Mäklare Jonas Lindeberg

Jonas Lindeberg

Om mig

Hej! Som du säkert redan vet så heter jag Jonas Lindeberg och jobbar på Mäklarhuset i Oskarshamn. I min roll som fastighetsmäklare är jag ambitiös och strävar alltid efter att en av dina största affärer i livet ska bli den bästa! Jag älskar att hjälpa mina kunder och vill vara den du kan lita på! Jag guidar dig igenom en trygg och lyckad bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skrikebo 3, Skrikebo, Oskarshamns kommun

Skrikebo 3

Villa
Skrikebo, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 195 000 kr
170 m²
6 rum
4 006 m² tomt

Strax ovanför Oskarshamn ca 16 minuter från stadskärnan så har vi det idylliska samhället Skrikebo. Det är här vi kan presentera denna gedigna lösvirkesvilla om 170 kvm boarea med adressen Skrikebo 3. Fastigheten har ett lugnt naturläge med generösa ytor både invändigt i villan, garage och trädgården. Huset har nyare värmesystem i form av luft-vatten från 2021, renoverat badrum från 2022 och en unik planlösning med väl tilltagna sovrum och sällskapsytor. Garaget är också värt att notera då det finns mycket gott utrymme för flertalet fordon och uppdragsgivarna har även parkerat lastbil inne i garage tack vara den rymliga takhöjden. Skrikebo erbjuder vacker natur med fina skogsvägar och promenadstråk, närhet till badsjö och bra pendlingsavstånd till Oskarshamn. Så söker du en unik villa med gott om ytor och förvaring för hela familjen? Är du i behov av ett större garage eller bara gillar trädgård? Då har du absolut hittat rätt! Varmt välkommen till visningen av Skrikebo 3.

  • Uteplats
Västergatan 8, Berga, Högsby kommun
  • Tor 26 sep kl 11:00

Västergatan 8

Villa
Berga, Högsby kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 850 000 kr
190 + 54 m²
7 rum
4 791 m² tomt

Välkommen till Västergatan 8 i Berga! En unik villa som utstrålar elegans och skönhet. Förbered dig på att bli förälskad i ett av Bergas vackraste hem! Med över 190 kvm boarea har detta hem en rymlig planlösning, perfekt för en stor familj eller för en som gillar att ha gott om utrymme att röra sig på. I den stora trädgården finns det gott om plats för barn att leka och för djur att springa runt, trädgårdsodling eller andra aktiviteter som passar din familj. Huset har massor av fantastiska detaljer som de otroligt vackra kakelugnarna, fina dörrar och pampiga rum. Ett av fastighetens stora guldkorn är dess stora dubbelgarage med annex på övervåningen. Perfekt för dig som har eget företag eller bilintresse, eller hemmakontoret. Beläget mitt i Berga centrum så har du bara enstaka minut till affären och tåget som tar dig enkelt till Högsby/Kalmar och vidare. Nu inbjuds du att beskåda detta enastående hem med egna ögon. Vi uppmanar dig starkt att ta möjligheten att se detta hem och uppleva dess skönhet och charm. Vill du veta mer tveka inte höra av dig till oss så berättar vi mer.

  • Plus
  • Uteplats
Dunkelidsvägen 75, Påskallavik, Mönsterås kommun

Dunkelidsvägen 75

Villa
Påskallavik, Mönsterås kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 500 000 kr
338 m²
13 rum
5 654 m² tomt

Letar du efter en mindre hyresfastighet med 7 stycken lägenheter som dessutom erbjuder ett fint, avskilt och lugnt läge? Önskas närhet till naturen? Då har du absolut hittat rätt! Nuvarande ägare har bytt samtliga fönster samt installerat luft-vattenvärmepump och uppdaterat elen. Det finns renoveringsbehov på huset då fasaden är dålig och några av lägenheterna är i behov av renovering. Det kommer inte att finnas några hyresgäster vid övertagandet så du som framtida köpare kan renovera i din egna takt. Låter det här som något för dig? Tveka inte att höra av dig och boka din plats till visningen!

  • Plus
Sågarevägen 7, Misterhult, Oskarshamns kommun

Sågarevägen 7

Villa
Misterhult, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
495 000 kr
124 + 13 m²
4 rum
884 m² tomt

Välkommen till denna fastighet beläget på en hörntomt i Misterhult! Denna villa med 124 kvm boarea är perfekt för dig som vill skapa ditt drömhem i en lugn och naturskön omgivning. Huset har en trevlig öppen planlösning på entrévåningen vilket ger fina sociala ytor där du verkligen har plats för hela familjen. Dessutom erbjuder hörntomten en fantastisk möjlighet till trivsamt boende med närhet till både sjöar och skärgård. Njut av den vackra omgivningen med utmärkta möjligheter till friluftsliv och rekreation. Låter det som en fastighet för dig? Tveka inte att boka din plats till visningen!

  • Uteplats
Stridsholmsvägen 14, Påskallavik, Oskarshamns kommun

Stridsholmsvägen 14

Villa
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 485 000 kr
80 + 4 m²
4 rum
1 641 m² tomt

Denna hemtrevliga villa på Stridsholmsvägen 14 i Påskallavik är det perfekta valet för den som vill bo bekvämt och trivsamt på en lugn gata. En av de stora guldkornen med denna fastighet är det rymliga garage om hela 66 kvm med ett tillhörande förråd på 25 kvm. Detta möjliggör fina utrymmen för både förvaring eller hobbyverksamhet. Bostadshuset har 4 rum och en boarea om 66 kvm vilket passar perfekt för dig som inte är i behov av stora ytor. Huset har fått nya fönster och yttertak vilket bättrar på energieffektiviteten. Det här är helt enkelt ett hemtrevligt hus på en lugn och naturnära gata med gångavstånd till allt som Påskallavik har att erbjuda. Du kan avnjuta dina lediga dagar i den rymliga och inhägnade trädgården, eller bara ta en kort promenad till Påskallaviks hamn för att ta en fisketur, båttur eller ett dopp i havet. Låter detta som en fastighet för dig? Tveka inte att boka din plats till visningen, välkommen!

Norrbackavägen 24, Norrtorn, Oskarshamns kommun

Norrbackavägen 24

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
525 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
4 283 kr/mån
8 203 kr/m²

Välkomna till natursköna Norrtorn och närmare bestämt Norrbackavägen 24. Här har du närhet till Oskarshamns centrum, E22an, förskola samt skog och natur! Bostaden är en hörnlägenheten på 64 kvm med bra tilltagna rum och väldigt lite insyn. Via vardagsrummet tar du dig ut till den inglasade balkongen som blir den perfekta platsen för att koppla av efter en dags arbete. Söker du en rymlig tvårummare på ett lugnt läge som dessutom har närhet till skogen och centrum? Då ska du absolut anmäla din plats till visningen!

Tallvägen 6, Södertorn, Oskarshamns kommun

Tallvägen 6

Lägenhet
Södertorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
550 000 kr
48,1 m²
1 rum
vån 4/4
2 608 kr/mån
11 435 kr/m²

Nu kan vi presentera denna 1,5 rummare på Tallvägen 6 i omtyckta Södertorn. Bostaden har en kvadratsmart och omtyckt planlösning och med sovalkoven så har du rum även för den större sängen. Lägenheten har ett nyrenoverat badrum med snyggt utförande, rymlig hall där du finner bra förvaring och plats för flera garderober om behovet finns. Det rymliga köket erbjuder bra med skåpsförvaring och arbetsbänk samt att du har plats för matbordet. Slutligen ett vardagsrum där du har fina ytor och utgång till den inglasade balkongen utan insyn. Med sitt läge har bostaden närhet till det mesta som du önskar i vardagen, några få minuter in till centrala Oskarshamn, närhet till skola, förskola, industriområdet samt grönområden. Söker du en bostad med låg månadsavgift i en omtyckt förening som dessutom har en bra planlösning? Då har du absolut hittat rätt! Välkomna till Tallvägen 6 på visning.

Middelfartsvägen 13, Kristineberg, Oskarshamns kommun

Middelfartsvägen 13

Radhus
Kristineberg, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 525 000 kr
122 m²
4 rum
388 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla på Middelfartsvägen 13 i Oskarshamn. Här ryms allt en familj behöver för att leva bekvämt på ett plan med en boyta om 122 kvm. Huset har två badrum vilket gör det enkelt för familjen att samexistera. Villan har en unik planlösning där man har byggt om två av rummen till ett större allrum/matrum. Skulle behov till ett extra sovrum finnas så är det inga problem att fixa då man har dörren kvar. I det ljusa vardagsrummet, med sitt fina parkettgolv, har vi också den fantastiska kronspisen som värmer huset under årets kyliga dagar och där vi även har en luft-luftvärmepump som hjälper till. Läget är också omtyckt och attraktivt med närhet till grönområden, skola, förskola, havet, livsmedelsbutiker och mycket mer! Låter detta som en villa för dig? Då ska du absolut anmäla din plats till visningen, välkommen till Middelfartsvägen 13!

  • Uteplats
Nötö 2, Påskallavik, Oskarshamns kommun
  • Tor 19 sep kl 11:00
Nötö 2, Påskallavik, Oskarshamns kommun, bild 2
Nötö 2, Påskallavik, Oskarshamns kommun, bild 3

Nötö 2

Villa
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
7 500 000 kr
183 m²
5 rum
3 410 m² tomt

Vi har fått den stora äran att presentera en helt fantastisk fastighet, Nötö 2! Här erbjuds ett oslagbart läge med otroliga vyer över havet och mot Blå jungfrun. Här har du egen brygga, båthus, gästhus/garage, växthus och den fantastiska villan på hela 183 kvm! Tänk dig att kliva upp en härlig sommarmorgon, med en kopp rykande nybryggt kaffe i handen, och sätta dig i det otroliga uterummet och blicka ut över havet där båten guppar idylliskt över havets lugna vågor. Eller varför inte starta dagen med att ta dig ner till bryggan och ta ett morgondopp? Med denna fastighet finns en mängd möjligheter till en otrolig livskvalité precis vid havet. Här kan du förverkliga ett båtintresse. Säljaren har haft egna båtar varav en av dem som sticker ca 135 cm och det har aldrig varit ett problem att lägga till vid bryggan. Denna underbara fastighet uppmuntrar verkligen till spontana turer i den vackra skärgården och kanske även testa fiskelyckan. Om du önskar mer avkoppling kan du åka ut till en av alla fantastiska öar i området och hitta just din drömplats. Eller gillar du fart och fläkt? Det finns fina möjligheter i närområdet för att åka vattenskidor eller vattenskoter. Tack vare fastighetens läge har du en avskildhet där du i lugn och ro kan avnjuta härliga dagar och kvällar ostört med nära och kära. Villan är från 1929 och har en boarea om 183 kvm som är fördelade på två våningsplan. Planlösningen bjuder på väl tilltagna rum med tidsenliga vackra ytskikt och fina detaljer. Här finns verkligen plats för hela familjen och med vardagsrummets väl tilltagna yta är det den perfekta platsen för högtidsfirande och sammankomster med släkt och vänner. På fastigheten finns ett gästhus/garage där det även finns plats för övernattande gäster med eget badrum och en vacker vy mot havet. Det trevliga trädäcket som vetter mot havet gör att du kan njuta av en underbar utsikt och en vacker soluppgång över havet. Fastigheten ligger dessutom utanför detaljplanerat område vilket ger dig möjligheten till att verkligen skapa huset till ditt eget. I samhället Påskallavik har du skola, förskola, livsmedelsbutik, restaurang och du har bara 10-12 minuters pendlingsväg via E22 till Oskarshamn/Mönsterås och ca 40 minuter till Kalmar. Söker du ett hem som garanterar en bekväm och avkopplande livsstil? Oavsett om du bara vill slappna av, ha trevliga sammankomster eller endast njuta av stillheten tveka då inte att besöka detta drömhem. Se till att boka din privata visning snarast möjligt!

  • Premium
BRF Solkusthus 1 Oskarshamn, Bostadsrätter, Oskarshamns kommun
  • 1 ledig bostad

BRF Solkusthus 1 Oskarshamn

Lägenhet
Bostadsrätter, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
fr. 1 830 000 kr
78 m²
3 rum
4 843 kr/mån

Nu har vi fått förmånen att presentera ett minst sagt spännande och nytänkande nyproduktionsprojekt, Solkusthus! Modernt, nytänkande, hållbart samt havs- och naturnära. Upptäck en unik möjlighet att bo i nyproducerade bostadsrätter med det allra senaste inom Smartahem-teknik och hållbarhet. Här erbjuds ett läge med närhet till båtliv, badplatser och fina promenadstråk där naturen omfamnar din vardag. En perfekt kombination för den som söker lugn men också äventyr i sitt boende. Ett hem för alla – 3 olika bostadsrätter att välja mellan! 3 rok markplan Våra trerumslägenheter på markplan har en boarea om 78 kvm och erbjuder bekvämlighet och lättillgänglighet. Med en rymlig och öppen planlösning får du ett hem som känns luftigt och inbjudande. Från vardagsrummet tar du dig till din egna uteplats. 5 rok på våning 2-3 För den större familjen, eller dig som vill ha extra utrymme, finns våra femrumslägenheter på 126 kvm. Dessa eleganta bostäder sträcker sig över två våningsplan och erbjuder gott om plats för både privatliv och sociala tillställningar. På första våningen har vi en rymlig entréhall, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fullutrustat badrum och två bra tilltagna sovrum. Våning 2 erbjuder ett allrum och ett bra tilltaget sovrum med egen klädkammare. Radhus med 6 rok fördelat på 3 våningar Våra radhus med sex rum och kök är det optimala valet för den stora familjen eller för dig som bara vill ha det där lilla extra. Fördelat på hela 156 kvm med tre välplanerade våningsplan får du ett hem som rymmer både stora sällskap och privata stunder. Perfekt för den stora familjen eller för dig som önskar gott om plats för att leva och trivas. Hållbarhet och komfort i fokus Alla våra bostadsrätter är passivhus vilket innebär låga driftskostnader och hög boendekomfort året runt. Samtliga carports är utrustade med solpaneler som bidrar till en hållbar energiförsörjning och minskar din miljöpåverkan. Livskvalitet med naturen som granne Kristineberg är platsen där naturen blir en del av ditt hem. Njut av morgonpromenader i skogen, en avkopplande dag vid havet eller en rolig båttur med familjen, där båthamnen i Ernemar endast ligger någon enstaka minut bort. Badplats och Gunnarsö ligger bara ett stenkast bort där du finner restaurang, camping, minigolf, badmöjligheter och mycket mer. Perfekt för varma sommardagar! Här bor du i en lugn och harmonisk miljö samtidigt som du har närhet till alla bekvämligheter. Säkra din drömbostad idag Vänta inte – anmäl ditt intresse och ta första steget mot ett liv i framtidens boende. Här möts ett hållbart boende med en aktiv livsstil i en naturskön miljö. Vill du läsa mer om projektet? Klicka in på vår hemsida eller kontakta oss för mer information och boka ditt boende redan idag!

  • Nybyggnadsprojekt
Rönnåsavägen 14, Södertorn, Oskarshamns kommun

Rönnåsavägen 14

Villa
Södertorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 695 000 kr
105 + 129 m²
4 rum
1 049 m² tomt

Välkommen till en trivsam familjevilla med ett centralt och bekvämt läge på Rönnåsavägen 14. Här finns en rymlig boarea om 105 kvm som bjuder på gott om plats för familjen. Bostaden har trevliga öppna ytor som skapar fina sällskapsutrymmen som förgyller vardagen. Ett absolut guldkorn är det rymliga och mycket trevliga uterummet som har högt i tak och erbjuder snygga detaljer och väldigt insynsskyddat läge. Denna bostad erbjuder allt som du kan önska i en villa – rymlighet, stilren design, charmig utomhusmiljö och ett centralt läge. Kom och se för dig själv hur den här bekväma och önskvärda livsstilen kan bli din. Boka in en visning redan idag!

Smedgatan 1, Centralt, Oskarshamns kommun

Smedgatan 1

Villa
Centralt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 450 000 kr
130 m²
5 rum
376 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och minst sagt unika hem mitt i Oskarshamns centrum. Denna villa på Smedgatan 1 är en riktig pärla med sin ikoniska exteriör och charmiga interiör. Med 130 kvm boarea får du tillräckligt med utrymme för hela familjen. Huset har verkligen karaktär och dess centrala läge gör det möjligt för dig att vara nära allt vad staden har att erbjuda. I detta hem kommer du känna dig som en del av samhället och inte missa något som händer i staden. Villan har även genomgått större renoveringar med nyare tak, värmesystem, ytskikt, toalett och kök. De moderna och stilrena detaljerna kombineras perfekt med de mer rustika inslagen vilket skapar en harmonisk och elegant känsla som genomsyrar hela bostaden. Detta är utan tvekan ett boende där du kan trivas och är verkligen en plats man kalla hemma. Låter det som ett hus för dig? Tveka inte anmäla din plats till visningen, välkommen!

  • Uteplats
Skrovgatan, Kristineberg, Oskarshamns kommun

Skrovgatan

Lägenhet
Kristineberg, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 830 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
4 843 kr/mån
23 462 kr/m²

Nu har vi fått förmånen att presentera ett minst sagt spännande och nytänkande nyproduktionsprojekt, Solkusthus! Modernt, nytänkande, hållbart samt havs- och naturnära. Upptäck en unik möjlighet att bo i nyproducerade bostadsrätter med det allra senaste inom Smartahem-teknik och hållbarhet. Här erbjuds ett läge med närhet till båtliv, badplatser och fina promenadstråk där naturen omfamnar din vardag. En perfekt kombination för den som söker lugn men också äventyr i sitt boende. Ett hem för alla – 3 olika bostadsrätter att välja mellan! 3 rok markplan Våra trerumslägenheter på markplan har en boarea om 78 kvm och erbjuder bekvämlighet och lättillgänglighet. Med en rymlig och öppen planlösning får du ett hem som känns luftigt och inbjudande. Från vardagsrummet tar du dig till din egna uteplats. 5 rok på våning 2-3 För den större familjen, eller dig som vill ha extra utrymme, finns våra femrumslägenheter på 126 kvm. Dessa eleganta bostäder sträcker sig över två våningsplan och erbjuder gott om plats för både privatliv och sociala tillställningar. På första våningen har vi en rymlig entréhall, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fullutrustat badrum och två bra tilltagna sovrum. Våning 2 erbjuder ett allrum och ett bra tilltaget sovrum med egen klädkammare. Radhus med 6 rok fördelat på 3 våningar Våra radhus med sex rum och kök är det optimala valet för den stora familjen eller för dig som bara vill ha det där lilla extra. Fördelat på hela 156 kvm med tre välplanerade våningsplan får du ett hem som rymmer både stora sällskap och privata stunder. Perfekt för den stora familjen eller för dig som önskar gott om plats för att leva och trivas. Hållbarhet och komfort i fokus Alla våra bostadsrätter är passivhus vilket innebär låga driftskostnader och hög boendekomfort året runt. Samtliga carports är utrustade med solpaneler som bidrar till en hållbar energiförsörjning och minskar din miljöpåverkan. Livskvalitet med naturen som granne Kristineberg är platsen där naturen blir en del av ditt hem. Njut av morgonpromenader i skogen, en avkopplande dag vid havet eller en rolig båttur med familjen, där båthamnen i Ernemar endast ligger någon enstaka minut bort. Badplats och Gunnarsö ligger bara ett stenkast bort där du finner restaurang, camping, minigolf, badmöjligheter och mycket mer. Perfekt för varma sommardagar! Här bor du i en lugn och harmonisk miljö samtidigt som du har närhet till alla bekvämligheter. Säkra din drömbostad idag Vänta inte – anmäl ditt intresse och ta första steget mot ett liv i framtidens boende. Här möts ett hållbart boende med en aktiv livsstil i en naturskön miljö. Kontakta oss för mer information och boka ditt boende redan idag!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hasselbacksvägen 8, null, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hasselbacksvägen 8

Villa
Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
890 000 kr
11 rum
2 725 m² tomt

Välkommen till Misterhults Gamla Kommunhus. En unik fastighet som erbjuder en häpnadsväckande kombination av historisk charm och obegränsad potential. Detta ikoniska byggnadsverk, beläget i hjärtat av Misterhult, öppnar dörren till en värld av kreativitet och möjligheter. Med imponerande ytor på hela 733 kvm i bruksarea (biarea + boarea) och en mångsidig planlösning är detta en dröm för den som söker något utöver det vanliga. Huset har en rik historia med flertalet verksamheter som har varit aktiva under åren. Senaste verksamheten har varit en förskola och olika lokaler för lokala föreningar. Detta är fastigheten för dig som ser oändliga möjligheter med generösa ytor och många rum där du kan skapa och uppfylla din vision. Allt från ett unikt hem till kreativa arbetsutrymmen, ett konstnärligt kollektiv eller varför inte ett B&B eller hyresbostäder. Med närhet till vacker natur, sjöar, hav och bara en kort bilfärd till Figeholm/Fårbo där du har allt som behövs för vardagen. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig till oss eller anmäl dig på visningen för att veta mer!

Lockebo Branthult 6, Branthult, Oskarshamns kommun

Lockebo Branthult 6

Villa
Branthult, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 475 000 kr
136 + 50 m²
4 rum
1 265 m² tomt

Denna charmiga villa i Lockebo Branthult är en dröm som går i uppfyllelse! Här kan du njuta avskilt men ändå ha allt du behöver inom nära räckhåll. Med sina 136 kvm i boarea samt 4 ljusa och luftiga rum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Huset är beläget på en lugn och lantlig plats där du kan andas frisk luft och slappna av från stadens stress och jäkt. Trädgården har ett ostört läge och erbjuder vackra vyer över åkrar och natur. Här kan du verkligen njuta av uteaktiviteter och avkoppling. Utöver bostadshuset finns även ett dubbelgarage, som ger extra lagringsutrymme för verktyg och andra saker du behöver för att underhålla ditt hem och din trädgård, samt ett gästhus Om du söker efter en bekvämt boende med ett avskilt och lugnt läge, är det här ditt nya hem. Välkommen att anmäla din plats till visningen!

  • Uteplats
Hantverksgatan 37B, Hantverksgatan, Oskarshamns kommun

Hantverksgatan 37B

Lägenhet
Hantverksgatan, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
525 000 kr
46,2 m²
1 rum
vån 3/3
2 358 kr/mån
11 364 kr/m²

Välkomna till Hantverksgatan 37B och denna minst sagt unika enrumslägenhet! Bostaden har fräscha ytskikt och en bra planlösning med flertalet garderober. Här erbjuds ett större kök med bra utrymme och plats för middagsbordet. Lägenheten har ett fräscht badrum med trevliga färgval. Vardagsrummet är ombyggt och där har man har gjort en sovalkov samt en klädkammare. Så söker du en enrummare med bra läge och låg månadskostnad i en bra och stabil förening? Då ska du absolut anmäla din plats till visningen!

Dunkelidsvägen 28, Emsfors, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Dunkelidsvägen 28

Villa
Emsfors, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 695 000 kr
126 + 43 m²
5 rum
1 460 m² tomt

Varmt välkommen till detta välskötta hem i Emmekalv/Påskallavik. Vi möts av en härlig bred grusgång som leder upp till den välkomnande entrén via verandan. Öppna ytor i entréplanet möts vi av när vi kliver som ger härliga sällskapsutrymmen där man kan umgås och njuta av sprakande eldstäder kalla dagar. Helkaklat badrum i kombination med tvättinrättning ger en lyxig känsla, där golvvärmen smeker bara fötter skönt på morgonen. Hallen i anslutning till badrummet leder oss ut på den gemytliga altanen och vidare ut i den välskötta trädgården. På övervåningen har man fått till tre bra planerade sovrum och fina förvaringsmöjligheter. Från övervåningens hall når vi dörren som leder oss ut på den trevliga balkongen ovanför entrén. Under huset finns en källardel där man har en bra möjlighet till förvaring. På tomten finns en praktisk uthuslänga med plats för exempelvis redskap, ved, verktyg med mera. Den härliga trädgårdstomten med bra ytor för sällskapslekar, grillkvällar och barnlek härligt ansluten till den på baksidan anslutna altanen. Välkommen att boka din plats på visningen!

  • Uteplats
Tallvägen 11, Södertorn, Oskarshamns kommun

Tallvägen 11

Lägenhet
Södertorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
750 000 kr
59,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 041 kr/mån
12 542 kr/m²

Nu kan vi presentera en tvårummare i omtyckta BRF Södertorn. Bostaden har en genomgående planlösning med bra tilltagna rum och med den insatta skjutdörrsgarderoben i hallen så finns det också bra med förvaringsmöjligheter. Söker du ett boende med en av Oskarshamns lägsta avgifter? Då ska du definitivt titta på denna bostad! Här har du 58,8 kvm boarea med fräscha ytskikt, kök och badrum. Via vardagsrummet har du också den inglasade balkongen som blir ett extrarum under tidig vår till sen höst. Låter det intressant? Då ska du absolut anmäla din plats till visningen, välkomna!

Tallvägen 11, Södertorn, Oskarshamns kommun

Tallvägen 11

Lägenhet
Södertorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
875 000 kr
59,8 m²
2 rum
vån 3/3
3 041 kr/mån
14 632 kr/m²

Nu kan vi presentera en totalrenoverad tvårummare i omtyckta Södertorn. 2022 gjordes en omfattande renovering via ett försäkringsärende. Hela bostaden är därför omgjord och samtliga ytskikt, badrum, kök, vitvaror samt garderober är utbytta. Letar du efter ett drömboende där du bara flyttar in och börjar bo? Då har du absolut hittat rätt! Brf Södertorn är ett omtyckt område med tilltalande årskostnader och bra underhåll på deras fastigheter. Läget ligger strax utanför Oskarshamns stadskärna och du har närhet till livsmedelsbutiker, industriområdet, motionsslinga och skola. Det finns även bra förbindelser via buss. Låter detta intressant? Välkommen att boka plats på visningen!

Hantverksgatan 29 A, Centralt, Oskarshamns kommun

Hantverksgatan 29 A

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 095 000 kr
76,6 m²
3 rum
vån 1/3
4 237 kr/mån
14 295 kr/m²

Välkommen till en trerummare om 76 kvm på första våningen, perfekt belägen på Hantverksgatan 29A. Här erbjuds en bostad som inte bara uppfyller dina behov utan förhoppningsvis även överträffar dina förväntningar. Inbjudande och ljus interiör välkomnar dig in i denna trivsamma bostad. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avslappnande stunder och skapar en naturlig samlingspunkt. De stora fönstren ger en känsla av rymd och släpper in det fantastiska dagsljuset. Den stora inglasade balkongen blir en naturlig förlängning av ditt vardagsrum där det finns möjlighet att njuta av ditt morgonkaffe eller arrangera trevliga middagar med vänner och familj. Centralt beläget ligger Hantverksgatan 29A nära till stadens alla bekvämligheter samtidigt som du kan dra nytta av det gröna och lugna området runt stadsparken. Här får du det bästa av två världar - stadslivets pulserande energi och naturens fridfulla harmoni. Varmt välkommen till ditt nya hem!

Oxelvägen 13A, null, Mönsterås kommun

Oxelvägen 13A

Villa
Mönsterås kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 495 000 kr
210 m²
8 rum

Nu kan vi presentera denna fastighet med tre hyreslägenheter varav man har två uthyrda och en tvårummare till förfogande. De lägenheter som finns är två stycken tvårummare på övervåningen och en fyrarummare på entréplan. Samtliga lägenheter är ljusa och rymliga med funktionella planlösningar. De tre lägenheterna erbjuder dessutom en varierande boendeyta för olika behov och livsstilar, perfekt för både singlar, par och familjer. Ute i trädgården finns det trivsamma miljöer där de boende kan njuta och koppla av. Källarvåningen erbjuder bra förrådsutrymmen, tankrum, pannrum och tvättstuga. Oxelvägen 13A har ett bra läge i det pittoreska samhället Fliseryd. Här finner du allt för vardagen då det finns livsmedelsbutiker, skola, förskola, restaurang, gym, lekpark och fina grönområden. Du har också bra bussförbindelser till köpingen Mönsterås och bra pendlingsväg till Oskarshamn och Högsby. Varmt välkommen att ta del av detta unika tillfälle att bli ägare till en trivsam hyresfastighet! Låter det som något för dig? Då ska du absolut anmäla ditt intresse till visningen!

Mellangatan 1, Svalliden, Oskarshamns kommun

Mellangatan 1

Villa
Svalliden, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
695 000 kr
50 m²
2 rum
1 518 m² tomt

Letar du fortfarande efter ditt drömprojekt? Det här charmiga torpet på Mellangatan 1, i hjärtat av Svalliden, erbjuder en pittoresk och unik möjlighet att skapa ditt eget personliga hem. Som centralt belägen i Svalliden erbjuder denna fastighet närhet till restaurang, skola, förskola, grönområden och vackra promenadstråk. Du har bara en kortare tids väg in till Oskarshamns stadskärna. Renoveringspotential Denna villa är en äkta pärla som bara väntar på att återställas till sin forna glans. Här erbjuds du en charm och idyll som tar dig tillbaka ända till 1927. Fastigheten erbjuder en trädgård som talar för sig själv, här har du möjligheten att bevara den nuvarande parkkänslan eller göra det till ditt personliga trädgårdsparadis. Ett sällsynt tillfälle för dig att få äga en fastighet med så mycket potential. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

Strandlyckevägen 18, Påskallavik, Oskarshamns kommun

Strandlyckevägen 18

Tomt
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
850 000 kr
1 489 m² tomt

Nu har vi äran att presentera en möjlighet som kanske aldrig kommer igen, en tomt med havsläge i det populära och omtyckta kustsamhället Påskallavik! Här har du möjligheten att bygga ditt drömboende i ett befintligt villaområde med bara några meter från havet och promenadavstånd till skola, förskola, restaurang och livsmedelsbutik. Du får bebygga 1/5 av tomtens yta vilket motsvarar 297,8 kvm av tomtens totala yta på 1489 kvm. Huset får vara i ett våningsplan med max en nockhöjd på 5,6 meter. Påskallavik som samhälle har en idyllisk skärgårdsmiljö med fina omkringliggande skogspartier, motionsspår och närhet till båtliv, natur, golfbana och bara 10-15 minuters pendlingsväg till Oskarshamn respektive Mönsterås. Har du länge letat efter en tomt med närhet till havet och på en omtyckt adress? Då är detta din unika möjlighet att förverkliga din nybyggnadsdröm!

Benkroksvägen 9, Dragskär, Oskarshamns kommun

Benkroksvägen 9

Tomt
Dragskär, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
650 000 kr
1 572 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en tomt i omtyckta Dragskär och närmare bestämt på Benkroksvägen 9. Tomten är på 1572 kvm och till fastigheten finns en tillhörande båtplats. Du har indraget kommunalt vatten och avlopp och byggnadsrätten är 100 kvm varav 80 kvm till huvudbyggnad. Söker du en tomt med närhet till både skog och hav? Vill du ha ditt sommarställe/villa i ett lugnt område med bra pendlingsmöjligheter? Vill du ha en egen båtplats i en fantastisk skärgård? Då ska du absolut kika på Benkroksvägen 9!

Visar alla 24