Mäklare Linn Olausson

Linn Olausson

Om mig

För mig är det ytterst viktigt att bygga och upprätthålla kundrelationer. Räkna med en trygg vägledning genom hela din bostadsaffär. Med ett öga för det lilla extra får du redan från första stund tydlighet, ärlighet och ett stort personligt engagemang. Kontakta mig så hjälper jag dig på bästa sett utifrån din tidsram.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vagnmansgatan 12, Eneborg, Helsingborgs kommun

Vagnmansgatan 12

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
MOHV Helsingborg
1 190 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 102 kr/mån
23 107 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa, trevliga tvåa på omtyckta och trygga Vagnmansgatan. Bostaden har ett så gott som nytt trägolv och är en luftig och ljus lägenhet med fräscht kök, stambytt badrum och en stor inglasad balkong i västerläge. Här ges härliga eftermiddagar och kvällar i solen! Lägenheten är placerad på lugna Eneborg med gångavstånd till Campus och Helsingborg City. I området finner vi både matbutiker, promenadstråk såsom Jordbodalen, restauranger och en stor park vid namn Viskängen 100 meter bort. På Vagnmansgatan bor du i mycket omtyckta HSB BRF Vinbäret vilket innebär omhändertagna byggnader, nöjda medlemmar och en stabil ekonomi. Föreningen tar väl hand om både fastigheterna, området och sina bostadsrättsinnehavare.

  • Plus
  • Balkong
Vagnmansgatan 26, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 17:00

Vagnmansgatan 26

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
MOHV Helsingborg
725 000 kr
30 m²
1 rum
vån 4/4
3 475 kr/mån
24 167 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade etta med stor balkong, perfekt som studentlägenhet. Denna ljusa bostad är belägen högst upp i huset som ger en tyst miljö och maximalt ljusinsläpp. Lägenheten har en smart planlösning med en separat sovalkov och avdelat kök som gör att bostaden känns rymligare än sina kvadratmeter. Här bor du bekvämt med närhet till både universitet och centrum.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 2