Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Cedströms väg 8, Rödsle, Oskarshamns kommun
  • Mån 23 sep kl 17:45
Cedströms väg 8, Rödsle, Oskarshamns kommun, bild 2
Cedströms väg 8, Rödsle, Oskarshamns kommun, bild 3

Cedströms väg 8

Villa
Rödsle, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 295 000 kr
117 + 112 m²
4 rum
485 m² tomt

Välkomna till Cedströms väg 8 - Denna villa om 117 + 112 kvm är en välplanerad 1-planskedjevilla med rymlig källare och många sovrum, som gör fastigheten perfekt för den växande eller redan stora familjen. På entrévåningen finns idag tre bra sovrum, badrum och wc samt ett praktiskt kök med anslutning till rymlig matsalsdel med överblick över bostadens vardagsrum. En halvtrappa ner och man når det luftiga och tilltagna vardagsrummet med utgång till den grönskande baksidan och härliga uteplatsen med sol hela dagen. Källarvåningen är nästan lika stor som entréplanets och erbjuder ett stort allrum samt ytterligare ett sovrum - perfekt för tonåringen eller när övernattande gäster kommer på besök. Inte nog med detta här finns ytterligare en wc, bastu och tvättstuga samt förråd. Villan som är belägen i härliga Rödsleområdet ligger med gångavstånd till bland annat skola, barnomsorg och grönskande promenadstråk. Missa inte detta tillfälle. Boka er på visning redan idag!

  • Premium
Björngatan 9, Centralt, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björngatan 9

Villa
Centralt, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 995 000 kr
164 + 106 m²
7 rum
2 533 m² tomt

Välkomna till denna fantastiska friliggande villa på Björngatan 9! Här erbjuds ni en imponerande bostad med generösa utrymmen och en genomtänkt planlösning över tre plan. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa! Inne i huset möts ni av en ljus och luftig atmosfär som gör sig påmind i varje rum. Här har man verkligen prioriterat öppna ytor och stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus vilket ger en känsla av harmoni och välbehag. Vardagsrummet är bostadens största rum med plats för såväl soffgrupp som matsalsgrupp. Rummet pryds även av en värmande öppen spis, perfekt för den kommande höstens ruskigare dagar. Vidare öppnar man upp de fina dubbeldörrarna och här når man det mysiga uterummet som fullkomligt badar i ljus. Från uterummet når man det högt uppskattade altandäcket med pool. Denna villan har också den praktiska fördelen med ett garage som kan nås från insidan av bostaden. Aldrig mer behöver ni bekymra er för dåligt väder när ni ska kliva in i bilen. Låt oss även prata om den stora och lummiga tomten som bjuder in till utomhus-sysselsättning och avkoppling under varma sommardagar. Varför inte ta ett dopp i den inbjudande poolen eller njuta av trädgårdens grönskande prakt från det mysiga växthuset. Denna bostad är verkligen något alldeles extra och erbjuder en unik livsstil för den som uppskattar bekvämlighet och komfort. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömhem. Varmt välkomna på visning!

Älgstigen 8, Norrtorn, Oskarshamns kommun

Älgstigen 8

Radhus
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 250 000 kr
155 + 49 m²
7 rum
140 m² tomt

Välkommen till detta imponerande radhus på Älgstigen 8 i natursköna Oskarshamn. Med sina generösa 155 + 49 kvadratmeter är detta hem stort och välplanerat, perfekt för den växande familjen eller för den som älskar rymd och komfort. Här möts du av modern utrustning och stilfulla detaljer som ger en känsla av lyx och elegans. Den öppna planlösningen på tre plan ger gott om utrymme för såväl umgänge som avskildhet. På entréplanet finner du ett ljust kök, perfekt för den passionerade kocken, samt en mysig braskamin i vardagsrummet som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Uteplatsen är en riktig pärla med trädäck, pool och många soltimmar att njuta av. Här kan du avnjuta sommarens ljumma kvällar eller bjuda in till trevliga grillkvällar med vänner och familj. Dessutom ligger bostaden i ett barnvänligt område med närhet till lekplatser och grönområden, vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljen. Med många sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen och gäster. Här finns också möjlighet att använda något av rummen som arbetsrum eller hobbyrum, beroende på behov. Denna villa har genomgått flertalet renoveringar de senaste åren, vilket ger en extra trygghet för den nya ägaren. Med moderna bekvämligheter som luft/luft värmepump och nya fönster kan du njuta av ett energieffektivt och bekvämt boende. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem i en naturnära och barnvänlig miljö. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning!

Slingervägen 21, Humlekärrshult, Oskarshamns kommun

Slingervägen 21

Villa
Humlekärrshult, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 950 000 kr
88 + 88 m²
3 rum
900 m² tomt

Nu kan vi varmt välkomna er till Slingervägen 21 och detta välplanerade hus fördelat över ett plan med källare. En bostad där ni har chansen att sätta er egna prägel! Fastigheten ligger i ett trivsamt och barnvänligt villakvarter och tomten bjuder in till en lagom stor trädgård med såväl planteringar som stensättningar. Detta blir det givna valet av boende för familjen med en aktiv vardag och som uppskattar ett praktiskt boende. Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig symbios med varandra. Bostadens ytskikt är färgsatt i sobra kulörer och ger en lugn och härlig känsla. I övrigt erbjuds här hela fyra sovrum i bra storlek fördelade på båda planen, badrum, wc samt en ljus och praktisk tvättstuga. Till bostaden hör också ett rymligt garage samt en asfalterad uppfart med plats för minst två bilar. På tomten finns en bod för familjens utomhusförvaring. Välkomna på visning!

Björkåsavägen 11, Södertorn, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 24 sep kl 16:15

Björkåsavägen 11

Villa
Södertorn, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 700 000 kr
110 + 84 m²
6 rum
940 m² tomt

Varmt välkomna till Björkåsavägen 11 och detta välplanerade tegelhus fördelat över 1 ½ plan med källare. Här möts ni av en fräsch bostad i bra skick med en härlig atmosfär. Fastigheten ligger i ett trivsamt och barnvänligt villakvarter på återvändsgata och tomten bjuder in till en lagom stor trädgård med härligt stora gräsytor för spring och lek. Inte nog med detta, denna härliga familjevilla erbjuder även ett flertal uteplatser i skönt solläge. Detta blir det givna valet av boende för familjen med en aktiv vardag och som uppskattar ett i stort sett underhållsfritt och praktiskt boende i många år framöver! Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig anslutning med varandra. Från vardagsrummet, med värmande braskamin når man det fantastiska inglasade rum med stora skjutbara fönsterpartier som blir som en extra detalj till huset. Bostadens ytskikt är färgsatt i sobra kulörer och ger en lugn och härlig känsla. I övrigt erbjuds här fyra sovrum fördelade på båda planen, två badrum, samt en ljus och praktisk tvättstuga och en del förråd för ännu mer förvaring. Här har man gjort stora investeringar som nytt tak, nya fönster, dränering och installation av bergvärmepump för att nämna några stora fördelar! Tomtens baksida är inringad av grönskande häckar och gör den näst intill insynsskyddad. Bra yta för spring och lek men även för hon eller han med gröna fingrar. Till huset hör också ett rymligt garage för en bil eller ytterligare förvaring. Här har ni helt enkel villan med allt vad som behövs för ett trivsamt boende - Välkomna på visning!

  • Plus
Riggaregatan 3, Figeholm, Oskarshamns kommun

Riggaregatan 3

Villa
Figeholm, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 500 000 kr
143 + 71 m²
4 rum
972 m² tomt

Välplanerad villa i två plan med källare - perfekt för den större familjen! Bostaden på Riggargatan är beläget på tilltagen trädgårdstomt med bekvämt gångavstånd till havet. Tomten är om cirka 972 kvm vilket skapar fina möjligheter för den trädgårdsintresserade och ger fastigheten en öppen och privat känsla. Huset med sina 143 + 71 kvm har ett genomgående gott skick med ett öppet och socialt entréplan där kök och vardagsrum ligger i härlig symbios med varandra. Vardagsrum med utgång till möblerbar altan och utsikt mot husets framsida. Här på entréplanet finns också ett stort renoverat badrum! Rogivande övervåning med tre tilltagna sovrum samt ett ljust och fräscht badrum. Källarplanet bjuder in till ett rymlig allrum som passar perfekt som gästrum, tonårsrum eller varför inte tv-rum? Här finns även en praktisk tvättstuga och flera förråd. Bergvärme och vacker öppen spis med keddyinsats för god driftsekonomi. Här är det bara att flytta in möblerna och börja bo - Välkomna till Riggaregatan 3!

Visar alla 6