Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Isac Johansson

Isac Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Packhusgatan 23A, Limhamn, Malmö kommun
  • Mån 5 aug kl 18:30

Packhusgatan 23A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 845 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/5
5 515 kr/mån
35 563 kr/m²

Välkommen upp på tredje våning till denna vackra trerummare med ljusa kvadratmeter och fräscha detaljer. Innanför dörren möts vi av den öppna hallen som leder till bostadens alla rum. I hallen finner vi goda förvaringsmöjligheter för utekläder och skor. Till höger om hallen finner vi det stora sovrummet. Här inne finner vi stor öppen yta. Genom fönstret har vi inte bara en fin utsikt över innegården utan även ett härligt ljusinsläpp i detta vackra rum. Sovrummet är dessutom utrustat med stora garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Mittemot finner vi det andra sovrummet med samma vackra utsikt och ljusinsläpp. Detta är ett rum perfekt planerat för att nyttjas som ett extra sovrum eller hemmakontor. Vidare in i bostaden har vi det fräscha och helkaklade badrummet utrustat med wc, duschkabin, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet erbjuder stora ytor med gott om plats för soffgrupp, vardagsrumsbord, tv-bord och all annan inredning där fantasin sätter gränserna. Vardagsrummet som är i anslutning till köket avskiljs med en kvartsvägg för att behålla den öppna och rymliga känslan i bostaden. Med dem stora fönsterna har vi ett härligt ljusinsläpp i både kök och vardagsrum. Köket är fräscht planerat med stilrena detaljer och erbjuder goda ytor för matlagning och förvaring. Här finner vi även stor plats för köksbord och köket är dessutom utrustat med stor kyl och frys, spis, ugn och diskmaskin. Samtliga vitvaror i denna bostad uppehåller ny och högkvalitativ standard. Sist men inte minst har vi den stora balkongen med gott om plats för utemöbler och grill. Detta är en perfekt yta att spendera kvalitetstid med familj och vänner under årets soliga dagar. Här bor du i en ny och väl tillhandahållen förening och läget kunde inte bli bättre. Med närhet till ett brett utbud av matbutiker, restauranger och goda pendlingsmöjligheter till Malmö city finner du allt du kan tänkas behöva till både vardag och helg. Dessutom har du tillgång till vackra strandpromenader och bad med gångavstånd från dörren. För den golfintresserade har du dessutom guldläge till Hylliekrokens golfanläggning. Detta är en bostad du bara måste få uppleva, tveka inte att höra av dig vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Storgatan 43H, Davidshall, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Storgatan 43H

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 695 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/7
2 659 kr/mån
70 625 kr/m²

Nu saluförs denna fantastiska lägenhet belägen på en av Davidshalls mest attraktiva adresser. Innanför dörren möts vi av en ljus och fräsch etta med kvadratsmart lösning som inger en ljus och öppen känsla. I allrummet finner vi ett fräscht och rymligt kök med bra utrymme för matlagning och är utrustat med ugn, spis, inbyggd microvågsugn, kyl med frysfack och diskmaskin. I allrummet finns dessutom gott om plats för stor säng, matbord med stolar och tv-bord. Från allrummet når vi även den fina uteplatsen perfekt för att spendera tid med familj och vänner under sommarens soliga dagar. Denna uteplatsen tillhör lägenheten och tillför ytterligare 6 kvadratmeter att nyttja. Utanför allrummet finner vi toaletten som är helkaklad, fräsch och rymlig utan att ta upp plats från resterande lägenhet. I hallen har vi även en stor inbyggd garderob med gott om plats. Denna vackra byggnad är Davidshalls före detta gamla polishus som har byggts om till en fantastisk lägenhetsbyggnad. Utanför lägenhetsdörren nås både det underjordiska garaget med parkeringsplatser, elcykelpool och installerade laddstolpar. Med hjälp av hissen når vi den fantastiska takterassen som du bara måste besöka under årets varma dagar. Utöver det erbjuder även föreningen festlokal som går att hyra, övernattningslägenhet, uteplats och miljörum. Utöver denna vackra lägenhet och den välskötta föreningen som den tillhör får vi inte överse det fantastiska läget du har när du bor här. Från dörren når vi ett brett utbud av restauranger, matbutiker, shopping, biografer och mycket mer. När du bor på populära Davidshall kommer du inte sakna någonting. Dessutom har du bra förbindelser med cykel och buss så du kan uppleva Malmö stad till fullo. Detta är en lägenhet du bara måste få uppleva, tveka inte att höra av dig vid intresse!

  • Uteplats
  • Hiss
Konsultgatan 7, Södertorp, Malmö kommun

Konsultgatan 7

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 995 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 6
6 018 kr/mån
23 892 kr/m²

Välkommen upp på 6e våningen till denna ljusa och genomgående trerummare belägen på populära södertorp. Denna bostad bjuder på fräscht kök och badrum, inglasad balkong, två stora sovrum, rymligt och ljust vardagsrum. Innanför dörren når vi det stora badrummet och gästtoaletten samt garderober med stora förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden finner vi köket som med kaklade väggar och smart planering som erbjuder goda matlagningsytor. Från köket har vi även fönster med utsikt över den fina bakgården och bidrar till ett fint ljusinsläpp. Utanför köket finner vi stor yta perfekt för ett matbord där man kan njuta av härliga middagar med familj och vänner. Till vänster efter hallen har vi två stora sovrum. Båda med stora fönster som inger ett vackert ljusinsläpp och bibehåller bostadens genomgående känsla. Det stora vardagsrummet har stor och ljus yta som ger plats för tv-bord, soffgrupp, bord och all annan inredning du kan tänka dig. Från vardagsrummet når vi dessutom den stora och vackra inglasade balkongen, perfekt för att spendera tid med familj och vänner under alla årets dagar. Här på Södertorp bor du på ett kanonläge med närhet till allt önskvärt. Vackra Pildammsparken med trevliga promenadstråk är ett stenkast bort, Mobilia med livsmedelsbutiker och service, Emporia shoppingcenter ett par minuter bort samt Hyllie tågstation med alla dess förbindelser. Kort och gott - ett riktigt superläge! Detta är en bostad du bara måste få uppleva. Tveka inte att höra av dig vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Skomakarebyn 2B, Annestad, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Skomakarebyn 2B

Lägenhet
Annestad, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 795 000 kr
82,3 m²
3 rum
vån 2/4
7 161 kr/mån
21 810 kr/m²

Välkommen in på andra våning till en genomgående och hemtrevlig 3 rummare med både balkong och uteplats! Innanför dörren möts vi av en trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter och ett vackert parkettgolv som sträcker sig genom bostadens alla rum. Till höger i hallen möts vi av lägenhetens första sovrum. Detta sovrum är rymligt, ljust och med fönster som inger ett härligt ljusinsläpp. Vidare in i bostaden finner vi det stora vardagsrummet där endast fantasin sätter gränserna för inredningen. Här finns yta för både soffgrupp, tv bord och vardagsrumsbord. Från det ljusa vardagsrummet når vi den stora och fina balkongen, perfekt för att spendera tid med familj och vänner under sommarens ljusa dagar. Till vänster om hallen finner vi ett mindre sovrum som även kan brukas som en walk-in closet eller hemmakontor. Inne i bostadens hörn har vi det stora sovrummet, perfekt för avkoppling efter en lång arbetsdag. Sovrummet är dessutom inrett med bästa möjliga förvaringsmöjligheter med de stora garderoberna. Utanför sovrummet finner vi köket med vackert målade luckor. Köket är inrett med stor kyl och frys, ugn, spis samt diskmaskin. Köket har stor yta för matbord och stolar och från detta vackra kök når vi dessutom den fina uteplatsen. På denna uteplats får vi plats med både stolar, bord och grill. Uteplatsen är vänd mot denna förenings vackra och lugna bakgård. Allt i allo är detta en perfekt bostad för dig som drömmer om något större eller för barnfamiljen som vill bosätta sig i ett lugnt område med trevliga grannar! Denna vackra och rymliga bostad är belägen på ett av Bunkeflostrands trevligaste områden Annestad. Här finner du ett brett utbud av livsmedelsbutiker, trevliga parker och förskola. Från annestad finner du bra förbindelser in till centrum så detta är ett läge perfekt för den som vill ha lugn och ro hemma men inte gå miste om vad storstaden har att erbjuda. Vi har även nära till emporia för den som uppskattar högkvalitativ shopping, bara 5 minuters biltur bort. Med ett havsnära läge når vi även dessutom klagshamns badplats. Med det här läget behöver du inte resa för att uppleva sommaren till fullo. Detta är en bostad du bara måste få uppleva, tveka inte att höra av dig vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4