Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tungatan 15, Hofors, Hofors kommun
  • Imorgon kl 16:00
Tungatan 15, Hofors, Hofors kommun, bild 2
Tungatan 15, Hofors, Hofors kommun, bild 3

Tungatan 15

Villa
Hofors, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
595 000 kr
106 + 88 m²
4 rum
1 400 m² tomt

Välkomna till Tungatan 15 i Hofors! Villan erbjuder 106 + 88 kvm fördelade om 2 plan med källare. Huset är inflyttningsklart bland annat med ett kök från -10 och bevarade detaljer från förr, men det finns även potential för den som vill skapa något eget. Med 2-3 flexibla sovrum samt matrum och vardagsrum i öppen planlösning, finns möjlighet att anpassa planlösningen efter dina behov. Källaren ger extra utrymme för förvaring eller projekt. Huset är beläget i ett lugnt, naturnära område är detta hemmet för dig som vill ha närhet till både friluftsliv och service. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Norrängsvägen 20, Stensätra, Sandvikens kommun
  • Imorgon kl 12:30
Norrängsvägen 20, Stensätra, Sandvikens kommun, bild 2
Norrängsvägen 20, Stensätra, Sandvikens kommun, bild 3

Norrängsvägen 20

Villa
Stensätra, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
2 195 000 kr
156 + 30 m²
5 rum
950 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1,5-plansvilla belägen i attraktiva och familjevänliga Stensätra! Med sin karakteristiska röda fasad och generösa boyta på totalt 156 + 30 kvm erbjuder denna bostad en perfekt kombination av utrymme, stil och funktion. Villan är fördelad över 5 rum och kök, vilket ger gott om plats för hela familjen att trivas. Här finns även möjlighet att skapa fler sovrum eller arbetsrum efter behov. De öppna och ljusa ytorna skapar en inbjudande atmosfär där umgänge och vardagsliv naturligt samsas. Den välskötta trädgården erbjuder både grönska och privatliv, perfekt för avkoppling eller lek. Flera rymliga altaner samt en inglasad altan bjuder in till trevliga grillkvällar och sociala stunder utomhus under sommarhalvåret. Området är känt för sin familjevänliga atmosfär med närhet till skolor, förskolor och grönområden. Det är också lätt att ta sig till centrum för shopping eller arbete, samtidigt som naturen finns runt hörnet för härliga promenader och aktiviteter. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
Vallhovsvägen 62D, Vallhov, Sandvikens kommun
  • Imorgon kl 10:30
Vallhovsvägen 62D, Vallhov, Sandvikens kommun, bild 2
Vallhovsvägen 62D, Vallhov, Sandvikens kommun, bild 3

Vallhovsvägen 62D

Radhus
Vallhov, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
1 695 000 kr
110 m²
4 rum
132 m² tomt

Välkomna till Vallhovsvägen 62D! Här finner ni ett välskött radhus i en trevlig länga på populära Vallhovsvägen. Radhusets 110 kvm är fördelade på två plan; på nedervåningen som renoverades 2019 finns ett stort, ljust och luftigt kök, ett vardagsrum samt en kombinerad toalett/tvättstuga. På övervåningen finns tre sovrum, ett kaklat badrum samt ett förråd. I samband med renovering av nedervåningen 2019 installerades flera moderna bekvämligheter som exempelvis golvvärme i entréhallen, FTX-system samt en ny elcentral. Utöver detta gick hela radhuslängan 2013 ihop och bytte taket, som är av betongpannor. Området Vallhov som radhuset är beläget i är ett lugnt område där människor i alla åldrar trivs, det är bland annat perfekt för barnfamiljer. Utanför ytterdörren på Vallhovsvägen 62D finns även en lekplats för barnen. På gångavstånd finns även både skola och förskola, naturen samt goda kommunikationer in till centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Gesällvägen 4, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
  • Ons 16 okt kl 16:00

Gesällvägen 4

Lägenhet
Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
675 000 kr
120 m²
4 rum
vån 3/3
8 779 kr/mån
5 625 kr/m²

Varmt välkommen till Gesällvägen 4! Denna enastående etagelägenhet om 120 kvm är fördelad på fyra rum och kök och är en av sju unika fyror i föreningen. Denna sällsynta pärla erbjuder en perfekt balans mellan modern design, ljusa och luftiga ytor samt en väl genomtänkt planlösning. Detta möter också funktionalitet, vilket gör lägenheten perfekt för den som värdesätter både stil och komfort. Lägenheten har ett välutrustat kök, ett badrum och en gästtoalett, ett stort vardagsrum i öppen planlösning med matrum, tre rustade och rymliga sovrum samt en inglasad balkong i söderläge. Med sina två plan ges även en villa-känsla, med närhet till bland annat Göransson Arena, Jernvallen, centrum och Storsjön. I området finns också restaurang, mindre butiker, förskola samt skola. Missa inte chansen - välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Jädraåsvägen 54, Jädraås, Ockelbo kommun

Jädraåsvägen 54

Villa
Jädraås, Ockelbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
1 300 000 kr
213 + 63 m²
6 rum
3 180 m² tomt

Välkommen till Jädraås och en riktig drömkåk! I denna ståtliga trävilla finns plats åt hela familjen utan bekymmer, likaså finns rum för både vardag och fest med lämpliga sovrum och stor sal. Det första du möts av när du kommer in är den praktfulla foajén med trapphus och den väl tilltagna takhöjden. Uppvärmning sker på ekonomiskt fördelaktigt vis genom vattenburet system med vedpanna i källaren. Möjlighet finns att köra på elpatron. Vissa renoveringsbehov finns förstås som på alla äldre hus, taket är utbytt ca 1995 och de flesta fönstren är bytta 2021. Jädraås är kanske mest känt för museijärnvägen Jädraås-Tallås järnväg som är en stor turistattraktion men här finns även fina cykelleder, snösäkra skidspår, ädelfiske, lunchservering och badmöjligheter. Som om inte det utbudet skulle räcka så har du även endast 15 minuter med bil till Kungsbergets skidanläggning! Busstrafik finns till Sandviken med linje 43, dock rätt sparsamt med avgångar. Ockelbos lokalbussar "Kuxabussen" tar dig in till ockelbo på ca 15 minuter och går frekvent under vardagar. Besiktningsprotokoll och energideklaration finns under fliken dokument. Vi ses på visningen!

Högtorpsvägen 103, Östanbyn, Sandvikens kommun
  • Imorgon kl 14:00

Högtorpsvägen 103

Villa
Östanbyn, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
1 695 000 kr
160 + 38 m²
4 rum
1 150 m² tomt

Välkomna till Högtorpsvägen 103 - en möjlighet att sätta din egen prägel på ett rymligt och karaktärsfullt hus! Beläget på en generös tomt, erbjuder detta hem 160 + 38 kvm, fördelat över 2,5 plan med källare. Huset har stått stadigt sedan 30-talet och har tidigare varit ett generationsboende, vilket innebär att det här finns gott om utrymme för familj, nära och kära. I och med detta finns även två ingångar. Den rymliga planlösningen, med inredd vind som omfattar två sovrum samt ett mindre allrum, erbjuder en mängd möjligheter att skapa ett hem som passar just dina behov. Trots husets äldre skick finns det modernare bekvämligheter, så som en luft-luftvärmepump från -10 och en luft-vattenvärmepump från -14. Utomhus finns en stor lummig trädgård med totalt 8 st äppelträn, bärbuskar (röda vinbär, hallon) samt andra buskar och träd. Tomten omfamnas av stenmur och häck. Här finns möjligheten att skapa en drömlik trädgård, med plats för allt från blomsterbäddar och en köksträdgård till en mysig uteplats och lekytor för barnen. Detta hus är perfekt för den som ser potentialen i att skapa något eget. Med en stor och flexibel planlösning, moderna uppvärmningssystem och en generös tomt, är möjligheterna oändliga för att förvandla huset till ett drömhem. Varmt välkomna med er visningsanmälan!

  • Plus
Framnäsgatan 24, Österfärnebo, Sandvikens kommun

Framnäsgatan 24

Villa
Österfärnebo, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
700 000 kr
102 + 100 m²
5 rum
1 611 m² tomt

Varmt välkomna till Framnäsgatan 24 i Österfärnebo! Här finner ni möjligheternas hus. Välj mellan att bevara charmen från den senare halvan av 1900-talet eller att skapa ett modernare hem. Fantasin är det enda som sätter gränserna! Med sina 102 + 100 kvm fördelade på 1,5 plan och källare, finns här gott om utrymme för familjen, släkten och vännerna. På entréplan finns kök, badrum, matsal och vardagsrum i öppen planlösning samt ett sovrum. På övre plan finns ytterligare två sovrum och en rymlig klädkammare. Husets källare inrymmer en toalett samt ett kombinerat duschrum och tvättstuga, bastu, pannrum, skrubb, förråd och matkällare. Här finns även en väl tilltagen gillestuga med öppen spis och fina trägolv, perfekt för umgänge med gott sällskap! Från källaren nås även det stora garaget som är isolerat, har golvbrunn och, utöver plats för bil även har goda förvaringsmöjligheter. Huset står på en 1 611 kvm stor tomt med träd och buskar, omringad av staket och häck. Det finns också ett mindre odlingsland för den med gröna fingrar. För regniga dagar och sena sommarkvällar finns ett väl tilltaget uterum med en värmande eldstad. Huset är enkelt att underhålla utvändigt tack vare tegelfasaden. Utöver det är även yttertaket är bytt i april -24. Välkommen på visning!

  • Plus
Vikingavägen 18, null, Sandvikens kommun

Vikingavägen 18

Lägenhet
Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
450 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 2/2
4 245 kr/mån
9 375 kr/m²

Välkommen till en mycket hemtrevlig 1,5-rumslägenhet som ligger på andra våningen av två på lugna Vikingavägen. Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter, balkong som vetter mot mindre skogsparti samt fönster i flera väderstreck som släpper in mycket ljus. Köket är rymligt och har det mesta som behövs för den matlagningsintresserade. Badrummet renoverades 2009 med plastmatta på golv och väggar, här finns dusch, wc, handfat och tvättmaskin. Här bor du i ett idylliskt område med en salig blandning av villor, lägenheter och radhus inom samma kvarter. Att finna parkering för dina besökare är sällan ett problem. Den omtyckta matbutiken Ica Björksätra nås med en kort promenad. Lokalbussen har hållplats alldeles i närheten. Kort och gott, ett toppenområde för dig som inte vill bo mitt i stan men ändå vill ha nära till bekvämligheter! Vi ses på visningen!

  • Balkong

Visar alla 8