Mäklare Emelie Wahlgren

Emelie Wahlgren

Om mig

När du anlitar mig som din mäklare kan du förvänta dig en noggrant utformad plan och strategi för varje steg i processen, skräddarsydd efter just din bostad. Genom att vara noggrann och påläst strävar jag efter att ge dig det där lilla extra i din bostadsaffär, så att du kan känna dig trygg genom hela processen. Att överträffa dina förväntningar genom genuin service och ett gediget engagemang är en målsättning för mig och min vision är att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Krokslätts Parkgata 51A, Mölndal Krokslätt, Mölndals kommun
  • Sön 22 sep kl 11:00
Krokslätts Parkgata 51A, Mölndal Krokslätt, Mölndals kommun, bild 2
Krokslätts Parkgata 51A, Mölndal Krokslätt, Mölndals kommun, bild 3

Krokslätts Parkgata 51A

Lägenhet
Mölndal Krokslätt, Mölndals kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
5 401 kr/mån
41 293 kr/m²

Välkomna till detta charmiga och trivsamma hem högst upp i huset! Här bor ni i en ljus och luftig bostad med en stor balkong i sydvästläge, perfekt för att njuta av eftermiddagssolen och många härliga stunder. Lägenheten har fönster i två väderstreck, vackra originaldetaljer såsom fiskbensparkett samt en trevlig öppen planlösning som skapar en inbjudande atmosfär. Med närhet till både Göteborgs och Mölndals centrum, fina grönområden och lättillgänglig kollektivtrafik, erbjuds här en perfekt kombination av lugn, natur och citypuls.

  • Premium
  • Balkong
Axgatan 24, Mölndal Bifrost, Mölndals kommun
Axgatan 24, Mölndal Bifrost, Mölndals kommun, bild 2
Axgatan 24, Mölndal Bifrost, Mölndals kommun, bild 3

Axgatan 24

Lägenhet
Mölndal Bifrost, Mölndals kommun
Lundin Fastighetsbyrå
1 495 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 589 kr/mån
37 375 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och välplanerade etta i Bifrost! Här möts ni av ett stilrent nyrenoverat kök, ett stort härligt vardagsrum med flertalet möblerings alternativ, ett fräscht stambytt badrum och en rymlig klädkammare för optimal förvaring. Denna bostad kombinerar smarta lösningar med ett härligt ljusinsläpp, vilket skapar en trivsam atmosfär. Med sitt utmärkta läge på Axgatan har ni Änggårdsbergens vackra natur och motionsslingor precis runt hörnet – en idealisk plats för både avkoppling och aktiv fritid.

  • Premium

Visar alla 2