Mäklare Minna Bahmiary

Minna Bahmiary

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Strandlinjen 4 B, Centrala Partille, Partille kommun

Gamla Strandlinjen 4 B

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
1 595 000 kr
56,4 m²
2 rum
vån 3/3
4 822 kr/mån
28 280 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och välskötta tvårumslägenhet belägen på Gamla Strandlinjen – ett område där modern komfort möter klassisk charm. Med en yta som är optimalt planerad, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av stil och funktionalitet. När du kliver in möts du av ett ljust och luftigt hem där varje detalj är noggrant genomtänkt. Vardagsrummet är hjärtat i lägenheten, prytt med vacker fiskbensparkett som ger rummet en elegant och tidlös känsla. Här finns gott om utrymme för både soffgrupp och matsalsmöbel, perfekt för både avkoppling och umgänge. Det helkaklade badrummet imponerar med sin moderna design och högkvalitativa materialval. Utrustat med badkar, handfat med kommod och förvaringsmöjligheter, är detta ett utrymme där varje morgon känns som en bra start på dagen. Köket är i utmärkt skick och erbjuder en stilren inredning med plats för matlagning och förvaring. De moderna vitvarorna och den smakfulla designen gör köket till en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Bostadens pärla är den inglasade balkongen, där du kan njuta av utsikten året om. Här kan du inreda med bekväma möbler och skapa en mysig oas för morgonkaffet eller kvällens middagar. Med Gamla Strandlinjen 4B som adress får du en bekväm vardag med närhet till kommunikationer, köpcentrum, matbutiker, gym mm. Välkommen på bokad visning!

Hagbergsgatan 12, Utby, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:30

Hagbergsgatan 12

Lägenhet
Utby, Göteborgs kommun
1 790 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
2 755 kr/mån
48 378 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och moderna etta på 37 kvadratmeter belägen i det populära området Utby. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av stil och funktion, idealisk för dig som söker ett bekvämt och hemtrevligt boende. Lägenheten ligger i en byggnad som omges av en mysig trädgård, vilket ger en härlig villakänsla. I trädgården finns en trevlig grillplats där du kan njuta av sommarkvällar med vänner och familj. Bland trädgården hittar du bland annat jordgubbsbuskar så som du enkelt bara kan gå och plocka och njuta av. Dessutom har föreningen både ett snickarrum och ett träningsrum, perfekt för den händige och den träningsintresserade. Bostadens badrum är nyligen renoverat med högkvalitativa materialval och modern design med golvvärme. Här hittar du en fräsch dusch, stilrena kakelväggar och praktiska förvaringslösningar som gör morgonrutinerna till en fröjd. Ett riktigt stilrent kök med trevliga detaljer, bra med förvaring och bra med arbetsyta. Missa inte garderoben som säljaren har skapat med hjälp av Ikea PAX garderob. Perfekt med förvaring för kläder, smycken mm. Läget är svårslaget med närhet till allt du kan tänkas behöva. Endast ett stenkast bort finner du hållplatsen för enkel och snabb kommunikation till Göteborgs centrum. ICA Supermarket ligger på bekvämt avstånd för dina dagliga inköp, och ett populärt hamburgarställe ligger precis bredvid för de dagar du vill unna dig något extra. För den träningsintresserade finns även ett gym i närheten. Det här är en bostad som måste upplevas på plats, kontakta ansvarig mäklare för en förhandsvisning!

  • Plus
Gamla Kronvägen 47a, Centrala Partille, Partille kommun
Gamla Kronvägen 47a, Centrala Partille, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 47a, Centrala Partille, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 47a

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
2 850 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/7
6 355 kr/mån
36 538 kr/m²

På Gamla Kronvägen 47A presenteras denna superfina lägenhet som utmärker sig med sin höga standard och genomtänkta planlösning som främjar öppenhet och social gemenskap. Ljuset flödar in från flera fönster åt två håll och ger en härlig atmosfär. Denna trea är smart utformad för att optimera utrymmet, med en ljus interiör och stilrena ytskikt som bidrar till en modern känsla. Bostaden har en optimal planlösning med rymliga sociala ytor i kök och vardagsrum och två väl avvägda sovrum där du kan få lugn och ro samt en rymlig balkong där du kan njuta av solen på sommaren. Fullt utrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet blir detta en naturlig samlingsplats för mat och läxläsning och umgänge. Gott om förvaring i form av klädkammare och platsbyggda garderober och stort helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare gör vardagen till lyx. Den grönskande innergården bjuder in till avkoppling och gemenskap, och för de som gillar att odla finns även ett gemensamt växthus att nyttja. Adressen på Gamla Kronvägen 49 erbjuder en bekväm vardag med närhet till ett brett utbud av faciliteter såsom matbutiker, restauranger, skolor, förskolor, lekplatser och köpcentrumet Allum. Dessutom är det enkelt att ta sig runt med kommunala förbindelser. Denna bostad har allt man kan önska sig och mer därtill, bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen till en visning av denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 3