Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Isac Ternstedt

Isac Ternstedt

Om mig

För många är att sälja sitt hem den största affären i livet. För vissa ska processen vara snabb och enkel, medan det för andra handlar om starka känslor och affektion. Min styrka som mäklare är att kunna anpassa mig till just dina behov. Jag kommer att göra allt för att både du som säljare och din köpare ska bli så nöjda som möjligt. Utöver fastighetsmäklare har jag också arbetat som snickare i 6 år. Detta ger mig en fördel ute hos er genom min kunskap inom byggnadstekniken.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Värnhemsgatan 10, Östervärn, Malmö kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00

Värnhemsgatan 10

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/4
2 482 kr/mån
35 147 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet på Värnhemsgatan 10, belägen högst upp i huset. Här möts du av tidstypiska detaljer såsom hög takhöjd och eleganta takrosetter som förmedlar en känsla av historia och karaktär. Lägenheten har ett stort och inbjudande vardagsrum där det finns gott om plats för både säng, soffa och skrivbord. Ett vackert burspråk släpper in rikligt med ljus och skapar en trivsam atmosfär. Hela lägenheten pryds av originalgolv som ger en genuin och hemtrevlig känsla. Köket är modernt och smakfullt inrett med generös förvaring som underlättar din vardag. Lägenhetens stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp och förstärker den rymliga känslan. Det stilrena och helkaklade badrummet erbjuder en fräsch och praktisk miljö. Förvaring är inget problem i denna lägenhet tack vare den stora klädkammaren som rymmer alla dina tillhörigheter. Östervärn är ett charmigt område i Malmö som kombinerar närhet till stadens puls med en lugnare bostadsmiljö. Här finns en blandning av äldre och nyare bebyggelse, vilket skapar en unik atmosfär. Området erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg, samt närhet till service, skolor och grönområden. Med sina mysiga caféer, butiker och parker är Östervärn ett populärt val för både unga och gamla. Välkommen till ditt nya hem på Värnhemsgatan 10!

  • Plus
Solgatan 28C, Kirseberg, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Solgatan 28C

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
2 739 kr/mån
23 900 kr/m²

Välkommen till Solgatan 28C, en charmig och välplanerad genomgående lägenhet. När du stiger in möts du av en ljus hall med generösa förvaringsmöjligheter som gör det enkelt att hålla ordning. Köket är modernt och stilrent med vita väggar och grå skåpluckor, och det finns plats för ett matbord för två personer, perfekt för mysiga middagar. Det rymliga vardagsrummet har en trevlig grön fondvägg och ett stort fönster som ger fantastiskt ljusinsläpp som bidrar till en inbjudande och trivsam atmosfär. Kirseberg i Malmö är ett charmigt område med en härlig blandning av äldre och nyare bebyggelse. Området erbjuder en lugn och trivsam atmosfär med närhet till grönområden, skolor och förskolor. Här finns också goda kommunikationsmöjligheter till centrala Malmö samt ett bra utbud av lokala butiker, caféer och restauranger. Med sin välkomnande känsla och bekväma närhet till stadens puls är Kirseberg ett populärt bostadsområde.

Lundavägen 41, Kirseberg, Malmö kommun

Lundavägen 41

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 145 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/5
5 755 kr/mån
31 087 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerummare, en bostad som kombinerar modern komfort med en hemtrevlig atmosfär. Lägenheten är genomgående och erbjuder ett härligt ljusinsläpp. Det moderna och fräscha köket är sammankopplat med vardagsrummet vilket gör det till en idealisk plats för matlagning och socialt umgänge. Vardagsrummet är rymligt och badar i naturligt ljus. Här finns plats för både soffgrupp och matbord, vilket skapar en perfekt miljö för att umgås med familj och vänner. Sovrummet är rymligt med direktaccess till en mysig balkong i söderläge. På balkongen kan du njuta av morgonkaffet och rummet erbjuder dessutom gott om förvaring med inbyggda garderober. Kirseberg i Malmö är ett charmigt område med en härlig blandning av äldre och nyare bebyggelse. Området erbjuder en lugn och trivsam atmosfär med närhet till grönområden, skolor och förskolor. Här finns också goda kommunikationsmöjligheter till centrala Malmö samt ett bra utbud av lokala butiker, caféer och restauranger. Med sin välkomnande känsla och bekväma närhet till stadens puls är Kirseberg ett populärt bostadsområde. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3