Mäklare Gustav Hägneby

Gustav Hägneby

Om mig

En av de största affärerna du gör i ditt privatliv är en bostadsaffär. Då är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg i valet av mäklare och kunna välja någon med ett stort personligt engagemang, en service av högsta klass, och som drivs av att överträffa förväntningar. Det, tillsammans med en anpassad och noggrann plan för just din bostad, kommer göra dina största privataffär lyckad! Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tallbacksvägen 10, Ulvsunda, Stockholms kommun
Tallbacksvägen 10, Ulvsunda, Stockholms kommun, bild 2
Tallbacksvägen 10, Ulvsunda, Stockholms kommun, bild 3

Tallbacksvägen 10

Lägenhet
Ulvsunda, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
4 195 000 kr
71 m²
3 rum
4 412 kr/mån
59 085 kr/m²

-GAVELLÄGE -FASTIGHET ANNO 1918 -FÖRENINGEN ÄGER MARKEN Nu finns möjlighet att förvärva en 3:a i populära Brf Montören i vacker 20-tals stil på lummiga Björkbacksvägen! Varmt välkommen till denna stilfulla och perfekt planerade bostad med grönskan precis utanför fönsterna. Ett unikt tillfälle att förvärva en av dessa eftertraktade lägenheter intill Ulvsunda slott. Här erbjuds en ljus och väldisponerad 3:a om 71 kvm i en vacker fastighet anno 1918 med grönskan precis utanför fönsterna. Två sovrum varav det ena med klädkammare , ett generöst vardagsrum med halvöppen planlösning mot ett smakfullt kök med plats för större matbord. Kaklat badrum med tvättmaskin och en inbjudande hall (eget våningsplan) med klinkergolv. Vidare bor ni här i en äldre och välskött förening som äger marken. Här bor ni mitt i ett attraktivt grönområde och får tillgång till föreningens härliga trädgård med möbler och grillplatser samt egen lekplats. Husen i föreningen uppfördes mellan 1918 och 1920 av arkitekten Gustav Larsson och har många tidstypiska drag i arkitekturen. Till föreningen hör även bastu och lekrum med b.la. bordtennis. Tillhörande källarförråd. Närhet till bra kommunikationer där tvärbanan och flertalet busslinjer nås med gångavstånd. Vidare finns det ett bra utbud av närservice (lunchrestaurang, kläd- och inredningsbutiker samt mataffär) vid Bromma Blocks, samt Citygross några minuter från bostaden. Ulvsunda slott ligger en kort promenad bort och erbjuder ett fantastiskt spa som är värt att besöka!

  • Premium
Arkitektvägen 62, Abrahamsberg, Stockholms kommun

Arkitektvägen 62

Lägenhet
Abrahamsberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 427 kr/mån
56 509 kr/m²

- Kvadratsmart - Två tillhörande källarförråd - Attraktiv adress - Stabil förening med låg belåningsgrad om endast 3 759kr/kvm - Lummigt läge med närhet till butiker, service och kommunikationer Stilren och charmig tvåa med 53 optimalt planerade kvm i ett oslagbart läge med gångavstånd till tunnelbana, mataffärer och natur. Lägenheten har en suverän planlösning med god förvaring och charmiga originaldetaljer mixat med fräscha moderna inslag. Praktiskt kök med plats för matbord, ljust och härligt vardagsrum med plats för soffgrupp och annat önskvärt möblemang, harmoniskt sovrum samt ett helkaklat, stambytt badrum från 2009. Detta är bara några av bostadens fördelar. Fönsterpartier i två väderstreck vilket ger ett härligt genomgående ljus. Lägenheten tillhör Brf Floran 1, en välskött förening som genomgått flertalet stora renoveringar under åren. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd. I föreningen finns det även 2 garageplatser och 7 parkeringsplatser. Här bor ni i ett mycket lugnt och lummigt område med skog och grönskande natur precis intill. Stort serviceutbud i form av matbutiker, mysiga fik, frisör och mycket annat. Goda kommunikationer vid både Abrahamsberg och Brommaplan i form av busslinjer samt tunnelbanans gröna linje. Kontakta mig för mer information! Emma Bogren 073-366 81 70 Mäklarhuset Bromma

Visar alla 2