Mäklare Madelene Hegethorn

Madelene Hegethorn

Om mig

Mina kunder upplever att jag är fokuserad, effektiv och att jag ger mitt fulla engagemang, vilket leder till lyckade affärer. Det är ett roligt jobb som aldrig upphör att variera, jag får nya utmaningar hela tiden trots att jag har genomfört många affärer under mina 19 år som fastighetsmäklare. Så vill du anlita en engagerad, professionell och erfaren mäklare så är jag rätt person för dig. Kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär, så pratar vi i lugn och ro om hur jag kan hjälpa dig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södergarnsvägen 2, null, Lidingö kommun
  • Sön 6 okt kl 13:00
Södergarnsvägen 2, null, Lidingö kommun, bild 2
Södergarnsvägen 2, null, Lidingö kommun, bild 3

Södergarnsvägen 2

Villa
Lidingö kommun
Mäklarringen Lidingö
14 995 000 kr
167 + 91 m²
7 rum
1 160 m² tomt

Välkomna till denna unika villa med hög charmfaktor i barnvänligt område med plan trädgårdstomt och pool! Detta är huset för er som söker känslan av lantlig skärgårdsidyll med fin uppvuxen trädgårdstomt och samtidigt ha lyxen att ta bussen direkt till Ropsten. Perfekt för dig som både vill ha närheten till stan, men även skogen direkt bakom huset. Den plana trädgårdstomten inbjuder till lek och underbara grillkvällar. Ta ett bad i poolen de varma sommardagarna som kommer, eller ta en kort promenad till Södergarn för ett dopp i havet. "Mysigt" är ordet som beskriver huset bäst då ni kommer att tillbringa många timmar framför brasan och blicka ut över tomten. På Södergarnsvägen 2 har ni ett centralt och samtidigt privat läge då huset omges av en syrénhäck samt skog tillhörande ett naturskyddsområde vilket borgar för att det fridfulla läget kommer att bestå. Huvudbyggnaden uppfördes under 1924 och är tillbyggd i etapper. Bostadsbyggnaden inrymmer hela 5 sovrum, kök och vardagsrum, stort allrum/tv-rum, fin tvättstuga med groventré, ett badrum inrymmande både dusch och badkar, ett duschrum en suite samt en gästtoalett. Dessutom finns carport samt ytterligare komplementbyggnad i form av ett garage/förrådsbod om ca 64 m2. På Södergarnsvägen har du naturen precis inpå knuten med promenadstråk i skogen samt närhet till fina badmöjligheter i Södergarn och Fågelöudde. I närområdet ligger även Bosön där det bl a finns frisbeegolfbana, boulebana, natursköna promenadstigar och en idyllisk sjöbastu med möjlighet till uppfriskande dopp i Askrikefjärden. God närhet finns även till Lidingö Golfklubb för den golfintresserade. Populära förskolan Utsikten finns ett stenkast från huset och Rudboda torg bjuder på bland annat livsmedelsbutik och goda kommunikationer i form av snabbuss 222 vid rusningstider då ni kommer till Ropsten på ca 14 min, annars buss 204 och 212 som tar dig till Ropstens T-bana på ca 18 minuter. Med bil är ni i Ropsten på ca 10 minuter. För den sportintresserade finns bland annat Lidingövallen som är huvudarena för sommaridrott med fotbollsplan i konstgräs. Anläggningen inrymmer även gym och löparbanor. I närområdet finns tre populära skolor; Rudboda skola med klasser FSK-6, Bo skola med grundskola i klasser FSK-3, Klockargården skola med klasser FSK-3 samt Källängens skola med grundskola i klasser 4-9.

  • Premium
Bodalsvägen 2, Baggeby, Lidingö kommun

Bodalsvägen 2

Lägenhet
Baggeby, Lidingö kommun
Mäklarringen Lidingö
2 800 000 kr
33,7 m²
1 rum
3 121 kr/mån
83 086 kr/m²

Välkomna till denna kvadratsmarta etta med fint läge. Lägenheten är fräsch och är utrustad med allt du kan tänkas behöva i form av kök, duschrum, och ett rymligt allrum. Väggarna är vitmålade och golvet är belagt med en parkett. Denna bostad gör sig perfekt som första boende. Omtyckt förening som godkänner andrahandsuthyrning och juridisk person. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk längs med vattnet. Från Bodalsvägen 2 finns det mesta inom bekvämt avstånd. God närhet till Baggeby Torg med välsorterad närlivsbutik och restauranger, Larsberg med Ica Kvantum samt till Lidingö centrum. Skolor, förskolor, gym och sporthall/bad finns också i närheten av bostaden. Utmärkta kommunikationer med buss som trafikerar Bodalsvägen, samt Lidingöbanans station Baggeby som nås på en minuts promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt.

  • Plus

Visar alla 2