Mäklare Maja Olofsson

Maja Olofsson

Om mig

En bostadsaffär är en av de största affärerna vi gör i livet. Mitt mål är att göra denna process så smidig och trygg som möjligt för dig. Med mig som mäklare kan du förvänta dig en skräddarsydd strategi, personlig närvaro och tydlig kommunikation från första möte till avslutad affär. För mig är en lyckad affär när mina kunder lämnar med ett leende, känner sig nöjda med samarbetet och vill rekommendera mig vidare. Ni är varmt välkomna att ta kontakt med mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tidaholmsvägen 32, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Tidaholmsvägen 32

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
2 095 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/3
2 450 kr/mån
65 469 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet utan insyn! Ett perfekt förstagångsboende med ett smart och lättanvänt kök samt badrum i toppskick. Det stora allrummet rymmer både säng och övrig möblering utan att kompromissa med utrymmet. Här utnyttjas varje kvadratmeter effektivt! Föreningen är äldre och lågt belånad, vilket ger dig en trygg och stabil boendesituation. Här finns även tvättstuga, cykelrum och en gemensam uteplats där du kan njuta av trevliga stunder utomhus. Lägenheten ligger i populära Hammarbyhöjden, nära både natur och Södermalms puls. Endast 2 minuters promenad till Hammarbyhöjdens centrum med mataffär, gym, apotek och tunnelbana. Välkommen på visning och upptäck möjligheterna som denna underbara etta har att erbjuda! Kontakta oss idag för att boka din visningstid.

Ulricehamnsvägen 4, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Ulricehamnsvägen 4

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
1 995 000 kr
25 m²
1 rum
1 515 kr/mån
79 800 kr/m²

Bo i en skuldfri förening! Här erbjuds du en välplanerad 1:a på 25 kvm från 2017 med smarta lösningar och dessutom en insynsfri uteplats i solsäkert läge och egen ingång. Lägenheten har ett öppet och socialt allrum med plats för såväl soffa som matbord samt en köksdel med diskmaskin. Det rymliga badrummet är smakfullt inrett och utrustat med tvättmaskin och golvvärme samt ett fönster som ger rummet ett bra ljusinsläpp. Bostaden utmärker sig med sina nya ytskikt, moderna materialval och genomtänkta lösningar – ett perfekt exempel på compact living. Här bor du i en skuldfri förening med naturen som närmsta granne, samtidigt som du har närhet till kommunikationer som snabbt tar dig in till city. Dessutom finns det matbutik och ett flertal restauranger runt hörnet vilket ger dig ytterligare bekvämlighet. Anmäl ditt intresse redan nu, välkommen!

  • Uteplats
Karlskronavägen 6 D, Björkhagen, Stockholms kommun
Karlskronavägen 6 D, Björkhagen, Stockholms kommun, bild 2
Karlskronavägen 6 D, Björkhagen, Stockholms kommun, bild 3

Karlskronavägen 6 D

Lägenhet
Björkhagen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Hammarbyhöjden
2 695 000 kr
50,5 m²
1.5 rum
4 181 kr/mån
53 366 kr/m²

Välkommen till det perfekta seniorboendet i det attraktiva Björkhagen. Här bor du på en fridfull gata med det vackra Nackareservatet som granne. Denna rymliga och ljusa bostad har allt du kan önska dig, inklusive en stor uteplats i soligt sydvästläge där du kan njuta av solen i ett underbart västerläge. Lägenheten har en öppen planlösning med ett rymligt och lätt möblerat vardagsrum, komplett med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Köket är modernt och stilrent, med en matplats som bekvämt rymmer 6-8 personer. Här finns allt du behöver för att laga och njuta av måltider i gott sällskap. Denna bostad ger dig möjligheten att skapa en möjlig tvåa. Om ett sovrum skapas finns det plats för en dubbelsäng och förvarning. Det ger dig flexibilitet att anpassa denna lägenhet efter dina önskemål och behov. Området är trivsamt och lugnt, vilket gör det till den perfekta bostaden för dig som uppskattar att vara nära naturen. Med Nackareservatet som granne har du möjlighet att njuta av vackra naturpromenader och avkopplande stunder utomhus. Dessutom har du bekväm tillgång till tunnelbanan och service i Björkhagens centrum. Det här är en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i ett seniorboende som har allt. Tveka inte att ta kontakt med oss för att upptäcka mer om detta fantastiska hem. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3