Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Säffle

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Säffle

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tingsgatan 22, null, Säffle kommun
  • Ons 3 jul kl 16:30

Tingsgatan 22

Villa
Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Säffle
1 150 000 kr
128 + 70 m²
4 rum
1 420 m² tomt

Varmt välkomna till Tingsgatan 22 och denna hemtrevliga 1,5-plansvilla med källare! Här erbjuds en rymlig trädgårdstomt med prydligt skötta gräsmattor, lekstuga, buskage som omger tomten samt fristående garage! På endast 5 minuter promenerar vi till centrala Säffle där de flesta tänkbara bekvämligheter finns att tillgå. Välskött villa med träfasad, betongpannor på taket och altan under tak som förlänger sommarperioden! Med en boyta om 128 kvadratmeter boyta + 70 kvm biyta är detta en bostad som lämpar sig för familjen, entréplan erbjuder sällskapligt vardagsrum med öppen planlösning mot matsalen. Köket har renoverats med grå skåpluckor, bänkskiva i laminat och nya ytskikt. Här finns även fungerande vedspis. Från den inre hallen finns helkaklat duschrum och trappa till övervåningen. På ovanvåningen möts vi av en mindre hall med utgång till balkong som vetter i väst samt tre rymliga sovrum och ytterligare ett duschrum som renoverats år 2022. Uppvärmningssystem via Bergvärmepump från Nibe installerad 2022, i samband har även extra borrhål gjorts. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Vintergatan 19B, null, Säffle kommun

Vintergatan 19B

Lägenhet
Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Säffle
115 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/3
2 487 kr/mån
3 966 kr/m²

Varmt välkomna till Vintergatan 19B och denna mindre bostadsrätt om ett rum och kök! Vid entré möts vi av en ljus, fin lägenhet som erbjuder fina tapeter, laminatgolv och gott om förvaringsmöjligheter i hallen via två garderober. Från hallen finns ingång till duschrummet som har klinkergolv, halvkaklade väggar och badkar. Vardagsrum med plats för soffgrupp och säng. Med ingång från vardagsrummet finner vi köket som har svarta skåpluckor, vitt kakel ovan arbetsytorna och en praktisk rostfri diskbänk. Förmånlig månadsavgift om 2 487kr inklusive värme, vatten/avlopp samt fiber via Telia (250/250) . inom månadsavgiften finns även obligatoriska tillägg för 230kr elavgift + 130kr Kabel-TV (Telia lagom) På Vintergatan bor man nära allt som Säffle har att erbjuda i form av restauranger, matbutiker, apotek och vårdcentral med endast en kort promenad. Från Säffle har man även gott pendlingsavstånd och mycket bra förbindelser till både Karlstad och Göteborg.

  • Energieffektiv
Sjögerås ÅGOTSBERG 18, Sjögerås Ågotsberg, Säffle kommun

Sjögerås ÅGOTSBERG 18

Villa
Sjögerås Ågotsberg, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Säffle
2 950 000 kr
58 m²
3 rum
1 475 kr/mån

Varmt välkommen till Sjögerås Ågotsberg 18 och ett välplanerat bostadsrättshus med mycket bra läge i det fina området vid Vänerns strand. Här finns ett gemensamt bokningsbart hus med bastu, dusch, pentry och ett spabad ett kort stycke från strandkanten. Stort soldäck med badstege och badstrand finns centralt placerat på området. Fina båtbryggor finns i den skyddade viken och en egen båtplats följer med bostaden. De stora grönytorna som omger husen sköts av praktiska robotgräsklippare. Huset är välplanerat och består av tre rum och loft. Rymligt kombinerat allrum och kök öppet till nock ger härlig volymkänsla. Här finns en trappstege upp till loftet. Två fina sovrum med garderobsutrymme. Välkomnande entréhall med plats för ytterkläder. Fräscht kombinerat duschrum/tvättstuga med våtrumsmatta på golv och vägg. Infällda ledspotlights finns i taket i alla rum. Fiber med gruppanslutning. Från allrummet finns utgång till en altan med glasräcke som vetter mot sjön. Från både allrum och altan erbjuds man fantastisk utsikt över sjön. Västerläget bjuder på magiska solnedgångar. Låg månadsavgift inklusive v/a och renhållning. Här bor du omgiven av naturen. Fina skogsmarker för promenader och rekreation finns runt knuten. Vänern och dess många vackra öar ligger redo att utforskas. Eller varför inte ta en liten fisketur framåt kvällen? Detta är livskvalitet! Området är välskött och väl fungerande. Huset fungerar för permanentboende eller fritidsboende. Vid fritidsboende finns möjlighet till uthyrning. Välkommen att boka visning!

  • Plus
  • Uteplats
Hult Lilltomta, Värmlandsnäs, Säffle kommun

Hult Lilltomta

Villa
Värmlandsnäs, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Säffle
1 695 000 kr
128 + 128 m²
5 rum
3 978 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att erbjuda ett välskött 1-planshus i vackra Värmlandsnäs! Ett ypperligt tillfälle för er som söker er från tätorten för ett mer lugnt och harmoniskt boende, med vackra vyer över åkermark och skog ges möjlighet till avkoppling från den insynsskyddade tomten. Med dubbla infarter möts du av fastighetens gårdsplan som ansluter till farstukvist och groventré. Mot baksidan finns en sällskaplig altan i direkt anslutning till uterummet, här kan kvällens sista timmar avnjutas i gott sällskap. 3 km från fastigheten finns Gaperhult som har gästhamn och badplats för härliga sommardagar samt Ekenäs camping som erbjuder restaurang och badplats! Villan, som är uppförd 1977 har välplanerade ytor där kök, vardagsrum, hygienrum och sovrummen nås på ett naturligt sätt. Från entréhallen tar du dig ner till källarens gillestuga som har gediget klinkergolv och en värmande kamin. Utöver detta finns duschrum med golvvärme, dusch och badkar. Praktiska ytor som kan formas för just ditt behov, från gillestugan finns hobbyrum som ansluter till teknik- och pannrum. Villan har ett energieffektivt värmesystem via Nibe bergvärmepump från 2020. Kombipanna och ackumulatortankar finns. Fiber är installerat! Huset är besiktigat innan visning!

  • Plus
Parkgatan 6, Tuva, Säffle kommun

Parkgatan 6

Villa
Tuva, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Säffle
3 950 000 kr
233 + 123 m²
9 rum
1 178 m² tomt

I det populära området Tuva finner vi denna praktfulla villa uppförd mellan 1927 och 1930. Här finns fantastiska ytor om 233kvm boyta samt 123 kvm biyta. Totalt 9 rum och kök samt 6 sovrum. Tre fantastiska salar i fil med parkettgolv och ett underbart ljusinsläpp. Utsikt ned till Byälven med möjlighet till båtplats endast en kort promenad bort. Härlig trädgård med stensättning vid entré och framsidan. Stor balkong med härligt utsikt! Huset har genomgått flera stora renoveringar så som installation av bergvärmeanläggning, dränering av husgrund, falsat plåttak, ny putsad fasad. På insidan har även köket fräschats upp och övervåningen har fått ett större helkaklat badrum. Från huset når vi Säffle Centrum med alla bekvämligheter bara några minuter bort.

Enbärsvägen 23, Treabackarna, Säffle kommun

Enbärsvägen 23

Villa
Treabackarna, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Säffle
1 550 000 kr
165 + 49 m²
5 rum
1 092 m² tomt

Nu har vi möjlighet att erbjuda en gedigen sutterängvilla på attraktivt område! Rymlig bostad om 214 kvadratmeter som erbjuder fem rum och kök varav tre sovrum med möjlighet till fler! Entréplanet består av en praktisk källare som erbjuder bland annat extra sällskapsrum med öppen spis, stor tvättstuga, extra duschrum och garage! Från entréhallen nås ovanvåningen via trappa som ansluter till vardagsrum och kök, här finns utgång till framsidans balkong där morgon eller eftermiddagsfikan kan avnjutas i gott sällskap! Luft-/luftvärmepump finns installerad! Via övervåningens ytterdörr tar vi oss vidare till baksidans altan och den fina trädgårdstomten, här ges goda möjligheter för bus -och lek i det angränsande skogsområdet. Lugnt, välskött villaområde på lågtrafikerad gata med behagligt promenadavstånd till centrum via en cykel -/gångväg och tillgång till fina vandringsleder samt elljusspår. Detta är en försprångsbostad, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Gransjön Vya, Gransjön, Säffle kommun

Gransjön Vya

Villa
Gransjön, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Säffle
2 490 000 kr
117 + 36 m²
4 rum
2 160 m² tomt

1-plansvilla med fantastisk sjöutsikt ned mot Gransjön, lantligt läge men ändå nära till Åmål och Säffle. Utomhus finns en praktiskt farstu på framsidan och mot sjön en härlig altan med matplats under tak. Rymligt vardagsrum med öppen spis och storslagen utsikt ned mot sjön. Praktisk planlösning med tre sovrum, kök med öppen spis, badrum, tvättstuga samt separat wc. En halvtrappa ned finns pannrum. grovéntre och dusch samt tillgång till husets garage. Huset är under senare år väldigt påkostat. Ny dränering, nya fönster, nytt tak, nytt badrum och nytt kök. Dessutom nya ytskikt i de flesta rum. Välkomna på visning!

Annelundstorget 2B, Annelund, Säffle kommun

Annelundstorget 2B

Lägenhet
Annelund, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Säffle
185 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 097 kr/mån
3 426 kr/m²

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna väl omhändertagna tvårumslägenhet i lugna och centrala Annelund, Säffle. Lägenheten har en genomgående god standard med nya ytskikt i samtliga rum. Här möts du av en rymlig hall med gott om förvaring och god anslutning till vardagsrummet med utgång till den härliga balkongen i söderläge. Ljust kök med diskbänk i rostfritt, nya skåpluckor under 2018 och ett naturligt ljusinsläpp från fönstret i söder. Helkaklat duschrum som renoverats under 2014 i samband med stambyte. I månadsavgiften ingår värme, vatten, parkering, och tv. El tillkommer. Från Annelundstorget 2B tar du dig med endast en kort promenad till centrala Säffle där de flesta bekvämligheter erbjuds, här finns bland annat matbutik, skola, vårdcentral och ett flertal restauranger att välja på. E18 med god kommunikation till Karlstad, Stockholm och Göteborg. Välkommen på visning!

  • Balkong
Siriusgatan 7C, Centralt, Säffle kommun

Siriusgatan 7C

Lägenhet
Centralt, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Säffle
190 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
7 970 kr/mån
2 262 kr/m²

Välkommen till en mycket fin och fräsch trerumslägenhet belägen på tredje våningen. Trevligt och välutrustat kök med ljusgrå luckor och gott om arbetsyta, beiget kakel och bänkskivor i laminat samt rostfritt stål. från köket når man den stora inglasade balkongen med utsikt över den fina gården. Ljust och rymligt vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Bostaden har två rymliga sovrum med laminat varav ekparkettgolv och tapetserade väggar. Nyligen renoverat duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg . Hall med golv av laminat och nymålade väggar, här finns en praktisk garderob. Utöver det finns två ytterligare garderober intill sovrum samt inre hallen. Telias Lagom paket för tv och bredband 250/250 ingår i månadsavgiften.

Åsgatan 5, Sundstorp, Säffle kommun

Åsgatan 5

Villa
Sundstorp, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Säffle
790 000 kr
63 + 63 m²
3 rum
824 m² tomt

Välkommen till Åsgatan 5! Här bor du i ett lugnt villakvarter med endast en kort promenad till centrum och naturen med fina strövområden i närheten. Huset är en mindre enplansvilla med hel källare. Renoverat kök med vit inredning och bänkskivor och kakel i svart. Ljust och trevligt vardagsrum med golv av ekparkett och vacker blommig tapet. Sovrum med vitmålade väggar och golv av ekparkett. Sovrum med tapetserade väggar och golv av ekparkett. Här finns en garderob och utgång till nybyggt vår/höst-isolerat uterum via helglasad dubbeldörr. Hall med parkettgolv och vacker tapet. Fräscht helkaklat duschrum med handfatskommod och badrumskåp med inbyggd belysning. Goda utrymmen i källaren med pannrum, och flera förrådsrum. På vinden finns ett gästrum med trägolv och tapetserade väggar. Yttertaket är omlagt, nya stuprör och hängrännor och nya ytterdörrar. Vattenburen värme via elpanna (förberedd för värmepump). Trevlig trädgård med buskar, häckar och planteringar. Uteplatser finns i trädgården.

  • Plus
Siriusgatan 13D, Höglunda, Säffle kommun

Siriusgatan 13D

Lägenhet
Höglunda, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Säffle
150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 818 kr/mån
2 727 kr/m²

Tvårumslägenhet om 55 kvm boyta på andra våningen. Bostadsrätten har adress Siriusgatan 13D och erbjuder ett sovrum, välutrustad kokvrå, badrum och ett väl tilltaget vardagsrum. Bostaden är del av föreningen Apollo i Säffle som har en god belägenhet med närhet till centrala Säffle, fina vandringsleder och köpcentrum. Varmt välkomna på visning!

Torstensbyn Solbacken, Torstensbyn, Säffle kommun

Torstensbyn Solbacken

Villa
Torstensbyn, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Säffle
1 150 000 kr
146 + 72 m²
6 rum
3 155 m² tomt

Fastigheten är lantligt belägen i Torstensbyn i Kila. Bostadshuset innehåller två trerumslägenheter, en på varje bostadsplan. Båda lägenheterna har kök med vita luckor, i den ena lägenheten renoverades köket 2009. Rymliga vardagsrum i fil med allrum/matrum, sovrum med garderober, dusch/badrum med våtrumsmatta på golv och vägg samt en hall med klädkammare. I källaren finns goda förrådsutrymmen, ett äldre badrum, tvättstuga och pannrum. Ny pelletspanna 2019 samt hela 9 m3 stort pelletsförråd samt veckoförråd. På tomten finns även två garage, en förrådsbygnad samt en till stor del inredd gäststuga. Nuvarande hyresintäkter ligger på 11 000 kr per månad inklusive värme och bredband men exklusive hushållsel. Vid färdigställande av gästhuset kan även detta hyras ut och inbringa hyresintäkter. Fastigheten är ansluten till fiber. Ca 15 km till Säffle och ca 20 km till Åmål.

  • Plus

Visar alla 12