket trafik och ändå med tillgång till Knivsta centrums stora serviceutbud, såsom mataffärer, gym, bibliotek, apotek, restauranger, caféer, systembolag, bageri mm, bokstavligen runt hörnet. Några minuters promenad bort finns också naturreservatet Gredelby hagar med skog och strövområden samt betande djur i hagar. Idrottsplatser, vårdcentral och tandläkare ligger också i närheten. I Knivsta finns flera fina badplatser att njuta av under sommaren. För den som pendlar med tåg finns tågstationen ca 2 minuters promenad bort. Till Uppsala tar det endast 10 minuter med tåg, Stockholm 29 min och Arlanda 10 minuter och för er som tar bilen finns E4:ans på- och avfart nära till hands. Varmt välkommen att anmäla dig till visning eller boka en privat förhandsvisning!

  • Balkong
  • Hiss
Särstavägen 3B, Centrala Knivsta, Knivsta kommun

Särstavägen 3B

Lägenhet
Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 395 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
2 816 kr/mån
35 769 kr/m²

Rymlig 1:a med en utmärkt planlösning som erbjuder ett stort kök med matplats samt allrum med både sovalkov och utgång till balkong. Här bor du lugnt med ett perfekt pendlarläge och endast ett par minuters promenad till centrala Knivstas hela serviceutbud. Entré med portkod från en grön gård med gemensam uteplats. Välkomnande hall med inbyggd garderob/linneskåp och bra klädkammare. Stort allrum med sovalkov som enkelt kan avgränsas om man så önskar. Balkong med eftermiddagssol. Trivsamt kök med matplats även för gäster. Kaklat badrum med dusch, handdukstork och uttag/plats för tvättmaskin. Föreningens byggnad är uppförd på mitten av 60-talet och löpande underhåll sker. Stambyte med badrumsrenovering har utförts. Låg belåningsgrad där föreningens lån per kvadratmeter, enligt senaste årsredovisningen 2023, uppgick till 2 797 kr. Föreningen har gott om parkeringsplatser och fn finns lediga alternativ att hyra. **** Se gärna länkarna till 3D visning och Helikoptervy för en extra dimension av lägenheten och området **** Här bor ni en kort promenad från Knivsta centrum som kan erbjuda all tänkbar service såsom mataffärer, delikatessbutik, restauranger, bageri, café, blomsterbutik, frisör, systembolag men även förskolor, skolor, gym och idrottsanläggningar. Både SJ och SL trafikerar Knivsta tågstation, det tar 27-29 min till Stockholm, 8 min till Arlanda och 10 min till Uppsala. För skön rekreation i naturen finns naturreservatet Gredelby hagar och Lunsen med stigar och vandringsleder samt elljusspår. Parallellt med det upplysta elljusspåret finns även en mountainbike-bana. I Knivsta finns flera fina bad som under vintern kan erbjuds skridskois. Välkommen att anmäla dig till visningen 9/6 som är en del av vår visningsdag för 1:or i Knivsta! Eller kontakta mäklaren direkt för en privat visning och övrig info.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 9