Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Natalie Andersson

Natalie Andersson

Om mig

För mig är det viktigt att du som kund känner dig trygg med att jag har hand om din bostadsaffär. Valet av mäklare är viktigt och jag lägger stor vikt vid att skapa genuina och långsiktiga relationer med ett stort engagemang. Jag ser varje affär som ett eget specifikt förtroendeuppdrag som jag ska förvalta på bästa möjliga vis. Varmt välkommen att kontakta mig så ska jag med glädje lyssna in er och era behov och hur vi tillsammans som team kan nå en bra affär med bästa möjliga slutpris!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lokföraregatan 1C, Centralt, Lunds kommun
  • Sön 15 sep kl 12:00

Lokföraregatan 1C

Lägenhet
Centralt, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
3 656 kr/mån
47 900 kr/m²

Välkommen till denna underbara lägenhet om 50 kvm, belägen på optimalt läge! Här kombineras klassisk charm med modern komfort, perfekt för dig som vill ha nära till allt. Fiskbensparketten i vardagsrummet ger en elegant känsla och de stora fönstren släpper in riktligt med ljus till rummet. Härifrån har du också direkt utgång till en mysig balkong där du kan njuta av morgonkaffet eller en kvällskopp. Det separata köket är fullt utrustat och har plats för en matgrupp, perfekt för trevliga middagar. Sovrummet är generöst och har gott om garderober som ger utmärkta förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat och fräscht. Lägenheten ligger centralt med närheter till butiker, restauranger och kollektivtraffik med endast 1 minuts gång till Lunds Centralstation. Här har du allt inom räckhåll och kan njuta av stadens puls samtidigt som du har en lugn och trivsam bostad att komma hem till. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Lagerbrings väg 7D, Tuna, Lunds kommun

Lagerbrings väg 7D

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
2 250 000 kr
59,4 m²
2 rum
vån 3/3
4 574 kr/mån
37 879 kr/m²

Kliv in över tröskeln till denna charmiga tvårumslägenheten på grönskande område! Belägen högst upp i huset, omgivet av grönskande träd och en fridfull atmosfär, erbjuder denna bostad en idyllisk oas! Den välkomnande hallen fungerar som en perfekt introduktion till bostadens alla rum och ger dig en försmak av den vackra harmoni som genomsyrar varje hörn av denna pärla till lägenhet. I det ljusa och härliga vardagsrummet, med klassisk fiskbensparkett som pryder golvet, skapas en inbjudande atmosfär som inbjuder till lugna studer och glada sammankomster. Från vardagsrummet når du balkongen som är belägen i solvänligt söderläge med plats för sittmöbler. Här kan du njuta av solens varma strålar med en kopp kaffe i handen. Det äldre köket, vars detaljer bevarats genom åren, bär på en särskild karaktär som ger en känsla av genuinitet. Det kaklade badrummet bjuder in till avkoppling och vardagslyx med badkar. Det generösa sovrummet är en fristad för avoppling med tillräckligt utrymme för en stor säng och förvaring. Denna lägenhet bör upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Vipeholms Allé 53, Vipeholmsparken, Lunds kommun
Vipeholms Allé 53, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 2
Vipeholms Allé 53, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 3

Vipeholms Allé 53

Lägenhet
Vipeholmsparken, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
3 095 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/6
5 895 kr/mån
41 824 kr/m²

Denna charmiga och rymliga trea med en imponerande stenlagd uteplats är belägen i ett vacket naturområde. När du kliver in genom dörren välkomnas du av en rymlig hall, där skjutdörrsgarderober erbjuder gott om plats för alla dina förvaringsbehov. Steg för steg leds du vidare in i det fantastiska vardagsrummet som är förenat med köket i en öppen planlösning vilket skapar generösa sällskapsytor. Med fönster från två vädersträck fylls rummet med naturligt ljus genom stora fönster. Det moderna köket är utrustat med grå köksinredning och en stilren bänkskiva i svart, vilket ger en elegant touch till utrymmet. Lägenheten rymmer även ett stort sovrum komplett med inbyggda garderober, samt ett mindre rum som kan anpassas efter dina behov - vare sig det är ett hemmakontor eller en mysig barnhörna. Hela lägenheten är smakfullt inredd med ekparkett i varje rum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3