Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Osby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Osby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Värestorp 2163, Immeln, Östra Göinge kommun
  • Ons 3 jul kl 17:00

Värestorp 2163

Villa
Immeln, Östra Göinge kommun
595 000 kr
160 m²
4 rum
6 507 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva Värestorps Folkets hus! Detta gedigna och rymliga hus villa erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende eller bedriva en verksamhet i natursköna Värestorp. Med högt i tak och genomgående ljusinsläpp i den stora salen kan detta hus bli ett ljust och luftigt hem att komma hem till. Den stora tomten erbjuder gott om utrymme och möjligheter för att förverkliga dina trädgårdsdrömmar eller för att driva en liten företagsidé. På fastigheten finns både dansbana och scen, som tidigare varit värd för större band och evenemang på Värestorps folkets hus, som exempelvis Lasse Stefanz. Här finns även en charmig liten kiosk som använts vid evenemang. Även släktforskning har förekommit i samlingsrummet på ovanvåningen. Detta är ett renoveringsobjekt som behöver taxeras om för att användas som bostadsbyggnad, men möjligheterna är oändliga för den som har vision och kreativitet. Låt fantasin flöda och skapa ditt unika boende eller starta din verksamhet i detta idylliska och naturnära läge. På mindre än 5 min med bil och 10 min med cykel når du Immeln och dess sjönära läge med badplats. Närmsta busshållsplats (linje 543) ligger ca 600m från fastigheten. Kristianstads centrala delar når du med bil på 30min. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul och inventarier. Besiktning utförs ej av säljaren. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning av denna spännande möjlighet!

  • Plus
Villagatan 16, Broby, Östra Göinge kommun

Villagatan 16

Villa
Broby, Östra Göinge kommun
750 000 kr
73 + 73 m²
3 rum
950 m² tomt

Välkommen till Villagatan 16 i Broby! Här erbjuds en bostad vars entréplan disponeras över ett kök, ett badrum, två sovrum och ett vardagsrum med utgång till altanen och trädgårdens baksida. På källarplan finns förvaringsutrymmen, en toalett, ett pannrum, ett rymligt duschrum/tvättstuga samt 2-3 rum att använda som gym/gästrum/förvaring. Lättskött trädgård med en härlig och insynsskyddad baksida. På framsidan finns ett trädäck där du kan njuta av kvällssolen. Kontakta ansvarig mäklare Emelie Simmingsköld vid intresse!

Göran Håkans väg 34B, Osby, Osby kommun

Göran Håkans väg 34B

Lägenhet
Osby, Osby kommun
1 395 000 kr
82 m²
3 rum
4 215 kr/mån
17 012 kr/m²

Välkommen till Göran Håkans väg 34B, en välplanerad bostadsrätt i toppskick som erbjuder en bekväm boendemiljö! Marklägenheten erbjuder en yta på 82 kvadratmeter som disponeras över två sovrum, en klädkammare, ett badrum, ett kök och tvättstuga samt ett vardagsrum med utgång till uteplats och trädgård. Bostadsrätten har nyligen genomgått en totalrenovering, vilket bidrar till dess fräscha och moderna atmosfär. Föreningen HSB Brf Slånet i Osby är en välskött och stabil förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, Kabel-TV och garage. Det barnvänliga läget i området ger dig och din familj möjlighet att njuta av närhet till lekplatser och grönområden. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter från byn och närhet till skolor, affärer och andra bekvämligheter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller boka din plats på visning!

Göingegatan 9B, Osby - Centralt, Osby kommun

Göingegatan 9B

Lägenhet
Osby - Centralt, Osby kommun
350 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/3
4 027 kr/mån
5 738 kr/m²

Välkommen till denna två på Göingegatan 9B! Bostaden är belägen på första våningen och disponeras över ett kök som renoverades för endast några år sedan, ett halvkaklat badrum, ett sovrum och ett vardagsrum. Här kan du njuta av solen på balkongen i söderläge! Det finns en inre fond att använda till att sätta sin egen prägel på bostaden. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd. Kontakta ansvarig mäklare Emelie Simmingsköld vid intresse!

Östra Smalgatan 4A, Lönsboda, Osby kommun

Östra Smalgatan 4A

Radhus
Lönsboda, Osby kommun
875 000 kr
149 + 27 m²
5 rum
444 m² tomt

Nu är detta rymliga och välplanerade radhus beläget på Östra Smalgatan i barnvänliga Lönsboda redo för en ny ägare. Med sina generösa 149 kvadratmeter och fem rum erbjuder denna bostad gott om plats för hela familjen att trivas och växa i. På gaveltomten om 444 kvadratmeter finns en trevlig trädäckad uteplats där du kan njuta av många soltimmar och en lättskött trädgård men stor gräsyta. Entréplan består av hall med goda förvaringsmöjligheter, tvättstuga med anslutande utgång till garage och förråd. Ett modernt kök, luftigt vardagsrum med plats för matbord och utgång till baksidans soliga trädäck. Gästtoalett och klädkammare. Övre plan har tre stora sovrum varav ett med tillhörande klädkammare. Stort sällskapsrum, fräscht badrum med duschkabin samt utgång till en väl tilltagen balkong med kvällssol och med plats för både soffgrupp och grill. Läget är perfekt för barnfamiljer, med närhet till skolor, lekplatser och grönområden. Bostaden är besiktigad och för protokoll mejla [email protected] Välkommen till detta välskötta och trivsamma radhus i centrala Lönsboda - boka din plats på kommande visningar.

  • Plus

Visar alla 5