Mäklare Arvid Hansson

Arvid Hansson

Om mig

Jag heter Arvid Hansson och är registrerad fastighetsmäklare med en bakgrund som utbildad arkitekt och fastighetsekonom. Min goda kunskap om byggnader, arkitektur och fastighetsmarknaden gör att jag kan identifiera och maximera varje lägenhets och fastighets potential. Med personligt engagemang och skräddarsydda strategier hjälper jag dig att tryggt navigera genom hela affären. Hör gärna av dig till mig för att boka ett förutsättningslöst möte med mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bobergsängen 2a, Dammfri-Pildammsparken, Malmö kommun
  • Sön 22 sep
Bobergsängen 2a, Dammfri-Pildammsparken, Malmö kommun, bild 2
Bobergsängen 2a, Dammfri-Pildammsparken, Malmö kommun, bild 3

Bobergsängen 2a

Lägenhet
Dammfri-Pildammsparken, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
4 495 000 kr
131 m²
5 rum
vån 3/3
10 303 kr/mån
34 313 kr/m²

Denna genomgående lägenhet ligger högst upp i huset och erbjuder enastående ljus och rymd med både balkong och utsikt i direkt anslutning till Pildammsparken! Lägenheten har ett nyrenoverat kök från 2022 med plats för ett stort matbord – den perfekta platsen för familjemiddagar och sociala tillställningar. Det stora vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp från två stora fönster och en balkong med fantastisk utsikt över Pildammsparken, vilket skapar en känsla av öppenhet och närhet till naturen. Bostaden har hela tre rymliga sovrum, varav ett har tillgång till lägenhetens andra balkong som vetter mot en lugn och inhägnad innergård. Innergården är en idyllisk plats för barnlek, grillkvällar och socialt umgänge. Badrummet är, liksom köket, totalrenoverat 2022 och kompletteras av en praktisk gästtoalett. Här finns allt för att göra vardagen både bekväm och trivsam. Lägenheten har tidigare varit två separata lägenheter, vilket ger en unik möjlighet för den som önskar att dela upp bostaden igen – perfekt för dig som ser en investering eller behöver flexibilitet. Se alternativ planlösning för inspiration. Dessutom finns det outnyttjad vind ovanför lägenheten som eventuellt kan köpas loss från föreningen och inredas som ytterligare bostadsyta. Bostadsrättsföreningen är stabil och äger marken, vilket ger trygghet på lång sikt. Här finns övernattningsrum, hobbyrum, två lättillgängliga tvättstugor, samt cykel- och barnvagnsförråd. För den bilburne finns det garageplatser tillgängliga för endast 512 kr/månad, med förtur för medlemmar. Denna lägenhet kombinerar ett svårslaget läge vid parken med generösa ytor, modern komfort och unika utvecklingsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Kronetorpsgatan 74b, Segevång, Malmö kommun
  • Sön 22 sep

Kronetorpsgatan 74b

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
1 395 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 2/9
5 441 kr/mån
19 510 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma och välplanerade bostad, belägen i ett lugnt och eftertraktat område. Lägenheten erbjuder en optimal planlösning med ett renoverat kök med generösa arbetsytor och moderna vitvaror. Köket öppnar upp mot det rymliga vardagsrummet, vilket skapar en härlig känsla av rymd och inbjuder till socialt umgänge. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen i sydvästläge, där du kan njuta av solen. Perfekt för avkoppling med en bok eller en kopp kaffe eller om du gillar att odla! Bostaden har två stora sovrum, båda utrustade med skjutdörrsgarderober som ger gott om förvaring. Som ägare av denna lägenhet har du dessutom tillgång en grönskande och trivsam utemiljö. Här finns både grillplats och lekplats, vilket gör det idealiskt för såväl familjer som för den som uppskattar att spendera tid utomhus. För den som cyklar finns gott om cykelförvaring, och bilägare erbjuds parkeringsmöjlighet genom föreningen för endast 175 kr per månad (kö tillämpas). Det finns även boendeparkering i området. Området är känt för sin lugna atmosfär och har utmärkta pendlingsmöjligheter. Via bil är man snabbt ute på ringvägarna, E6, E22 och E65:an, perfekt läge för pendlare till Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg mm. Goda kommunikationer med stadsbussar. Missa inte chansen att förvärva denna bostad – en perfekt kombination av modern komfort och bekvämt boende i en stabil och välskött förening. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Nobelvägen 11a, Södervärn - Dalaplan, Malmö kommun

Nobelvägen 11a

Lägenhet
Södervärn - Dalaplan, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
695 000 kr
14,2 m²
1 rum
vån 1/4
917 kr/mån
48 944 kr/m²

Letar du efter en prisvärd och praktisk bostad i Malmö? Då har du hittat rätt! Denna charmiga lägenhet erbjuder allt du behöver i ett kompakt format. Belägen i det populära området Södervärn/Dalaplan har du närhet till både stadens puls och grönområden. Bo smart på liten yta - Lägenheten är i mycket gott skick och har ett välplanerat rum med plats för både sov- och arbetsyta. Det lilla köket är funktionellt och har allt du behöver för att laga enklare måltider. Badrummet är fräscht och utrustat med dusch. Ekonomiskt och bekvämt - Med en låg månadsavgift är detta en bostad som verkligen passar den som vill ha ett ekonomiskt boende utan att kompromissa med läget. Detta är den perfekta lösningen för studenten eller för veckopendlaren som vill ha en trevlig övernattningslägenhet. Närhet till allt - Södervärn/Dalaplan erbjuder utmärkta kommunikationer med buss och cykelavstånd till både Möllevångstorget och Triangeln. Här finns allt du behöver inom räckhåll – matbutiker, restauranger, kaféer, och grönområden som Pildammsparken för avkopplande promenader. Missa inte chansen att förvärva denna smarta bostad med ett oslagbart pris och låg boendekostnad! Har du frågor eller önskar boka en visning? Kontakta gärna ansvarig mäklare Arvid Hansson på 0766-499 498 eller [email protected]

Visar alla 3