Mäklare Bodil Mattsson

Bodil Mattsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Barrstigen 6, null, Vaggeryds kommun

Barrstigen 6

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
1 695 000 kr
132 m²
6 rum
674 m² tomt

Välkommen till Barrstigen 6 i Skillingaryd! Om du söker en villa som kan erbjuda den perfekta platsen för din familj att växa och känna sig hemma, behöver du inte söka längre. Med 132 kvm boarea och 6 rum är det gott om plats för både avkoppling och lek. Beläget i ett lugnt område, har detta hem verkligen allt. En altan perfekt för sommarens grillkvällar, stor härlig trädgård och ett bra garage för din bil. Det här huset har verkligen det mesta som gör att du känner dig hemma direkt. Med närhet till Skillingaryds centrum, skola, förskola och butiker gör din livsstil bekväm och önskvärd. Med lätthet tar du dig till E4 och därmed även till Jönköping (ca 20 min) och Värnamo (ca 25min) Huset är besiktigat! Tveka inte att boka en visning. Vi ser fram emot ditt besök!

Brunnsgatan 25, null, Vaggeryds kommun

Brunnsgatan 25

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
3 350 000 kr
260 + 150 m²
7 rum
2 194 m² tomt

Välkommen till Brunnsgatan 25 - en praktfull och ståtlig villa som garanterat kommer att imponera på dig! Denna unika fastighet omfattar hela 260 kvm boarea och har en mängd unika detaljer som gör den till något alldeles extra. Huset är inrett med en underbar känsla för stil och högklassigt hantverk. Ett unikt och ståtligt platsbyggt kök erbjuder all tänkbar komfort för en lyxig tillvaro. Fastigheten rymmer 7 rum som alla är varsamt renoverade och designade , med många fina detaljer. Förutom dess elegans, ligger fastigheten i en av Skillingaryds mest eftertraktade områden. Här finns det alltid något att göra och uppleva. Med närhet till lokala butiker och skola blir livet här så mycket mer bekvämt. Du kommer att vara omgiven av en stor fantastisk trädgård fylld av grönska för en avkopplande och fridsam tillvaro. Vi är stolta över att kunna erbjuda denna otroliga kombination av funktion och charm till en potentiell köpare som vill ha det bästa av allt. Missa inte chansen att se vilken fastighet som väntar på dig här på Brunnsgatan 25. Huset är besiktigat och energideklaration finns! Vi ser fram emot att visa dig runt!

Vagnmakaregatan 1 D, null, Vaggeryds kommun

Vagnmakaregatan 1 D

Lägenhet
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
1 595 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/1
4 500 kr/mån
16 111 kr/m²

En mycket välplanerad och trivsam bostadsrätt i markplan med 4 rum och kök med villakänsla. Till bostaden tillhör ett garage med förrådsmöjligheter placerad strax intill bostaden. Detta är ett hem att bara flytta in i, nyare ljust kök med vita luckor, renoverad wc ifrån 2019 med mycket smakfulla val, stort vardagsrum med stora fönster även en kamin vilket ger en go värme samt förhöjd mysfaktor, även en altandörr ut till altanen. Trädgården erbjuder gräsmatta och uteplatser på både fram- och baksida. Mysig inglasad altan med fönster och en hörna med trädäck. God plats för familjen med att ha en grill kväll och bara mysa. På framsidan möter man morgonsolen och njuter av sin morgon kopp kaffe. Bostaden ligger i ett lugnt och populärt område med närhet till Tallbackens förskola och skolan samt Movalla IP som erbjuder is anläggning och fotbollsplaner. I Skillingaryd har man ett behagligt pendlingsavstånd till både Jönköping och Värnamo med endast 25 minuter till respektive stad samt en snabbuss som går var 30:e minut. Varmt välkomna kanske ert nästa hem!

Storgatan 58 D, null, Vaggeryds kommun

Storgatan 58 D

Lägenhet
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
2 495 000 kr
113 m²
4 rum
vån 2
3 500 kr/mån
22 080 kr/m²

Denna unika bostadsrätt på Storgatan 58 D i Vaggeryd är belägen intill den vackra Lagan. Med 3 rum och 113 kvm boarea erbjuder denna bostad en exklusiv livsstil. Interiören är modern och stilren, med högkvalitativa material och vackra detaljer som lyfter rummen. Det öppna vardagsrummet och köket skapar en ljus och luftig atmosfär som kan användas för både vardag och fest. Både sovrummen är rymliga och erbjuder gott om förvaring. Ett av sovrummen går enkelt att göra till två. På den stora altanen kan du njuta av den vackra utsikten över Lagan. Dessutom är lägenheten bekvämt belägen nära olika bekvämligheter, som butiker och förskolor. Boendet är idealiskt för en livsstil präglad av bekvämlighet och komfort. Låt oss visa dig detta drömhem på nära håll! Välkommen att boka en visning idag.

Bangårdsgatan 3 c, null, Vaggeryds kommun

Bangårdsgatan 3 c

Lägenhet
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
450 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
4 926 kr/mån
7 258 kr/m²

Letar du efter en lägenhet med perfekt läge? Då har du hittat rätt! Denna charmiga lägenhet på Bangårdsgatan 3C ligger på första plan i Skillingaryds centrala delar. En två rums lägenhet på första plan. Närhet till tvättstuga , förråd vilket ligger i källaren. Även förråd på vinden finns möjlighet till. Träningsrum finns att tillgå. Värme , vatten , kabel-tv sophämtning , parkering samt trappstädning ingår i månadshyran vilket är under 5000:-. Mysig och hemtrevligt som gör att du direkt känner dig hemma. Föreningen är väl fungerande och har en trevlig atmosfär, vilket gör att du garanterat kommer att trivas här. Med promenad avstånd till bageri, mataffär och butiker är livet enkelt och bekvämt, och du kan njuta av allt som Skillingaryd har att erbjuda. Välkomna på visning!

Fabriksgatan 21, null, Vaggeryds kommun

Fabriksgatan 21

Övrigt
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
1 500 000 kr
965 m² tomt

Denna fastighet på Fabriksgatan 21 har en etablerad bilverkstad med fullutrustad av verktyg som även ingår i köpet. Fastigheten är på 210 kvm rymlig och perfekt för bilentusiaster och mekaniker som vill ha sin egen verkstad . Nuvarande ägare har drivit bilverkstaden i 38 år men har bestämt att gå vidare av livet. Fastigheten ligger på en central plats. Utöver bilverkstaden erbjuder fastigheten också ett förråd med praktiska skjutdörrar. Att köpa denna fastighet på Fabriksgatan 21 i Skillingaryd är en möjlighet som du inte vill missa. Vi öppnar upp för visning, välkommen att boka tid!

Nyholm Björkudden 1, null, Vaggeryds kommun
  • Imorgon kl 15:00

Nyholm Björkudden 1

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
3 595 000 kr
155 + 95 m²
7 rum
3 404 m² tomt

Välkommen till Nyholm Björkudden 1, en idylliskt belägen villa med en unik och oslagbar sjötomt. Här kan du njuta av magisk utsikt över sjön och omgivande natur – en fridfull oas där du kan koppla av och ladda batterierna. Villan är fantastiskt utformad med många rum och plats för den stora familjen. Ett av de mest imponerande dragningarna med fastigheten är dess pampiga arkitektur, den inbjudande trädgården, husets fina spröjsade fönster och dess höga kvalitet på byggmaterial och inredning som ger en känsla av lyx. Interiören är rymlig och öppen med en ren och modern inbjudande design. Det finns gott om utrymme för utomhus aktiviteter, avkoppling, eller varför inte avnjuta en middag i husets uterum. Den här fastigheten är verkligen en unik pärla och en dröm, perfekt för en mycket bekväm och önskvärd livsstil. Boka en visning idag och upplev själv vilket drömhem som väntar på dig! Huset är besiktigat!

  • Plus
Östra Allégatan 42, null, Vaggeryds kommun

Östra Allégatan 42

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
2 595 000 kr
140 + 96 m²
5 rum
1 039 m² tomt

140 KVM ATTRAKTIVT BOENDE PLUS 100 KVM LOKAL FÖR MINDRE VERKSAMHET: Förslagsvis kontor, affär, frisör , bostad ,etc.. UTHYRNING En fantastisk möjlighet att förvärva en charmig villa på en trevlig plats i Skillingaryd! Denna fastighet på Östra Allégatan 42, Skillingaryd erbjuder 140 kvm boarea med 5 antal rum och ett fullt utrustat kök. Villan är också utrustad med flera unika funktioner som garanterar bekvämlighet och livsstil. Vackert trägolv i lönn och stora fönster som släpper in mycket ljus vilket ger en go känsla i hela huset. Praktiskt med sovrum och badrum på andra plan samt en källare med mycket förvaringsmöjligheter, finns hobbyrum, förvaring, en stor tvättstuga, här finns många möjligheter. Men det stannar inte där, egendomen har en separat lokal på över 100 kvm som kan vara perfekt för att starta ett företag eller omvandla till ett extra bostadsutrymme. Idag är lokalen uthyrd till en frisör verksamhet. Fastigheten har också en stor tomt med utrymme för grönska, lek och samvaro. Allt detta gör denna fastighet till ett önskvärt ställe att bo och leva på. OBS! Driften är för både huset och lokalen. Centralt läge och närhet till förskola och skola. Även närhet till centrum och stationen. Enkelt att pendla till både norr och söder mer Krösatåget eller bussen. Närhet både till Värnamo och Jönköping med ca 30 minuter bilresa, även Gnosjö regionen ligger med endast 20 minuter bort. Vaggeryds Kommun är en växande kommun med många arbetstillfällen och utvecklas nästan bäst i länet. Huset är besiktigat och energi deklarerat. Så vad väntar du på? Boka en visning och upptäck denna fantastiska fastighet idag!

Västra Promenaden 8, null, Vaggeryds kommun

Västra Promenaden 8

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
2 250 000 kr
120 + 80 m²
5 rum
1 207 m² tomt

Denna välskötta villa med sin charmiga karaktär ligger vid Västra Promenaden , säljaren har renoverat köket, nytt yttertak samt badrummen 2007, altanen dränering samt nya fönster 2009, ny panel 2020 som målades 2023. Med sina 120 kvm boarea erbjuder detta hem en trivsam hem för hela familjen. Villan har tre sovrum och två badrum, en öppen planlösning med en härlig sällskapsdel, samt en kamin. Det finns en solig uteplats perfekt för grillkvällar och picknickar under sommaren. Trädgården är lättskött och träd och buskar ger en känsla av avskildhet och lugn. Vaggeryd är en trevlig ort med närhet till skog och sjöar,och golfbana. Det finns fina möjligheter till friluftsaktiviteter och goda kommunikationsmöjligheter till Jönköping och Värnamo med buss och tåg. Kom och upplev denna villa! Boka en visning idag genom att kontakta oss på telefon eller e-post. Välkommen hem till Västra Promenaden 8 i Vaggeryd!

, null, Vaggeryds kommun

Tomt
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
450 000 kr
2 004 m² tomt

Nu finns möjlighet att köpa en tomt och kanske låter er dröm gå i uppfyllelse om att bygga hus och bo "På landet". Eller kanske en sommarstuga med närhet till bad och kanske en fisketur på Linnesjön. En tomt på 2004 kvm , närhet till Linnesjön, Tallnäs stiftgård och Tofthagaskolan. Tomten är avstyckad. Närhet till Jönköping och Värnamo med ca 25 minuter bilresa. Välkomna att höra av er så berättar jag mer.

Kushult 6, null, Vaggeryds kommun
  • Lör 5 okt
Kushult 6, null, Vaggeryds kommun, bild 2
Kushult 6, null, Vaggeryds kommun, bild 3

Kushult 6

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
995 000 kr
120 m²
4 rum
2 380 m² tomt

Välkommen till Kushult, ett fantastiskt naturskönt område som erbjuder en underbar livsstil för den som vill ha lugn och ro. Denna charmiga villa på 120 kvm erbjuder möjligheten att skapa ditt drömhem. Huset innehåller 4 rum och är i renoveringsbehov, men med detta kommer också en möjlighet att skapa något unikt och anpassat efter dina specifika behov. Här finns stora möjligheter att skapa en personlig karaktär och bohemisk stil på grund av det öppna utrymmet och flexibiliteten hos huset. Fastigheten ligger på landet vilket erbjuder en avkopplande livsstil för ägaren. Ett stort område på 1464 kvm finns att exponera kreativiteten för att skapa en vacker utomhusmiljö. Bostaden lämpar sig väl för en familj som söker en avskild och privat miljö i naturen, där ingen granne tittar in på tomten. Om du söker en livsstil bortom det vanliga är detta en spektakulär möjlighet att förverkliga dina drömmar! Var redo att bli hänförd av charm, attraktion och potential i denna spännande fastighet. Kom och upplev ditt nya drömhem och boka en visning idag!

  • Premium
Lillholmsvägen 12, null, Vaggeryds kommun
Lillholmsvägen 12, null, Vaggeryds kommun, bild 2
Lillholmsvägen 12, null, Vaggeryds kommun, bild 3

Lillholmsvägen 12

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
1 500 000 kr
145 + 30 m²
6 rum
891 m² tomt

På en av de populära gatorna i Hok ligger detta charmiga hus med 145 kvm boarea. Villan har nytt yttertak, nya tre glasfönster, från 2017, och en ny luftvärmepump, från 2023. Hemmet har ett rymligt vardagsrum med stora fönster som släpper in max ljus och en härlig kamin som skapar en mysig stämning. Köket är ett hemtrevligt kök ,det har gott om förvaringsutrymme. De fyra sovrummen är rymliga och ljusa, finns även möjlighet till ett femte sovrum. Bostaden har en uteplats med som är perfekta för avkoppling, även en stensatt plats där det finns bra plats för grillen. Dessutom finns en stor trädgård med ett uthus för förvaring . Inga grannar på baksidan eller på en sida. Huset ligger på en återvändsgata det blir minimal med trafik, perfekt för en barnfamilj. Detta charmiga hus i Hok är perfekt för den som söker en avkopplande livsstil . Boka in en visning för att upptäcka allt som det här hemmet har att erbjuda! Det går att flytta in i huset direkt då säljarna har flyttat ut. Närhet till Torsvik och Stigamo gör att restiden blir endast 15 minuter, även till Jönköping och Nässjö är restiden max 30 minuter. Tåg och buss finns att tillgå. Även den fina Hooks Herrgård finns 5 minuter bort, där finns möjlighet att äta gott, gå och njuta av spaa en dag när man vill skämma bort sig och njuta eller spela en golfrunda. Huset är besiktigat och det finns en energideklaration. Varmt välkomna till ev ert nästa boende.

  • Premium
Sandgatan 9, null, Vaggeryds kommun

Sandgatan 9

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
1 650 000 kr
96 + 97 m²
3 rum
1 185 m² tomt

Välkommen till Sandgatan 9 i Skillingaryd, där denna charmiga villa ligger på en lugn gata i det trevliga området Klevshult. Med sina 96 kvm boarea erbjuder detta hus en bekväm och önskvärd livsstil för alla. Ett unikt inslag i denna villa är dess utformning med ett öppet kök ihop med vardagsrummet. Huset innehåller även två mysiga sovrum, intill ett badrum med ett härligt badkar med tassar. Nyinstallerad jordvärme 2021 , en renoverad altan ihop med ett stort trädäck, nytt yttertak med nytt plåtisol ,2023,nya golv i hall och vardagsrum. Förra ägaren satte in nya fönster. Källaren finns idag en tvättstuga med en duschkabin, pannrum samt två rum som enkelt går att renovera till sovrum eller hobbyrum. Här får du också tillgång till en härlig trädgård på uteplatsen och även en altan som bjuder in till många trevliga stunder, perfekt för sommarens grillkvällar eller för att koppla av efter en lång dag. Detta hus har ett fantastiskt läge,ligger på en lugn gata, vilket skapar en fridfull atmosfär där du kan känna dig trygg och bekväm. Samhället runt Sandgatan 9 erbjuder en förskola och en bra skola på promenadavstånd. Närhet till Väranmo med endast 10 minuter i bil. Varmt välkomna till ev ert nya hem.

  • Plus
Skjutebo, Skjutebo, Vaggeryds kommun

Skjutebo

Tomt
Skjutebo, Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
800 000 kr
1 500 m² tomt

Nu har vi sålt den första av fyra tomter, alltså tre finns kvar. Nu finns möjligheten för dig som önskar att bygga ditt drömhus på landet. 1500 kvm tomtmark är förslag på avstyckning med chans till att köpa till större tomt. I tomtpriset ingår positivt förhandsbesked för enbostad och garage. Tillstånd till inrättande av avloppsanläggning. Köparen står för avstyckningen, Vatten/Avlopp och El anslutningar. Tomtmarkerna har fantastiskt läge, lantliga vyer med både, sjö, åkermark och skog. Här är aldrig naturen långt bort! Vederydssjön är en sjö som ligger både i Jönköpings kommun och Vaggeryds kommun i Småland. I Skjutebo har man endast 5 minuter till Månsarp, ca. 30 minuter med bil till Jönköpings City reps. 15 minuter till Vaggeryd. Varmt välkomna till visningen.

Krängshult, Krängshult, Vaggeryds kommun

Krängshult

Tomt
Krängshult, Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
545 000 kr
2 000 m² tomt

OBS NYTT PRIS. Här kan man bygga sitt dröm boende i Krängshult i naturskönt läge med åkrar runt omkring. Möjlighet att köpa till mark runt tomten. Har ni drömt om en mindre gård att ha lite djur eller hästar så finns möjlighet till det nu. 2000 kvm tomtmark är förslag på avstyckning. Finns chans till att köpa till större tomt. Pris för mark intill är ca 50 kronor /kvm. I tomtpriset ingår positivt förhandsbesked och tillstånd till inrättande av avloppsanläggning. Köparen står för avstyckningen, Vatten/Avlopp och El anslutningar. Förskola och lågstadiet är i Byarum, bara ett par kilometer bort. Med cirka 10 minuters bilfärd befinner man sig i Vaggeryd, där finns det dagligvaruhandel, skolor, restauranger, affärer, mm. Närhet till Jönköping med 30 minuters bilfärd. Varmt välkomna att boka er för visning.

Visar alla 15