Mäklare Daniel Ekdahl

Daniel Ekdahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsvägen 64, Tungelsta - Krigslida, Haninge kommun

Skogsvägen 64

Radhus
Tungelsta - Krigslida, Haninge kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
3 100 000 kr
95 + 5 m²
5 rum
129 m² tomt

Välkommen till Skogsvägen 64. Ett radhus som passar både den lilla och stora familjen. Här kommer du rakt in i ett härligt kök från Puustelli som ligger öppet mot vardagsrum. Entréplanet är indelat i tvättstuga, wc, kök, vardagsrum samt klk. Från vardagsrummet kommer man ut till husets härliga uteplats med altan, gräsmatta och förråd. Övre plan är indelat i 3 sovrum, varav ett större med egen klädkammare. I övrigt finns kaklat badrum samt klädkammare. Från övre plan kan man ta trappen upp till vindsrummet som är inrett som ett extra sovrum. Radhuset ligger i ett familjevänligt område med gångavstånd till både pendeltåg och buss. Här finns även förskolor och skolor i närheten. Det är inte ofta de här radhusen kommer ut till salu så missa inte chansen. Varmt välkomna på visning!

Stenhamravägen 15, null, Haninge kommun
  • Sön 22 sep kl 12:00

Stenhamravägen 15

Villa
Haninge kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
6 895 000 kr
213 + 44 m²
2 653 m² tomt

Välkommen till Stenhamravägen 15 – din drömvilla väntar! Här får du chansen att förvärva en villa utöver det vanliga. Stor och välplanerad, erbjuder inte bara denna villa plats för hela familjen utan ger även möjligheten att ha din egen verkstad med imponerande takhöjd för kreativitet och affärsidéer. Fastigheten är uppdelad i tre sektioner: huvudhus, garage och en generös verkstad, vilket öppnar upp för en mängd spännande möjligheter. Huvudhuset sträcker sig över två våningar. På entréplanet finner du ett sovrum som även kan användas som uthyrningsdel, en avkopplande relaxavdelning med bastu, ett elegant badrum, praktiska förråd samt en tvättstuga. På övre plan möts du av en härlig rymd där ett öppet vardagsrum och kök utgör hjärtat i hemmet. Här finner du även fyra sovrum, ett mysigt tv-rum och ett stilrent badrum. Utöver detta leder dörrarna ut till en rymlig balkong och en trivsam uteplats med både vanligt och vedeldat spabad – perfekt för avkoppling! Tomten är en idyll för hela familjen, med generösa lekytor för barn och fyrbenta vänner. Den imponerande uppfarten och det rymliga dubbelgaraget ger gott om plats för fordon och förvaring. För den entreprenör som vill driva egen verksamhet finns dessutom en imponerande verkstad med fantastisk takhöjd, vilket skapar en inspirerande arbetsmiljö. Huset värms upp med bergvärme. Missade inte att uppleva denna fantastiska villa. Kontakta mäklare Daniel Ekdahl, [email protected] redan idag för att få mer information och ta det första steget mot ditt nya hem!

  • Plus
Huggarvägen 48, Ribby, Haninge kommun

Huggarvägen 48

Lägenhet
Ribby, Haninge kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
1 500 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
6 685 kr/mån
18 519 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna stambytta 3a belägen högst upp, med både fransk och vanlig balkong! Lägenheten erbjuder härligt ljusinsläpp och möjligheter till att skapa ett generationsboende eller uthyrningsdel tack vare de dubbla ingångarna. Här finner man gott om praktiska förvaringslösningar, genomtänkt planlösning, två stora sovrum och ett kök där hela familjen ryms. Bostaden erbjuder även två badrum som är i fint skick då de stambytts och renoverats 2018, helt enkelt en fin lägenhet i original som på enkelt sätt kan fixas till och skapa ett drömboende. Brf Berget i Västerhaninge HSB är en betrodd förening med 287 lägenheter totalt. Inom den välordnade föreningen finns parkeringsplatser och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. Innergårdarna erbjuder lekplatser, grillplatser och en föreningslokal finns för anordnande av privata festligheter. Både fotbollsplan och boulebana finns! Varmt välkommen med ditt intresse!

Visar alla 3