Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johanna Rognefall fd Ericsson

Johanna Rognefall fd Ericsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Risebergavägen 80 A, Riseberga, Malmö kommun

Risebergavägen 80 A

Radhus
Riseberga, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 195 000 kr
109 m²
4 rum
6 210 kr/mån
29 312 kr/m²

Välkomna till familjevänliga Riseberga med Bulltofta rekreationsområde precis runt knuten. Ett hemtrevligt parhus med "villakänsla" som ingår i Brf Häggbacken. Bostaden erbjuder uteplats på både baksidan och framsidan. Inhägnad trädgård vilket är perfekt för dig med djur eller barn. Bostaden disponeras med ett stort vardagsrum som är kopplat till köket samt förvaring i både tvättstugan och förrådet under trappan. Två nyrenoverade badrum med dusch på nedra plan och badkar på ovanvåningen. På ovanvåningen finns tre sovrum och en stor klädkammare perfekt för förvaring. Välplanerad bostad med de sociala delarna på bottenplan och de privata på ovanvåningen. Egen tvättstuga, p-plats för två bilar och praktiskt förråd på tomten. Bo med närhet till busshållplats, skolor och Toftanäs med mataffärer och dess stora utbud. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Uteplats
Slussgatan 1B, Slussen, Malmö kommun
  • Tis 2 jul kl 18:00
Slussgatan 1B, Slussen, Malmö kommun, bild 2
Slussgatan 1B, Slussen, Malmö kommun, bild 3

Slussgatan 1B

Lägenhet
Slussen, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 950 000 kr
105 m²
3 rum
vån 1/5
4 641 kr/mån
37 619 kr/m²

Nu saluförs fantastisk och paradvåning från sekelskiftet! En stor trea med vackra golv, högt i tak och härlig rymd. Här ser vi välbevarade originaldetaljer som burspråk, takrosetter och djupa fönsternischer vilket bidrar till att skapa ett hem med tidlös charm och hög trivselfaktor. Dem 105 kvadratmeterna startar med en trevlig och funktionell hall, och vidare in till ett ljust, öppet och rymligt vardagsrum som ligger i fil. Köket har hög charm, trevligt och yteffektivt och lägenhetens badrum är fräscht och funktionellt. Boendet erbjuder två sovrum. BRF Slussplan är en välskött och stabil förening med god ekonomi och en härlig gemenskap. Här har du tillgång till bland annat en trevlig, välskött innergård och hobby/kontorsrum. Detta boende har ett av Slussens bästa lägen – Med en kort promenad når du Rörsjöparken eller Innerstaden och inom några minuter är man vid Centralstationen. Här finns det mesta för familjen eller paret som vill kunna njuta av det bästa i Malmö. Välkomna på visning!

  • Premium
Balladgatan 29, Högaholm, Malmö kommun

Balladgatan 29

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
845 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 732 kr/mån
13 520 kr/m²

Välkommen upp på andra våning till denna ljusa och rymliga 2a i en av högaholms mest eftertraktade föreningar. Innanför dörren möts vi av en genomgående hall som når bostadens alla rum. Till höger i hallen finner vi ett rymligt och ljust sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Detta rum är belagt med ett vackert parkettgolv och ljusa väggar. Från sovrummet når vi den inglasade balkongen med fin utsikt över den vackra innergården, perfekt att nyttja oavsett årstid. Bredvid sovrummet har vi köket utrustat med kyl, frys, ugn och spis. Köket erbjuder goda ytor för matlagning samt plats för matbord och från fönstret mot innergården får vi ett härligt ljus i hela köket. Till vänster i hallen når vi ett ljust och rymligt vardagsrum där endast fantasin sätter gränserna för inredningen. Precis som sovrummet är även detta rum belagt med parkettgolv och ljusa väggar. Allt i allo är detta en ljus och genomgående bostad med utrymme för allt du kan behöva i ditt nya hem. Detta är en bostad du inte får gå miste om. Tveka inte att höra av dig vid intresse!

  • Balkong
Kronetorpsgatan 102D, Segevång, Malmö kommun

Kronetorpsgatan 102D

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
850 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/4
5 006 kr/mån
13 492 kr/m²

Välkomna upp till fjärde våningen där en hemtrevlig bostad högst upp i huset nu saluförs. Hall med både avhängningsmöjligheter, garderober och klädkammare finns att tillgår. Kök med hel kyl och frys samt plats för köksbord om 6-8 sittplatser. Vardagsrum där du med fördel möblerar med soffa och tv, härifrån når du den inglasade balkongen. Sovrum där du kan möblera med dubbelsäng och möjlighet att sätta in extra garderober för dig som önskar. Helkaklat fräscht badrum med duschkabin och tvättmaskin. Föreningen erbjuder välskötta gemensamma ytor med mycket grönområde. Källarförråd och tvättstuga i byggnaden. Bo med närhet till busshållplats, cykelavstånd till centrum och mindre mataffär inom gångavstånd. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka tid för visning.

  • Balkong
Mellersta Tennisgränd 12, Hyllie, Malmö kommun

Mellersta Tennisgränd 12

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 995 000 kr
120 m²
4 rum
vån 4/4
6 269 kr/mån
41 625 kr/m²

Vi presenterar med stolthet en modern och påkostad lägenheten som fortfarande är i nyskick. En omgjord 5:a som nu disponeras som en 4:a. Genomgående vita väggar och ekparkett samt klassiska färgval gör detta till ett inflyttningsklar bostad. Tre generösa sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum (med möjlighet att göra ytterligare ett rum om behovet finns). Stort badrum med egen tvättmöjlighet och praktisk gästwc med dusch finns att tillgå. Generös balkong i soligt söderläge för middagar och umgänge ute! Här bor man på lugn återvänds gata med mycket grönska men bara en kort promenad från Hyllies gedigna utbud av butiker, kommunikation restauranger. Detta är en bostad vi kan tala länge om, varmt välkomna att boka in er på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Dockgatan 3A, Dockan, Malmö kommun

Dockgatan 3A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
5 595 000 kr
90 m²
3 rum
vån 4/6
4 667 kr/mån
62 167 kr/m²

En fantastisk rymlig trea på Dockan. Välkomna upp till fjärde våningen där vi presenterar en genomgående bostad med balkonger i två väderstreck. Uppdaterat kök i klassiska färger med bänkskiva i granit, stilrena vitvaror och plats för matbord om 8-10 personer. En "köksbalkong" om 10 kvm med sol större delen av dagen och erbjuder plats för ett ordentligt matbord. Vardagsrummet med plats för soffa och tv samt stora fönsterpartier. Här ifrån når du den stora terrassen om ca 12 kvadrat som ligger skyddat mot den trevliga innergården. Fräscht badrum med dusch och egen tvättmaskin & torktumlare. Gäst wc i klassiska färger och två rymliga sovrum gör detta till en optimal trea för dig som vill bo nära city men ändå få känslan utav att bo havsnära. Välskött förening med garage i källaren som du når enkelt med hiss gör att denna bostad erbjuder de mesta av det som eftersöks. Populära Dockan och Västra hamnen är en eftertraktad stadsdel med havet som granne. Området bjuder på Ica Maxi, ett flertal restauranger, café, apotek, härliga bad och båtplats. En bostad som har det mesta helt enkelt.

  • Balkong
  • Hiss
Västra Varvsgatan 35, Västra Hamnen, Malmö kommun

Västra Varvsgatan 35

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 795 000 kr
80 m²
4 rum
vån 2/5
6 163 kr/mån
47 438 kr/m²

Äntligen saluförs denna fyrarummare i populära Västra Hamnen! Här lockar en unik bostad med smakfulla materialval, genomgående ljusinsläpp, härlig balkong och rymliga rum. Bostaden erbjuder öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, modernt badrum med egna tvättmöjligheter samt tre bra sovrum med plats för säng och förvaringsmöbler. På Västra Varvsgatan 35 bor du på ett av Västra Hamnens bästa lägen – alldeles intill närservice i form av mataffärer, bageri och restauranger! Med en kort promenad når du Ribersborg och inom några minuter är man vid Malmö City med alla dess sevärdheter. Runt knuten fantastiska Sundspromenaden och Scaniabadet som bubblar av liv och rörelse under sommarhalvåret. Här väntar också härliga badplatser och bryggor. Det bekväma läget erbjuder goda pendlingsmöjligheter med centralstationen cirka tio minuter bort och tre busslinjer till och från Västra Hamnen. En bostad som måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7