Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Victor Ljungquist

Victor Ljungquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Frostaliden 10, Frostaliden, Skövde kommun

Frostaliden 10

Lägenhet
Frostaliden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 595 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/7
5 297 kr/mån
23 456 kr/m²

Välkommen till Frostaliden 10 och detta moderna boende som uppfördes så sent som 2017. Välplanerad tvårummare med stilrena materialval i hela lägenheten. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum, med utgång till den inglasade balkongen som ger lägenheten ett extra rum med utsikt över berget Billingen. Hissen tar dig till andra våning och lägenhetens goda skick gör att du bara kan flytta in. Ett bekvämt boende med utmärkta förvaringsmöjligheter. Köket är fullutrustat och vardagsrummet är rymligt med härligt ljusinsläpp. Sovrummet har en bra storlek med god plats för en dubbelsäng och är utrustat med en skjutdörrsgarderob. Det fräscha, helkaklade badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Frostaliden är ett unikt bostadsområde som ligger nära centrala Skövde, men också nära natur och service. Här kan du njuta av en trivsam och grön miljö med innergårdar och lekplatser. Du har också nära till allt du behöver, som köpcentrum, vårdcentral, apotek, skola och förskola. Dessutom har du gångavstånd till Karstorps friluftsområde med badsjö, motionsspår och stadsbondgård. Frostaliden är en stadsdel för dig som vill bo bekvämt och vackert. Så om du söker en välplanerad 2:a med en härlig balkong i solsäkert läge är detta en perfekt bostad för dig, Varmt välkommen att boka in dig på visning redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Gröna vägen 16A, Annero, Skövde kommun

Gröna vägen 16A

Lägenhet
Annero, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 095 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 386 kr/mån
20 278 kr/m²

Välkommen till en trivsam lägenhet på Gröna Vägen 16A! Här flyttar du in i en stilren lägenhet med genomgående fina ytskikt, från högsta våning ges fin utsikt och begränsad insyn. Bostaden erbjuder 54kvm fördelat på ett fräscht kök, väl tilltaget vardagsrum, badrum samt ett sovrum med bra plats och förvaring. Balkongen som du når via vardagsrummet är inglasad och väldigt behaglig, lägenhetens extrarum där man kan njuta större delen av dagen med fri vy åt söder! Här bor du dessutom med låg månadsavgift där bredband ingår, i en mycket stabil och välskött förening. Parkeringsplats finns att hyra utanför huset för 100kr/ månad och föreningen erbjuder många gemensamma utrymmen så som övernattningslägenhet, bastu, boulebana. Hentorp är en riktigt idyll som passar både gammal som ung. Här bor du lugnt och tryggt med livsmedelsbutik och fritidsaktiviteter som golf och fotboll nära. Det finns även naturreservat med långa promenader som väntar. Utanför huset finns bra busskommunikationer och med cykel når du centrum på några minuter! Välkommen på visning!

  • Balkong
Skaraborgsgatan 14B, Vasastaden, Skövde kommun

Skaraborgsgatan 14B

Lägenhet
Vasastaden, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
995 000 kr
41,8 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 598 kr/mån
23 804 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade bostadsrättslägenhet på Skaraborgsgatan i centrala Skövde! Här erbjuds du en lägenhet i toppskick där allt har renoverats under 2024. Perfekt för dig som vill flytta in och njuta från första stund med fina färg- och exklusiva materialval. Genomgående i lägenheten ligger det ett ljust ekparkett golv som ger en härlig känsla i hela bostaden. Badrummet är utrustat med klinker och golvvärme tillsammans med en stilren inredning som ger en exklusiv känsla. Köket kan inte bli mer modernt och är utrustat med alla bekvämligheter. Genom den rymliga hallen nås du av vardagsrummet med härligt ljusinsläpp där du kan njuta av härliga middagar. Balkongen i sydvästläge förlänger vardagsrummet, perfekt för att njuta av soliga eftermiddagar och ljumma sommarkvällar. Detta är en bostadsrättslägenhet med en yta på 41.8 kvadratmeter och ligger på första våningen i en trevåningsbyggnad, vilket ger dig en bekväm boendemiljö. Denna bostad finns i en stabil förening med god ekonomi, vilket ger dig trygghet och långsiktig stabilitet. Dessutom har du närheten till utmärkta kommunikationer, vilket underlättar dina resor och pendlingsbehov. Högskolan finns också i närheten med en kort promenad bort för den studerande. Ett stenkast bort finns även garnisonen och P4 som är perfekt för dig som jobbar inom försvarmakten eller söker motion och härliga promenader. Läget är oslagbart centralt, med allt du kan önska inom bekvämt räckhåll. Här har du ett brett utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter inom promenadavstånd. Missa inte chansen att förvärva denna sällsynta bostad! Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss guida dig genom möjligheterna. Välkommen hem till Skaraborgsgatan 14B!

  • Balkong

Visar alla 3