Mäklare Yvonne Eriksson

Yvonne Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Färgaryd Oslund, Färgaryd, Hylte kommun

Färgaryd Oslund

Gård/Skog
Färgaryd, Hylte kommun
2 600 000 kr
140 m²
4 rum
10,5 ha tomt

Välkomna till Färgaryd Oslund, en underbar idyll bara 10 minuters bilväg från Hyltebruk. Boningshus med historisk atmosfär från tidigt 1900-tal med hög takhöjd och rymliga rum. På entréplan finns ett ljust lantkök, ett sovrum, allrum med eldstad och utgång till terrass samt ett stort duschrum. Ovanvåningen har ett allrum och ett större sovrum med klädkammare. Fiber finns. På tomten står en lada med bra utrymmen för traktor, mindre djurhållning eller som förråd och garage för bilar. Skogen är beskriven i skogsbruksplanen. Varierande växlighet, blandskog och en del plantering av gran på tillväxt. Ca 7 ha produktiv skogsmark med en bonitet på 7,8 m3/år. Totalt virkesförråd 1060 m3sk. Egen jakt samt fiskerätt i samfällighet. Besök denna idyll och njut av en avkopplande promenad på skogsvägen. Kanske är det här ni vill bo och leva framöver.

Gunnalt 105, Jälluntofta, Hylte kommun
  • Fre 4 okt

Gunnalt 105

Villa
Jälluntofta, Hylte kommun
2 395 000 kr
100 m²
7 rum
7 604 m² tomt

Denna lugnt belägna villa på Gunnalt 105 nära Jälluntofta, är verkligen en pärla. Med flera sovrum och en gäststuga med eget pentry och duschrum, finns det gott om plats för familj och vänner att sova över. Separat garagebyggnad med traktorskjul, ett vedskjul/förråd och en liten verkstad/förrådsbyggnad. Du har din egen damm och bäck på tomten som förgyller vyn från huset. Öppen och luftig trädgård som övergår i skogspartier vid tomtens utkanter. Det är ungefär 10 minuters promenad till sjön Jällunden och det finns flera vackra promenadrundor som bitvis följer sjön. Den här villan är verkligen perfekt för den som vill ha en bekväm och avkopplande livsstil. Slappna av på den skyddade uteplatsen, ta en promenad i skogen eller ner till sjön. Oavsett vad du föredrar så finns det möjlighet till variation för dina lediga stunder. Huset är besiktigat. Välkommen att anmäla intresse till mäklaren.

  • Plus
Rydöforsvägen 19, Rydöbruk, Hylte kommun

Rydöforsvägen 19

Villa
Rydöbruk, Hylte kommun
935 000 kr
105 + 5 m²
5 rum
1 196 m² tomt

Välkommen till detta stiliga hem på Rydöforsvägen 19 i det gemytliga samhället Rydöbruk. Denna charmiga villa erbjuder ett boende med livskvalitet. Med sina tidsenligt renoverade rum, 105 kvm boarea, lockande trädgård och tre-fyra sovrum är detta en idyllisk plats för en familj eller en person som vill pyssla i trädgård, odla i växthus eller snickra i egen verkstad. Huset är stilfullt med varma färger och en romantisk atmosfär. Trädgården är en trivsam oas med sina fruktträd, bärbuskar och vackra blommor. Här kan du njuta av Rydöbruks utmärkta omgivning och trevliga samhällsanda. Nära till golfbana, café & bageri, restauranger och underbara möjligheter till strövtåg och bad. Vi bjuder in dig för att besöka detta vackra hem och uppleva det på plats. Visningar är planerade! Boka din visningstid på vår hemsida.

Storgatan 23, Centralt, Hyltebruk, Hylte kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Storgatan 23

Villa
Centralt, Hyltebruk, Hylte kommun
795 000 kr
120 m²
5 rum
2 368 m² tomt

Vill du bo i en charmig villa med en storslagen trädgård som bjuder in till trivsel och härliga fester? Då är Storgatan 23 i Hyltebruk den perfekta bostaden för dig! Här finner du en 20-talsvilla som bjuder på 120 kvm boarea och med 5 rum som ger en bekväm livsstil. Välkomnande och ljusa rum ger ett härligt intryck och skapar en avslappnad atmosfär. Här kan du stressa av med goda vänner och familj i stora generösa sällskapsutrymmen eller slappna av för dig själv framför braskaminen. Trädgården är verkligen något alldeles extra - som skapad för stora sommarfester. Här finns både rabarber, vinbär, slånbär och äpplen. Belägen på en mycket central adress i Hyltebruk, har du allt du behöver på gångavstånd. Här får du möjlighet vara en del av en härlig gemenskap samtidigt som du kan unna dig ett privat och avskilt liv på dina egna villkor. Visningarna är planerade så tveka inte att boka in ett besök på denna fina fastighet. Huset är besiktigat.

Tjädergatan 7, Centralt, Hyltebruk, Hylte kommun

Tjädergatan 7

Villa
Centralt, Hyltebruk, Hylte kommun
750 000 kr
75 + 20 m²
4 rum
1 221 m² tomt

Denna gemytliga 40-talsvilla är centralt belägen med bekvämt gångavstånd till centrum. Den har en trivsam och lättskött trädgård. Det finns ett fristående garage och rymlig infart med plats för flertalet bilar. Villan är disponerad på två våningsplan samt källare. Även i källaren finns garage. Bottenvåningen har ett trevligt kök som renoverades -04. Vardagsrummet har eldstad och är öppet in till matsalen. Mellan matsalen och vardagsrummet finns praktiska skjutdörrar. Det finns en gästtoalett i anslutning till hallen. Ovanvåningen har två bra sovrum samt bra förvaring i klädkammare och på sidovindarna. På baksidan av huset finns ett tillbyggt, härligt uterum med skjutpartier, panelgardiner och trappa mot trädgården. Duschrum finns i källaren. Huset är besiktigat. Välkomna till Tjädergatan 7.

Fröslida Solängsvägen 103, Fröslida, Hylte kommun

Fröslida Solängsvägen 103

Villa
Fröslida, Hylte kommun
1 795 000 kr
134 + 51 m²
5 rum
2 068 m² tomt

Önskan om att få leva i en avkopplande miljö på landet kan bli verklighet. Denna charmiga villa i Fröslida ligger på Solängsvägen 103 och här kan du verkligen njuta av lugn och ro. Huset är omgivet av en lummig trädgård som erbjuder fridfullhet. Inuti huset hittar du fem rum på totalt 134 kvadratmeter boarea bekvämt fördelade på ett plan. Med köket som husets hjärta i direkt anknytning till vardagsrummet i öppen planlösning, så blir de sociala ytorna utmärkta för att samla hela familjen till umgänge. Det finns carport till bilen och även bra plats på uppfarten för en andra bil. Det finns även en liten separat stuga med gästrum och eget badrum, som är perfekt när gästerna är långväga och vill stanna lite längre. Huset är besiktigat. Välkomna att kontakta mäklaren för att boka en visning.

  • Plus

Visar alla 6