Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Malin Sjöblom

Malin Sjöblom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Siggeboda 207, null, Lindesbergs kommun
Siggeboda 207, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Siggeboda 207, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Siggeboda 207

Villa
Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 150 000 kr
215 m²
6 rum
2 487 m² tomt

Välkommen till Siggeboda 207 och detta charmiga hus med naturen som din närmaste granne. Här bor du i en modern bostad med en förtrollande utsikt över den vackra sjön Usken och omgivande skogar. Trädgården består av en kuperad skogstomt som skapar en unik atmosfär. Siggeboda 207 är ett välskött hus som byggdes 1987 och sedan utökades 2013, vilket fördubblade boarean till totalt 215 kvm (uppmätt av säljare). Denna utökning ger gott om plats för hela familjen och möjligheter till stora visioner. Huset erbjuder idag ett stort vardagsrum med en dörr som leder ut till den stora balkongen med magisk utsikt över Usken. Balkongen nås även från köket och är delvis under tak vilket gör det möjligt att njuta av sommarens varma dagar med en lunch i solen. Huset erbjuder även tre rymliga sovrum, kök med kombinerad matplats samt en generös yta som för närvarande används som musikstudio. Denna yta kan anpassas till nästan vad som helst och behöver inte begränsas till enbart musikstudio. Varför inte driva en egen verksamhet, skapa ett gym eller en avkopplande relaxavdelning? Möjligheterna är många och här finns plats för det som passar just dig. Detta hus passar dig som söker en rymlig bostad med generöst utrymme. Med sin unika utsikt och stora ytor blir detta hus ett fantastiskt hem! Ägaren har också genomfört flera betydelsefulla renoveringar, såsom isolering av vinden, installation av ventilation (FTX Heru Östbergs 130) samt byggt ett nytt garage -23. Utöver detta erbjuds en stor tomt på 2487 kvm omgiven av vacker natur. På baksidan är det naturtomt där nuvarande ägare har lagt ner mycket tid och omsorg på att rensa upp och odla gräsgångar. De har även planterat tre olika plommonträd, tre körsbärsträd, hallonbuskar samt ett flertal exotiska träd som trivs i denna växtzon, såsom Kaukasisk vingnöt, Rödek, Magnolia och Turkisk hassel. På baksidan av huset finns ett trevligt trädäck. I området kring Siggeboda finns gott om vackra badplatser, bland annat det populära Kalkbrottet. Här bor du nära både Lindesberg och den pittoreska trästaden Nora, där du finner mysiga caféer, restauranger, butiker och den populära Noraglassen, samt Alntorpsön och mycket mer. I Lindesberg erbjuds all den service du behöver och du når Örebro på cirka 45 minuters bilresa. Ett objekt som Siggeboda 207 är sällsynt och får inte missas. Kontakta mäklaren redan idag för att få veta mer!

  • Premium
Stenstavägen 43, Rockhammar, Lindesbergs kommun
Stenstavägen 43, Rockhammar, Lindesbergs kommun, bild 2
Stenstavägen 43, Rockhammar, Lindesbergs kommun, bild 3

Stenstavägen 43

Villa
Rockhammar, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
750 000 kr
115 + 17 m²
5 rum
1 485 m² tomt

På Stenstavägen i Rockhammar erbjuds nu denna rymliga villa med både garage och carport. Huset inrymmer fem rum och kök varav fyra sovrum och passar perfekt för familjen. Huset är en suterrängvilla där man på bottenvåning möts av hall, gästrum, pannrum, tvättstuga, garage, förråd samt toalett. På det övre planet finns tre sovrum, kök med matplats, vardagsrum samt badrum. Trevlig altan i soligt söderläge. I Rockhammar bor ni i ett gemytligt och lugnt område nära naturen. I Rockhammar finns allmänt utomhusbad, sporthall, elljusspår och gym. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Älggårdsvägen 6, Bångbro, Ljusnarsbergs kommun
Älggårdsvägen 6, Bångbro, Ljusnarsbergs kommun, bild 2
Älggårdsvägen 6, Bångbro, Ljusnarsbergs kommun, bild 3

Älggårdsvägen 6

Villa
Bångbro, Ljusnarsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
450 000 kr
125 + 10 m²
4 rum
880 m² tomt

Här erbjuds en trevlig enplansvilla med renoverat badrum och tvättstuga. Flera rum har renoverade ytskikt och vissa rum behöver färdigställas med nya golv. Huset är ett praktiskt enplanshus med vidbyggt garage. Här finns plats för hela familjen då det erbjuds tre sovrum, två våtutrymmen, stort vardagsrum samt kök med matplats. I Kopparberg/Bångbro finner ni fin natur med bra friluftsområden runtomkring. Gott om bär- och svamp rika skogar och trevliga fiskesjöar. I Kopparberg erbjuds skola upp till årskurs 9 sam förskola. Goda pendlingsmöjligheter med tåg till både Ludvika, Lindesberg och Örebro. Kopparberg erbjuder god service och har matbutik, apotek, systembolag och restauranger. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka tid för visning!

  • Premium
Brodalsgatan 16, Lindesberg, Lindesbergs kommun

Brodalsgatan 16

Villa
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 350 000 kr
160 + 110 m²
5 rum
1 105 m² tomt

Nu har du chansen att bli ägare till ett charmigt och välskött hus mitt i vackra och barnvänliga Brodalen! Huset erbjuder en generös boyta på 160 kvm och en biyta på 110 kvm, vilket ger gott om plats för hela familjen. Dessa totalt 270 kvm är fördelade över tre plan: entréplan, övervåning och källare. På entréplan välkomnas du av en rymlig hall som leder vidare till köket som renoverades -07, utrustat med all nödvändig maskinell utrustning och plats för ett matbord. Intill köket ligger en ljus matsal med fantastiskt ljusinsläpp, perfekt för middagar och sociala tillställningar. Vidare finner du ett rymligt vardagsrum samt en toalett. På övervåningen finns ytterligare en toalett och ett badrum för extra bekvämlighet. Här hittar du också ett genomgångsrum med elegant fiskbensparkett, vilket kan användas som ett extra vardagsrum eller ett allrum. Övervåningen rymmer dessutom två sovrum, varav det ena har två garderober som ger extra förvaringsutrymme. Källaren erbjuder en mängd praktiska utrymmen, inklusive flera förråd, ett badrum, en matkällare, samt ett gammalt garage som även kan användas som verkstad. Här finns även en rymlig tvättstuga utrustad med tvättho, tvättmaskin och torkskåp, vilket underlättar vardagens sysslor. Trädgården är rymlig och sträcker sig över 1105 kvadratmeter, vilket ger gott om plats för både lek och avkoppling. Här finns också en friggebod med en liten uteplats där du kan njuta av en kopp kaffe i förmiddagssolen. Trädgården är även prydd med fruktträd, bärbuskar och stora odlingsmöjligheter på både fram och baksidan av huset. Detta ger dig chansen att skörda färska frukter, bär och mycket mer direkt från din egen trädgård. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska villa med otaliga möjligheter!

Mårdshyttan 606, Mårdshyttan, Lindesbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 10:00
Mårdshyttan 606, Mårdshyttan, Lindesbergs kommun, bild 2
Mårdshyttan 606, Mårdshyttan, Lindesbergs kommun, bild 3

Mårdshyttan 606

Villa
Mårdshyttan, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
575 000 kr
60 + 20 m²
4 rum
625 m² tomt

På ett fint läge i Mårdshyttan finns nu chansen att skapa ditt eget paradis i skogen med närhet till sjön. Är du den som med din kreativitet och vision kommer färdigställa denna charmiga villa? Med arbete och fantasi kan du förvandla detta renoveringsobjekt till ett fantastiskt hem, permanentstandard eller fritidsbostad, där du kan njuta av naturens skönhet och fridfullheten varje dag. Nuvarande ägare har påbörjat renoveringen och bytt tak, fönster samt dränerat grunden. Allt invändigt är utrivet. Skorstenen är renoverad och det finns ny en vacker täljstenskamin i det potentiella vardagsrummet. El finns förberett samt kommunalt vatten och avlopp. Rördragningar förberedda för VA i både kök och badrum. Fastigheten har en inbjudande och grönskande trädgård på 625kvm där du även hittar garage och vedförråd. Endast ett stenkast från fastigheten ligger den vackra sjön Usken med möjlighet till bad. Området har dessutom gott om smultronställen såsom bad i kalkbrott eller i Uskavi, Uskavigården med Björn Johanssons fårglass och Siggebohyttans bergsmansgård. Med mindre än 10 minuters bilväg från Guldsmedhyttan och 15 minuters bilväg till både Nora och Lindesberg tar du dig också in till centrum där allt du kan tänkas behöva finns såsom skola, mataffärer, restauranger, apotek, sjukhus och kommunikation. Förverkliga din renoveringsdröm, anmäl ditt intresse hos mäklaren redan idag!

  • Premium
Skogsbrynet 13, Lindesberg, Lindesbergs kommun
Skogsbrynet 13, Lindesberg, Lindesbergs kommun, bild 2
Skogsbrynet 13, Lindesberg, Lindesbergs kommun, bild 3

Skogsbrynet 13

Villa
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
1 995 000 kr
145 + 120 m²
6 rum
1 128 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevlig villa som är belägen i ett barnvänligt område nära skolor på attraktiva Brodalen. Detta hus är är rymligt med sina 145 kvm boyta + 120 kvm biyta och passar därför bra till den familj som söker gott om plats. På entréplan hittar ni kök, vardagsrum, matrum, badrum samt två sovrum. På det övre planet finns hall, två sovrum samt badrum. Dessutom erbjuder huset en massa yta i källaren i form av gillestuga, förvaringsrum, bastu, dusch, tvättstuga samt garage. Det finns även ett fristående garage med plats för en bil. Trädgården är lättskött med staket och buskar runtom och gott om plats för lek och aktivitet. För den med gröna fingrar finns bra möjlighet för odling. I trädgården kan man njuta av egen frukt i form av äpplen, körsbär och hallon. Skogsbrynet är en lugn gata där man har närhet till det mesta. Brotorpskolan, Lindbackaskolan, Ishall och fotbollsplan ligger endast ca 100 m från fastigheten. Promenadväg till centrala Lindesberg där gott om serviceutbud och kommunikation finns. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka tid för visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Ställdalsvägen 22, null, Ljusnarsbergs kommun

Ställdalsvägen 22

Villa
Ljusnarsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
1 795 000 kr
168 + 181 m²
6 rum
1 052 m² tomt

Nu är vi glada att kunna presentera denna genomgående renoverade villa i Kopparberg! Boendet sträcker sig över imponerande 168 kvadratmeter boyta och 181 kvadratmeter biarea fördelat över två plan och källare. Detta är ett hem för dig som vill hitta ett hus där många stora renoveringar redan är gjorda. Under senaste åren har bland annat huset fått nytt tak, nya fönster, bergvärme installerat, nytt kök och renoverat badrum. Dessutom har fasaden ny panel, det är bytta VA ledningar samt ny el, nybyggd altan med inglasning samt spabad. Invändigt är samtliga ytskikt uppdaterade i rummen. Vid entrén möts du av en hall med snyggt laminatgolv och ljusa väggar. Här finns plats för skoskåp samt utrymme för avhängning, och garderober längre in i hallen. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum, matplats och kök skapar en trivsam och stilren miljö. Massiva furugolv pryder samtliga rum på entréplanet, med undantag för hallen som har ett laminatgolv och sovrummet där du istället finner bekvämligheten av en heltäckningsmatta. Köket renoverades 2018 med eleganta svarta skåp, kakel samt en vacker träskiva som arbetsbänk. Den maskinella utrustningen inkluderar en fullstor kyl och frys, spis, diskmaskin samt inbyggd ugn och mikrovågsugn. Vardagsrummet är ljust och rymligt och har utgång till den byggda 65 kvadratmeters stora altanen som byggdes 2017. Här kan du njuta av härliga dagar både på soldäcket och i den inglasade delen, eller varför inte unna dig ett varmt dopp i bubbelpoolen under de kalla månaderna? På övervåningen finner du fyra rymliga sovrum med trägolv och målade väggar. Det ena sovrummet pryds av en charmig bergslagskamin som ger en mysig atmosfär. Mellan detta sovrum och det rum som idag används som tv-rum sitter ett snyggt industrifönsterglas som delar av rummen. Ett stort rum fungerar idag som en "walk-in closet" med platsbyggda garderober och gott om förvaringsutrymme. Tomten sträcker sig över drygt 1000 kvadratmeter och erbjuder gott om plats för lek och aktiviteter. För dem som hellre spenderar tid i garaget finns ett enormt garage med två portar, ett utrymme på totalt 110 kvadratmeter som även kan hållas uppvärmt. Denna fantastiska villa måste upplevas på plats, varmt välkomna att kontakta mäklaren redan nu för mer info om visning mm!

Visar alla 7