Mäklare Simon Gaard

Simon Gaard

Om mig

Som driven och passionerad fastighetsmäklare älskar jag att hjälpa människor hitta sitt drömhem och uppnå deras bostadsdrömmar. Mäklaryrket kräver en unik kombination av marknadskännedom, affärssinne och en stark vilja att lyckas – något jag lever upp till varje dag. Med mig vid din sida får du en engagerad partner som arbetar outtröttligt för att förhandla fram de bästa villkoren och skapa en smidig och framgångsrik bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsörnsgatan 18, Söderkulla, Malmö kommun
  • Sön 22 sep kl 13:00
Kungsörnsgatan 18, Söderkulla, Malmö kommun, bild 2
Kungsörnsgatan 18, Söderkulla, Malmö kommun, bild 3

Kungsörnsgatan 18

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
MOHV Malmö
2 095 000 kr
105,5 m²
5 rum
vån 3/3
7 410 kr/mån
19 858 kr/m²

Välkomna upp till denna praktiska och moderna gavellägenhet på hela 105 kvm. Direkt vid ingång möts vi av en hemtrevlig känsla tack vare den luftiga hallen som erbjuder ytor för förvaring och garderober om så önskas. Här finns fyra sovrum, lyxigt renoverat badrum från 2023 med våtrumsintyg, stilrent kök med tillhörande tvättstuga för extra komfort samt en renoverad gästtoalett. Utöver det bjuds här på en stor inglasad balkong som används som extra rum året runt. En perfekt bostad för den stora familjen som söker en inflyttningsklar bostad. Området har närhet till grönområden, shopping, aktiviteter, mataffärer, förskola, skola och goda kommunikationer. Här bor ni nära Mobilia och attraktiva Hyllie Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Uddeholmsgatan 32D, Lönngården, Malmö kommun
  • Sön 22 sep kl 14:00
Uddeholmsgatan 32D, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Uddeholmsgatan 32D, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Uddeholmsgatan 32D

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
MOHV Malmö
725 000 kr
21,5 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 198 kr/mån
33 721 kr/m²

Välkommen till denna välskötta etta som är belägen på första våningen. Här erbjuds väldisponerade kvadratmeter med separat sovrum, välplanerad kokvrå och helkaklat badrum. Här bor du på bra läge med kort och smidigt cykelavstånd till centrum. I närheten finns även goda pendlingsmöjligheter från Södervärn, Persborg och Triangeln. Brf Pyramiden är en stabil förening med grönskande innergård och grönytor runt huset. Det erbjuds även i föreningen tillgång till bland annat motionsrum och bastu. Varmt välkomna på visning!

  • Premium

Visar alla 2