Mälardalens Bostadsbyrå

Mälardalens Bostadsbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lövstavret 11, Solvik, Eskilstuna kommun
  • Mån 8 jul kl 18:30
Lövstavret 11, Solvik, Eskilstuna kommun, bild 2
Lövstavret 11, Solvik, Eskilstuna kommun, bild 3

Lövstavret 11

Fritidshus
Solvik, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
2 595 000 kr
40 m²
2 rum
1 708 m² tomt

Vackert vinterbonat fritidshus i lugna Solvik. Drömmen om landet för dig som söker ett välvårdat sommarställe eller ett mindre året-runt-boende. Välkommen till Lövstavret 11 och detta charmiga vinterbonade fritidshus beläget i vackra Solvik. Fastigheten ligger belägen i sydväst med en mycket elegant omgivning samt fri utsikt över öppna fält med grönska. Rymlig trädgårdstomt med både plana och kuperade gräsytor där det växer blommor som syren, rosenbuskar och rhododendron. Runt om på tomten finns flera olika uteplatser att njuta av! Fastigheten ligger längst in på vägen med ett insynsskyddat läge. Den charmiga huvudbyggnaden har en vit putsad fasad och har en yta på ca 40 kvm. Här är köket nyrenoverat och bjälkar i grunden är bytta i i badrum och sovrumsdelen (kökets tidigare placering). Allrummet Erbjuder öppet till nock med mycket ljusinsläpp. Vacker öppen spis i puts (ej eldats i på flera år). Idag finns ett mindre loft att tillgå, önskar man större yta så finns det möjlighet att öppna upp ytterligare. Det andra huset på tomten är ca 35 kvm med en rödmålad träpanel och nylagt golv. Här inne finner du kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum, duschrum samt hall med bra platsbyggd förvaring. Båda byggnaderna är isolerade och har kommunalt vatten och avlopp samt direktverkande el. I området finner du badplats med grund strand och brygga ligger en kort promenad bort. I Solviks friluftsområde hittar du även b.la. båthamn och tennisplan. Några kilometer bort ligger Torshälla golfklubb och Torshälla centrum där du hittar ett utbud av restauranger, matbutik, systembolag mm. Samt trevliga promenadstråk i den gamla delen av Torshälla. Eskilstunas centrala delar når du på 15 minuter.

  • Premium
Östra Storgatan 2B, Norr, Eskilstuna kommun
  • Tis 9 jul kl 18:15

Östra Storgatan 2B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
1 295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 4/7
2 864 kr/mån
21 230 kr/m²

Välkommen! Via hiss upp till fjärde våningen nås denna välplanerade bostad om två rum och kök. Via en rymlig entréhall med klädkammare välkomnas du in i bostaden. Vidare erbjuds vardagsrum med stor social yta, modernt kök med utgång till den inglasade balkongen samt ett rymligt sovrum. Duschrummet är helkaklat från föreningen stambyte. Här är det bara att flytta in och börja bo! På omtyckta Norr har man nära till tre välsorterade matbutiker med bra öppettider. I närområdet finns flera trevliga restauranger och caféer. Längs den korta promenaden mot centrum möter vackra Stadsparken den härliga å-promenaden. Endast ett kvarter bort hittas den trevliga kvarterskrogen Café Norr. Med en kort promenad över ån nås även centrumkärnan med universitet, butiker och restauranger.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Södra Bangårdsgatan 12A, Söder, Eskilstuna kommun
  • Lör 6 jul kl 11:00

Södra Bangårdsgatan 12A

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
1 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/4
3 589 kr/mån
27 900 kr/m²

Välkomna till en fantastisk bostad med en blandning av äldre charmiga detaljer i en kombination med moderna ytskikt. Bostaden har en generös takhöjd, enhetligt parkettgolv och stora fönster som skapar en ljus och luftig atmosfär. Vi välkomnas in i bostaden i den generösa entréhallen, här finns det gott om plats för avhängning. Till vänster från entréhallen hittar vi det nyrenoverade köket. Här har man valt en sober grön färg på köksluckorna som går fint ihop med kökets ljusa bänkskiva. Lite längre in i bostaden hittar vi det mysiga vardagsrummet som erbjuder plats för en generös soffgrupp, tv-möbel samt annat möblemang om det önskas. I fil med vardagsrummet hittar vi sovrummet och här finns det gott om plats för en stor dubbelsäng, garderob, sängbord och byrå. Lägenheten erbjuder en wc i entréhallen samt ett generöst duschrum i anslutning till sovrummet, detta duschrum är även utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt handfat. Båda är renoverade i samband med föreningens stambyte. Söder är ett av Eskilstunas trevligaste och populäraste bostadsområde med massor av grönområden som Eskilsparken och vackra promenadstråk längs ån. Vid Sveaplan finns allt man kan tänkas behöva, såsom gym, mataffär, vårdcentral och restauranger. Gamla stadens charmiga butiker, caféer och salonger erbjuder en härlig mix av shopping och avkoppling. En kort promenad över ån leder till tågstationen, centrum och universitetet åt ena hållet, medan andra hållet tar dig till Mälarsjukhuset. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Norrgärdesgatan 3, Norr, Eskilstuna kommun

Norrgärdesgatan 3

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
1 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/5
4 416 kr/mån
29 776 kr/m²

Varmt välkommen till attraktiva Norr och denna näst intill nyproducerade trerumslägenhet med sitt perfekt centrala läge och moderna komfort. Lägenheten är genomgående stilfull och ljus, med fina detaljer och modern öppen planlösning. Redan när ni kliver in genom dörren till lägenheten sätts tonen för resten av bostaden. Här möts ni av en rymlig och smakfullt inredd hall med eleganta materialval och praktiska förvaringsmöjligheter i garderob, städskåp samt bakom en praktisk och funktionell spegeldörrsgarderob som erbjuder smart förvaring av era tillhörigheter. Lägenhetens eleganta badrum nås smidigt med ingång från hallen. Ett badrum med ljust klinkergolv och moderna detaljer med både tvättmaskin och torktumlare som gör vardagsbestyren bekväma. Kök och vardagsrum går ihop i en inbjudande och öppen planlösning där köket från Marbodal med sin moderna design och generösa arbetsytor erbjuder en plats för både matlagning och sociala sammankomster. Den öppna planlösningen skapar en luftig känsla där ni kan njuta av middagar med familj och vänner runt matbordet eller koppla av i vardagsrums-delen framför TV. Från vardagsrummet har ni direkt tillgång till en härlig balkong i soligt läge där ni kan njuta av morgonkaffet eller avkopplande kvällsstunder. Lägenheten erbjuder därtill två rymliga sovrum i varierande storlekar, perfekta för att anpassas efter era behov. På Norrgärdesgatan 3 bor ni med en välvårdad standard i näst intill nyproducerat skick med allt du behöver för ett bekvämt och stilfullt boende för att skapa en plats där ni verkligen kan känna er hemma. Norra Munktellstaden ligger placerad med en perfekt balans med sitt centrala och lugna läge i hjärtat av Eskilstuna. Ett expanderande område med grönskande parker, lekparker samt vackra gång- och cykelstråk. Inte långt från bostaden finns även vackra Stadsparken med inbjudande sittplatser för avkoppling och rogivande promenadstråk längs den slingrande Eskilstuna-ån. Med en kort promenad nås även stadens pulserande centrum med restauranger, nattliv och universitet. Här erbjuds även utmärkta kommunikationerna med bussar som går var tionde minut. Dessutom ligger Eskilstuna Centralstation nära, vilket gör det praktiskt och enkelt för dig som pendlar mellan jobb och bostad, vare sig det är med buss eller tåg. Varmt välkommen med er intresseanmälan.

  • Balkong
  • Hiss
Stenkvistavägen 1, Söder, Eskilstuna kommun
  • Ons 3 jul kl 19:00

Stenkvistavägen 1

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
625 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 3/10
1 613 kr/mån
24 510 kr/m²

Varmt välkommen till Stenkvistavägen 1 och denna välplanerade etta om 25,5 kvm. Här tar du dig bekvämt upp till våning fyra med hiss och möts av en modern välplanerad bostad. Här finner man en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet som även rymmer plats för säng. Köksdelen erbjuder vita skåpluckor i kombination med svart kakel. Här finns också både inbyggd mikro och ugn i arbetshöjd, diskho samt kyl och frys. Genomgående rogivande ytskikt i form av slitstarkt fint laminatgolv och ljust målade väggar. Rummet erbjuder plats för soffa, ett mindre matbord och sovdel. Från rummet nås även den mysiga balkongen med rogivande utsikt över träd och grönska. Badrummet är helkaklat och renoverades av föreningen i samband med stambytet 1999. Söder/Snopptorp är ett lugnt och trevligt område med närhet till det mesta. Här bor man precis intill Eskilstunaån som erbjuder många fina promenadstråk. Önskar man ytterligare motionsmöjligheter så nås Vilsta friluftsområde med härliga belysta jogging- och promenadslingor. I Vilsta finns badplats, skid- och pulkabacke, restaurang, gym och frisbeegolfbana. I området finns en välsorterad matbutik. En kort promenad på ca 15- 20 minuter når du Mälardalens universitet. Tågstationen ligger även den endast 15 minuters promenad bort.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5