Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Caroline Perdegård

Caroline Perdegård

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Parkvägen 6, Mantorp, Mjölby kommun
  • Imorgon kl 17:15

Parkvägen 6

Villa
Mantorp, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
2 800 000 kr
120 + 80 m²
4 rum
1 215 m² tomt

På ett toppläge hittar du adress Parkvägen 6 i Mantorp! Här är det ett fritt läge med lite glesare mellan grannar, återvändsgata så det blir lugnt på gata. Det är dessutom granne till de fina grönområden som omringar Mantorp samt lekparker. Bostadshuset är i gott skick med bra fasad, nyare tak, fina ytskikt samt 3-glasfönster. Invändigt i bostaden så finns det kök med stor matplats samt ytterligare 3 disponibla rum samt en sovalkov, här kan rummen disponeras utifrån de behov familjen har. Tomten har en stor asfalterad uppfart med plats för flera bilar om så behövs. Uppvuxna frukträd samt en förrådsbod.

  • Plus
Mjölbyvägen 22A, Ödeshög, Ödeshögs kommun
  • Imorgon kl 17:15

Mjölbyvägen 22A

Lägenhet
Ödeshög, Ödeshögs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
175 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2
4 062 kr/mån
3 977 kr/m²

Perfekt lägenhet för dig som söker ett mycket kostnadseffektivt boende! Rejäl enrumslägenhet om 44 kvm med en gedigen takhöjd. Lägenheten har genomgående ca 260 cm i takhöjd vilket ger en luftig känsla i boendet. Köket är relativt nyrenoverat utrustat med spis, kyl/frys samt diskmaskin. Här finns det också plats för ett rejält matbord. Det är ett väl tilltaget allrum med utgång till balkong med eftermiddag- och kvällssol. Det finns en reparationsfond som följer lägenheten om ca 2 981 kr. Avgiften till den välskötta HSB föreningen är endast 4062 kr /månad och då ingår el, uppvärmning, vatten, BR - tillägg, det enda som tillkommer är eget fiber. Kommunen har parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till huset. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Karusellgränd 46, Hattorp, Mjölby kommun
  • Borttagen före visning

Karusellgränd 46

Radhus
Hattorp, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 595 000 kr
137 m²
4 rum
478 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Blåvik Kyrkhagsstigen 24, Blåvik, Boxholms kommun

Blåvik Kyrkhagsstigen 24

Fritidshus
Blåvik, Boxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 750 000 kr
49 + 12 m²
3 rum
841 m² tomt

Varmt välkomna till Kyrkhagsstigen 24 i Blåvik! Tack vare det pittoreska berg som fritidshuset är beläget på ger det både en trädgård med många rum samt lång kvällssol. Husets altaner och trädgård samt stora fönsterpartier är belägna åt väster, och så även sjön Sommen, vilket ger ett perfekt solläge. Trädgårdens alla möjliga sittplatser och bersåer gör att man kan följa solens riktning hela dagen. Längst ner på tomten finns ett växthus beläget. I trädgården går det att hitta fruktträd, klätterlavendel, vinbär och yta för frilandsodling. Badplats och allmänytor ligger alldeles intill fastigheten! Till fastigheten tillhör en båtplats vid hamnen. Detta fritidsställe rymmer hela familjen tack vare det gästhus som även är uppfört på tomten med dusch och WC. Sjövatten för bevattning finns. Fritidshusets planlösning är trevlig då den är runtgående vilket gör känslan rymligare. Ett mindre kök med större allmänna ytor såsom vardagsrummet med stora fönsterpartier. Här är det två sovrum samt badrum med dusch. Tvättmaskin finns under huset i förrådet. Det är tillbyggt ett uterum år 2001 vilket möjliggör ett stort matbord.

Föreningsgatan 13A, Mjölby - Östra, Mjölby kommun
  • Lör 21 sep kl 10:15
Föreningsgatan 13A, Mjölby - Östra, Mjölby kommun, bild 2
Föreningsgatan 13A, Mjölby - Östra, Mjölby kommun, bild 3

Föreningsgatan 13A

Radhus
Mjölby - Östra, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
2 195 000 kr
110 + 24 m²
5.5 rum
206 m² tomt

Välkomna till Föreningsgatan, ett mycket trevligt radhusområde på Östra i Mjölby! Till radhusområdet tillhör en innergård där det är trafikfritt vilket gör området mycket lugnt och trivsamt. att det dessutom är beläget på en höjd med trevlig utsikt och kvällssol på baksidan gör det bara bättre. Innergården är bilfri och har en lekplats som gör området lugnt. Ett mycket smidigt boende med två ingångar, en från soutterängplanet samt en från innergården. Boendet är uppfört i två plan med en mycket praktisk planlösning. På entréplanet finns kök med rymligt allrum och balkong i nordvästligt läge. Planet har dessutom ett kontor samt ett nyrenoverat badrum från 2019. Nedre plan har även det två sovrum där man sover mycket bekvämt sommartid. Här finns även allrum, mindre rum samt en rejäl tilltagen tvättstuga. Både övre och nedre plan har gott om förvaringsmöjligheter. Garage finns i länga och ingår i samfälligheten som tillhör området. Här bor du mycket bekvämt med närhet till station och Mjölby city med ett högt läge!

  • Premium
Kulla Kullaholm 1, null, Linköpings kommun

Kulla Kullaholm 1

Gård/Skog
Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
7 500 000 kr
170 m²
8 ha tomt

Varmt välkomna till en välutrustad hästgård straxt utanför Linköping. Gården omfattar totalt ca 8 ha och har ett gårdscentrum som lämpar sig väl för hästhållning. Gårdens arrondering är otroligt fin med inhägnad betesmark som omringar gårdens byggnader. Dessutom ligger gården längst in på en grusväg i alldeles enskilt läge med vackra vyer. Gårdscentrum består av ett bostadshus som är uppfört i slutet på 80-talet och är smidigt boende i ett plan. Stallet består idag av 7 boxplatser en rejäl spolspilta samt en isolerad sadelkammare med tvättmöjligheter. I Ridbaneväg finns det ett ridhus med sand och en ljus sarg, en paddock med grus samt en gräsbana. Stor maskinhall med gjuten platta för förvaring eller verkstadsmöjligheter. Utöver det finns det två lösdrifter och 3 st uteboxar. Genomgående hela gården finns det gott om förvaringsutrymmen för att kunna förvara maskiner och annat tillhörande verksamheten under tak och hålla det snyggt. Möjlighet till exempelvis elevboende/ridläger finns i ridhuset. Boendet på gården är som ovan nämnt i ett plan och är ett praktisk boende på landsbygden med en stor groventré och bra klädförvaring. Utöver det finns det 4 sovrum samt två allrum och två badrum, ett välplanerat hus som är tillbyggt år XXX. Gården lämpar sig mycket väl för en hästhållning med verksamhet, eller för eget bruk. Byggnaderna såsom ridhus och maskinhall kan också vara ett gott användningsområde för andra verksamheter och intressen. Varmt välkomna att komma på visning av Kulla Kullaholm!

  • Plus
Dackeplan 2A, Lundby, Mjölby kommun

Dackeplan 2A

Lägenhet
Lundby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
675 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
3 364 kr/mån
12 500 kr/m²

Välkommen till Dackeplan 2A! Denna lägenhet erbjuder ett bekvämt boende med närhet till centrum och endast en halv trappa upp! Lägenheten har ett ljust uppdaterat kök med praktisk rostfri diskbänk. De 54 kvm boyta som finns är smart planerade med plats för matbord i köket och både soffgrupp och matplats i vardagsrummet om så önskas. Trevlig fönsterplacering mot innergården från köket. I samma hus bara en trappa ner finns tvättstugan där man smidigt tar sig till samt sina 3 förråd som tillhör varje lägenhet. I lägenheten finns det fasta garderober samt en större klädkammare. Månadsavgiften ligger på 3364 kr och då ingår bredband, värme, vatten och bostadsrättstilläggs försäkring. Föreningen HSB Kungshöga är mycket välskött med 112 bostadsrätter och 21 lokaler som hyrs ut. Föreningen har tillhandahållit stora renoveringar genom åren såsom fönsterbyte, uppdatering av värmesystem och säkerhetsdörrar och har en tydlig plan på åtgärder i framtiden.

  • Balkong
Rösätter 4, Nykil, Linköpings kommun

Rösätter 4

Villa
Nykil, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
2 300 000 kr
54 + 24 m²
3 rum
2 502 m² tomt

Varmt välkomna att uppleva denna klassiska "torpardröm”! Torpardrömmen som med det mycket väl valda tillbygget blivit en praktisk plats för livet och hemmet samtidigt som det pittoreska torparlivet levs på Rösättertorpet! Endast 30 minuter från Linköping ligger platsen belägen och har allt man kan önska. Uthus i timmer, här finns de gamla anorna kvar från gårdslivet som varade här förr. De små gula dörrarna tar dig in i historian som idag används som goda förrådsutrymmen. Det nybyggda orangeriet/växthuset som ligger gömt och passande beläget under ekarna kan du använda och förfina dina gröna fingrar eller ta en fika under många tider av året. Och så torpet! Kök och vardagsrum med eldstäder på entréplan, med nyare vitvaror. På samma plan finns även en större tvättstuga och entréhall som nyligen byggts till för att få in den praktiska förvaringen och tvättutrymmet. Övre plan har en mindre möblerbar hall och ett sovrum. Välkommen att uppleva denna utvecklade torpardröm på plats!

Söderhult 5, Stjärnorp, Linköpings kommun

Söderhult 5

Gård/Skog
Stjärnorp, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
5 500 000 kr
153 m²
5 rum
4 ha tomt

I Stjärnorpsområdet med närhet till Roxen utbjudes nu denna hästgård till försäljning. En alldeles lagom stor hästgård för familjen som drömmer om att ha hästarna hemma på sin egna gård, eller andra djur! Gården omfattar totalt ca 4 ha och består av betesmark, bostadshus samt stallbyggnader. Stallet innehar ca 11 boxplatser i olika storlekar inkluderat ett relativt nybyggt utestall på en gjuten platta med god miljö för djuren. Här finns avlastningsytor, isolerade rum för sadelkammare, kontor samt gödselplatta. Intill byggnaderna ligger en belyst ridbana imed sandunderlag. Beteshagarna är av olika karaktär, några platta mer bevuxna hagar samt en större hage i en slänt som är mer skogsbevuxen. Som sista permanentboende på grusvägen ner mot Roxen kan man verkligen uppfylla sina drömmar. Det finns gott om ridvägar i skogen och även kilometerlång sträcka längs Roxen. I närheten finns även möjlighet till badplats. Bostadshuset är uppfört 1991 och är ett enplanshus med 3-4 sovrum samt övriga bra allmänna ytor. Goda vardagsytor såsom stort kök, groventré med stor garderob finns också. Luft/vattenburet system, borrad vattenkälla, godkänt avlopp samt fiberanslutet.

Klarinettvägen 9, Mantorp, Mjölby kommun

Klarinettvägen 9

Villa
Mantorp, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
2 995 000 kr
103 + 118 m²
7 rum
680 m² tomt

På Klarinettvägen 9 i Mantorp erbjuds nu detta stora hus tillsalu! Att bostaden är så pass stor upptäcks först när du kommer in i bostaden och det kommer ge dig en positiv upplevelse! Här finns fina sociala ytor med vardagsrum i vinkel för en trevlig avgränsande känsla och ett bra ljusinsläpp. Totalt finns det 7 rum och kök varav 5-6 stycken kan användas som sovrum. Ett sovrum har egen ingång från garaget. Entréplanet har köket med matplats, vardagsrum, badrum samt 3 sovrum. Det finns flera utgångar till husets baksida som delvis är fritt då det inte är någon angränsande tomt bakåt, och en häck som ger insynsskydd. Här ifrån är det bara 1 minuts promenad till Klämmestorpshallen där det finns många typer av sportaktiviteter. Här finns även lekplats och grönområden, ett mycket kreativt område, Klämmestorpsskolan ligger också precis intill och finns upp till årskurs 6. Skola upp till åk 9 inom 500 m, pulkabacke 200 m, samt station ca 1,7 km. Tack vare de många sovrum som finns passar huset perfekt till många typer av olika familjer och med praktisk vardag med hjälp av det korta avstånd till aktiviteter!

Biskopsberga Övre frälsegård 1, Skänninge, Mjölby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Biskopsberga Övre frälsegård 1

Gård/Skog
Skänninge, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
2 500 000 kr
164 + 30 m²
4 rum
11 ha tomt

Varmt välkomna till Biskopberga övre Frälsegård! När man står mitt på gårdsplan och sträcker blicken in mot Skänninge stannar man upp i en otroligt vacker vy med åkermarken som ligger runt den gamla staden och i mitten kyrkan som sticker upp! Från grunden en fantastisk gård med ett fint läge ute på Skänningeslätten. Gården är uppbyggt med en fin struktur med mangårdsbyggnad med tillhörande två flygelbyggnader som kan användas utifrån det behov som finns. Mangårdsbyggnaden är centrerat placerad och ett steg länge bort ligger ladugården belägen, som är en stor byggnad med 9 hästboxar och en rejäl logdel. Runt gårdsbilden ligger inägomarken belägen som består av åkermark. Totalarealen är 11 ha och uppdelat i tre skiften varav inägomarken är ca 7 ha. Skogsmarken och äldre betesmark ligger ca 1.5 km från gårdscentrum. En alldeles lagom stor gård för dig som söker efter en mindre djurhållning men också odlingsmöjligheter tack vare de bördiga jordarna som gården innehar. Möjlighet för den som vill att köpa även Mjölby Biskopsberga 8:10, en villafastighet. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att få mer information kring fastigheten. https://www.lansfast.se/till-salu/villa/ostergotland/mjolby/skanninge/nya-vretalyckan-1/cmvilla5he30ckn4klf51n2/?utm_source=booli&utm_medium=referral&utm_content=nya%20vretalyckan%201

Nya Vretalyckan 1, null, Mjölby kommun

Nya Vretalyckan 1

Villa
Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 800 000 kr
95 + 18 m²
4 rum
2 052 m² tomt

Välkommen till ett mycket praktiskt boende med en härlig trädgård i Biskopsberga! Huset är lagom stort med 3 sovrum samt ett vardagsrum. På senare år har husets byggts ut med ett uterum i östligt läge samt en groventré för att få en mer praktisk vardag. Boendet ligger lantligt beläget med magiska vyer över Östgötaslätten, och till Skänninge är det bara ca 4 km. Därifrån kan man enkelt pendla med bra väg ut till E4, eller genom pendeltåget. Trädgården är helt fantastiskt med framklippta träd som skydd mot vägen och flera fruktträd runt om tomten. Till huset hör en vidbyggd carport och huset har ett vattenburet system som uppvärmning. Varmt välkomna på visning!

TOMTER I HAMRA, null, Linköpings kommun

TOMTER I HAMRA

Tomt
Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
800 000 kr
3 876 m² tomt

I området Hamra som ligger alldeles intill Järnlunden erbjuds nu två tomter i fantastisk miljö. Hamra 2:17 - Tomtens storlek är 1 897 kvm. Den möjliga platsen att bygga på ligger på en höjd där de böljande landskapen ger en fri utsikt att njuta av! Hamra 2:16 - tomtens storlek är 3 876 kvm. Den möjliga platsen för tomten är lite längre in på vägen och är lite varierande i höjd vilket gör att man kan skapa en fin stor naturtomt! Det måste vara mångas dröm att bygga ett hus man drömt om som dessutom omges av en böljande miljö med lövträd blandat med åkermark. Här kan chansen bli din! Endast 1.5 km till väg 34 där enkel pendling till Linköping finns både med bil och buss. Endast 1 km till allmänt bad!

Södra Strandvägen 24, Mjölby, Mjölby kommun

Södra Strandvägen 24

Lägenhet
Mjölby, Mjölby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
1 500 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/6
4 358 kr/mån
22 727 kr/m²

Ett mycket elegant och energismart boende i de nyproducerade lägenhetshusen längs Strandvägen i Mjölby. Lägenheten är belägen på andra plan, den är topputrustad och har ett attraktivt solläge. Balkongen är inglasad och har läge mot sydöst vilket ger en härlig morgonsol och ett värmande rum redan från tidig vår när solen lyser in! Den beiga tonen i lägenheten ger en mjuk känsla vilket gör att boendet känns mycket rofyllt. Den rofyllda känslan är genomgående i hela lägenheten och de spegeldörrar som valts till på skjutdörrsgarderoberna ger en rymligare känsla i lägenheten. Garderoberna är extra djupa vilket ger gott om förvaring i lägenheten. Utöver denna förvaring finns förrådsutrymmen till varje lägenhet i källaren. Köket är ljust och har en ny laminatbänkskiva. Maskinellt är köket fullutrustat med kvalitativ utrustning från Bosch. Badrummet är väl tilltaget med duschutrymme och gott om bänkyta för tvätthantering med egen tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Som boende i föreningen bor du klimatsmart med fjärrvärme som uppvärmning och solceller på taket som en kompletterande energikälla. Tack vare de extra tilltagna väggarna är lägenheten välisolerad från ljud och annat som finns utanför och i huset, här bor du riktigt tyst och bekvämt. Föreningens gemensamma ytor är mycket välgenomtänkta. Här erbjuds bilplats genom parkeringsplats, med eller utan elbilsladdare samt carport. Även ett separat cykelgarage under tak. Trevliga gemensamma uteplatser och lekplatser finns också som tillhör föreningen. Utöver att månadsavgiften är låg (4 358 kr/mån) för ett så pass nybyggt boende kan du här påverka din boendekostnad med anledning av att förbrukning av värme, vatten och el aviseras separat till varje bostadsrättsinnehavare. Huset ligger placerat i centrala Mjölby med närhet till allt såsom matbutiker, Gallerian, restauranger och endast ett stenkast från pendelstation. Intill bostaden finns fina promenadstråk och en vacker natur.

  • Hiss
INTILL FÖLLINGEN - 2 tomter, null, Kinda kommun

INTILL FÖLLINGEN - 2 tomter

Tomt
Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
795 000 kr
3 900 m² tomt

Nu kan du förvärva strandnära tomter vid sjön Föllingen straxt utanför Kisa! Med lutning mot Föllingen blir detta läge bli helt unikt med närhet till sjön och magisk kvällssol. Tomterna är belägna strategiskt med dryga 5 minuter med bil till Kisa och har god anslutning till väg 134 vilket förenklar pendlingen för detta boende. Det är två stycken tomter som ligger i höjd över varandra vilket gör att båda tomterna har sjöutsikt. Kartskissen som utgör ansökan om tomtavstyckning uppmäts tomterna om ca 4 000 kvm vardera. Idag är tomterna bevuxna med skog bland annat några äldre lövträd vilket man kan med stil behålla för en häftig känsla på tomten. I övrigt kan skogen avverkas av säljaren enligt ök. Kinda kommun har gett förhandsbesked för bostadshus med komplementbyggnad per tomt. Vatten och avlopp föreslås enskilt och kan gott delas mellan de två fastigheterna för en mer gynnsam kostnad och även belägenheten.

Visar alla 15