Mäklare Johanna Bernsgård

Johanna Bernsgård

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandbackegången 3A, Kirseberg, Malmö kommun
  • Tis 2 jul kl 11:30
Sandbackegången 3A, Kirseberg, Malmö kommun, bild 2
Sandbackegången 3A, Kirseberg, Malmö kommun, bild 3

Sandbackegången 3A

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
MOHV Malmö
795 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/3
3 593 kr/mån
20 921 kr/m²

I det lummiga och trevliga området Kirseberg erbjuds nu denna charmiga etta med generösa sällskapsytor och en väl tilltagen balkong som nås från köket där vi kan njuta av eftermiddagssolen. Lägenheten erbjuder ett socialt kök och ett rymligt allrum där både sovalkov och soffgrupp ryms. Lägenheten är väl planerad med såväl inbyggda garderober och stora rum. Kirseberg erbjuder goda kommunikationer, matbutiker och en naturpark samtidigt som det endast är ett stenkast från city. Varm välkommen till denna charmiga etta! Detta är för tillfället en kommande försäljning och information från föreningen kommer att fyllas på.

  • Premium
  • Balkong
Vougts väg 3, Rosengård, Malmö kommun

Vougts väg 3

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
MOHV Malmö
750 000 kr
84 m²
4 rum
vån 8/9
7 221 kr/mån
8 929 kr/m²

Varmt välkomna till Vougts väg 3! Här finner du en renoverad lägenhet på våning 8 med 4 rok på 84 kvm. Bostaden består av 2 sovrum, rymligt kök, matsal som även kan göras om till ett extra sovrum. Ett stort och härligt vardagsrum med plats för såväl soffa som matgrupp med direkt anslutning till den stora inglasade balkongen med utsikt över grönområden och Malmö stad. Ett renoverat badrum och en gäst-wc . I närområdet finner vi grönområden, skola, förskola, service, kommunikation med både buss och tåg samt ringvägen inom bekvämt avstånd. Varmt välkommen på visning eller med en intresseanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Vougts väg 1, Rosengård, Malmö kommun
  • Tis 2 jul kl 14:15
Vougts väg 1, Rosengård, Malmö kommun, bild 2
Vougts väg 1, Rosengård, Malmö kommun, bild 3

Vougts väg 1

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
MOHV Malmö
695 000 kr
84 m²
4 rum
vån 8/9
7 220 kr/mån
8 274 kr/m²

På åttonde våningen med hiss finner du en rymlig, ljus och insynsskyddad lägenhet som erbjuder 3 sovrum, rymligt vardagsrum, kök, badrum, en gäst-wc och en stor och härlig inglasad balkong som har utsikt över Malmö stad och dess vackra grönområden. I närområdet finner vi grönområden, skola, förskola, service, kommunikation med både buss och tåg samt ringvägen inom bekvämt avstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 51, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 51

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 895 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 543 kr/mån
22 695 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfullt och stilrent renoverade 3:a i populära Högaholm med genomgående planlösning! Här erbjuds ni en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar optimala sociala ytor och rymmer hela familjen. Genomgående lägenhet med stora fönsterpartier ger en ljus och härlig atmosfär. Stilrent och modernt kök som ligger nästintill vardagsrum. I bostaden finner vi dessutom en stor och härlig inglasad balkong. Vidare erbjuds ett bra sovrum, renoverat badrum med tvättmaskin och torktumlare för enklare vardag samt ett helt rum i syfte av walk-in-closet. Vi befinner oss i ett grönskande och barnvänligt område med närhet till såväl skolor, barnomsorg, mataffärer, kommunikationer som grönskande områden. Vi kan snabbt ta oss ut på ringvägen för att ta oss vidare till kranskommunerna och på få minuter med bil eller buss nås också Hyllieområdet med både Emporia shoppingcenter och tågstation som tar oss till Köpenhamn på 20 min. Här bor du dessutom i en lågt belånad förening med friköpt tomt. Ett boende ni inte får missa!

  • Balkong
Pilåkersvägen 4A, Dammfri, Malmö kommun
  • Ons 3 jul kl 13:00

Pilåkersvägen 4A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
MOHV Malmö
1 100 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/4
2 683 kr/mån
44 000 kr/m²

Varmt välkomna till en kvadratsmart och välplanerad etta på Pilåkersvägen 4A. Bostaden erbjuder ett socialt allrum med mysig sovalkov samt ett praktiskt och stilrent kök i anslutning till allrummet med känslan av öppen planlösning. I hallen finns goda ytor för förvaring i form av inbyggd garderob samt avhängningsmöjligheter. Fräscht halvkaklat badrum med badkar för extra komfort. Här bor du i en stabil förening med låg månadsavgift och trevlig grönskande innergård. I närheten finns goda kommunikationer och all tänkbar service som vardagen kräver. Ett par minuter bort breder Pildammsparken ut sig och både hav och city ligger på bekvämt avstånd. Vi ses på visningen!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 5