Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nina Beermann

Nina Beermann

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Korpemåla 203, Korpemåla, Mönsterås kommun
  • Sön 6 okt kl 11:00

Norra Korpemåla 203

Lägenhet
Korpemåla, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
745 000 kr
77,7 m²
3 rum
vån 1
4 244 kr/mån
9 594 kr/m²

Varmt välkomna till BRF Korpemåla! Föreningens hus är belägna naturskönt med endast en kort, härlig promenad till Kalmarsund. Här bor ni granne med naturen och havet! Bostaden har en härlig terrass med markis på baksidan samt en fin trädgård att rå om. Här kan man bara flytta in då i princip alla ytskikt är nyligen renoverade och uppfräschade! Bostaden rymmer entréhall med förråd, ett rymligt och ljust kök med matplats vid burspråk samt ett ljust och trevligt vardagsrum med utgång till mysig altan och trädgård. Två fina sovrum med nyare ytskikt varav det större har en rymlig garderob med skjutpartier. Vidare finns ett praktiskt badrum med dusch som även rymmer tvättmaskin och tumlare samt tvättho. Det finns både garage och förråd som tillhör bostaden. Här är ventilationen mekanisk med värmeåtervinning och så finns även en nyare värmepump luft/luft. Fiber är anslutet! Området ligger i ett trevligt, barnvänligt område med närhet till natur och fritidsområden. I Korpemåla finns både badplats och båthamn. Så söker ni en bostadsrätt men vill fortfarande ha en egen liten trädgård och villakänsla? Då ska du absolut anmäla din plats till visningen.

  • Plus
  • Uteplats
Åsgärdsgatan 34, Ljungnäs, Mönsterås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 6 okt kl 12:30

Åsgärdsgatan 34

Lägenhet
Ljungnäs, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
725 000 kr
99,5 + 10 m²
4 rum
vån 1/2
5 874 kr/mån
7 286 kr/m²

Nu finns möjligheteten att förvärva denna fina och välvårdade fyrarummare med två fina uteplatser. Bostaden har en praktisk planlösning med rymliga rum och en alldeles egen altan på både fram och baksida. Det finns även en balkong på övre plan. Nedre plan rymmer ett fint och välplanerat kök, vardagsrum och badrum. På övre plan ryms tre sovrum som alla är i bra storlek och ytterligare ett badrum med badkar. Området ligger i ett trevligt, barnvänligt område med närhet till natur, fritidsområden och bara några få minuter in till köpingen och livsmedelsbutiker. Från Åsgärdsgatan har du promenad- eller cykelavstånd till allt det du och din familj behöver för att få en fungerande, enkel och rolig vardag. Så söker ni en bostadsrätt men vill fortfarande ha en egen liten täppa och villakänsla? Då ska du absolut anmäla din plats till visningen.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ramsåsvägen 42, Timmernabben, Mönsterås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag kl 12:30

Ramsåsvägen 42

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
750 000 kr
67 + 20 m²
4 rum
1 150 m² tomt

Trevlig och välskött stuga på vackert och lugnt läge i Ramsås. Huset har optimalt utnyttjat sina kvadratmeter och erbjuder smarta och funktionella lösningar. Den rymliga trädgården är som en oas för trädgårdsentusiaster, med generösa ytor för odling, solbad och grillkvällar. Här finns flera vackra platser för middagar med familj och vänner samt återhämtning. Trädgården bjuder på flera sorters fruktträd samt bär. Stugan har ett underbart, ljust vardagsrum som rymmer plats för både sittgrupp och matbord samt en värmande kamin. Vidare finns ett rymligt kök med matplats och fina arbetsytor och förvaringsmöjligheter, wc med handfat och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Bonus är att man har installerat fiber samt att den gamla brunnen finns kvar för bevattning. Övre plan rymmer ett sovloft med 2 mysiga sovrum och fint ljusinsläpp. I trädgården hittar man ett ett separat tvättrum där man inrett med dusch och tvättmöjligheter. Vidare finns rymliga och prydliga uthus som används för ved, cyklar och trädgårdsredskap. Från Ramsås har man cykel och promenadavstånd till Timmernabben där man finner den lokala matbutiken samt havet och badplats! Låter detta lilla sommarparadis som något för er ska ni absolut boka er till visning.

  • Plus
Jutevägen 28, Ålem, Mönsterås kommun

Jutevägen 28

Villa
Ålem, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
1 295 000 kr
103 + 100 m²
1 093 m² tomt

Trevlig och välskött villa med bekvämt avstånd till livsmedelsbutik och närhet till idrottsanläggning och skola. Redan i den stora hallen så möts du av en välkomnande känsla. Här är fint ljusinsläpp och generösa utrymmen. Alla rum är väldisponerade och är perfekt till barnfamilj eller om du bara vill ha gott om utrymme. Entréplan rymmer tre bra sovrum med förvaring, ljust och rymligt vardagsrum i vinkel med plats för matsalsbords om man önskar samt ett praktiskt och mycket trevligt kök. Från både köket och det större sovrummet når man altanen på baksidan. Här finns även ett helkaklat badrum med dusch. Nedre plan rymmer en ljus och fin gillestuga. Perfekt för filmkvällar. Här finns det en värmande och stämningshöjande eldstad. Vidare finns en fräsch tvättstuga, wc samt ett stort hobbyrum som skulle passa en tonåring perfekt! Här finns även gott om möjliga förvaringsmöjligheter. Villan ligger på en lugn gata med både parkering och garage. I trädgården finns gott om plats för lek och bus. En mycket trevlig och rymlig terrass i direkt anslutning till köket är perfekt för fikastunder och återhämtning. Anslutet till fiber. Söker ni en trevlig villa med närhet till livsmedelsbutik, skola och fritidsområden ska ni absolut boka er till visningen av Jutevägen 28!

  • Plus
  • Energieffektiv
Kuggåsvägen 48, Centralt, Mönsterås kommun
  • Sön 6 okt kl 14:00

Kuggåsvägen 48

Villa
Centralt, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
2 475 000 kr
141 + 97 m²
5 rum
998 m² tomt

Nu presenterar vi en bostad i ett mycket gott skick med ett fint och centralt läge! Hemmet har till stora delar renoverats och invändigt presenteras ett charmigt boende med genomgående smakfulla materialval. Planlösningen här gör bostaden social och trevlig med plats för många. Bostadens stora yta om 141 kvm samt den rymliga, delvis inredda källaren gör att man inte behöver trängas samt att man alltid har gott om förvaringsutrymmen. Entréplan rymmer kök och vardagsrum med matplats och på övre plan finns hela fyra möjliga sovrum samt en inredd källare med ytterligare ett allrum och möjligt sovrum eller gästrum. Vill man så finns även möjligheten att inreda vinden. Ett optimalt boende för den lite större familjen! Den rymliga altanen på baksidan är delvis inglasad och förlänger på så vis säsongen och användningen. Trädgården bjuder på en stor gräsmatta med alla möjligheter för den trädgårdsintresserade eller varför inte en pool? Från villan är det bara en kort promenad ner till Mönsteråsviken samt fritidsområdet på Nynäs med fotbollsplan, pulkabacke, volleybollplan och padelbanor mm. Bosätter ni er här på Kuggåsvägen 48 har ni promenad- eller cykelavstånd till allt det du och din familj behöver för att få en fungerande, enkel och rolig vardag. Kort och gott ett drömhus för familjen! Välkomna att kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
Seglarvägen 38, Oknö, Mönsterås kommun

Seglarvägen 38

Villa
Oknö, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
2 375 000 kr
99 m²
4 rum
1 328 m² tomt

Villa på fina Oknö. Perfekt för både permanentboende eller fritidsboende. Boendet rymmer ett charmig kök med fin en köksspis i gjutjärn som man får elda i och en mycket bra matplats. Vidare finns ett mysigt vardagsrum med eldstad samt tre möjliga sovrum och ett kontor. Skicket är gott och kvadratmetrarna välplanerade. Här ryms allt man behöver! I den fina trädgården finns det gott om plats för både lek och bus samt möjligheter för den odlingsintresserade. En härlig plats för för både avkoppling samt att umgås på. Det finns även två uteplatser som är som gjorda för grillkvällar med familj och vänner. Läget på omtyckta och trivsamma Oknö är perfekt för dig som söker ett charmigt boende nära hav och natur. I området finns bland annat vackra promenadstråk, fina grönområden som Ramsö naturreservat, bad- och båtplatser. Varmt välkomna att kontakta mäklare för visning!

  • Plus
Skyttehagsvägen 22, Ljungnäs, Mönsterås kommun

Skyttehagsvägen 22

Villa
Ljungnäs, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
1 675 000 kr
112 + 33 m²
5 rum
938 m² tomt

Välkommen till denna prydliga familjevilla på omtyckta Ljungnäs. På en lugn återvändsgata hitta vi denna fina enplansvilla! På entréplan finns fyra fina sovrum, vardagsrum, badrum, wc och ett ljust och praktisk kök samt en härligt uteplats i anslutning till köket. Perfekt då man på så sätt får ett extra plats att umgås med vänner och familj i! Vardagsrummet har stora fönster och fint ljusinsläpp. Prydlig och lättskött villaträdgård med plats för lek och bus och många soltimmar. Från fastigheten har man nära ett fint grönområde och Nynäsplanen. I anslutning till köket ligger tvättstuga samt ett extra rum som skulle kunna fungera som gästrum eller hobbyrum. Här finns även generösa förvaringsutrymmen. Har man flera bilar, så finns det plats på uppfart och garage. Söker ni en 1-plansvilla med närhet till livsmedelsbutik, skola och fritidsområden ska ni absolut boka er till visningen av Skyttehagsvägen 22. Välkomna!

Skälleryd 502, Blomstermåla, Mönsterås kommun
  • Tor 10 okt kl 16:00

Skälleryd 502

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
2 645 000 kr
205 + 20 m²
6 rum
2 654 m² tomt

Varmt välkomna till Skälleryd 502 Vackert boningshus med en underbar trädgård. Fina och praktiska uthus samt närhet till Skällerydsbadet. Villan är i ett mycket gott skick, exteriört såväl som interiört. När man kliver in i boningshuset möts man av en underbar atmosfär. Det vackra vardagsrummet blir snabbt hemmets hjärta, där ni kan njuta av lugnet och värmen från kaminen. Här kan man umgås med familj och vänner, skapa minnesvärda stunder eller bara koppla av efter en lång dag. Härligt, stort kök med köksentré och en inglasad altan med syd/västläge. För det stora familjen finns hela fyra möjliga sovrum. Badrum med hörnbubbelbadkar och WC, dusch samt praktisk tvättstuga och groventré. Tomten är stor och bilplats i garage, på uppfart, gott om vedförvaring samt stallbyggnad. Kommunalt vatten och även avlopp samt anslutet till fiber/stadsnätet. Huset är Varudeklarerat och ett besiktningsprotokoll finns att ta del av på visningen! Vill du uppleva denna pärla på plats så är ni välkomna att boka in re på visning.

  • Plus
Skällerydsvägen 18, Blomstermåla, Mönsterås kommun

Skällerydsvägen 18

Villa
Blomstermåla, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
2 195 000 kr
162 + 24 m²
6 rum
1 340 m² tomt

Vacker rymlig villa precis vid naturen! Villa i ett plan med souterrängplan i lugnt läge säljs i Blomstermåla! I övervåningen ryms entré, stort vardagsrum med vacker utsikt mot skog och äng. Rummet badar av ljus och med glasade fönsterpartier blir allt som en tavla med den grönskande naturen i bakgrunden. Där finns matplats vid burspråk nära murad spis, trevligt renoverat kök intill, två sovrum och badrum med badkar. Och alla rum i huset har sober färgsättning med exklusiva materialval och radiatorer el. Souterrängplan innehåller trevligt sällskapsrum som nu rymmer TV, film och musik intill murad spis. Och två sovrum, WC, badrum med tvättmaskin, torktumlare, bastu, kaklat duschutrymme samt flera förråd. Även radiatorer el. Balkong, uteplats och stor tomt med fridfulla vyer över öppna fält! Två värmepumpar luft/luft och kompletterande två murade eldstäder och radiatorer el. Bilplats i carport, stort garage och på uppfart med plats för flera fordon. Suterrängplan under garage har plats för rum, pentry och badrum med duschkabin. Perfekt för gäster, tonåring eller för egen verksamhet/hemmakontor. Har egen entré. Även jordkällare finns under carport. Kort promenad/cykeltur till skolorna, sporthallen, suveräna löpar/cykel/skidspår, lekplatser, livsmedelsbutik, restaurang och vårdcentral med läkare. Nära till badet i Skälleryd och fina promenader längs Alster ån. Bra förbindelser med tåg till Linköping och Stockholm; via Kalmar till Malmö och Köpenhamn och flyg ut i världen. Buss till Mönsterås, Ålem, Kalmar samt Oskarshamn. 40 km till flygplats i Kalmar, med linjer till Stockholm och Tyskland. "Säljarens omdöme: Mitt drömboende till salu. Åldern tar ut sin rätt. Flyttade från storstan till fräsch villa i Blomstermåla." Schöne und Geräumige Villa in Naturnaher Lage in Südschweden Wir bieten eine 162qm zweistöckige Villa in einer ruhigen Umgebung in Blomstermåla, Suedschweden, zum Verkauf an. Dieses charmante Haus besticht durch seine großzügige Raumaufteilung und seine wunderschöne Lage direkt am Waldrand. Obergeschoss: Im Obergeschoss erwartet Sie eine einladende Eingangshalle, welche in ein großes, lichtdurchflutetes Wohnzimmer führt. Hier genießen Sie den malerischen Blick auf den Wald und die weitläufigen Wiesen, der durch die großen verglasten Fenster wie ein Gemälde wirkt. Angrenzend zum Wohnzimmer befindet sich ein Essbereich im Erkerfensterbereich, neben einem gemauerten Kamin, der für gemütliche Abende sorgt. Die Küche ist kürzlich renoviert und bietet modernen Komfort. Zwei geräumige Schlafzimmer und ein stilvolles Badezimmer mit Badewanne runden das Obergeschoss ab. Alle Räume zeichnen sich durch eine dezente Farbgebung, exklusive Materialauswahl und schöne Holzböden aus. Untergeschoss: Das Untergeschoss bietet zahlreiche Nutzungsmöglichkeiten. Hier finden Sie ein weiteres schönes Wohnzimmer, das derzeit ideal für Fernsehen, Filme und Musik genutzt wird. Zusätzlich gibt es zwei weitere Schlafzimmer, eine separate Toilette, ein Badezimmer mit Waschmaschine, Trockner und einer Sauna. Der geflieste Duschbereich und mehrere Abstellräume bieten weiteren Komfort. Extras: - Balkon und Terrasse mit ruhigem Blick auf offene Felder - Zwei Luft/Luft-Wärmepumpen sowie zwei gemauerte Kamine und Heizkörper für wohlige Wärme - Parkplatz unterm Carport, große Garage und eine Einfahrt mit Platz für mehrere Fahrzeuge - 1340qm Grundstueck -6 Zimmer Weitere Räume: Das Untergeschoss unter der Garage bietet P

  • Plus
Trollsjövägen 17, Nynäs, Mönsterås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Trollsjövägen 17

Villa
Nynäs, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
995 000 kr
115 m²
5 rum
800 m² tomt

Villa som rymmer 2 bra sovrum, allrum, storstuga samt kök och badrum. Villan passar utmärkt för både permanentboende eller som fritidshus. På gaveln finns en rymlig och mysig inglasad altan. En plats som gjord för middagar och spelkvällar med familj och vänner. I direkt anslutning finns även ett isolerat gästhus. Uppvärmning via luftvärmepump, direkt-el och kamin. Dessutom finns fiber installerat. Viken bonus! Härifrån har man endast några minuters promenad ner till havet. I området finns en fin lekplats samt festplats.

  • Plus
Idrottsvägen 10, Timmernabben, Mönsterås kommun

Idrottsvägen 10

Villa
Timmernabben, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
1 595 000 kr
124 + 124 m²
7 rum
1 321 m² tomt

På barnvänlig gata i omtyckta Timmernabben finner du denna klassiska villa med närhet till skola, naturstigar och idrottsplats. Huset ligger i ett fint villakvarter med lekvänlig tomt med uteplats på baksidan samt två garage. Villan rymmer hela 4 sovrum i bra storlek, kök med nyligen installerad vedspis och matrum. Trevligt och ljust vardagsrum med utgång till altan. Planlösningen här gör bostaden social och trevlig med plats för många. Bostadens yta samt den rymliga källaren gör att man inte behöver trängas samt att man alltid har gott om förvaringsutrymmen. Vidare i källarplan finns en mysig gillestuga, tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter. Fiber finns installerat samt solcellsanläggning via leasingavtal. Taket byttes 2008, dränering utfördes 2013-2014. Varmt välkomna att boka in er till visning!

Solberga., Ålem, Mönsterås kommun

Solberga.

Tomt
Ålem, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
600 000 kr
2 542 m² tomt

Är det äntligen dags att göra dröm till verklighet och bygga eget? Nu saluförs en tomt om 2542 kvm som är vackert belägen i området Solberga, Ålem. Solberga är en liten by som ligger i anslutning till Ålems kyrkby, mitt emellan Oskarshamn och Kalmar. Precis som Ålem ligger byn om båda sidor av E 22. Ett härligt kulturlandskap med bostadshus, ladugårdar och varierat odlingslandskap. VA, el och fiber finns i tomtgräns vilket gör att tomten är redo att bebyggas omgående. Här ges möjligheten att bygga ditt drömhus endast ett par km från Mönsterås kilometer och ca 4 mil till Kalmar. En kort cykeltur längst med de vackra omgivningarna når man snabbt Ålem Kyrkby.

Tomt i Solberga Ålem, Ålem, Mönsterås kommun

Tomt i Solberga Ålem

Tomt
Ålem, Mönsterås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mönsterås
350 000 kr

Nu ges möjligheten att förvärva tomter i natursköna Solberga, Ålem. Solberga är en liten by som ligger i anslutning till Ålems kyrkby, mitt emellan Oskarshamn och Kalmar. Precis som Ålem ligger byn om båda sidor av E 22. Ett härligt kultur landskap med bostadshus, ladugårdar och varierat odlingslandskap. Det är 4 tomter totalt med fasta priser plus anslutningsavgift till det kommunala vatten och avloppet samt elanslutning. Fastigheterna det avser samt priser följer: Solberga 2:11, 1190 kvm. Pris 250000 kr Såld! Solberga 2:12, 1166 kvm. Pris 300000 kr Såld! Solberga 2:14, 2520 kvm. Pris 350000 kr Solberga 2:15, 2205 kvm. Pris 350000 kr Såld! Här kan ni välja att bygga ett fritidshus eller permanentboende, anslutningskostnader avseende kommunalt vatten, avlopp, el och om så önskas fiber tillkommer för köparen. Så vill du bygga ditt egna drömhus? Vill du åt naturläge och en barnvänlig område? Då ska du absolut kika på dessa fantastiska tomter!

  • Plus

Visar alla 13