Mäklare Anette Mårtensson

Anette Mårtensson

Om mig

Att vara fastighetsmäklare för mig, handlar om att vara lyhörd, empatisk och förstå varje kunds unika situation. Jag tar med mig glädjen från min erfarenhet inom affärsutveckling och försäljning från tidigare roll. Även min erfarenhet av hästgårdar. Det bästa med mitt yrke är att se säljaren nöjd och köparen lycklig när de flyttar in i sitt nya hem. Välkommen att höra av dig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vintergatan 11, Furulund, Kävlinge kommun
  • Imorgon kl 12:30

Vintergatan 11

Villa
Furulund, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 850 000 kr
110 + 70 m²
8 rum
790 m² tomt

Välkommen till ett förbesiktigat och rymligt boende i barnvänliga Furulund. Denna stilrena villa erbjuder en perfekt kombination av moderna lösningar och rymliga ytor. Med en totalyta om 180 kvadratmeter, inkluderat den inredda källaren, finns det gott om plats för hela familjen att trivas och skapa minnen tillsammans. Solcellerna och ett modernt värmesystem (luft/vatten) bidrar inte bara till miljön och utan också till låga driftkostnader. För dig som kör miljövänligt finns även möjlighet att ladda elbilen. Den inhägnade trädgården erbjuder flera uteplatser med bland annat ett stort utekök under tak. Här bor du på ett lugnt läge med direkt närhet till skolor och med skogen på gångavstånd. Du tar dig snabbt och enkelt med bil, tåg eller buss, till flera av de större städerna i Öresundsregionen. Ett perfekt hem för barnfamiljen eller för den som vill ha gott om plats och som värdesätter ett boende på lugnt läge med närhet till naturen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Jägarevägen 3, Barsebäck, Kävlinge kommun
  • Tis 8 okt kl 17:00

Jägarevägen 3

Villa
Barsebäck, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
5 600 000 kr
156 m²
5 rum
879 m² tomt

Belägen på en lugn återvändsgata där du kan njuta av närheten till både hav och natur, erbjuder denna 1 ½-plansvilla allt du kan önska dig. Huset är energisnålt med solceller och har en energideklaration med bedömning C, vilket gör det både miljövänligt och kostnadseffektivt. När du kliver in genom dörren möts du av en öppen planlösning som knyter samman hall, vardagsrum och kök på ett sätt som skapar både rymd och atmosfär. Här finns gott om plats för familj och vänner att samlas, och den tidlösa designen gör det enkelt att trivas. Det moderna köket är utrustat med allt du behöver för att laga. Det kaklade badrummet på bottenplan erbjuder både funktion och estetik, och från tvättstugan, som har en separat ingång, finns generöst med klädförvaring. På detta plan finner du också ett rymligt sovrum som bjuder in till vila och återhämtning. Ovanvåningen är en ljus och luftig fristad med tre sovrum, som enkelt kan omvandlas till kontor eller gästrum efter behov. Här sträcker sig vackra, såpade trägolv över hela våningsplanet, vilket ger en varm och naturlig känsla. Den stora öppna ytan med plats för soffa och TV blir snabbt ett favoritställe för kvällsmys. Badrummet här uppe är utrustat med ett badkar, perfekt för barnfamiljer som vill unna sig en stunds avkoppling. Trädgården är en riktig pärla, en sann oas där du kan njuta av ett blomsterhav som blommar om vartannat. Färgstarka rabatter och grönskande buskar skapar en levande och harmonisk miljö. Dessutom finns här både garage, förråd, friggebod och växthus, vilket ger dig gott om utrymme för förvaring och trädgårdsskötsel. Här i Barsebäcks by får du inte bara ett hem, utan en livsstil där du omges av vacker natur och samtidigt har närhet till både skolor, service och kommunikationer. Missa inte chansen att förvärva detta underbara boende.

  • Plus
Framtidsgatan 4B, Kävlinge, Kävlinge kommun

Framtidsgatan 4B

Lägenhet
Kävlinge, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
1 295 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
3 400 kr/mån
26 429 kr/m²

Välkommen till denna underbara tvåa som kombinerar klassisk charm med modern bekvämlighet, belägen i det populära området Kävlinge. Här kliver du in i en lägenhet där varje detalj är noggrant genomtänkt. Planlösningen skapar en luftig och öppen atmosfär som förstärks av de vackra brädgolven som löper genom hela bostaden. Detta hem omges av känsla och respekt för byggnadens tidstypiska karaktär, vilket ger en härlig kombination av gammaldags charm och moderna inslag.

  • Balkong
Edvin Anderssons väg 23C, Löddeköpinge, Kävlinge kommun
  • Budgivning pågår

Edvin Anderssons väg 23C

Radhus
Löddeköpinge, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 150 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1
5 930 kr/mån
33 511 kr/m²

Centralt belägen i attraktiva Löddeköpinge erbjuds nu denna fina marklägenhet till försäljning. Här erbjuds ett funktionellt och arbetsvänligt kök, ett stilrent helkaklat badrum samt en praktisk gäst-wc. Det rymliga vardagsrummet ger en flexibel planlösning som kan anpassas efter behov; från ett generöst sällskapsrum till möjligheten att återställa den ursprungliga planlösningen med tre sovrum, för närvarande finns två sovrum. Utomhusytorna är genomtänkta och inbjudande. På trädgårdssidan finns ett inglasat uterum samt ett stort trädäck, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. På framsidan möts du av en vacker stensatt uteplats, en trivsam plats att njuta av morgonkaffet. Extra utrymmen finns i den tillhörande källaren, där en praktisk tvättstuga och en rymlig gillestuga erbjuder ytterligare funktionella ytor för förvaring, hobby eller extra bostadsutrymme. Bostaden är en del av en välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi, vilket ger dig en trygg och säker investering. Här bor du bekvämt i ett hem som erbjuder både yta, flexibilitet och ett centralt läge. Välkommen att uppleva denna marklägenhet som kombinerar praktiska lösningar med hög boendekvalitet i ett av Löddeköpinges mest eftertraktade områden.

Litorinavägen 124, null, Kävlinge kommun
  • Budgivning pågår

Litorinavägen 124

Radhus
Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 700 000 kr
94 m²
4 rum
315 m² tomt

Området är känt för sina golfbanor av högsta klass! Bostaden har en spännande souterrängplanlösning med ett nedsänkt vardagsrum som erbjuder imponerande takhöjd, modernt kök och en generös terrass. Huset har två helkaklade badrum och möjlighet att inreda 3 – 4 sovrum beroende på behov. Här bor du i ett idylliskt område med nära till havspromenader, en härlig restaurang, två golfbanor, stora strövområden på Järavallen, samt den charmiga hamnen i Barsebäck och shoppingområdet Center Syd som erbjuder all nödvändig service. Kontakta oss för att boka en visning och se allt detta radhus har att erbjuda!

  • Uteplats
Örja byväg 17 och 17A, Örja, Landskrona kommun

Örja byväg 17 och 17A

Villa
Örja, Landskrona kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
5 750 000 kr
368 m²
15 rum
4 864 m² tomt

Välkommen till denna anpassningsbara och mångsidiga Skånelänga i byn Örja, en idyllisk by strax utanför Landskrona. Med närhet till staden Landskrona och omgiven av grönska erbjuder denna fastighet en unik möjlighet för olika typer av verksamhet eller boende. Fastigheten sälj med Friskrivning Mångsidiga möjligheter: Denna fastighet är perfekt för den som söker möjligheter till verksamhet eller ett stort boende. Med tre separata lägenheter fördelade i en traditionell skånelänga och dessutom två Attefalls hus finns det gott om utrymme för uthyrning, generationsboende, hobbyverksamhet, företagande, eller varför inte en bed and breakfast- eller vandrarhemsverksamhet? Dessutom har säljaren tidigare undersökt möjligheten att stycka av tomter, vilket öppnar upp för ytterligare potential. Lägenheter och faciliteter: Varje lägenhet i skånelängan är utrustad med inredda uthyrningsrum, kök, sällskapsrum och badrum. Hyresgästerna har tillgång till gemensam tvättstuga i källaren och den vackra parkliknande trädgården. Det finns även förråd, garage och en gemensam parkeringsplats på fastigheten. Unik trädgårdsmiljö: Fastigheten omges av en charmig och välskött trädgård med vackra växter, buxbomhäckar och storvuxna träd. Här finns även möjligheter till fortsatt odling och trädgårdsarbete för den som önskar. Samanfattning: Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet att skapa en trivsam och mångsidig verksamhet eller ett generöst boende med närhet till Landskrona och dess omgivningar. Med sin flexibilitet och idylliska läge är detta en investering med stor potential. Örja by Örja är en charmig by som ligger strax utanför Landskrona och är omgiven av vacker natur och grönska. Bygden präglas av en lugn och avslappnad atmosfär, perfekt för dem som söker ett fridfullt liv på landsbygden. Natur och Landskap: I Örja kan invånarna njuta av den omgivande naturen med sina gröna ängar, böljande åkrar och vackra skogsområden. Det är en plats där man verkligen kan koppla av och njuta av det naturliga landskapet. Närhet till Landskrona: Trots sin avskilda belägenhet ligger Örja ändå nära staden Landskrona, vilket gör det enkelt för invånarna att dra nytta av stadens bekvämligheter och tjänster. Detta gör Örja till en idealisk plats för dem som vill kombinera det lugna livet på landsbygden med bekvämligheten och tillgängligheten till stadens faciliteter. Örja är helt enkelt en underbar plats att kalla hem för dem som söker lugn och ro i en vacker landsbygdsmiljö.

  • Uteplats

Visar alla 6