Mäklare Elinor Johansson

Elinor Johansson

Om mig

Jag heter Elinor Johansson och jag eftersträvar ett stort engagemang och ett affärsmässigt kundfokus i varje enskild affär. Mina styrkor är lyhördhet, målmedvetenhet och att jag har ett genuint intresse för bostadsaffären. Jag ser möjligheter, jag har en positiv inställning och jag har ett öga för detaljer. Ring mig om du behöver en värdering eller funderar på att sälja din bostad så hjälper jag dig på ett bästa sätt! Jag förmedlar både fastigheter och bostadsrätter i Linköping med omnejd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Malvavägen 85 Valla koloniområde, Valla, Linköpings kommun
  • Lör 6 jul kl 11:00
Malvavägen 85 Valla koloniområde, Valla, Linköpings kommun, bild 2
Malvavägen 85 Valla koloniområde, Valla, Linköpings kommun, bild 3

Malvavägen 85 Valla koloniområde

Fritidshus
Valla, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
250 000 kr
16 m²
1 rum
250 m² tomt

Välkomna till denna mysiga och underbara oas som kan bli din på Malvavägen 85! Här har ni en kolonistuga som man tagit hand om och vårdat. En härlig entré med en klättrande vinranka välkomnar dig in i stugan, rummet är öppet till nock vilket gör det luftigt och ger en rymlig känsla. Det finns även en köksdel med bra förvaring och arbetsytor samt att det finns ett litet rum till med handfat. Förutom detta finns det en stor uteplats i soligt läge under hela dagen och på andra sidan huset finns ytterligare en uteplats om man vill njuta av den sista kvällsolen. Det finns även en plats i ena hörnet av tomten som är förberedd för utedusch om man skulle vilja ha det och två bra förråd. För den odlingsintresserade kolonisten är det fritt fram att börja odla i växthuset eller varför inte röka något i röken som finns? Förutom allt detta har man vackra träd och buskar kring huset som gör att tomten blir en fröjd för ögat. Välkomna på visning!

  • Premium
Linnégatan 10, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
Linnégatan 10, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun, bild 2
Linnégatan 10, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun, bild 3

Linnégatan 10

Lägenhet
Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 195 000 kr
22 m²
1 rum
vån 4/6
1 848 kr/mån
54 318 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilsäkra etta mitt i city på Linnégatan 10! Här har ni ett trevlig hem som passar exemplariskt för dig som är student, flyttar hemifrån eller önskar ett bra boende som veckopendlare. Lägenheten har stilsäkra materialval med parkettgolv, ljusa väggar, ett stilrent kök med full utrustning samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Föreningen har en takterrass med en härlig utsikt över grannhusens takåsar samt att det finns en tvättstuga i huset, externa förråd till varje lägenhet och parkeringsplatser på gården. Centrala Linköping har det mesta att erbjuda i form av butiker, restauranger, kultur och nöjen. På kort promenadavstånd finns både den nybyggda simhallen, sporthallen och den vackra trädgårdsföreningen. Är du student och önskar närhet till LiU så är det enkelt att cykla på delvis uppvärmda cykelbanor samt att det finns goda bussförbindelser. Välkomna hem!

  • Premium
  • Hiss
Hannes Alfvéns gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 17:00
Hannes Alfvéns gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Hannes Alfvéns gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Hannes Alfvéns gata 5

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 550 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/5
2 778 kr/mån
40 789 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma etta på Hannes Alfvéns gata 5! Här bor ni i en bra och välplanerad lägenhet som känns ljus och luftig. Det är ett fullt utrustat kök med bra arbetsytor och det finns gott om plats för matmöbel, soffhörna och säng i rummet. Badrummet är helkaklat i ljusa färger. Det finns en tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare för en bättre vardagskomfort. Till lägenheten hör även ett förråd. Avgiften är låg och föreningen har en god ekonomi, där av blir detta en tryggs köp för dig i en stabil förening. Vallastaden är ett område med framåtanda och nytänk. Via föreningen har man tillgång till bland annat ett felleshus med övernattningsrum och gemensamhetslokal. Gatorna är så gott som bilfria, det finns fina grönområden och Smedstadsbäcken ringlar sig genom området med flertalet bryggor runt. Service så som matbutik, caféer, restauranger finns i närheten. Till LiU är det kortare promenadavstånd. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
S:t Larsgatan 4, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
S:t Larsgatan 4, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun, bild 2
S:t Larsgatan 4, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun, bild 3

S:t Larsgatan 4

Lägenhet
Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 595 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/5
3 758 kr/mån
33 229 kr/m²

Varmt välkomna till St Larsgatan 4 och denna centrala hörntvåa! Här har man en bostad med ett ljust och luftigt vardagsrum med plats för soffhörna, skrivbord om så önskas och matbord. Arbetsköket är vitt och stilsäkert och även här finns ett stort fönster med trevlig utsikt som även ger ett fint ljusinsläpp. Sovrummet har gott om förvaring och plats för dubbelsäng, badrummet är från föreningens stambyte och är helkaklat i ljusa färger samt har tvättmaskin och golvvärme. Detta är en bostad du enkelt kan börja trivas i då alla bekvämligheter i vardagen finns i närområdet och Linköpings fulla utbud av service, kommunikationer, butiker, restauranger med mera. Linköpings Resecentrum är på någon minuts promenadavstånd och för den som önskar rekreationsområden finns Nykvarnsparken nära och de fina promenadstråken runt Stångåns vatten som ringlar sig genom staden. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Hiss
Södermalmsgatan 4, null, Västerviks kommun

Södermalmsgatan 4

Lägenhet
Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
695 000 kr
34,7 m²
1 rum
vån 3/3
2 043 kr/mån
20 029 kr/m²

Varmt välkomna till denna väl omhändertagna bostad på Södermalmsgatan 4! Här har ni en mycket vacker, lyxig och stilsäker etta med ett modernt kök, genomgående carrara marmor på golvet och en bra planlösning. Förutom detta finns en rymlig hall med bra fövaringsmöjligheter, en sovalkov med plats för en dubbelsäng, ett rymligt vardagsrum samt ett helkaklat badrum med med tvättmaskin. Föreningen har en god ekonomi och som medlem har man en härlig innergård att nyttja. Ta chansen och låt detta bli ditt drömhem, din första bostad, pendlarlägenhet, sommarbostad eller kanske studentlägenhet. Varmt välkomna på visning!

Linggatan 17, Vasastaden, Linköpings kommun
Linggatan 17, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Linggatan 17, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Linggatan 17

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 175 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
2 473 kr/mån
39 545 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga tvåa på Linggatan 17. Här har ni ett hem som ni enkelt kan börja trivas i då man har en öppen spis i vardagsrummet att njuta av, ett fint renoverat kök med härliga retrodetaljer och ett sovrum med en bra och praktisk garderob och gott om plats för en dubbelsäng. Förutom detta finns det en balkong i det soliga söderläget som gör vardagsrummet ljust och trevligt samt att det finns en väl tilltagen hall med dekorativ tapet, bra inbyggda garderober samt ett kaklat badrum. I föreningen finns grönytor att nyttja samt faciliteter som bastu, lokal, tvättstugor och övernattningsrum. Ekonomin är god och föreningen är mycket stabil då den funnits i många år och att fastigheterna är i ett gott skick. I området Vasastaden har man ett lugnt och trevligt läge nära grönområde, matbutik och restauranger samt att man har innerstan på kort promenadavstånd. Bussar och andra förbindelsen finns nära då det även är kortare avstånd till Resecentrum. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Flenshult kvarn 1, null, Vetlanda kommun
  • Budgivning pågår

Flenshult kvarn 1

Villa
Vetlanda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 495 000 kr
205 m²
7 rum
3 115 m² tomt

Varmt välkomna till Flenshult kvarn 1, en vacker och rogivande oas med natura 2000-område som närmsta granne och vackra bär- och svampmarker. Här har ni en vacker villa som är perfekt både för dig som önskar bo permanent eller ha ett rymligt fritidshus med plats för familj och vänner. Huset om 1,5 plan som varsamt renoverats och också 2012 byggts till om drygt 100 kvadratmeter i samma äldre stil. Själva grundhuset och stommen är från tidigt 1800-tal och i samband med nybyggnaden lät man lägga nytt tak, byta fasad, dra ny el, nya rör och tilläggsisolera även den äldre delen av huset. I och med denna renovering så är detta ett vackert hus med litet underhållsbehov och i princip i nyskick. Här har ni en veranda som välkomnar dig till entrén till huset, väl där möts du av tidstypisk pärlspont som genast ger ett rogivande intryck. Huset består sedan av två sovrum i anslutning till entrén och det helkaklade badrummet, vidare in kommer du till vardagsrummet med en dekorativ och praktisk rörspis. Intill köket finns ytterligare ett sovrum som används som ett kombinerat bibliotek /tv-rum. Köket är hjärtat av detta vackra hus och har stora ytor, en köksö, bra arbetsytor och även den gamla köksspisen bevarad. Ljuset flödar in och du har en enastående utsikt över naturen och vattnet som rinner förbi genom dammen. På övre plan finns ytterligare två rymliga sovrum varav en har en kamin, en extra toalett samt ett större inrett rum om cirka 40 kvm golvyta. Idag används det som ett stort förråd men går väl att använda till vardagsrum eller sovrum. Det finns även två stora kattvindar. Utemiljön består av en stor trädgårdstomt omringad av härlig natur. Det finns ett stort enbilsgarage samt en inredd gäststuga om cirka 35 kvadrat som renoverades 2009. Där har man gott om plats för säng samt soffhörna. Här finns ett vackert massivt trägolv och det finns en effektiv vedspis från Jötul som gör det varmt och trivsamt utöver elradiatorer. Ner mot vattnet finns det en byggnad som är inredd med en vedeldad bastu med direkt access till trädäck utanför i det härliga söderläget samt en utedusch. Bodar, extra utrymmen och en jordkällare finns också inom fastigheten. Det finns en borrad brunn som ger riktigt med friskt vatten, avloppet är enskilt med infiltrationsbädd, fiber finns installerat. Stor del av tomten klipps av robotgräsklippare. Nyttjanderätt finns av marken ovanför fastigheten mellan vägen och gärdesgården och är cirka 600 kvm. Infiltrationsbädden är belägen på grannfastigheten med nyttjanderätt. Som närmsta granne har du vacker skog och natur klassat som natura 2000-område med gott om bär- och svampmark. Kvarnbyggnaden ägs av Södra och ett långsiktigt restaureringsarbete av den vackra Sällevadsån planeras och eventuellt kommer dammen att sänkas inom några år. Sällevadsåns fina vatten kommer i så fall att ringla sig förbi strax utanför köksfönstret. Detta kommer att gynna såväl flodpärlmusslan som öringen. Ägarna av Flenshult har tidigare haft dialog kring att köpa loss kvarnen och marken vilket Södra är positiva till. Till Vimmerby och omtyckta Astrid Lindgrens värld är det bara cirka tre mil. Vimmerby har fullt serviceutbud av butiker, restauranger, skola med mera. Hultsfred är bara två mil bort med liknande utbud. Kalmar cirka 10 mil och Växjö cirka 12 mil. Välkomna till denna underbara oas i denna lantliga idyll i de Småländska skogarna!

  • Plus
Skogslyckegatan 76, Johannelund, Linköpings kommun
Skogslyckegatan 76, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Skogslyckegatan 76, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Skogslyckegatan 76

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 575 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 201 kr/mån
27 632 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga tvårummare på Skogslyckegatan 76! Här möts ni av ett ljust och inbjudande hem på 57 kvm som ligger högst upp i övre Johannelund med ett trevligt och lummigt läge mot närliggande skogsområde. Denna hörnlägenhet har en ljus och luftig entré med generös förvaring, ett stilsäkert kök med plats för matgrupp, rymligt sovrum och ett härligt vardagsrum med utgång till balkongen. I vardagsrummet finns plats för både soffhörna samt en matsalsmöbel om så önskas. Badrummet med dusch är helkaklat i ljusa färger och utrustat med ett praktiskt vädringsfönster i rummet. Föreningen är välskött med en god ekonomi, och erbjuder en rad bekvämligheter för sina medlemmar som tillgång till grönområden med fasta grillplatser, tvättstugor, gym med bastu och hobbyrum. Närheten till serviceutbud såsom bussförbindelser, matbutik, frisör, pizzeria, bageri med mera finns inom kort gångavstånd från lägenheten i Johannelunds centrum. I närheten ligger även Johannelundsbadet med bland annat kiosk på sommaren, beachvolleybollplaner och fina grönområden. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ullevi koloniområde lott nummer 540, Ullevi Koloniområde, Linköpings kommun

Ullevi koloniområde lott nummer 540

Fritidshus
Ullevi Koloniområde, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
295 000 kr
40 m²
3 rum
280 m² tomt

Välkomna till denna fina stuga på lott nummer 540 i omtyckta Ullevi koloniområde! Här har du en modern stuga med ett vitt kök och en trevlig sällskapsyta samt två sovrum som du använder efter just dina önskemål. Stugan är ca 30 kvm och uteplatsen under tak är väl tilltagen där du får plats med både matbord och utemöbler. Idag är trädgården en stor härlig gräsmatta som är formbar till vad just du önskar med odling, blommor och endast fantasin kan stoppa dig där. I köpet ingår även allt lösöre i huset. Välkommen på visning!

  • Plus
Gustafstorpsvägen 40, Ljungsbro, Linköpings kommun
Gustafstorpsvägen 40, Ljungsbro, Linköpings kommun, bild 2
Gustafstorpsvägen 40, Ljungsbro, Linköpings kommun, bild 3

Gustafstorpsvägen 40

Villa
Ljungsbro, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 295 000 kr
135 m²
5 rum
vån 1/2
7 468 kr/mån

Varmt välkomna till Gustafstorpsvägen 40 och denna nybyggda villa i BR-form! Här har du 135 välplanerade kvadratmetrar i två plan fördelat på ett härligt kök som är hjärtat av bostaden. Den stora köksön bjuder in till trevlig matlagning och sociala stunder. Köket har en stor matplats och det är även öppet mot vardagsrummet som har stora fönster och utgången till trallen och trädgården på villans baksida med sol större delen av dagen. Förutom detta finns ett helkaklat badrum och tvättpelare samt ett praktiskt förråd under trappen. På övre plan finns fyra välplanerade sovrum, ett allrum där du enkelt får plats med en trevlig soffhörna samt att det finns ett helkaklat badrum med badkar. Materialvalen är genomgående lyxiga och färgvalen är stilsäkra. De stora fönstren gör att det känns ljust och luftigt. Här har du ett hem du enkelt kan trivas igenom bekvämligheterna av att det är bostadsrätt men absolut känna villalivet med egen trädgård, plats för bil på uppfarten med laddare för elbil och en trevlig framsida med den härliga kvällssolen! Ljungsbro är en tätort ca 15 km från Linköpings innerstad och har det mesta vad vardagen kräver att erbjuda. Det finns bland annat butiker och restauranger, bibliotek, vårdcentral, simhall, förskolor och skola samt bra förbindelser via buss och bra cykelvägar in mot stan. I området finns det vackra grönområdet, motionscenter, utegym, löpspår och mycket mer. Varför inte njuta av en promenad till Bergs slussar längs med Göta kanal? Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tomter Björkfors, null, Kinda kommun
Tomter Björkfors, null, Kinda kommun, bild 2
Tomter Björkfors, null, Kinda kommun, bild 3

Tomter Björkfors

Tomt
Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
475 000 kr
1 456 m² tomt

Nu har du chansen att bygga din drömvilla i natursköna Björkfors i den vackra Kindabyggden och njuta av den rogivande omgivningen med både skog och vackra sjöar intill ditt hem. Björkfors är ett samhälle mellan sjöarna Åsunden och Björkern som är perfekta för dig som älskar bad- fiske och båtliv. Under sommaren lyser bygden upp då man bland annat kan besöka Valö för en trevlig fika, bad och en tur med roddbåt eller besök Ryda Gård och deras gårdsrestaurang för en härlig gösmiddag! Den omtalade Nostalgimacken är också ett omtyckt turistmål. I området planeras det även att öppna upp en förskola hösten 2024. På de fem rymliga tomterna kan du bygga just din drömvilla och det finns goda kontakter med lokal byggfirma om man önskar bygga lösvirkeshus exempelvis. Byggrätten är om 225 kvm och du får bygga ett hus om ett plan med inredd vind, se förhandsbesked som finns under dokument. Anslutning till kommunalt vatten och avlopp kommer. Anslutningsavgift tillkommer enligt kommunens taxa. Några av tomterna ligger inom strandskydd men har strandskyddsdispens. Anslutningskostnad för VA, el och fiber tillkommer för köparen. Fiber kostar ca 20 000 kr, anslutning el ca 40 000 kr. Va enligt taxa samt eventuellt kostnad för grävning till det allmänna nätet. Beslut ska tas i nämnden. Anslutningspunkt och förberedande rör för el och fiber finns i området. Väg kommer att byggas av säljaren så man enkelt kan nå sin tomt. Ryda 1:24 1 456 kvm: SÅLD FÖR 575 000 Ryda 1:25 1 694 kvm Utgångspris: 575 000 Ryda 1:26 1 458 kvm : SÅLD FÖR 600 000 Ryda 1:27 1 726 kvm Utgångspris: 575 000 Ryda 1:28 1 109 kvm Utgångspris: 475 000 Varmt välkomna att kontakta mig som fastighetsmäklare för mer information om tomerna och försäljningsprocessen. Välkomna hem!

  • Premium
Arkitekturgränd 11G, Vallastaden, Linköpings kommun
Arkitekturgränd 11G, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Arkitekturgränd 11G, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Arkitekturgränd 11G

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 650 000 kr
36 m²
2 rum
vån 2/5
3 560 kr/mån
45 833 kr/m²

Välkommen till Arkitekturgränd 11, här finner du en optimalt planerad tvårumslägenhet, med utrymme för allt som önskas kan av ett mindre boende. Genomgående hög kvalitet med parkettgolv och genomtänkta materialval. Bostadens entréplan erbjuder ett fullt utrustat och stilfullt kök med vita luckor och integrerade vitvaror samt rymlig matplats och öppen planlösning mot vardagsrum och dubbel takhöjd samt ett helkaklat badrum. En trappa upp finner du sovrummet/loftet med plats för säng och arbetsplats om så önskas. Entrén via loftgång ligger i härligt västerläge med vacker utsikt över bäcken som går genom Vallastaden. I innovativa Vallastaden bor du i en spännande och levande stadsdel med goda kommunikationer till Linköping city, både via kommunaltrafik, bil och cykel. På promenadavstånd finns Linköpings universitet – perfekt område för dig som studerar eller jobbar i närheten. I området finns skola och förskola. Det finns även restauranger, café, butiker, frisörsalong samt idrottsanläggning med möjlighet till skridskoåkning vintertid. I närheten finns även CityGross, apotek, systembolag samt gym. Smedstadsbäckens vatten ringlar sig genom området och där finns det även mindre bryggor man man kan nyttja. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Repslagaregatan 5A, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun

Repslagaregatan 5A

Lägenhet
Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 295 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/3
2 018 kr/mån
47 963 kr/m²

Varmt välkommen till denna yteffektiva och stilfulla etta mitt i centrala Linköping! Här bor du på ett läge med innerstan runt hörnet med dess fulla utbud och på någon minuts promenadavstånd till Resecentrum. Detta hem har en välkomnande entré med gott om plats för avhängning samt bra förvaringsmöjlighet i garderobsväggen som finns, köket är vitt med rostfria vitvaror och har bra arbetsytor. Vid fönstret finns det plats för ett matbord för fyra personer och utsikten är över innergården. Rummet är enkelt att möblera med både säng och soffa. Utöver detta så finns det ett helkaklat badrum med vädringsfönster. Lägenheten har en härlig rymd då det är högt i tak och ett fint ljusinsläpp. Varmt välkomna på visning av detta hem på Repslagaregatan 5A!

Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun

Lärdomsgatan 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 495 000 kr
51,3 m²
2 rum
vån 2/5
4 149 kr/mån
48 635 kr/m²

Enligt arkitekten själv är det en känsla av franskt New York som möter varma toner och nordiskt trä. Detta tillsammans med en härlig takhöjd om 4,7 meter, två balkonger och ett mysigt loft så blir detta ett unikt boende som du enkelt kommer kunna trivas i. Köket från Ballingslöv har fått en lyxig arbetsbänk i carraramarmor, det är genomgående vackra parkettgolv och det helkaklade badrummet har golvvärme samt tvättmaskin för en högre vardagskomfort. Välkomna till detta hem med en hög materialstandard, kvadratsmarta ytor och en lummig utsikt över beteshagar mitt i innovativa Vallastaden. Föreningens medlemmar har tillgång till ett gemensamt felleshus med övernattningsrum, gemensamhetslokal med mera. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Fågelbärsvägen 2B, Sturefors, Linköpings kommun

Fågelbärsvägen 2B

Lägenhet
Sturefors, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/4
2 940 kr/mån
32 054 kr/m²

Välkomna till omtyckta Sturefors och detta hem om två rum och kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en inglasad balkong och ett stort helkaklat badrum. Sovrummet har en praktisk garderobsvägg, badrummet har en tvättavdelning med arbetsbänk och förrådet har du i anslutning till hallen, allt detta för ett optimalt boende. På Fågelbärsvägen 2B bor du med naturen i din närhet med fina promenadstråk och en populär badplats. Bekvämligheten med matbutik, goda kommunikationer in till stan samt bra gång- och cykelvägar är något som givetvis också finns. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Arkitekturgränd 11G, null, Linköpings kommun

Arkitekturgränd 11G

Lägenhet
Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 975 000 kr
82 m²
4.5 rum
vån 4/5
6 422 kr/mån
36 280 kr/m²

Välkommen till Arkitekturgränd 11G, en smart planerad fyrarummare i två etage högst upp i huset, där övre våningsplanet erbjuder spektakulära vyer och ljusinsläpp från takfönster och fönster. Genomgående hög kvalitet med parkettgolv och genomtänkta materialval. Bostadens entréplan presenterar ett fullutrustat kök med stor matplats, vardagsrum/möjlighet till ett sovrum med utgång till balkong. Badrum med klinker och kakel. En trappa upp, högst upp i huset, finner du två rymliga sovrum, allrum samt förvaring i förråd. På övervåningen bjuds det på fönstersättningar åt tre väderstreck. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sankt Larsgatan 4, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun

Sankt Larsgatan 4

Lägenhet
Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 595 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/5
2 976 kr/mån
40 897 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna tvåa på St Larsgatan 4 mitt i centrala Linköping! Här har du en lägenhet om 39 kvm fördelat på ett sovrum, ett vardagsrum, helkakalt badrum som föreningen renoverade år 2022 samt en stor klädkammare. Hall och kök är idag ett kombinerat utrymme. Läget är optimalt för dig som flyttar hemifrån, veckopendlar eller kanske ska börja studera till hösten. I närheten har du Linköpings innerstad med dess fulla utbud av butiker och restauranger, Resecentrum har du inom någon minuts promenad. Förutom detta är det nära till Nykvarnsparken och promenadstråken runt vackra Stångån. Välkomna på visning!

  • Hiss

Visar alla 17