Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erika Nilsson

Erika Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nobelvägen  82, Värnhem, Malmö kommun
  • Sön 20 okt kl 15:00
Nobelvägen  82, Värnhem, Malmö kommun, bild 2
Nobelvägen  82, Värnhem, Malmö kommun, bild 3

Nobelvägen 82

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
55 m²
1 rum
vån 1
4 248 kr/mån
21 727 kr/m²

Välkommen till Nobelvägen 82! Denna charmiga 1,5-rums lägenhet på första våningen har allt du behöver för att trivas. Med ett nyrenoverat kök och ett rymligt vardagsrum är det perfekt för dig som söker bekvämt och stilfullt boende mitt i staden. Beläget nära Värnhem har du enkelt tillgång till kollektivtrafik, vilket gör det till det optimala valet för den som vill ha smidiga kommunikationsmöjligheter. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck varför Nobelvägen 82 kan vara ditt nya hem!

  • Premium
Nils Forsbergsgatan 12, Ribersborg, Malmö kommun
  • Sön 20 okt kl 14:00
Nils Forsbergsgatan 12, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Nils Forsbergsgatan 12, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Nils Forsbergsgatan 12

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 245 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2
5 220 kr/mån
38 707 kr/m²

Nu erbjuds denna vackra och ljusa tvårummare på en av Malmös bästa adresser. Här finner du en bostad med ett smakfullt och ljust kök utrustat med diskmaskin, ett helkaklat och fräscht badrum, ett rymligt och mysigt sovrum, ett luftigt och trivsamt vardagsrum samt en trevlig balkong i ett lugnt läge. Ribersborg är känt för sin charm, sitt utmärkta läge och sin harmoniska atmosfär, vilket gör området till ett av de mest eftertraktade i Malmö. Med gångavstånd till gröna parker och den vidsträckta Ribbans strand, bor du här på ett av Västra Malmös bästa lägen. Kvarteren runt Nils Forsbergsgatan är mycket omtyckta tack vare sitt optimala läge och närhet till allt du behöver. I bostadens omedelbara närhet finns Slottsstadens serviceutbud, mysiga caféer och populära restauranger. Från Ribersborg har du utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar och cykelavstånd till Citytunnelns station vid Triangeln. Kort sagt - ett riktigt fantastiskt tillfälle. Denna bostad måste upplevas. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Barlastgatan 28, Limhamn, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 20 okt kl 12:15
Barlastgatan 28, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Barlastgatan 28, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Barlastgatan 28

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 995 000 kr
69 m²
2 rum
vån 3
4 302 kr/mån
43 406 kr/m²

Välkommen till en stilren, välplanerad och unik våning på Barlastgatan 28, intill kajkanten och havet. Med Limhamns Sjöstad som utgångspunkt har du nära till både stadens puls och småstadens charm, kultur och avkoppling, öppna fält, härliga stränder och det djupblå havet. Lägenheten imponerar med ett vackert kök utrustat med mycket förvaring och stora arbetsytor, samt ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Det rymliga sovrummet erbjuder en walk-in closet och har plats för en arbetshörna eller ytterligare förvaringsutrymmen. Det atmosfäriska vardagsrummet erbjuder gott om dagsljus och utrymme för både matsalsbord och sällskapshörna. Den rymliga balkongen bjuder på en mysig gårdsvänd utsikt samt fantastisk utsikt över Öresund. Lägenheten går dessutom att med enkelhet omvandlas till en trea om så önskas. Här bor du i direkt anslutning till havet, med trevligt umgänge vid kajkanten och en kort promenad till Glasbruksskolan, St. Jakobs Stenugnsbageri, Mastio, Limhamns Glassmejeri, Vessel, Limhamns kött och vilt, Fiskrökeriet samt Limhamns centrum, Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana. Ta en avkopplande cykeltur längs havet in mot Malmö City eller hoppa på busslinje 7 vid Limhamnsvägen. Välkomna till en vacker bostad vid havet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skvatterevsgatan 12, Ön, Malmö kommun
  • Sön 20 okt kl 13:00
Skvatterevsgatan 12, Ön, Malmö kommun, bild 2
Skvatterevsgatan 12, Ön, Malmö kommun, bild 3

Skvatterevsgatan 12

Lägenhet
Ön, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 995 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1
3 981 kr/mån
50 252 kr/m²

Välkommen till Skvatterevsgatan 12, ett underbart boende på markplan med två uteplatser och en hisnande utsikt över havet. Beläget i ett lugnt område erbjuder denna lägenhet på 79,5 kvadratmeter fördelat på tre rum. Här möts du av generösa sociala ytor där det öppna köket flödar in i det rymliga vardagsrummet. Här finns gott om plats för stora möblemang och ett generöst matbord perfekt för middagar med vänner och familj. Dessutom kan du njuta av solen på uteplatserna under många timmar av dagen. Bostaden har två vackra sovrum och ett rymligt badrum. Bostaden erbjuder också en separat tvättstuga som nås via hallen. Föreningen anser sig ha en god och stabil ekonomi och inga avgiftshöjningar är planerade. Området talar för sig självt med sin charmiga miljö nära havet. Med närhet till F-3 skola, mataffär, gym och bra kommunikationsmöjligheter, finns allt du behöver inom räckhåll. Promenadavståndet till Limhamn erbjuder ett brett utbud av service och bekvämligheter. För härliga promenader kan du utforska de fantastiska stråken runt ön, besöka småbåtshamnen och njuta av Ribersborgs atmosfär. För en touch av lyx, ta en sväng till Dragörkajen där du kan avnjuta Mastio, glass från en glassbar eller smaka på delikatesser från Limhamns fiskrökeri. Här kan du verkligen uppleva en medelhavskänsla mitt i Skandinavien.

  • Premium
  • Uteplats
Fernissagatan 10, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Borttagen före visning
Fernissagatan 10, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Fernissagatan 10, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Fernissagatan 10

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 5
4 310 kr/mån
39 569 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grönalundsgatan 13B, Limhamn, Malmö kommun

Grönalundsgatan 13B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/4
4 451 kr/mån
31 583 kr/m²

Renoverad och modern tvåa högt upp med sydvästbalkong! På fantastiskt läge i attraktiva Limhamnskvarter ligger denna genomgående, moderna och renoverade tvåa. Då man är högt upp fås ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt från balkongen med eftermiddags- och kvällssol! Smakfull interiör med renoverat (2016) kök i vitt. Gott om förvaring och en trevlig matplats. Stilrent helkaklat badrum från 2014. Generöst vardagsrum med plats för både soffmöblemang samt matplats och utgång till den härliga balkongen i sydvästläge med utsikt över Öresundsbron och Limhamns takåsar. Sovrummet är modell större med plats för dubbelsäng, inbyggda garderober och en arbetshörna. Bo med närhet till Limhamns centrum, restauranger, mataffärer, närservice, förskolor, skolor, kollektivtrafik och Sibbarps Strand - här saknar du inget!

  • Balkong
Packhusgatan 21B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Packhusgatan 21B

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 845 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3
3 645 kr/mån
41 932 kr/m²

Här är ett tillfälle att förvärva en nyproducerad tvåa på tredje våningen, idealiskt belägen mellan det lugna havet och stadens livliga centrum. Lägenheten har en generös balkong med utsikt över den stillsamma gården – en perfekt plats att koppla av på och skapa ditt eget lilla paradis. Den moderna bostaden är smart planerad med en öppen, social layout som ger en varm och inbjudande känsla. Stilrena parkettgolv och noggrant utvalda materialval bidrar till en känsla av elegans och kvalitet. I det nyetablerade bostadsområdet Limhamns Sjöstad bor du bara 150 meter från havet. Här är det enkelt att ta ett morgondopp eller njuta av en kvällspromenad längs de gröna omgivningarna och Ribersborgsstranden. Restauranger och butiker i charmiga Gamla Limhamn finns också inom bekvämt avstånd. Med närhet till den nya Glasbruksskolan och Limhamns centrum har du allt du behöver i din närhet. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning och få mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Västra Bernadottesgatan 25B, Limhamn, Malmö kommun
  • Sön 20 okt kl 16:30

Västra Bernadottesgatan 25B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 795 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 043 kr/mån
32 936 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad och nyrenoverad tvåa, belägen ett stenkast från Limhamns Centrum, men ändå i ett lugnt och fridfullt område på en populär adress i Limhamn. Lägenheten har ett vackert kök, ett renoverat badrum, en balkong och tidstypiska detaljer från byggåret, vilket gör den till en eftertraktad pärla. Den är bekvämt belägen på tredje våningen. Här är det lätt att känna sig hemma och trivas från första stund. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Kolsyregatan 20, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Kolsyregatan 20

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 445 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1
3 047 kr/mån
40 139 kr/m²

Välkommen till Kolsyregatan 20 – ditt perfekta tillfälle att äga en underbar och mysig etta som omfamnar bekvämlighet, charm och modernitet. Med sina generösa 36 kvadratmeter erbjuder denna pärla allt du behöver för en trivsam livsstil. Lägenheten är belägen i ett nybyggt hus som färdigställdes 2020, vilket betyder att du får njuta av alla fördelar med moderna bekvämligheter. Med en öppen planlösning känns utrymmet luftigt och inbjudande. Den integrerade vardagsrummet och köket ger en naturlig plats för umgänge och avkoppling. Köket är stilrent och funktionellt med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme. Den smarta utformningen med snygg skåpsäng maximerar allrummet och ger dig möjlighet att skapa ett komplett vardagsrum men kan också lätt omvandlas till ett sovrum. Det moderna badrummet är stilfullt inrett med högkvalitativa material och har allt du behöver för avkoppling och uppfriskning. Lägenhetens balkong är rymlig och mysig. Här kan du avnjuta såväl frukosten som eftermiddagskaffet. Läget på Kolsyregatan 20 är oslagbart – med närhet till grönområden, shopping, restauranger och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Havet är bara ett stenkast bort och med statsbusslinje 7 tar det ca 10 minuter tills du är inne i Malmös innerstad. Här kan du njuta av det bästa av stads- och naturlivet, allt på bekvämt avstånd.

  • Hiss
Sadelmakarebyn 2D, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Sadelmakarebyn 2D

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 095 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
4 692 kr/mån
21 058 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna charmiga tvåa på bottenvåningen, med en yta på 52 kvadratmeter och en underbar uteplats där man kan avnjuta fina dagar. I denna bostad har du närhet till allt - vacker natur, Öresundet, stad och alla bekvämligheter som behövs i vardagen. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, och badrummet är helkaklat. Hallen och sovrummet erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en rymlig, social och välkomnande atmosfär. Kontakta mäklare för intresse!

  • Uteplats
  • Hiss
Sallerupsvägen 15 U2, Värnhem, Malmö kommun

Sallerupsvägen 15 U2

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 145 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/4
2 903 kr/mån
31 806 kr/m²

Välkomna till Sallerupsvägen 15, där historiens charm möter modern bekvämlighet! Denna fantastiska 30-talsbostad är fylld med originalattribut som ger den en unik karaktär. Höga och utsmyckade tak, golvlister och vackra brädgolv som är bara några av de detaljer som välkomnar dig här. Planlösningen sträcker sig genom huset och bjuder på fönster i två väderstreck som fyller rummen med naturligt ljus. Bostaden har ett modernare kök som passar väl ihop med de äldre attributen. Vardagsrummet är smart inrett med färgval på väggarna som delar upp bostaden i olika delar. Det vackra brädgolvet är behandlat år 2022. I vardagsrummets ena del finner man en sovalkov med vacker akustikpanel från år 2023 och mörkare färgval som ger en mjuk känsla. Vidare in i vardagsrummet finner vi plats för både soffa och matplats. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp och en ljusare färg på väggarna. Bostaden har en fräsch toalett med en separat dusch. Den tidigare garderoben har renoverats till dusch då orginalbostaden haft en så kallad stockholmsdusch. Med närheten till Värnhemstorget har du allt du behöver inom räckhåll. Denna pulsåder i Malmö erbjuder ett brett utbud av restauranger, service- och livsmedelsbutiker samt det populära Entré köpcenter. Dessutom är du granne med utmärkta bussförbindelser som tar dig till alla delar av staden samt till Lund och andra omkringliggande kommuner. Missa inte chansen att upptäcka denna pärla! Kontakta mäklare för mer info!

Grönalundsgatan 11 D, Limhamn, Malmö kommun

Grönalundsgatan 11 D

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/4
4 371 kr/mån
30 948 kr/m²

Denna bostad har allt du behöver! Ett stilrent renoverat hem med gårdsvänd balkong och vacker utsikt över Öresundet. Höst upp i huset på Grönalundsgatan 11 D finner vi denna pärla med en smart planlösning och vackert ljusinsläpp. Välkommen in i en rymlig hall med plats för fina avhängningsmöjligheter, vidare in i bostaden finner vi köket som är väl disponerat med smakfulla färgval och full maskinell utrustning som diskmaskin, induktionshäll, ugn, kyl/frys och integrerad mikrovågsugn. Allrummet har plats till både matsalsbord och soffa, här tar du dig även ut till den mysiga balkongen där du kan njuta av den vackra solnedgången samt utsikten över hustopparna och havet. Bostadens sovrum är rymligt, här får du plats med både säng och förvaring. Badrummet är även det renoverat i smakfulla färger, här finns även tvättmaskin. Denna bostad är belägen i ett lugnt och harmoniskt område med närhet till alla bekvämligheter, inklusive shopping, restauranger, caféer. Även närhet till skolor och förskolor. Lidl ca 300 meter bort samt Ica och Willys ca 700 meter bort. Med goda kommunikationsmöjligheter når du enkelt andra delar av staden. Kontakta mäklare för vidare information!

Visar alla 12