Listed

Listed

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lilla Liden 1, Hasselfors, Laxå kommun

Lilla Liden 1

Fritidshus
Hasselfors, Laxå kommun
Listed
595 000 kr
56 m²
2 rum
3 289 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus med två rum och kök, där en värmande kamin i vardagsrummet, en äldre vedspis i köket och genomgående trägolv skapar en mysig atmosfär. Köket har gott om utrymme för matbord och gäster, perfekt för trevliga middagar. Här bor man bekvämt med indraget vatten och avlopp. Stor tomt med bärbuskar och äppelträd samt en härlig gräsmatta. På tomten finns även en vedbod med förvaringsmöjligheter och en påbörjad bastu. Fastigheten ligger med direkt närhet till skogen, vilket bjuder in till svamp- och bärplockning, och med ett bekvämt gångavstånd till sjö och badplats. Laxå med all tänkbar service ligger endast 5 kvm bort. Närheten till naturen gör detta till en idyllisk plats för avkoppling och rekreation!

Kalles ängsväg 18, Gräddö, Norrtälje kommun
  • Borttagen före visning

Kalles ängsväg 18

Fritidshus
Gräddö, Norrtälje kommun
Listed
2 695 000 kr
62 m²
3 rum
2 424 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Skrinvägen 1, 2,5tr, Gubbängen, Stockholms kommun

Skrinvägen 1, 2,5tr

Lägenhet
Gubbängen, Stockholms kommun
Listed
2 650 000 kr
62 m²
3 rum
4 482 kr/mån
42 742 kr/m²

Stilfullt renoverad lägenhet med grönskande utsikt och välplanerad planlösning. Här erbjuds en mysig bostad med stora fönster och en solig balkong som släpper in rikligt med dagsljus och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Lägenheten har en genomtänkt planlösning som gör den både funktionell och hemtrevlig. Köket är välutrustat med gott om arbetsytor. Tillsammans med den fina utsikten inger det en rogivande känsla och skapar en harmonisk miljö att bo i. Området Gubbängen är känt för sina lugna och naturnära omgivningar, samtidigt som det erbjuder närhet till stadens puls med goda kommunikationer och serviceutbud. Ej hiss. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Scheelevägen 2C, Tuna, Lunds kommun
  • Mån 1 jul kl 16:00
Scheelevägen 2C, Tuna, Lunds kommun, bild 2
Scheelevägen 2C, Tuna, Lunds kommun, bild 3

Scheelevägen 2C

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Listed
2 995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/7
4 969 kr/mån
42 183 kr/m²

Här erbjuds ett Svanencertifierat boende med hållbarhet i fokus. Ljus och rymlig trerummare med öppen och social planlösning samt en härlig balkong i nordvästläge där du kan koppla av och njuta av kvällssolen. Hemmet är välplanerat med en genomtänkt standard. Det helkaklade badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive tvättmaskin och torktumlare. Varje detalj är noga utvald för att skapa en harmonisk och funktionell bostad. Utanför hemmet möts du av en välkomnande miljö med planteringar, fina stenläggningar och pergola. Den gemensamma gården erbjuder sittbänkar, lekyta, cykelparkering och en cykelservicestation. Som medlem i Brf Cubo har du tillgång till elbilar som kan bokas vid behov, samt el-lådcyklar och elcyklar för enkel transport. Cykelplatser finns både i cykelrummet och vid de flesta entréer, vilket uppmuntrar till hållbart resande. En del av Medicon Village Science Park, Brf Cubo erbjuder en innovativ energilösning med E.ON ectogrid. Denna teknik utnyttjar överskottsenergi för att minimera energiförluster och sänka driftskostnaderna, vilket bidrar till en mer hållbar boendemiljö. Kvarteret rymmer totalt 113 lägenheter, allt från kompakta ettor till rymliga fyror, alla designade med omtanke och kvalitet. Vid entrén möts du av en ljus och luftig atmosfär som ger en ombonad och hemtrevlig känsla. Varje kvadratmeter är noggrant planerad för att maximera utrymmet och skapa ett smart och bekvämt hem. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Glasbruksvägen 29, Norra Ämterud, Eda kommun

Glasbruksvägen 29

Villa
Norra Ämterud, Eda kommun
Listed
1 295 000 kr
150 m²
6 rum
2 249 m² tomt

Denna rymliga familjevilla erbjuder en perfekt kombination av komfort och funktionalitet. Med sina generösa ytor är detta hem idealiskt för den stora familjen. Här finner du bland annat fyra stora sovrum, två toaletter och en bastu, vilket ger gott om utrymme för både avkoppling och vardagsliv. Huset har även goda förvaringsmöjligheter i garderober, sidovind, förråd och på vinden, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Fastigheten ligger strax utanför Charlottenberg, med närhet till den norska gränsen och Charlottenbergs populära shoppingcenter. Detta ger dig tillgång till ett brett utbud av butiker och service, samtidigt som du kan njuta av lugnet och naturen i omgivningarna. Med fiberanslutning är det enkelt att hålla sig uppkopplad och arbeta hemifrån. Denna villa är ett utmärkt val för dig som söker ett rymligt och välplanerat hem. Välkommen att upptäcka ditt nya hem!

Salebol 121, Ånimskog, Åmåls kommun
  • Budgivning pågår

Salebol 121

Villa
Ånimskog, Åmåls kommun
Listed
1 595 000 kr
144 m²
4 rum
1 820 m² tomt

Salebol i Åmål erbjuder en unik möjlighet att förvärva en villa med ett lugnt läge och en vacker utsikt över sjön. Denna tvåvåningsvilla har en boarea på 144 kvm och är omgiven av en fin trädgård som inbjuder till avkoppling och utomhusaktiviteter. Här finns en stor, solig altan där du kan njuta av sommarkvällarna och en jacuzzi som ger extra lyx till vardagen. För gäster eller familjemedlemmar finns ett separat gästhus, vilket ger extra bekvämlighet och flexibilitet. Villan är perfekt för den som söker ett hem med både charm och funktionalitet. Den rymliga trädgården erbjuder gott om plats för lek och trädgårdsarbete, medan den stora altanen är idealisk för sociala tillställningar och grillkvällar. Med sitt natursköna läge och närhet till sjön, är detta en plats där du kan njuta av både lugn och ro samt aktiva dagar vid vattnet. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiskt charmiga fastighet. Varmt välkommen på visning!

Sollentunavägen 172, Sollentuna, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 172

Lägenhet
Sollentuna, Sollentuna kommun
Listed
2 495 000 kr
36 m²
1 rum
3 214 kr/mån
69 306 kr/m²

Med ett centralt läge i Sollentuna finner ni denna rymliga 1,5-rumslägenhet. Här bor ni bekvämt med Sollentuna Centrum och dess omfattande serviceutbud endast ett stenkast bort. Bostaden erbjuder ett stort och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus, härifrån når vi bostadens härliga uteplats. Köket är rymligt med gott om förvaring och arbetsytor, samt plats för ett stort matbord där både familj och vänner får plats. Här bor du med gångavstånd till ett stort utbud av shopping, restauranger och all annan tänkbar service. Nära bostaden finner du Järvafältets naturreservat med dess omväxlande natur. Här finns både djupa barrskogar och blomsterrika beteshagar. Vassomgärdade fågelsjöar kontrasterar mot skogssjöar med klippstränder och ropande storlommar. Skogarna är utmärkta för svampplockning och genom hela området löper ett nät av stigar och bilfria småvägar som gör det lätt att ta sig fram. För att utforska området är cykel det bästa alternativet. Varmt välkomna på visning!

Buskuddsvägen 44D, Vaxholm, Vaxholms kommun
Buskuddsvägen 44D, Vaxholm, Vaxholms kommun, bild 2
Buskuddsvägen 44D, Vaxholm, Vaxholms kommun, bild 3

Buskuddsvägen 44D

Villa
Vaxholm, Vaxholms kommun
Listed
Pris saknas
160 m²
4 rum
2 311 m² tomt

Längst ut på en udde, med Resarös mest nordvästliga läge, saluföres nu ett av Resarös mer spektakulära 1-plans hus, med ett rum på övre plan. Läget och platsen har såväl en makalös vy över Trälhavet som en fascinerande historik. På tomten finns även gedigen brygganläggning, gästhus och garage. Välkommen till idylliska Resarö och denna unika fastighet där dramatisk natur har format tomten och nuvarande ägare har förverkligat sin dröm och uppfört detta hus där man kan följa årstiderna och verkligen känna historiens vingslag. Arkitekten har med stor omsorg utformat stora fönsterpartier som inte bara släpper in dagsljuset utan även ramar in den storslagna utsikten över vattnet. Varje kvadratmeter är noggrant genomtänkt för att skapa ett hem med harmoni och ljus. Lättillgänglig, plan tomt i nordväst med bred infart. Köket är en dröm för den matlagningsintresserade med en praktisk köksö och gott om arbetsytor, allt medan du kan njuta av utsikten. Matplatsen i direkt anslutning till vardagsrummet, skapar en rymlig och öppen planlösning som ger en känsla av frihet och rymd. Uteplatsen blir den naturliga förlängningen av vardagsrummet under de varmare månaderna och erbjuder en plats för avkoppling och umgänge. Fastigheten omges av en blandad naturtomt med såväl plana lekytor med gräs som lätt kuperade skärgårdsklippor - perfekt att njutas av under sommarens lata dagar och ljumma kvällar. Här finns även flera uteplatser, hamn, gästhus, och garage. Fastigheten, som varit i samma familjs ägo, ligger på en udde, med ytterligare badmöjligheter från såväl klippor som brygga och vid återvändsgata. På barnvänliga Resarö finns skola från F-6 samt ytterligare förskola, fotbollsplan (konstgräs), matbutik, tennisbanor, hockeyrink (utomhus), badplatser, marina samt sommarcafé. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Västerskogsvägen 25, Resarö, Vaxholms kommun
  • Budgivning pågår

Västerskogsvägen 25

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Listed
10 950 000 kr
196 + 45 m²
6 rum
2 353 m² tomt

Tyst, lugnt läge med promenadavstånd till ICA, skola, förskola och buss. Arkitektritad huvudbyggnad med delar av taket öppet till nock, vilket skapar en ljus och rymlig känsla. Plan tomt utan insyn med kvällssol samt såväl lekytor med gräs samt skärgårdsklippor. Härliga uteplatser, trädäck och utespa. Dubbelgarage med plats för såväl två bilar, verkstad, vapenskåp samt loft. Otroligt driftsnålt hus med en årsförbrukning av el om 12 000 kwh/år.

Kungsviken-Brattås 635A, Henån, Orust kommun
  • Lör 29 jun kl 12:00
Kungsviken-Brattås 635A, Henån, Orust kommun, bild 2
Kungsviken-Brattås 635A, Henån, Orust kommun, bild 3

Kungsviken-Brattås 635A

Villa
Henån, Orust kommun
Listed
6 200 000 kr
143 m²
6 rum
1 233 m² tomt

Med högt, fritt och naturskönt läge på spännande och lättbebyggd tomt planeras ett förslag för Villa Atmosfär 143 från Fiskarhedenvillan i Kungsviken på NV Orust. Möjlighet till båtplats nr 15 i marinan och betalas enligt årsavgift. Husförslaget är villabyggsats från Fiskarhedenvillan, "Atmosfär 143" 1-plan, med invändig yta om 143 kvm, 6-7 rum & kök varav 4 sovrum. Solpaneler är standard på alla Atmosfärhus. Med ett vinkelhus får du mycket yta på tomten. Dessutom ger vinkeln något extra till utemiljön. Kliv in i ett smart hus med allt du behöver, smart förvaringsyta samt de funktioner vardagen kräver. El, fiber, vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen och området är asfalterat. Tomten har en låg markexploaterings kostnad med mindre markarbete. För ytterligare information samt offerter kring material, markarbete och energiberäkning mm - se separat leveransbeskrivning från olika husleverantörer som tillhandahålles i samband med visning. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. - Nybyggda småhus har ingen fastighetsavgift under de första 15 åren. Vackra Kungsviken erbjuder ett gammaldags och charmigt kustsamhälle vid Bohuskusten med mycket gamla båtbyggartraditioner med anor från 1200-talet. Enligt sägnen så skall Olav Tryggvason byggt sitt vikingaskepp, Ormen Långe, här i Kungsviken. Säljaren har gjort en videovisning av tomten som finns tillgänglig på Youtube: https://youtu.be/1BUxnGiXkmo (Samtliga bilder ska ses som inspirationsbilder)

  • Premium
  • Nyproduktion
Brattås 635, Henån, Orust kommun
  • Lör 29 jun kl 12:00
Brattås 635, Henån, Orust kommun, bild 2
Brattås 635, Henån, Orust kommun, bild 3

Brattås 635

Tomt
Henån, Orust kommun
Listed
2 300 000 kr
1 233 m² tomt

Lättbebyggd tomt om 1233 kvm med möjlighet till båtplats Nr.15 i Kungsvikens Marina. Med fritt och naturskönt läge på spännande tomt planeras nu en nyckelfärdig villa för året om boende eller semesterboende. Tomtens storlek och detaljplanen erbjuder möjligheter för både villa med pool, stor altan, attefallshus och garage om så önskas. Fastigheten ligger i en unik del av området som erbjuder närhet till skärgården och naturen. El, fiber, vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen och området är asfalterat. Tomten har en låg markexploaterings kostnad med mindre markarbete. För ytterligare information samt offerter kring material, markarbete och energiberäkning mm - se separat leveransbeskrivning från olika husleverantörer som tillhandahålles i samband med visning. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. - Nybyggda småhus har ingen fastighetsavgift under de första 15 åren. Vackra Kungsviken erbjuder ett gammaldags och charmigt kustsamhälle vid Bohuskusten med mycket gamla båtbyggartraditioner med anor från 1200-talet. Enligt sägnen så skall Olav Tryggvason byggt sitt vikingaskepp, Ormen Långe, här i Kungsviken.

  • Premium
Fabriksgatan 15, Säffle, Säffle kommun

Fabriksgatan 15

Villa
Säffle, Säffle kommun
Listed
395 000 kr
58 + 58 m²
3 rum
859 m² tomt

Centralt belägen villa med renoveringsbehov och massor av potential. Denna fastighet på Fabriksgatan i Säffle erbjuder en plan gräsmatta och en tomt med fruktträd, vilket ger en härlig utomhusmiljö för både avkoppling och trädgårdsarbete. Här finns möjligheten att skapa ditt drömhem och sätta din egen prägel på varje detalj. Denna villan är i ett plan med källare och har en area på 58+58 kvm fördelat på tre rum. Fastigheten är perfekt för den som vill bo centralt men ändå ha en egen trädgård att njuta av. Med närhet till Säffles bekvämligheter och serviceutbud, är detta ett utmärkt tillfälle för dig som söker ett projekt med stor potential. Välkommen på visning!

Övre Mattestorp 51, Branäs, Torsby kommun
Övre Mattestorp 51, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Övre Mattestorp 51, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Övre Mattestorp 51

Villa
Branäs, Torsby kommun
Listed
3 950 000 kr
98 m²
4 rum
725 m² tomt

Välkommen till Övre Mattestorp 51 i Branäs och detta moderna friliggande hus med fantastiskt läge nära Branäs skidbackar. Denna smakfullt inredda villa stod färdig i december 2023 och inger en varm fjällstugekänsla. Här bor du i ett fantastiskt läge nära backen och med en vacker utsikt. Bostaden erbjuder välplanerade 98 kvm med genomgående vattenburen golvvärme. Här finns tre sovrum av bra storlek och två stilfullt inredda badrum, varav ett med bastu. Det finns två allrum med stora sociala ytor för umgänge efter en dag i backen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Fyrbyggarevägen 1, Skepplanda, Ale kommun

Fyrbyggarevägen 1

Villa
Skepplanda, Ale kommun
Listed
3 995 000 kr
92 + 90 m²
5 rum
907 m² tomt

Välkomna till Fyrbyggarevägen 1 där detta charmiga och välskötta hem väntar på att välkomna er till ett liv fyllt av komfort och harmoni. Denna villa med inredd källare erbjuder allt familjen kan önska sig, och lite till! Huset är besiktigat med ett mycket fint protokoll och driftskostnaderna är fördelaktiga. Bostaden erbjuder ett entréplan på 92 kvm samt ett inrett källarplan på 90 kvm. Hela bostaden har under de senaste 10 åren genomgått flertalet renoveringar och håller en god standard. Bakom den inbjudande entrén finner ni 3 sovrum av bra storlek, stort och ljust vardagsrum med öppen spis och ett fullutrustat kök. Vidare finns ett renoverat helkaklat badrum med dusch. En trappa ner hittar ni ytterligare ett stort sovrum/allrum, gästtoalett, tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter. Inbyggt garage med plats för en bil och förvaring. På tomten finns även ett fristående isolerat förråd. Parkeringsplats finns för tre bilar. Den plana gräsmattan är lättskött och bjuder in till lek och samvaro utomhus. Beläget i det eftertraktade området Skepplanda i Ale Kommun, erbjuder denna villa ett idealiskt läge som kombinerar lugn och ro med närhet till allt ni behöver. Gångavstånd till skola gör det enkelt för barnen att komma till och från skolan säkert och bekvämt, medan områdets barnvänliga atmosfär skapar en trygg miljö för hela familjen att njuta av. Ett stenkast bort finner ni Skepplanda simhall och idrottshall med massor aktiviteter, Forsvallen erbjuder fotbollsplan och fin natur att promenera i finns det gott om. Mataffär, bibliotek, café, pizzeria och vårdcentral finns i Skepplanda centrum. Älvängens centrum nås på 5 minuter med bil och ca 10 minuter bort finns Ale Torg. Med endast tre tidigare ägare har denna villa blivit väl omhändertagen genom åren. Renoverad med kärlek och omsorg, är det bara att flytta in och börja skapa era egna minnen tillsammans. Med möjlighet till tillträde under sommaren hinner ni komma till ro inför höstens skolstart. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ytterbyuddsvägen 9 D, Resarö, Vaxholms kommun

Ytterbyuddsvägen 9 D

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Listed
16 200 000 kr
285 m²
8 rum
4 378 m² tomt

Badrocksavstånd till vattnet, Paviljongen och tennisbanor. Modern villa i soligt läge, plan gräsmatta mot rofylld ängsmark. Rymliga sällskapsytor, genomtänkta sovrum och tre bad/duschrum. Inbjudande pool i soldränkt trädäck. Här finns även spabad, gästhus, bastuhus och dubbelgarage.

  • Plus
Ölmegatan 9C, Kvarnberget, Karlstads kommun

Ölmegatan 9C

Lägenhet
Kvarnberget, Karlstads kommun
Listed
695 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3/3
1 240 kr/mån
33 095 kr/m²

Perfekt tillfälle för dig som letar efter din första bostad eller som är student. Här erbjuds du chansen att förvärva denna ljus etta med härligt ljusinsläpp och vitmålade väggar och golv. Lägenhetens pentry i stilfull design erbjuder bra med förvaring och bänkyta. Från den välkomnande hallen når du ett fint renoverat badrum. En kvadratsmart etta med allt du behöver. Varmt välkommen till visning. Anmälan krävs via telefon eller mail.

Källvägen 5, Kallkälldalen, Hagfors kommun

Källvägen 5

Villa
Kallkälldalen, Hagfors kommun
Listed
2 000 000 kr
180 m²
8 rum
986 m² tomt

Imponerande villa med plats för den större familjen. Här erbjuds hela sex st sovrum, flera sociala ytor i form av två vardagsrum, matsal, uterum samt altan. Öppen planlösning mellan ena vardagsrummet matsalen och köket skapar en härlig känsla av rymd och bjuder in till gemenskap. Härifrån nås det inglasade uterummet och sedan vidare ut den soliga altanen på baksidan som även sträcker sig längs husets långsida. Rymlig och möblerbar balkong som även den är i soligt västerläge. Husets moderna utformning och moderna inredning i samspel med låga driftkostnader tack vare bergvärmen tilltalar många. Likaså den sköna golvvärmen. I det inbyggda garaget ryms en bil innanför den elektriska porten. På uppfarten kan ytterligare två parkeras. Bo i ett välkomnande och omtyckt område med flera barnfamiljer och närhet till förskola och skola. Här är det promenadavstånd till centrum med dess utbud av service, samtidigt som naturen i närheten erbjuder trevliga strövområden och badplats. Själva tomten är plan och bjuder in till barnens lek samtidigt som du med gröna fingrar ges möjligheten att odla både blommor och ätbart. Då detta är en kommande annons kommer mer information löpande. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för en förhandsvinsning. Välkommen till detta moderna kvalitetshus med hög standard för dig som vill ha det lilla extra!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Grindstugevägen  3, Djursholm, Danderyds kommun
  • Budgivning pågår
Grindstugevägen  3, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Grindstugevägen  3, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Grindstugevägen 3

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Listed
23 000 000 kr
263 + 128 m²
10 rum
2 000 m² tomt

Centralt belägen fastighet med två adresser och infarter. Villan byggdes 1914 och har en totalyta om 391 kvm med mycket stor potential. Suterrängplan har en separat lägenhet om cirka 50 kvm samt två stora garage. Renoveringsbehov samt verkstadsdel.

  • Premium
Hillerödsgränd 4, Ärvinge, Stockholms kommun

Hillerödsgränd 4

Lägenhet
Ärvinge, Stockholms kommun
Listed
1 895 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 048 kr/mån
34 771 kr/m²

Fin lägenhet med rikligt ljusinsläpp belägen i hus med hiss. Renoverat kök, stora sociala ytor och helkaklat badrum gör detta till en bostad som är redo för inflytt och att trivas i. Rymlig balkong i bästa solläge. Föreningen ligger väldigt naturnära och har Järvafältet, Järvabadet och Igelbäcken runt hörnet. Här finns fina cykelvägar och löparspår. Kista Galleria ligger endast ca 5-10 minuters promenad bort. I centrum finns tunnelbana med ca 17 min in till centrala Stockholm (T-centralen). I bostadsområdet planeras en station för nya tvärbanan. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tallvägen 8, Hammarö, Hammarö kommun

Tallvägen 8

Lägenhet
Hammarö, Hammarö kommun
Listed
325 000 kr
26 m²
1 rum
vån 5/11
2 091 kr/mån
12 500 kr/m²

På Tallvägen 8 hittar du denna praktiskt planerade etta med sovalkov. Det renoverade köket bjuder in till roligare matlagning och i det rymliga vardagsrummet finns trevliga sällskapsytor du gärna umgås med vännerna. Detta är en ljus lägenhet med stora fönster som vetter mot sjön. Bo i en stabil Riksbyggen-förening med låg månadsavgift. Perfekt för studenten. Här har du närhet till bra kollektivtrafik som tar dig till Karlstad centrum och Bergviks köpcentrum. Här finns allt man kan tänkas behöva till vardags. Skoghall centrum är inom gångavstånd och alldeles i närheten finns Hammaröns vackra natur samt Lillängshamnen. Inom kort kommer även Nordic Wellness öppna här. Välkommen på visning!

  • Hiss
Långgatan 104 A-D, null, Karlstads kommun

Långgatan 104 A-D

Radhus
Karlstads kommun
Listed
1 100 000 kr
102 + 10 m²
4 rum
257 m² tomt

Varmt välkommen till dessa stilrena parhus på Långgatan, belägen i Vålberg med närhet till skogsområde och skola. Stora delar av husen är invändigt renoverat med ljusa och stilrena ytskikt! Stort kök med gott om förvaringsmöjligheter, diskmaskin, induktionshäll och fullstor kyl & frys. Från vardagsrummet nås den stora altanen i ett soligt läge samt bostadens trädgård. Två badrum, tre sovrum och en stor tvättstuga, förråd samt parkering. Möjlighet finns att dra in fiber. I dagsläget finns det en intäkt på 8500kr i kallhyra per enhet och ger en total intäkt per månad på 34 000kr. Det finns möjlighet att köpa alla eller separat. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Buskuddsvägen 46, Resarö, Vaxholms kommun
Buskuddsvägen 46, Resarö, Vaxholms kommun, bild 2
Buskuddsvägen 46, Resarö, Vaxholms kommun, bild 3

Buskuddsvägen 46

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Listed
23 900 000 kr
225 + 144 m²
7 rum
2 620 m² tomt

I optimalt solläge (sydväst) och med härligt ljus på stora uteplatser samt med kvällssol ligger denna välbyggda villa, ritad av Pål Ross, med strålande sjöutsikt, invid en udde och återvändsgata. Huset är väldigt genomtänkt och gediget, bl.a. med mycket platsbyggda lösningar och olika takhöjder. Läcker design med högt i tak, stora glaspartier mot vattnet, golvvärme i hela huset på alla tre plan samt eldstad. Garage med elport, vinkällare och förvaring. Pool, spa-bad, högt till tak, kameraövervakning, sonos, smidesstaket, sprinklersystem, smidesgrind. Helikopterplatta cirka 100 kvm. På barnvänliga Resarö finns skola från F-6 samt två andra förskolor, fotbollsplan (konstgräs), matbutik, tennisbanor, hockeyrink (utomhus), badplatser, marina samt sommarcafé. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Premium
  • Balkong
Hägerneholmsvägen 7 B, Hägerneholm, Täby kommun

Hägerneholmsvägen 7 B

Lägenhet
Hägerneholm, Täby kommun
Listed
1 295 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/4
2 247 kr/mån
53 958 kr/m²

Välkommen till en smart utformad lägenhet med platsbyggt kök, stort badrum med tvättmaskin, bra med garderober samt platsbyggt sov loft med plats för soffgrupp och tv-möbel under. I hallen och badrum finns klinkergolv, i övrigt parkettgolv. Välkommen på visning.

Dalstigen 21, Resarö, Vaxholms kommun

Dalstigen 21

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Listed
10 495 000 kr
192 + 14 m²
7 rum
2 251 m² tomt

Välkommen till ett högt läge med utsikt över öppen våtmark, vass och öppet landskap. Villan ligger nära havet och dess skärgårdsmiljö, med promenadavstånd till stränder, klippor och bryggor. Fastigheten är väldigt privat och ligger utan insyn på stor tomt med en härlig kontakt med naturen tex. fågellivet och den magiska uteplatsen med kvällssol över våtmarken. Huset erbjuder många rum, flera badrum, öppna och stora sällskapsytor samt mycket social planlösning med kök och vardagsrum öppet med stor användbar bardisk emellan. Rymligt skafferi. I det ena badrummet finns bastu, dubbeldusch och relax. Även mycket bra förvaring för kläder i groventrén/tvättstugan. Det finns också cykelförråd på undre trädäck under terrassen samt användbar snickarbod som uteförråd. Med promenadavstånd från huset nås buskudden med klipporna och bryggan både för picknick och bad. Vid Dyviken finns goda möjligheter till båtplats. Fantastisk uppväxtmiljö för barn med lantliga hästhagar och skogen inpå knuten, nära till Bogesunds stora skogar, kuster och vandringsleder men ändå nära in till Vaxholm och Stockholm. Lokalt på Resarö finns dagis, skola och ICA. I kvarteret råden en gemytlig och hänsynsfull grannsamverkan, här hälsar man på alla. Egen majbrasa med de närmaste grannarna vid valborg. GÄSTHUS | Ett gästhus med ostört läge bakom huset med möjlighet till uthyrning är både toppen för besökare eller som extrainkomst. FRIGGEBOD | Inredd friggebod med våningssäng och en snickarbod. TOMT | På tomten, som är kuperad, finns både natur, terrasser, stensättningar och kallmurar. Det finns mycket bär som hallon, smultron och blåbär. Blommor som avlöser varandra; påskliljor, rododendron, tulpaner, syrener, spireor, praktlysingar, pioner, syrenhortensia mm. Den gamla brunnen finns kvar och kan användas för bevattning. För privata visningar vänligen kontakta fastighetsmäklaren [email protected], 0708-400043.

Gamla Trostavägen 111, Trosta, Sigtuna kommun
Gamla Trostavägen 111, Trosta, Sigtuna kommun, bild 2
Gamla Trostavägen 111, Trosta, Sigtuna kommun, bild 3

Gamla Trostavägen 111

Tomt
Trosta, Sigtuna kommun
Listed
10 000 000 kr
4,7 ha tomt

Tillfälle att förvärva och utveckla denna spännande fastighet med flertal möjligheter. Med sitt läge och storlek uppfyller fastigheten flertal utvecklingsparametrar. För mer information vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 27