Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Annika Christensson

Annika Christensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Munkagårda 2410, Munkagårda, Svalövs kommun
Munkagårda 2410, Munkagårda, Svalövs kommun, bild 2
Munkagårda 2410, Munkagårda, Svalövs kommun, bild 3

Munkagårda 2410

Villa
Munkagårda, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
9 685 000 kr
300 + 300 m²
10 rum
1,3 ha tomt

Ett unikt tillfälle! Nu finns en av Svalövs kanske vackraste fastigheter att förvärva. Ett herrgårdsliknande boningshus som genomgått en totalrenovering från 2017 och framåt. Förutom taket som byttes 2015. Stort och majestätiskt hus med många sovrum, kaklade badrum på båda plan varav det ena med dubbla handfat och dubbla duschar samt badkar. Flera stora sällskapsutrymmen och arbetsytor! Högt i tak, vackra takskugglister och stuckaturer, bevarade parspegeldörrar, rum i fil på bottenvåningen samt en underbar kakelugn. När man kommer in genom entrédörrarna möts man av en elegant trappa med öppet upp i nock som ger en perfekt plats för den vackra takkronan som pryder hallen! Ett rymligt kök för den som älskar att laga mat, fina arbetsytor med granitskivor och en stor köksö. Boningshuset värms med jordvärme, pannan är från Thermia 2016. Om man önskar mer yta finns det vind kvar att inreda. En användbar källare med vackra tegelgolv och plats för att hålla stora festen eller varför inte ha stort kontor eller butik? Här är bra förvaringsmöjligheter och en fin vinkällare. Möjligheterna är många! Stora längor som delvis renoverats med många möjligheter till uthyrning, bygga lägenheter eller göra del till djurhållning. Bra garageplatser och del som används som försäljningslokal. Vacker trädgård med damm, bra ytor om man vill ha uppställningsplats eller hagar. För den trevliga sommarfesten finns uppvärmd pool på 5*12m med fjärrstyrt lamelltäcke över. Poolen har ny liner, ny värmepump, ny appstyrd belysning 2023, 2 nya uppfällbara stegar och rostfria ingjutningsdetaljer. Nylagda stenplattor vid poolen 2023. Vackert anlagd gårdsplan med fjärrstyrda grindar. Cykel avstånd till tågstationen, skola, affär mm i Svalöv. En stor fastighet som måste upplevas på plats!

  • Premium
Hagagatan 11, Röstånga, Svalövs kommun
  • Sön 30 jun kl 12:00
Hagagatan 11, Röstånga, Svalövs kommun, bild 2
Hagagatan 11, Röstånga, Svalövs kommun, bild 3

Hagagatan 11

Villa
Röstånga, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
2 495 000 kr
167 + 115 m²
7 rum
1 183 m² tomt

Ett spännande hus med annorlunda lösningar, öppen planlösning kök och stor matplats, mycket vackert vardagsrum med stort ljusinsläpp och sprakande kamin. 3 bra sovrum och ett hus med otroligt många extra utrymmen för ex förvaring eller hobbyrum. Villan har stort dubbelgarage under huset och en fd snickarverkstad på ca 80 kvm som passar utmärkt för verksamhet eller utrymmeskrävande hobby. Trevlig altan under tak framför huset och ett stort trädäck i vinkel på baksidan. Underbart läge med direkt anslutning till skogen och lilla bäcken på baksidan. Varmt välkomna till Röstånga, den härliga byn som har en fin gemenskap, underbar natur och en populär skola.

  • Premium
Vivenröd 781, null, Svalövs kommun
  • Tor 4 jul kl 17:00

Vivenröd 781

Villa
Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
2 495 000 kr
120 + 25 m²
4 rum
901 m² tomt

Med ett underbart läge omgiven av vacker skog ligger detta synnerligen omhändertagna hus. Huset har fått nytt tak, nya fönster, ny fasad och blivit tillbyggt under de senare åren. Nyare kök med stor matplats, vacker inredning och härliga sociala ytor. Sprakande kamin mitt i huset, värmande och mysigt om kalla vinterdagar. Huset är tillbyggt 2018-19 med ny entré och ett stort allrum med härliga fönsterpartier mot den vackra skogen. Utgång till härlig altan med pergola genom vikparti och här finns även ett värmande spabad. Helkaklat badrum och ovanvåningen erbjuder 2 sovrum med bra garderober samt en mindre möblerbar hall. Nyinstallerade solceller på hustaket 2022 med batteri. Appstyrd belysning i vardagsrum, hall och ute. Stort förråd med plats för förvaring. Till bilen finns ett "garagetält", här är laddstation för två elbilar. Eget avlopp med minireningsverk från 2014. Varmt välkomna till Vivenröd 781.

  • Plus
Olstorpsvägen 44, Kågeröd, Svalövs kommun

Olstorpsvägen 44

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 200 000 kr
60 m²
2 rum
1 235 m² tomt

Supertrevligt litet hus i en skogsglänta i utkanten av byn. Härligt läge med naturen in på natur tomten. Renoverat 2016, alla ytskiten nya med öppen planlösning mellan kök/vardagsrum, rymligt vardagsrum och synliga takbjälkar. Ny fasad, fönster, tak, el/rörstammar och tillbyggt 2016 med ett sovrum och helkaklat badrum med tvättmaskin. Fin altan med trädäck och tak, separat byggnad på baksidan med skjutparti, bra som förråd eller uterum. Gångavstånd till tågstationen, affär och skolan.

Mossagården 3621, Halmstadby, Svalövs kommun
  • Sön 30 jun kl 14:00
Mossagården 3621, Halmstadby, Svalövs kommun, bild 2
Mossagården 3621, Halmstadby, Svalövs kommun, bild 3

Mossagården 3621

Gård/Skog
Halmstadby, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
4 700 000 kr
175 m²
9 rum
3 ha tomt

En drömgård som har det mesta! Ett verkligt tillfälle att köpa en unik gård med trevligt bostadshus i 1 ½ plan med 3 sovrum, stort kök och bra sällskapsytor. Här finns även en extra lägenhet nyinredd 2018-19 med öppen planlösning kök/vardagsrum, helkaklat badrum och 3 sovrum uppe, egen tvättstuga. Uppvärmningen är nyare jordvärmepanna från 2018. Fiber finns installerat. För hästarna finns det 2 separata stall, ett äldre med 6 boxar, spolbox v/k vatten, sadelkammare. Ett nyare stall, byggt runt 2010 med 5 boxar med möjlighet till en extra om man önskar. Här finns en rymlig ridbana i skyddat läge. Stora, inhägnade rasthagar, totalt 3 HA mark. Bra ridvägar direkt från gården. Som om detta inte skulle vara nog så finns här en stor verkstad med dubbla, höga portar på ena sidan, bil lyft, en port på andra sidan med ett enkelgarage, epoxigolv. Verkstaden har både kontor med pentry och stort duschrum med toalett. En riktig dröm för bilälskaren. För den som har hundar är här också ett isolerat hund hus med separata boxar epoxigolv med egen hundrastgård utanför. Inhägnad innergård med gjutet under staket för att rymningssäkra. Gården har idag fungerat som generationsboende med totalt 6 personer. Underbart läge med både lite skog och böljande fält runt om! Nära till Tågarp som har tågstation. Ca 25 km till centrala Helsingborg.

  • Premium
Skrävlinge 1692, Skrävlinge, Svalövs kommun
Skrävlinge 1692, Skrävlinge, Svalövs kommun, bild 2
Skrävlinge 1692, Skrävlinge, Svalövs kommun, bild 3

Skrävlinge 1692

Villa
Skrävlinge, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
3 695 000 kr
170 + 20 m²
6 rum
6 775 m² tomt

Välkomna till en en unik släktgård som gått i arv i flera generationer sedan uppförandet 1876. Här möts man av ett vackert herrgårdsliknande boningshus om ca 170 kvm samt två stora ekonomibyggnader med plats för djurhållning, kanske en liten butik eller större fordon. Bostadshuset är unikt där mycket av karaktären bevarats såsom spegelpardörrar, rum i fil och fiskbensparkett. Här finns fantastiska möjligheter för den som vill uppfylla sin önskan om att skapa en drömbostad med stora ytor och massor av historia. Det finns även en hel vind att inreda om man önskar ännu mer bostadsyta. På baksidan av boningshuset, i söderläge, finns en stor härlig parkliknade trädgård med gräsmatta, buxbomshäckar, träd och buskar. Trädgården går ända ner mot en liten å som rinner i tomtgränsen. Fastigheten har en uppdaterad avloppsanläggning som är godkänd av Söderåsens miljöförbund 2010. Boningshuset har ett vattenburet värmesystem och uppvärmningen sker genom jordvärmeslingor. En stor fastighet för dig med framtidsdrömmar! Säljes delvis av dödsbo med friskrivningsklausul mot dolda fel. Kontakta mäklaren för mer information. Varmt välkomna för en visning!

  • Premium
Järnvägsgatan 10 b, Teckomatorp, Svalövs kommun

Järnvägsgatan 10 b

Lägenhet
Teckomatorp, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
770 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/2
3 045 kr/mån
13 051 kr/m²

Välkommen till trevliga Järnvägsgatan 10 b där du hittar denna trevliga lägenhet om två rum och kök. Fin lägenhet med genomgående märkt klinkergolv och ljusa väggar. Trivsamt kök med bra ytor. Fräscht och smakfullt badrum som renoverades 2013, med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Rymligt sovrum och stort vardagsrum med utgång till balkongen i söderläge. Föreningen heter Teckomatorps hem 2 och är en stabil och välskött sådan med god ekonomi och låga avgifter. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga. I månadsavgiften om 3 045 kronor ingår vatten, värme, vindsförråd, källarförråd och parkering.

  • Balkong
Rönnebergsvägen 32, Svalöv, Svalövs kommun

Rönnebergsvägen 32

Villa
Svalöv, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
3 400 000 kr
198 + 100 m²
7 rum
1 354 m² tomt

Nu finns denna unika möjlighet att förvärva ett av Svalövs kanske vackraste hus! Huset har vunnit Svalövs Kommuns Byggnadsvårsdpremium 2013 för dess omsorgsfulla renovering av denna vackra byggnad och dess unika trädgård! Välvårdat och genomtänkt in i minsta detalj. Allt som renoverats av nuvarande ägare är gjort med kärlek och mycket är rent hantverk och specialtillverkat. Huset bjuder på en bra planlösning med möjlighet till generationaboende med en extra "lägenhet" med två rum, ett sovrum uppe och stort allrum/sovrum nere, toalett, lägenheten har egen ingång. Boningshuset erbjuder en helt underbar bottenvåning med rymliga och ljusa rum, vackra fiskbensparkettgolv och synlig takbjälkar. Stort vackert kök med vit inredning och en fin matplats. Helkaklat badrum med både dusch och bubbelbad, stor platsbyggd klädkammare och en rymlig, nyrenoverad tvättstuga, här finns även en utgång till baksidans trädgård. På bottenvåningen finns även en bra verkstad med nyare inredning 2021 och rymligt garage med nya garagedörrar samt ett underbart skafferi. Ovanvåningen bjuder på ett allrum med plats för båda soffa och kontorshörna, två stora sovrum varav ett med vackra dubbeldörrar och ett med egen balkong. Toalett med handfat. Drömmig trädgård där allt har en speciell plats och många timmars arbete bakom. En trädgård som måste upplevas, en underbar uteplats vid bäcken, många olika "trädgårdar" i trädgården. Otroligt vackra rosor, licensodlade David Austin, örtträdgård med bla blåbär, fikon, rabarber, jordgubbar kantande med singelgångar och lavendelhäck och en äppellund med många sorters Svenska äpplen. Pergola och lusthus och ett stort uterum, allt byggt med stor omsorg. Vackert beläget vid bäck och gångavstånd till tågstation, affär och skola. Varmt välkomna till detta underbara hus!

Garvaregatan 1, Teckomatorp, Svalövs kommun

Garvaregatan 1

Villa
Teckomatorp, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
3 995 000 kr
146 + 24 m²
5 rum
1 017 m² tomt

Helt nytt, byggår 2023/2024, ingen har bott i huset! Med en välplanerad och rymlig planlösning hittar vi här en enplansvilla, med putsad fasad och en stomme av siporex/lättbetong. Villan erbjuder ett rymligt och öppet kök med en stor "köksö" där man har en härlig arbetsyta och samtidigt kan dricka morgonkaffet vid. Vardagsrummet bjuder på fantastiska sällskapsytor med plats till soffgrupp och det stora matbordet. Höga fönsterparti där man kan öppna ut till husets baksida. Ett av sovrummen ligger på denna sidan medans de tre andra sovrummen ligger i andra ändan av huset. Här är ett helkaklat badrum med både dusch och badkar samt en extra toalett med handfat. Från köket kommer man ut till tvättstugan som har bra med skåp och direkt utgång till det fina garaget. Garaget har vita, fina väggar och klinkergolv, hela plattan har golvvärme, även garaget som därför är ett perfekt hobbyrum om man inte vill ha bilen inne. Alla innerväggar är putsade, målade och alla rum har parkettgolv. Kök, hall, badrum och tvättstuga har klinkergolv. Stor trädgård med hörntomt, bra plats för bil både i garage och på uppfart.

  • Nyproduktion
Tirup 2631, Brinkabacken, Svalövs kommun

Tirup 2631

Villa
Brinkabacken, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
975 000 kr
83 + 7 m²
3 rum
429 m² tomt

Ett mysigt litet hus med 3 rum och bra kök, stort badrum. Ovanvåningen är inredningsbar om man önskar fler rum. Vattenburen vedpanna och luft/luft pump. Bra uthusbyggnad på innergården för hobbyverksamhet/förvaring. Spabad i trädgården, bärbuskar och gräsmatta. Härlig utsikt på baksidan över böljande fält!

  • Plus
Hagagatan 12, Röstånga, Svalövs kommun

Hagagatan 12

Villa
Röstånga, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 995 000 kr
120 m²
5 rum
910 m² tomt

Välkommen till Hagagatan 12 i Röstånga och detta trevliga enplanshus. Med sina 3-4 sovrum finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Här kan du skapa personliga utrymmen och njuta av ro och avskildhet närhelst du behöver det. Det nyrenoverade badrummet är stilfullt designat, vilket skapar en oas av avkoppling och välbefinnande. Det stora köket blir hjärtat i ditt hem och erbjuder en inspirerande plats att laga mat och umgås med nära och kära. Med generösa arbetsytor, moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Gott om plats för köksbordet samt god plats i det rymliga vardagsrummet för både matrumsmöblemanget och TV soffan. Fin, välskött tomt med bra plats för bilar och ev husvagnen eller annat. Sammanfattningsvis är Hagagatan 12 en pärla som erbjuder dig och din familj den perfekta balansen mellan modern komfort och naturskön charm. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i detta eftertraktade område. Gångavstånd till skola, affär och till fantastiska naturupplevelser som Röstånga och Söderåsen erbjuder, bla Nationalparken med Odensjön. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo på Hagagatan 12 i Röstånga!

Röstångavägen, Vittskövle, Svalövs kommun

Röstångavägen

Tomt
Vittskövle, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 495 000 kr
5 034 m² tomt

Med närhet till Marieholm finns nu möjligheten att förvärva denna fastighet med stora ekonomibyggnader. På fastigheten finns idag två byggnader med en total byggnadsarea på 606 kvm som idag är uppdelat mellan stall, förvaringsytor och ett fd torkhus. Fastigheten är belägen mellan vackra, skånska, böljande fält med en vacker utsikt. Ta denna ovanliga möjligheten att förvärva denna fastigheten, bygg ditt eget drömhus och nyttja de stora ekonomibyggnaderna som redan finns. Härifrån är det cirka 4 km till Marieholm, 12 km till Svalöv och 16 km till Kävlinge. Stallet har en byggnadsyta på cirka 542 kvm. Detta är uppfört i tegel medans fasaden är klädd delvis i plåt, golvet är gjutet och eternit ligger på taket. Det fd torkhuset har en byggnadsyta på 64 kvm och är uppfört i trä medans fasad och tak är i plåt.

  • Plus

Visar alla 12