Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare George Tentak

George Tentak

Om mig

Jag är en driven och noggrann mäklare som alltid vill att mina kunder ska vara nöjda. När du anlitar mig så får du en engagerad och kunnig mäklare. Jag är uppvuxen, jobbar och kan söderort. I grunden är jag ekonom men stormtrivs nu med att arbeta som mäklare. Funderar du på att byta bostad eller bara är intresserad av en kostnadsfri värdering så kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Viggholmsvägen 57, null, Stockholms kommun
  • Sön 6 okt kl 13:00
Viggholmsvägen 57, null, Stockholms kommun, bild 2
Viggholmsvägen 57, null, Stockholms kommun, bild 3

Viggholmsvägen 57

Radhus
Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
3 695 000 kr
121 m²
6 rum
7 873 kr/mån
30 537 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska pärla av ett radhus! Beläget i ett lugnt och familjevänligt område stoltserar detta hem med en imponerande altan på framsidan, perfekt för avkoppling och social samvaro under soliga dagar. När du kliver in möts du av ett ljust och luftigt vardagsrum med stora fönster som fyller rummet med naturligt ljus, perfekt för både avkoppling och underhållning. Det moderna köket erbjuder gott om förvaringsutrymme och en bekväm matplats för familjemåltider. Trappan leder dig till de rymliga sovrummen, alla med generösa garderober och gott om plats för dubbelsängar. Badrummet är fräscht och stilrent, med badkar+dusch och moderna bekvämligheter. Men det är inte bara insidan som imponerar - på baksidan av huset finns en stor och privat uteplats, perfekt för grillkvällar eller lugna stunder utomhus. Ett extra plus är det egna rummet för tvättstuga, komplett med tvättmaskin, torktumlare och plats för förvaring av rengöringsprodukter. Dessutom finns ett praktiskt förråd för förvaring av verktyg och trädgårdsredskap. Detta radhus är det perfekta valet för familjer eller par som söker en bekväm och underhållsfri livsstil i en attraktiv miljö. Med sina välskötta interiör och generösa utomhusutrymmen erbjuder det en perfekt kombination av komfort och funktionalitet. Så ta chansen att bo i detta fantastiska hem och skapa minnen för livet! Området Bostaden finner ni i det eftertraktade området Vårberg/Skärholmen, ett naturskönt område endast en kort promenad från Mälaren. Gillar ni att vara ute och föredrar naturen har ni hittat rätt. I området finns flera fina och välskötta motionsspår och en vacker natur längs med Mälaren. I Vårberg finns även fotbollsplan och idrottsplats. I närområdet finner ni även Skärholmens Centrum med flera butiker och restauranger samt Kungens Kurva där ni bland annat hittar Europas största IKEA och Heron City med bio, bowling och mycket mer. I området finns flera bra skolor och förskolor. Kommunikationer Här bor ni med närhet till Vårbergs Centrum där ni bland annat når tunnelbanans röda linje som på ca. 25 minuter tar er till Stockholms Central. I närheten av huset finner ni närmaste busshållplats som tar er mot Hägersten och Vårberg centrum och anslutande tunnelbana. För den bilburen tar man sig med lätthet ut på de större vägarna i södra Stockholm (E4) och vidare mot önskvärda resmål.

  • Premium
  • Uteplats
Vantörsvägen 274, Fruängen, Stockholms kommun
  • Sön 6 okt kl 12:00
Vantörsvägen 274, Fruängen, Stockholms kommun, bild 2
Vantörsvägen 274, Fruängen, Stockholms kommun, bild 3

Vantörsvägen 274

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
3 895 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/4
4 384 kr/mån
54 859 kr/m²

Har ni väntat på att den rätta lägenheten skall dyka upp? Då är väntan över, stig in i denna magiska trerummare! Här är ett hem där harmoni och modern lyx samspelar med varandra, bostaden präglas av stilfulla materialval, ljusa ytskikt samt en mycket väldisponerad planlösning . Lägenheten har renoverats varsamt under de senaste åren med nytt kök, ommålning samt nya golv och är i toppskick. Kök och vardagsrum är sammanlänkat via en öppen och social planlösning, vilket ger en luftig känsla och en otrolig rymd. Den inglasade balkongen bjuder på bästa söderläge och ger en känsla av ett extra rum som kan nyttjas från tidig vår till sen höst. Här finns goda ytor där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt samt med alla bekvämligheter man kan önska som underlättar i vardagen. På Vantörsvägen 274 bor man på en mycket attraktiv adress i populära Nya Fruängen med utmärkta kommunikationer, ett bra serviceutbud och grönområden på promenad avstånd. Vill man duka upp picknicken kan man njuta på den mysiga och lugna innergården alt. ta en promenad bort till Långbropark, där finns också mysiga promenadstråk samt populära Långbro Värdshus. Mycket trivsamt läge med närhet till allt som önskas! Här har man nära både till city och handelsplatsen Kungens Kurva och köpcentrumet Skärholmen C. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, systembolag, restauranger, café, frisör, gym, vårdcentral m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli och välkända chokladbutiken Handgjort Stockholm. När det kommer till kommunikationer finns tunnelbanan (röda linjen) som tar dig till Stockholm central på 18 min samt Hornstull på 9 min. Den tar dig även raka vägen till KTH och Universitetet. Du har även goda kommunikationer med flertalet busslinjer från Fruängen centrum, bland annat kan du ta buss 173 till Kungens kurva (IKEA) eller till Älvsjö station där pendeltåget går.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vantörsvägen 270, Hägersten, Stockholms kommun
Vantörsvägen 270, Hägersten, Stockholms kommun, bild 2
Vantörsvägen 270, Hägersten, Stockholms kommun, bild 3

Vantörsvägen 270

Lägenhet
Hägersten, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
2 695 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/4
3 853 kr/mån
59 889 kr/m²

Välkommen till en elegant och väldisponerad lägenhet där stil möter funktion. Hallen, med mörkt klinkergolv och vita väggar, erbjuder generös förvaring i tre rymliga garderober. Från hallen öppnar sig bostaden mot det ljusa och luftiga vardagsrummet och köket. Köket är smakfullt inrett med vita, släta luckor, en svart mosaikvägg och all nödvändig utrustning. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär, perfekt för både vardag och fest. Vardagsrummet med ekparkett och vita väggar är lätt att möblera och har utgång till en solig balkong med utsikt över föreningens poolområde. Sovrummet erbjuder en lugn och rofylld miljö med ekparkett, vita väggar och fönster mot innergården samt gott om förvaring. Badrummet är en fröjd för ögat med sitt helkaklade mörka golv och vita väggar. Här finns alla moderna bekvämligheter, inklusive golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Denna lägenhet är ett harmoniskt hem som kombinerar stilren design med praktiska lösningar. Ett perfekt boende för dig som värdesätter både komfort och estetik. Områdesbeskrivning: Denna bostad är perfekt belägen med gångavstånd till en terminal med flera busslinjer och Fruängens tunnelbana, vilket ger dig smidig access till City på bara 15-20 minuter. Fruängens centrum erbjuder all tänkbar service: post, apotek, bibliotek, systembolag, livsmedelsaffärer och en mängd butiker. Matvarukedjan Lidl ligger bekvämt runt hörnet för dina dagliga inköp. Området är även välförsett med vårdcentral, folktandvård, förskolor och lekparker, vilket gör det idealiskt för familjer. För naturälskare ligger det vackra Långbro Park i närheten, perfekt för avkopplande promenader. Detta är en bostad som kombinerar bekvämlighet, service och naturskön omgivning – ett boende att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ellen keys gata 45, Fruängen, Stockholms kommun
Ellen keys gata 45, Fruängen, Stockholms kommun, bild 2
Ellen keys gata 45, Fruängen, Stockholms kommun, bild 3

Ellen keys gata 45

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
2 695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 844 kr/mån
49 907 kr/m²

Våning 3 av 3 - Ingen insyn - Stenkast från T-bana - Bevarade originaldetaljer - Balkong i högt soligt läge På Ellen Keys gata 45 bor man centralt i Fruängen och har ett oslagbart insynsskyddat läge. Optimalt planerad planlösning, gott om förvaring, bevarade original detaljer. Genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp, från vardagsrummet når man den härliga balkongen som ligger i ett högt och fritt läge med sol större delen av dagen. Här bor man med närhet till kommunikationer och service vilket såklart är en stor fördel men också närheten till natursköna Långbropark, matvarubutiker och restauranger. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, systembolag, flera restauranger, café, frisör, gym, vårdcentral m.m. där finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli och välkända chokladbutiken Handgjort Stockholm. Här har man nära både till city och handelsplatsen Kungens Kurva och köpcentrumet Skärholmen C. Kommunikation | På någon minut promenerar du till Fruängen Centrum där tunnelbanan finns, och med den röda linjen tar du dig till Stockholm central på 19 min. Du har goda kommunikationer med flertalet busslinjer från Fruängen centrum, bland annat kan du ta buss 173 till Kungens kurva (IKEA) eller till Älvsjö station där pendeltåget finns.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 4