Mäklarringen Bohuslän

Mäklarringen Bohuslän

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra Bohusvägen 1, null, Munkedals kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 3 okt kl 15:30
Södra Bohusvägen 1, null, Munkedals kommun, bild 2
Södra Bohusvägen 1, null, Munkedals kommun, bild 3

Södra Bohusvägen 1

Villa
Munkedals kommun
1 495 000 kr
130 + 60 m²
5 rum
620 m² tomt

Välkommen till Södra Bohusvägen 1 – en möjlighet för dig som söker en trygg investering eller en extra inkomstkälla! Denna fastighet erbjuder två lägenheter, båda redan uthyrda till stabila hyresgäster. Fastigheten ligger centralt, med närhet till allt du behöver – badplats, matbutik, skola( f-3 ) , samt nära till E6 för enkel pendling. Källarplanet består av rum, pentry och toalett, vilket ger en spännande möjlighet att göra om det till exempelvis en extra lägenhet, ett hemmakontor eller liknande. Möjligheterna är många och kan öka fastighetens värde. Fastigheten är besiktad, och säljaren kommer att teckna en dolda-fel försäkring vid överlåtelsen, vilket ger dig extra trygghet. Kontakta oss för mer information och boka en visning idag!

  • Premium
Södra Ödsmål 16, Hamburgsund, Tanums kommun
  • Budgivning pågår

Södra Ödsmål 16

Villa
Hamburgsund, Tanums kommun
3 495 000 kr
133 m²
7 rum
2 779 m² tomt

Välkommen till Örtagården på Södra Ödsmål 16, en idyllisk fastighet med oändliga möjligheter! Här hälsas du välkommen av en vacker innergård och grönskande omgivningar bara en kort bilresa från den pittoreska kustorten Hamburgsund. Denna unika egendom erbjuder ett charmigt boningshus med anor från 1850, vars historia har förfinats genom ombyggnader sannolikt utförda på 1930-talet och som nu sträcker sig över 1,5 plan. För den kreativa entreprenören finns det en bred palett av potential att utforska. Utöver det huvudsakliga bostadshuset finns en välutrustad verkstad, komplementbyggnader som kan användas för förvaring eller garage och en separat byggnad som inkluderar ett gästhus och ett produktions-/beredningskök. Denna flexibilitet öppnar dörrar för olika typer av verksamheter - oavsett om du drömmer om att skapa en egen frisörsalong eller att förvandla platsen till en spännande café. I Hamburgsunds hjärta finner du allt du behöver för en livfull kustupplevelse. Följ dofterna till Pipers glassbar och låt dig svepas med av glädjen på Hjalmars Bar & Brygga. Ta färjan till Hamburgö för att förlora dig i den vackra naturen och hitta lugnet vid havet. För din trygghet har bostaden genomgått en grundlig besiktning och en dolda-fel försäkring kommer att tecknas vid överlåtelsen. Vi ser fram emot att välkomna dig för en visning eller för att ge dig ytterligare information om denna unika möjlighet!

Borgane 7, null, Tanums kommun
  • Sön 6 okt kl 13:30

Borgane 7

Villa
Tanums kommun
1 795 000 kr
100 + 30 m²
1 061 m² tomt

Välkommen till Borgane 7 – ett idylliskt litet lantställe med härlig grönska och naturen precis runt knuten. Fastigheten omfattar en trivsam villa om cirka 100 m² boarea, huvudsakligen fördelad på entréplanet. Här bor du i ett ljust och öppet läge med närhet till utmärkta pendlingsmöjligheter både norr- och söderut. Fastigheten erbjuder en generös och solig tomt som inkluderar bostadshus, garage och förråd. Det är en plats där naturen blir en förlängning av hemmet, med flera vackra promenadstråk och grönområden inom kort avstånd. Borgane 7 ligger endast ett stenkast från Grindmotet och ger enkel åtkomst till E6, vilket gör det smidigt att pendla. På cirka 15 minuter når du populära Fjällbacka och Hamburgsund med deras charmiga butiker, restauranger och härliga havsbad. Här erbjuds både närhet till natur och ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. Fiber är installerat på fastigheten, vilket gör det bekvämt för både arbete och fritid. Kontakta ansvarig mäklare för att få tillgång till besiktningsprotokoll, energideklaration och boka din visning. Välkommen till ditt nya hem på Borgane 7!

  • Plus
Ekelidsvägen 10, Fjällbacka, Tanums kommun

Ekelidsvägen 10

Villa
Fjällbacka, Tanums kommun
2 495 000 kr
86 + 89 m²
2 010 m² tomt

Välkommen till Ekelidsvägen 10 i populära Fjällbacka. Denna mysiga 1,5-plansvilla med uterum och källare är perfekt både som året runt-boende och fritidshus. Huset har en smart planlösning med rymliga sällskapsytor och totalt 4 rum, varav 3 sovrum. På entréplan möts ni av en rymlig hall som leder vidare till badrum, kök, allrum och uterum. På övre plan finns sovrummen och ytterligare ett badrum. Källarplanet erbjuder extra utrymmen som hall, kontor, tvättstuga och förråd. Med en total yta på 86 kvadratmeter ligger denna bostad på en tomt om 2010 kvadratmeter. Här finns också en praktisk carport och förrådsdel för extra förvaring. Centralt läge med bekvämt promenadavstånd till havet och allt som Fjällbacka har att erbjuda. Här finns skola (F-6), matbutik, gym, apotek, vårdcentral och flera restauranger. Kontakta oss för att boka en visning redan idag!

Kville prästgård, Kville, Tanums kommun
Kville prästgård, Kville, Tanums kommun, bild 2
Kville prästgård, Kville, Tanums kommun, bild 3

Kville prästgård

Villa
Kville, Tanums kommun
Pris saknas
304 m²
20 rum
3 939 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska prästgård med anor från slutet av 1800-talet, som nu har fått nytt liv som en framstående bed & breakfast, samtidigt som den erbjuder en bekväm familjebostad på övre planet. Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar med högsta standard. Prästgården, som är på hela 304 kvm, används idag både som bed & breakfast och familjebostad. Den är naturskönt belägen och erbjuder underbara vyer, med generösa ytor för både boende och gäster. Fastigheten har utrustats med ett nytt tak och moderna solceller, vilket minskar driftkostnader och miljöpåverkan. En stor del av fönstren har bytts ut för att förbättra energieffektiviteten och inomhuskomforten. Bed & breakfast-delen av fastigheten har flera stilfullt inredda gästrum med moderna bekvämligheter. Gästerna har tillgång till mysiga sällskapsrum och en matsal, och högkvalitativ uppvärmning och ventilation säkerställer en behaglig miljö året runt. Familjebostaden är belägen på det övre planet av prästgården och erbjuder rymliga och välplanerade utrymmen för en familj, inklusive ett fullt utrustat kök och moderna badrum. Utomhus finner ni en inbjudande pool med tillhörande poolhus, perfekt för avkoppling och rekreation. Det finns även tre separata lägenheter som två av dem hyrs ut på årsbasis, vilket ger en stabil inkomstkälla. Dessutom finns ett garage med plats för bilar samt extra boendeutrymme för gäster, vilket ytterligare ökar fastighetens attraktionskraft. Denna prästgård är mer än bara en fastighet; det är en livsstil. Med dess charmiga exteriör, moderna bekvämligheter och fantastiska vyer erbjuder den en unik möjlighet att driva en framgångsrik bed & breakfast samtidigt som man bor i en lyxig familjebostad. Den omfattande renoveringen och de moderna tilläggen, såsom solceller och nytt tak, gör detta till en framtidssäker investering. För mer information och visningsbokningar, vänligen kontakta fastighetsmäklare Josefine Qvillby på 073-5133828.

  • Premium
Fåglekärr Göransgården, null, Tanums kommun

Fåglekärr Göransgården

Villa
Tanums kommun
2 495 000 kr
143 + 121 m²
7 rum
4 258 m² tomt

Välkommen till Fåglekärr och Göransgården – en rymlig villa perfekt för den stora familjen. Här erbjuds ett soligt läge med altaner åt tre håll, vilket garanterar många soltimmar. Njut av extra lång säsong i det stora inglasade uterummet, utrustat med luftvärmepump. Lättskött trädgård bjuder på rikliga mängder bärbuskar och fruktträd. Dessutom ligger fastigheten nära utmärkta områden för bär- och svampplockning. Villan inkluderar även ett rymligt magasin på två våningar som erbjuder gott om plats för hobbyverksamhet, träning och förvaring. Fåglekärr endast några minuter från E6:ans påfart, som leder till Uddevalla, Göteborg och Oslo. Från fastigheten når ni både Fjällbacka och Hamburgsund på ca 15 min med bil med dess fulla utbud av restauranger, butiker, båtliv och salta bad. Boka en visning idag och upplev möjligheterna på Fåglekärr och Göransgården!

  • Energieffektiv
Kaptensgatan 1, Hunnebostrand, Sotenäs kommun

Kaptensgatan 1

Villa
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
14 995 000 kr
69 + 30 m²
6 rum
422 m² tomt

Välkommen till Kaptensgatan 1, en fastighet mitt i hjärtat av Hunnebostrand. Upplev den magnifika panoramautsikten från nästan varje vrå. Det charmiga huset, byggt på en solid granitgrund år 1909, har varit i familjens ägo i generationer och bjuder in till en unik miljö med sina sex rum och kök. På bottenvåningen möts du av en välkomnande hall, ett rymligt vardagsrum komplett med en mysig eldstad, ett sovrum, ett badrum, en separat WC och ett lantligt kök. Övre våningen erbjuder ytterligare komfort med ett allrum utrustat med en tilltalande braskamin och tre sovrum. I källaren, med egen ingång, finns gott om utrymme för förvaring samt en praktisk tvättstuga. Denna extraordinära bostad erbjuder en livsstil som passar den som älskar närheten till havet. Beläget i en fridfull och naturskön miljö, bjuder fastigheten in till lugn och ro samtidigt som den omges av en fantastisk havsluft och vidsträckta vyer. Njut av möjligheten att skapa minnesvärda ögonblick i detta fantastiska hem, komplett med en rymlig sjöbod samt sjötomt som rymmer två båtar och skapar en perfekt miljö för kustlivet. Här kan du enkelt ta dig ut på vattnet och utforska skärgården eller bara koppla av och njuta av den omgivande naturen. Med närhet till badplatser som Hästedalen och St. Görans ö, samt den mysiga hamnen med dess många restauranger och butiker, finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Hunnebostrand erbjuder även en välsorterad matbutik som håller öppet året om. Oavsett om du letar efter ett permanent boende eller en fritidsbostad, är detta hemmet för dig. Säljaren har besiktat huset och planerar att teckna en försäkring för dolda fel vid överlåtelsen. Varmt välkomna att kontakta oss för vidare info, missa inte chansen!

Visar alla 7