Mäklare Alexandra Möller

Alexandra Möller

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Måsvägen 15A, Västra Lund, Lunds kommun

Måsvägen 15A

Lägenhet
Västra Lund, Lunds kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 295 000 kr
73 m²
2 rum
vån 1/2
4 524 kr/mån
31 438 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och genomgående marklägenhet i den välhållna föreningen Brf Tärnan. Bostaden är välplanerad med ett nyligen renoverat kök med stor matplats, rymligt sovrum, stort badrum med tvättmöjligheter och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den härliga uteplats i soligt sydvästläge. Bostaden bjuder dessutom stora fönster för maximalt ljusinsläpp samt mycket goda förvaringsmöjligheter. Här bor man i lugna och sköna omgivningar men med citypulsen precis runt knuten. Nära till såväl butiker, restauranger, universitet som till Stadsparken, gym- och träningsmöjligheter samt goda kommunikationer via Lunds Centralstation. Detta är boendet för dig som söker en komplett bostad med närhet till allt Lund har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

Grönvägen 3C, burlöv, Burlövs kommun

Grönvägen 3C

Lägenhet
burlöv, Burlövs kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
795 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 1/9
1 906 kr/mån
20 649 kr/m²

Välkommen till denna fräscha etta om 38,5kvm. Bostaden är totalrenoverad (förutom badrum) 2023 och bjuder förutom ett rymligt rum även ett modernt kök med matplats. På Grönvägen bor ni i välskötta och stabila Riksbyggen Brf Burlövshus nr 1 med god ekonomi, mycket låg belåning och bra avgifter. Huset är i mycket bra skick och utemiljön erbjuder stora och välskötta grönytor, lekplats, sittplatser och parkeringsmöjligheter. I området finns dagligvarubutiker, restauranger, gym och bra kommunikation till både Malmö och Lunds universitet via tågstation och buss. Välkommen på visning!

  • Hiss
Fajansvägen 56, Oxie, Malmö kommun

Fajansvägen 56

Lägenhet
Oxie, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 195 000 kr
123 m²
5 rum
7 644 kr/mån
17 846 kr/m²

Välkommen till detta rymligt br-radhus som har gott om plats för hela familjen. Bostaden ligger i ett trivsamt och mycket barnvänliga området och har nära till både dagis, skola och idrottsplats. I hallen välkomnas vi in i denna hemtrevliga bostad med kök, vardagsrum, badrum och ett sovrum på bottenvåningen. Badrummet på detta plan är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, men möjlighet finns att nyttja bostadsrättsföreningen tvättstuga om så önskas. Från matplatsen eller vardagsrummet tar vi oss ut till bostadens trädgårdstäppa, här finns ett förråd med gott om plats för förvaring för till exempel cyklar och verktyg. En våning upp har vi tre sovrum och ytterligare ett badrum vilket gör denna bostad perfekt för den större familjen. Egen garageplats följer bostadsrätten och kostnaden för denna ingår i månadsavgiften. Området är väldigt lugnt och barnvänligt med flertalet barnfamiljer boendes här. Kommunikationerna är goda med Oxie station en kort promenad bort samt E6an på behändigt avstånd. Oxie Centrum ligger precis runt knuten med bl.a bibliotek, Coop, gym, apotek, vårdcentral, tandvård och simhall. I området finns också gott om både dagis och skolor. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 3