Mäklare Arif Dodkanlou

Arif Dodkanlou

Om mig

Vi lever i värld där relationer och förtroende aldrig har haft en större betydelse. Att vara bra på relationer har varit mitt signum inom alla yrken jag har haft, framförallt mitt senaste som lärare då jag fick äran att hjälpa människor att hitta rätt väg i livet genom kunskap och motivation Nu vill jag bygga en relation med just dig inför ditt livs investering, att få lära känna dog och vägleda dig genom din bostadsaffär. Jag är med dig hela vägen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenbocks väg 2, Fredrikslund, Nybro kommun

Stenbocks väg 2

Villa
Fredrikslund, Nybro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nybro
1 195 000 kr
119 + 12 m²
4 rum
1 533 m² tomt

Välkomna till Stenbocksks väg 2 och denna villa med trevlig trädgård med flera fruktträd, rosor, rhododendron, jasminbuskar och växthus. Här finns stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. Villan har en äldre stil med brutet tak och charmiga detaljer såsom kakelugn och spegeldörrar. Via entrén når vi hallen. Till vänster ligger badrummet med dusch, plastmatta på golv och vägg. Trevligt kök med köksö och stor plats för matbord. Intill köket ligger det ljusa allrummet som har utgång till uterummet och baksidan, här finns SPA-badet som ger dig avkoppling. På övervåningen finns tre sovrum samt ett wc. Källare med tvättstuga, bastu och förvaring. Fredrikslund är ett lugnt och trevligt område, med närhet till skola, kommunikation, natur samt service. Bra tomtstorlek på hela 1533 kvm. Välkommen på visning. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul vilket ställer högre krav på köparens undersökningsplikt.

Vädergatan 45, Hanemåla, Nybro kommun

Vädergatan 45

Villa
Hanemåla, Nybro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
1 795 000 kr
155 + 95 m²
7 rum
492 m² tomt

Vädergatan 45 erbjuder ett hus med kärlek, hela fem sovrum och ett tonårsrum i källaren. Huset har fantastiska ytor för umgänge och förvaring. På övre plan har man gjort ett extra sovrum. Vädergatan erbjuder också närhet till skola, service, kommunikation och natur. Precis vid baksidan finns det en stor lekplats i området för barnen, öppna upp på baksidan av huset och låt er njuta av områdets hjärta. Laddbox för el-bil finns installerad.

Lädervägen 4, null, Nybro kommun
  • Sön 7 jul kl 14:30

Lädervägen 4

Villa
Nybro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nybro
995 000 kr
112 + 48 m²
4 rum
950 m² tomt

Välkommen till Lädervägen 4, Kristvallabrunn - trevlig enplansvilla i Naturnära Miljö. Letar du efter en fridfull och bekväm bostad strax utanför Nybro? Då är denna charmiga enplansvilla på Lädervägen 4 något för dig. Kristvalla är ett charmigt och gemytligt samhälle beläget endast cirka 10 minuter från Nybro. Här bor du i en lugn och trygg miljö med närhet till naturen, vilket ger fina möjligheter till friluftsliv. Här finns även skola för åldrarna F-6. Välkommen på visning

  • Plus
Repslagaregatan 2F, Centralt, Nybro kommun

Repslagaregatan 2F

Lägenhet
Centralt, Nybro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nybro
1 195 000 kr
114 m²
5 rum
7 235 kr/mån
10 482 kr/m²

Välkommen till denna unika bostadsrätt som erbjuder känslan av att bo i ett eget hus, i centrala Nybro! Denna charmiga bostad på två plan har allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt liv. Här finner du 3 rymliga sovrum, det fjärde sovrummet har man öppnat upp mot vardagsrummet för en flexiblare och mer öppen planlösning. Det går enkelt att göra ett sovrum till. Husets generösa ytor och ljusinsläpp skapar en härlig atmosfär som passar perfekt för både familjeliv och sociala tillställningar. Den centrala placeringen gör att du har nära till allt – shopping, restauranger, skolor och kommunikationer

  • Uteplats
Doktor Sandbergs Gata 11C, Nybro, Nybro kommun

Doktor Sandbergs Gata 11C

Lägenhet
Nybro, Nybro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nybro
235 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 561 kr/mån
4 312 kr/m²

En tvåa nära centrum. På Doktor Sandbergs gata 11 C hittar vi denna fina tvåa om 54 kvm. En ljus och fräsch lägenhet med härligt ljusinsläpp. Adressen erbjuder närhet till service, lekplats, skola, kommunikation och mycket annat. Trägolv i hela lägenheten.

  • Balkong
  • Hiss
Mellangatan 4A, Centrala Nybro, Nybro kommun

Mellangatan 4A

Lägenhet
Centrala Nybro, Nybro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nybro
485 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1
4 043 kr/mån
8 661 kr/m²

Välkommen till Mellangatan 4A, en charmig tvårumslägenhet som har mycket att erbjuda. Belägen på första våningen i hjärtat av centrala Nybro, är denna bostad en dröm för den som önskar både bekvämlighet och estetik. Det första som möter dig när du kliver in är den naturliga ljusfyllheten som sprider sig genom hela lägenheten. Den öppna och välplanerade layouten skapar en rymlig känsla och gör det enkelt att inreda och trivas. En av de mest lockande funktionerna är den lilla balkongen som vetter mot innergården. Här kan du njuta av din morgonkaffe eller koppla av på kvällen. Inredningsmässigt är lägenheten stilfull och modern, detta skapar en känsla av elegans och komfort som verkligen gör detta till ett hem. Dessutom har Mellangatan 4A ett oslagbart läge. Du kommer att ha allt inom bekvämt gångavstånd - restauranger, shopping och allt som Nybro har att erbjuda, vilket gör det till den perfekta platsen att kalla hemma. Miss inte chansen att uppleva allt som Mellangatan 4A har att erbjuda. Kontakta mig för att boka en visning och ta det första steget mot att göra detta till ditt nya hem i centrala Nybro!

  • Balkong

Visar alla 6