Mäklare Anneli Göransdotter

Anneli Göransdotter

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tubbegårdsvägen 7, Bollebygd, Bollebygds kommun
  • Lör 26 okt kl 12:00
Tubbegårdsvägen 7, Bollebygd, Bollebygds kommun, bild 2
Tubbegårdsvägen 7, Bollebygd, Bollebygds kommun, bild 3

Tubbegårdsvägen 7

Villa
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
4 495 000 kr
157 + 7 m²
4 rum
3 804 m² tomt

Välkommen till detta drömhem vid sjön, en strandnära enplansvilla med närhet till härliga bad och fiske. Denna enplansvilla bjuder på härlig avkoppling och komfort i en idyllisk miljö. Med stranden bara ett stenkast bort och med en fin sjöutsikt, blir varje dag en njutning. Prova fiskelyckan i sjön eller ge dig ut för en bär- och svamppromenad i naturen runt hörnet. Det fristående dubbelgaraget är inte bara praktiskt för att skydda dina fordon, det är också ett verkligt utrymme att skapa, med värme och till och med vatten till hands. Dessutom finns en carport och gäststugan erbjuder boende för vänner och familj som kommer på besök. Med ett generöst antal förvaringsutrymmen, inklusive förråd och redskapsbod, kommer du aldrig att behöva kompromissa med ordningen. Och när det är dags att njuta av det underbara vädret, är de stora altandäcken perfekta platser att koppla av och umgås med nära och kära, med solen som följer dig hela dagen. Inomhus välkomnas du av ett rymligt kök med en imponerande köksö, perfekt för kulinariska äventyr och gemensamma måltider. Det helkaklade badrummet med badkar ger dig avkoppling. Denna drömhem kombinerar komfort, stil och ett oslagbart läge vid vattnet. Välkommen hem till ditt paradis!

  • Premium
Göteborgsvägen 12, Bollebygd, Bollebygds kommun

Göteborgsvägen 12

Villa
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
4 450 000 kr
134 + 89 m²
5 rum
914 m² tomt

Välkommen till denna villa i mycket bra skick med öppna och fina sällskapsytor. Stora och omfattande renoveringar är gjorda och huset värms upp av luft/vatten-värmepump vilket ger huset låga driftkostnader. Detta är en modern villa där du som köpare kan flytta in direkt och trivas från första stund. På fastigheten finns dessutom en carport med förråd intill samt en friggebod. Fiber är installerat. Härifrån är det gångavstånd till all service i Bollebygds centrum, allmän kommunikation till Borås/Göteborg, förskolor och skola F-9. Med närhet till R40 så har du lätt att ta dig till både Landvetter flygplats, Göteborg och Borås. Bollebygd är en av landets mest snabbväxande och dessutom miljömedvetna kommun. Här bor du nära storslagen natur som inbjuder till en aktiv fritid. Välkomna till familjevillan att trivas i!

Tubbaredsvägen 82, Bollebygd, Bollebygds kommun

Tubbaredsvägen 82

Villa
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
4 125 000 kr
94 + 10 m²
4 rum
1 900 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med ett oslagbart sjönära läge och unikt servitut på både strand, brygga och båtplats – perfekt för dig som drömmer om att ha en egen plats vid vattnet! Här bor du med rofyllt lantligt kök där den klassiska vedspisen sprider både värme och atmosfär. Det ljusa vardagsrummet har en ståtlig öppen spis som inbjuder till mysiga kvällar året runt. Bostaden erbjuder också ett stilrent och modernt helkaklat badrum, och en underbar glasveranda med spröjsade fönster där du kan njuta av naturen utanför fönstret. Utanför finns ett praktiskt kallgarage med tillhörande gästrum, idealiskt som tonårsboende eller för att välkomna övernattande gäster. Allt är samlat i en harmonisk miljö som andas både lantlig charm och moderna bekvämligheter – en plats att kalla hem, året om. Varmt välkomna att boka visningstid!

Odens Väg 30 B, Bollebygd, Bollebygds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Odens Väg 30 B

Lägenhet
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
2 595 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/2
5 501 kr/mån
31 646 kr/m²

Välkommen till denna trerumslägenhet på bottenplan med två soliga uteplatser som erbjuder både morgon- och kvällssol – den perfekta platsen att njuta av lediga stunder! Här möts du av ett ljust och modernt hem med ett nyrenoverat kök, utrustat med alla bekvämligheter för härligt matlagning. Badrummet är helkaklat och erbjuder både dusch och tvättmöjligheter. Lägenheten har en bra planlösning med rymliga sovrum och ett generöst vardagsrum, som tillsammans skapar en känsla av ljus och rymd. För dig som söker närhet och bekvämlighet är detta boende ett guldkorn – med gångavstånd till Bollebygds centrum, förskola, skola och goda kommunikationer har du allt du behöver runt knuten. Ett hem att trivas i – lugnt beläget men med allt nära till hands. Varmt välkomna att boka visning!

  • Uteplats
Egnahemsvägen 42, Bollebygd, Bollebygds kommun
  • Lör 26 okt kl 14:00
Egnahemsvägen 42, Bollebygd, Bollebygds kommun, bild 2
Egnahemsvägen 42, Bollebygd, Bollebygds kommun, bild 3

Egnahemsvägen 42

Villa
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
3 995 000 kr
104 + 60 m²
6 rum
1 016 m² tomt

Välkommen till denna mycket välhållna och nyligen renoverade 50-talsvilla, perfekt för dig som uppskattar en kombination av retrostil och moderna bekvämligheter. Belägen inom promenadavstånd till förskola, skola F-9, allmän kommunikation och centrum, erbjuder detta hem bekvämlighet för familjen. Villan bjuder bland annat på ett funktionellt kök designat för att underlätta din matlagning med fina arbetsytor och gott om förvaringsutrymme. Mysiga stunder framför en värmande brasa i det rymliga vardagsrummet. Helkaklat badrum utrustat med golvvärme för extra komfort. Flexibla ytor i källaren erbjuder många möjligheter, vare sig du behöver extra förvaringsutrymme eller för hobby. Denna villa är en sällsynt pärla som kombinerar tidstypisk 50-talscharm med moderna uppdateringar. Missa inte chansen att förvärva ett hem som erbjuder både stil och funktionalitet i ett attraktivt område. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Hedgärde (Nyproduktion), Bollebygd, Bollebygds kommun

Hedgärde (Nyproduktion)

Villa
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
3 800 000 kr
100 m²
4 rum
1 289 m² tomt

Bygg drömhuset på denna natursköna tomt med ett högt och fint läge strax utanför Bollebygd! A-hus presenterar på denna tomt med "Villa Furuvik" en modern enplansvilla som lämpar sig helt perfekt på denna plats. Villan erbjuder en praktisk planlösning för hela familjen. I Villa Furuvik har man maximerat varje kvadratmeter och kan samtidigt erbjuda en stor flexibilitet i planlösningen. Allt för att bygga ett framtidssäkrat och energieffektivt hem. På 100 kvm har du möjligheten att välja upp till fyra sovrum, tre klädkammare samt en härlig inramning av gemensamhetsytorna genom ryggåstaket. Finns särskilda önskemål om materialval, planlösning mm så kan dessa diskuteras med A-hus. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med naturen som närmsta granne och med pendlingsavstånd till Landvetter flygplats, Göteborg och Borås. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för visning!

  • Plus
  • Nyproduktion
Rans Floges Väg 19, Bollebygd, Bollebygds kommun
  • Tis 29 okt kl 17:00
Rans Floges Väg 19, Bollebygd, Bollebygds kommun, bild 2
Rans Floges Väg 19, Bollebygd, Bollebygds kommun, bild 3

Rans Floges Väg 19

Lägenhet
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
2 495 000 kr
88 m²
5 rum
vån 2/2
5 009 kr/mån
28 352 kr/m²

Välkomna till en modern 5:a belägen på Bergadalspark. Lägenheten har ett högt och vackert läge med natursköna omgivningar. Från både vardagsrummet och balkongen kan man njuta av en vidsträckt utsikt som skiftar med årstiderna. Bostaden har egen ingång, två balkonger, både med morgon och kvällssol samt hela fyra sovrum. Till varje lägenhet hör dessutom ett förråd samt en parkeringsplats, som båda ingår i avgiften. Från lägenheten har man direkt närhet till naturen och gångavstånd till en konstgjord liten sjö med badmöjligheter. Läget erbjuder dessutom bekvämt pendlingsavstånd till Landvetter, Göteborg och Borås. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Diskusvägen 9, Bollebygd, Bollebygds kommun

Diskusvägen 9

Villa
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
3 995 000 kr
100 + 100 m²
5 rum
843 m² tomt

Välkommen hem till Diskusvägen 9 i Bollebygd. Det här hemmet har precis det du behöver. När du kliver in möts du av ett ljust och öppet hem där varje detalj känns genomtänkt. Vardagsrummet är stort och hemtrevligt, perfekt för både lugna hemmakvällar och sociala tillställningar. Stora fönster släpper in massor av ljus och bjuder på en härlig utsikt mot altandäcket och trädgården. Det ljusa och moderna köket har smarta lösningarna och gör att du får gott om plats för att laga mat. Med öppna arbetsytor och bra förvaring blir matlagningen enkel och smidig. I kökets hjärta finns också en praktisk köksö. Nu till favoriten – det insynsskyddade altandäcket! Här hittar du ett spabad som gör att du kan njuta av varma bad året runt, helt avskilt. Det är en perfekt oas för avkoppling, och trädgården runt omkring ger gott om plats för både grillkvällar och lek. Villan har också ett dubbelgarage – perfekt för både bil och förvaring. Läget är idealiskt för familjer eller dig som vill ha nära till både natur och bekvämligheter. Skolor, förskolor, fotbollsplan och grönområden ligger i närheten, och Bollebygds centrum finns på bekvämt avstånd. Pendlingen till Göteborg eller Borås är också enkel med bra kommunikationer. Varmt välkommen att boka en visning – det här hemmet vill du inte missa!

Västra Hedängsvägen 1A - A13, Bollebygd, Bollebygds kommun

Västra Hedängsvägen 1A - A13

Lägenhet
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
2 500 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/4
999 kr/mån
30 488 kr/m²

ERBJUDANDE! - 999 kr/månaden i 2 år* - 40 000 kr till valfri resa** - Fastställd avgift*** - Extrautrustade lägenheter**** Välkommen till ditt nya hem på Västra Hedängsvägen i vackra Bollebygd! Nyproducerad 3:a med påkostade materialval i stabil förening med närhet till kommunikationer. Denna moderna och nyproducerade lägenhet är perfekt för dig som söker en bekväm och stilren bostad. Med sina 81 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för både avkoppling och social samvaro. Läget är oslagbart med närhet till flygplatsen, vilket gör resandet både enkelt och smidigt. Dessutom är bostaden belägen i en välskött förening med stabil ekonomi, vilket ger trygghet och låga avgifter. Interiört imponerar bostaden med sina fina materialval och moderna design. Ljusa och öppna ytor skapar en behaglig atmosfär, perfekt för avkoppling och trivsel. Köket är fullt utrustat med toppmoderna vitvaror och det helkaklade badrummet med tvättmaskin och torktumlare är elegant och stilrent. Till alla lägenheter hör parkering mot extra kostnad samt ett källarförråd. I Bollebygd finns flera förskolor, kommunal skola F-9 samt föräldrakooperativet Gadden F-6. I centrala Bollebygd finns en nyanlagd park att leka och njuta i för både barn och äldre, Skattegårdsparken. I området Erikstorp finns en stor lekplats. Bollebygd är en av landets mest snabbväxande och dessutom miljömedvetna kommun. Här bor du nära storslagen natur som inbjuder till en aktiv fritid, på bekvämt pendlingsavstånd till de stora städerna Göteborg och Borås samt närhet till Landvetter flygplats. I Bollebygds centrala delar finns flera restauranger, pizzerior, café, flertalet frisörsalonger, kläd- och blomsterbutiker, vårdcentral, tandvård och hälsokost. Här finns också två matbutiker, apotek och Systembolag. Några km utanför centrum finns två välsorterade bygghandlare. Här erbjuds ett rikt föreningsliv med b la fotboll, handboll, innebandy, ridning, golf, slalom, downhill och flertalet fina badplatser. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad. Välkommen hem! * Nedsatt avgift från tillträdesdatum i 24 månader. ** 40 000 kr utbetalas som resecheck vid tillträdet. *** Den ekonomiska planen är satt för 2023 samt med en årlig höjning om 2% nästkommande 4 år. **** Lägenheten har tillval i kök för ca 25 000 kr (ingår i utgångspriset).

  • Hiss
Petared 25, Bollebygd, Bollebygds kommun

Petared 25

Villa
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
3 450 000 kr
106 + 30 m²
4 rum
2 396 m² tomt

Välkommen till Petared 25, där lugnet och den lantliga charmen möter bekvämt boende i enplansvilla. Stig in och upptäck ett nytt kök, utformat för att tillfredsställa även den mest kräsna kocken. Här kombineras stil och funktionalitet på ett sätt som gör matlagningen till en ren fröjd. Den öppna planlösningen skapar en inbjudande atmosfär där familj och vänner kan samlas för trevliga stunder. Men det är inte bara inne i huset som lockar. Slå dig ner och njut av det fridfulla uterummet, där du kan ta del av naturens skiftningar året runt i ett bekvämt och skyddat utrymme. Det inglasade uterummet blir snabbt en favoritplats för avkoppling och sociala tillställningar. Här finns också ett rymligt och praktiskt fristående garage, perfekt för att skydda din bil från väder och vind eller för att använda som verkstad eller hobbyrum. Omgivningen bjuder också på en rad fritidsmöjligheter. Med närheten till en golfbana och ridklubb finns det gott om möjligheter till aktiviteter utomhus för hela familjen. Välkomna att boka visningstid!

Odens Väg 38 A, Bollebygd, Bollebygds kommun
Odens Väg 38 A, Bollebygd, Bollebygds kommun, bild 2
Odens Väg 38 A, Bollebygd, Bollebygds kommun, bild 3

Odens Väg 38 A

Lägenhet
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
2 675 000 kr
133 m²
5 rum
vån 1/2
8 258 kr/mån
20 113 kr/m²

Denna gavellägenhet, en 5:a finns i ett lugnt område med bilfri innergård och med flera fina lekplatser i området. Från lägenheten är det gångavstånd till Bollebygds centrum, förskolor, skola F-9 och allmän kommunikation. Lägenheten är disponerad i två plan med sutterängvåning. På övre plan finns kök, vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum och helkaklat badrum med tvättmaskin. I sutterängvåningen finns hall, två sovrum med utgång till uteplatsen på baksidan, helkaklat badrum samt förråd. Denna lägenhet har inte bara en, utan två underbara uteplatser och en balkong! Du kan njuta av morgonsolen på den ena uteplatsen och koppla av med en kvällsdrink på den andra. Perfekt för att ta in den friska luften och njuta av utomhuslivet. Balkongen är i västerläge och här njuter man på varma dagar och av solnedgången. Med boende i Bollebygd är finns det goda pendlingsmöjligheter till Landvetter flygplats, Göteborg och Borås. Välkommen att boka visningstid!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Odens Väg 38 B, Bollebygd, Bollebygds kommun

Odens Väg 38 B

Lägenhet
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
2 775 000 kr
133 m²
5 rum
vån 1/2
8 258 kr/mån
20 865 kr/m²

Denna attraktiva femrumslägenhet ligger längst in i ett lugnt område med bilfri innergård och med flera fina lekplatser i området. Från lägenheten är det gångavstånd till Bollebygds centrum, förskolor, skola F-9 och allmän kommunikation. Lägenheten är disponerad i två plan med sutterängvåning. På övre plan finns kök, vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum och helkaklat badrum. I sutterängvåningen finns hall, två sovrum med utgång till uteplatsen på baksidan, badrum med tvättmaskin samt klädkammare. Denna lägenhet har inte bara en, utan två underbara uteplatser och en balkong! Du kan njuta av morgonsolen på den ena uteplatsen och koppla av med en kvällsdrink på den andra. Perfekt för att ta in den friska luften och njuta av utomhuslivet. Balkongen är i västerläge och här njuter man på varma dagar och av solnedgången. Med boende i Bollebygd är finns det goda pendlingsmöjligheter till Landvetter flygplats, Göteborg och Borås.

  • Balkong
  • Uteplats
Ljungåsen 16, Hindås, Bollebygds kommun

Ljungåsen 16

Villa
Hindås, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
3 995 000 kr
107 + 56 m²
4 rum
1 253 m² tomt

Modern villa byggd 2023 som erbjuder allt som barnfamiljen efterfrågar. Här bor man med på ett plan med tre sovrum och en fin, öppen social yta mellan kök och vardagsrum. Ovanvåningen är dessutom förberedd för den som i framtiden vill ha mer yta och/eller fler sovrum. Intill huset finns ett fristående garage med en carport. Fiber finns till tomtgräns. Detta är ett perfekt boende för den som vill bo nytt, modernt men med naturen som uppskattad granne. I närområdet kan man bada i vackra Västra Nedsjön och Nedflo badplats. Huset bredvid, Ljungåsen 18 är också till försäljning. Pendlingsavstånd endast ca 10 min till Hindås, ca 15 min till Bollebygd, ca 40 min till Göteborg och ca 30 min till Borås. Varmt välkomna att boka in er till visningen!

Svartsjö 2, Sjötofta, Tranemo kommun

Svartsjö 2

Gård/Skog
Sjötofta, Tranemo kommun
Mäklarhuset Bollebygd
750 000 kr

Projektet för nytänkaren, visionären och den händige. I detta "projekt" ingår ett i grunden charmigt hus i två plan med tidstypisk veranda med b la spröjsade fönster, vedspis, två kakelugnar, spegeldörrar, sneda väggar och ett gäng knarrande golv. Huset har stått tomt under många år och behöver kärlek för att blomstra upp igen. Här finns också ett äldre hus som man antigen ger fantastiskt mycket kärlek till eller river till förmån för att bygga upp nytt hus eller garage. El (finns i området), vatten och avlopp anläggs av ny ägare. Fastigheten kommer att styckas av vid försäljning och det kommer finnas möjlighet att vara med och utforma fastigheten till ca 3 000 kvm. För att se mer av denna charmiga pärla så tveka inte att höra av dig till mäklaren för visning.

Visar alla 14