Mäklare Tomislav Magdic

Tomislav Magdic

Om mig

Att köpa och sälja sin bostad är för de allra flesta både den största ekonomiska och mest känslofyllda affären man gör i sitt liv. Det är ett privilegium att få hjälpa mina kunder med denna betydelsefulla affär, där jag genom tillgänglighet och bra kommunikation strävar efter att du som kund minns vårt samarbete som en trygg affär och där dina förväntningar överträffas. Varmt välkommen att kontakta mig om du går i tankar om att sälja eller köpa bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjupundsgatan 43, Högsbohöjd, Göteborgs kommun
  • Sön 22 sep kl 11:00
Sjupundsgatan 43, Högsbohöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Sjupundsgatan 43, Högsbohöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Sjupundsgatan 43

Lägenhet
Högsbohöjd, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/7
3 353 kr/mån
46 058 kr/m²

Varmt välkommen till denna exklusiva tvårumslägenhet i växande och stadsnära Högsbohöjd! Här möts du av en öppen planlösning, högkvalitativt kök, rymligt modernt badrum och balkong i västerläge. Med en perfekt kombination av modern design och funktionalitet erbjuder detta hem både öppna sociala ytor och smarta förvaringsmöjligheter. I Högsbohöjd bor du med närhet till både naturområden såsom Slottsskogen och till stadens puls.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Odlingsgatan 19, Kungälvs Ytterby, Kungälvs kommun
  • Tis 24 sep kl 17:00
Odlingsgatan 19, Kungälvs Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Odlingsgatan 19, Kungälvs Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Odlingsgatan 19

Lägenhet
Kungälvs Ytterby, Kungälvs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
5 368 kr/mån
36 273 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en underbar tvårumslägenhet i detta nybyggda område i Kungälv, Ytterby - ett område som omges av natur, djur, fina promenadvägar och en rofylld känsla. Lägenheten har ett helkaklat elegant badrum med golvvärme, snyggt kök med rostfria vitvaror och öppen planlösning mot vardagsrummet samt en stor balkong. De stora fönsterpartierna i vardagsrum, kök och matplats ger ett fantastiskt ljusinsläpp och den vackra ekparketten, tillsammans med de eleganta fönsterbänkarna, ger detta hem en extra charm. Sparråsskolan ligger inte långt härifrån och busshållplatsen nås på bara ett par minuter. Det går även snabbt att cykla till Ytterby för att sedan ta tåget till Göteborg eller Stenungsund, med gång- och cykelbana hela vägen.

  • Premium
  • Balkong
Kungagårdsängen 4, Hovås, Göteborgs kommun
  • Sön 22 sep kl 12:00

Kungagårdsängen 4

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 195 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/2
5 768 kr/mån
54 129 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3:a belägen i ett lugnt och rofyllt område! Denna lägenhet erbjuder en fräsch interiör, perfekt för dig som söker ett bekvämt och stilrent boende. En av de största fördelarna är den härliga uteplatsen i soligt läge – den bästa platsen för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Garage strax utanför som ingår i avgiften. Ett perfekt hem för dig som uppskattar både lugn och bekvämlighet! Här har man närhet till allt utbud i Nya Hovås, gångavstånd till Amundön, salta bad och båthamn. Området bjuder även på förskola, skola, trevliga promenadstråk, tennis, golf, fotbollsplan och ishall. Nära till busshållplats med goda kommunikationer in till stan.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3